Zene
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Zene
meg is van hova tűnt remy:
https://www.tiktok.com/@zerosixwestibiz ... 6173915414
https://www.tiktok.com/@zerosixwestibiz ... 6173915414
thereisonly1ronaldo
Annyi kult számuk van szerintem nehéz kiemelni bármelyiket is. Nekem a snowblind kicsit másabb mint a többi, meg a lyricse eleg zsizsa

- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
a végén a gitárszóló amit énekelni szokott a közönség is az a kedvenc részemreeed_ati írta: ttam őket anno, még bakeliton ment a Paranoid, megállás nélkül..![]()
![]()
![]()
BLACK SABBATH - "War Pigs" (Live Video)

a crazy train intrója meg a mai napig nagyon menő

- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Kinek melyik volt a kedvenc Sabbath nóta?
Én fater miatt baromi sokat hallgattam őket anno, még bakeliton ment a Paranoid, megállás nélkül..
Nálam ez a kedvenc, mekkora zene.
Én fater miatt baromi sokat hallgattam őket anno, még bakeliton ment a Paranoid, megállás nélkül..

Nálam ez a kedvenc, mekkora zene.

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- soadroli
Baszki
Sose hallgattam de ezt a búcsúkoncertet még így is megkönnyeztem. RIP
A lányát követem instán (slipknot dj felesége), azt mondta nemrég egy Q&A-ben hogy viszonylag jól van az öreg és kurvára nem haldokik, pár napja is ott volt egy sztoriban és tök "jól" nézett ki. Úgyhogy ez kicsit meglepett.

Sose hallgattam de ezt a búcsúkoncertet még így is megkönnyeztem. RIP
A lányát követem instán (slipknot dj felesége), azt mondta nemrég egy Q&A-ben hogy viszonylag jól van az öreg és kurvára nem haldokik, pár napja is ott volt egy sztoriban és tök "jól" nézett ki. Úgyhogy ez kicsit meglepett.

- soadroli
A valaha volt legnagyobb hazai deathcore-bulit hozza a Lorna Shore az Arénába
Whitechapel, Shadow of Intent, Humanity's Last Breath is jön velük. Ott tali
Whitechapel, Shadow of Intent, Humanity's Last Breath is jön velük. Ott tali

- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
BETON.HOFI és Tilla: Harc a semmivel és mindenen túl / ÚJ Propaganda
Ez is jól sikerült, az előző Tillás adás is jó volt.
Vannak benne részletek új számokról, nagyon erős most az irány úgy érzem, ez a Be vagyok zárva + Pokol duó is ütött rendesen.
Ez is jól sikerült, az előző Tillás adás is jó volt.
Vannak benne részletek új számokról, nagyon erős most az irány úgy érzem, ez a Be vagyok zárva + Pokol duó is ütött rendesen.
Csak Brad Delson, ő a gitáros. Maradt a banda tagja, csak fellépésekben nem vesz már részt. A régi dobos Rob Bourdon már nem jött vissza a reunionnál. A többi tag maradt (sampler, basszer meg ugye a Shinoda).reeed_ati írta: Bár, ha jól rémlik az új album elkészítésében a régi arcok is részt vettek, csak nem akartak turnézni.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Na, de azért egy gitárt, vagy dobot, le lehet hozni, ha az illető nem akarja belevinni nagyon a saját stílusát, hogy kb. észre sem veszem a változást.Sierra írta:Hááát ez már csak részben igaz. Az original dobosuk lelépett, a gitáros tag meg nem vállal már fellépéseket. Persze a számok írásában részt vesz, de egy Linkin Park live performance már csak 50%-ban a régi LP.reeed_ati írta:Ez a Linkin Park, ha kiveszed belőle Chestert.
Most itt a régi dalokra gondolok.
Bár, ha jól rémlik az új album elkészítésében a régi arcok is részt vettek, csak nem akartak turnézni.
Az énekhang az, ami itt nem pótolható és szerintem a csajszi egy baromi jó énekes, de naa.
Olyan ez, mint amikor a mostani focistákat kell néznem, de volt, hogy Zizut, meg R9-eket néztünk hétről hétre, más szint..

Hááát ez már csak részben igaz. Az original dobosuk lelépett, a gitáros tag meg nem vállal már fellépéseket. Persze a számok írásában részt vesz, de egy Linkin Park live performance már csak 50%-ban a régi LP.reeed_ati írta:Ez a Linkin Park, ha kiveszed belőle Chestert.
valszeg basten inkabb lady gagat vart volna vagy valami k-pop-ot. kit erdekel mit bofog bele a vilagbareeed_ati írta:Én néztem, de nem volt velük semmi gond.Realista24 írta:
The Linkin Park performance was garbage, absolutely garbage. It's a disgrace that the UEFA allows this. Ugy latom meg sok is volt az az egy.![]()
Ez a Linkin Park, ha kiveszed belőle Chestert.
Nyilván így már más szint, pont emiatt nem is megyek Nova Rockra.
Öreg f.szként én a régi Chesteres nótákat szeretem, csakis az ő hangjával, ez a mostani már nem mozdít meg..
De viszont a szeméttől nagyon távol állnak, a tegnapi performance is és az új albumuk is teljesen vállalható.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gutihaz14 2025. június 1., vasárnap 11:49-kor.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo