Dél-amerikai foci
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Re: Dél-amerikai foci
Nem semmi miket, kiket igazol haza a Flamengo.
Pár idősebb már, de néha nyúl jobb európai csapatba is mehetett volna. De gondolom a vb miatt mennek haza, h tutifix kezdők legyenek.
Alex Sandro, Danilo, Jorginho
Saul Niguez, Samuel Lino
Emerson Royal.
Beltrannal a Fioból és még egy játékossal tárgyalnak.
Pár idősebb már, de néha nyúl jobb európai csapatba is mehetett volna. De gondolom a vb miatt mennek haza, h tutifix kezdők legyenek.
Alex Sandro, Danilo, Jorginho
Saul Niguez, Samuel Lino
Emerson Royal.
Beltrannal a Fioból és még egy játékossal tárgyalnak.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Upsz, beneztem. A Chelsea uzlet nem jott ossze es ugy kerult Manchester kevesbe vonzo reszere. A Chelseanel mar a mezet is elkezdtek nyomtatni, amire Calderonek beintettek.
Robinho > Markychronic írta:Azt hitte a MU hívja, egy kicsit pontositok, bocsmá.Marky írta:- ugye a nagyokos azt hitte a Chelsea hivja![]()
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Azt hitte a MU hívja, egy kicsit pontositok, bocsmá.Marky írta:- ugye a nagyokos azt hitte a Chelsea hivja

-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Robinho amig el nem ment veletlen a Citybe - ugye a nagyokos azt hitte a Chelsea hivja
-, addig parades volt. Abban a 2008-as bajnoki cimben nagyon nagy szerepe volt. Kesobb Copat is nyert a valogatottal.
A Cityben teljesen leeresztett, aztan a Milanban a bulibaro Ronaldinhoval el is engedte az egesz karrierjet. Ugye ekkor tortent az is, ami miatt most ul. Ahogy leepult a csapat korulotte, ugy o is....
Inkabb az a gaz, hogy valoszinuleg most is vannak hasonlo tehetsegek, de a tiktok vilagaban siman eltunnek, mert konnyebb majomkodassal kiemelkedni, mint futballtudassal.

A Cityben teljesen leeresztett, aztan a Milanban a bulibaro Ronaldinhoval el is engedte az egesz karrierjet. Ugye ekkor tortent az is, ami miatt most ul. Ahogy leepult a csapat korulotte, ugy o is....
Inkabb az a gaz, hogy valoszinuleg most is vannak hasonlo tehetsegek, de a tiktok vilagaban siman eltunnek, mert konnyebb majomkodassal kiemelkedni, mint futballtudassal.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mondjuk Robinhonak brutális mezőnyből kellett kitűnnie. A mai fociban Rodrik aranylabdásak és az emberek örülnek neki.Galacticos írta: Inkabb az az elkepeszto hogy mennyivel tehetsegesebbnek tunik (meg az is volt) robinho mint a mostani brazil tamadoink.
Pedig vini es rodrygo is tobbre vitte itt, tobb mindent nyertek, tovabb voltak de nyers tehetsegben robinho tenyleg brutalis volt.
Nekem legalabbis oriasi a kontraszt foleg vinihez kepest, az egyik egy konnyed, laza, full osztonbol, vininel azert sokszor ezek a cselek nsgyon eroltetettek es darabosak, mondjuk ez a loveseire is igaz az is nagyon sutanak tunik sokszor. marmint maga a tesrbeszede meg a labtartasa, ennek ellenere durva hogy az egyikbol gyakorlatilag semmi nem lett, a masik meg hozott egy sima aranylabdas evet.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Galacticos
Inkabb az az elkepeszto hogy mennyivel tehetsegesebbnek tunik (meg az is volt) robinho mint a mostani brazil tamadoink.
Pedig vini es rodrygo is tobbre vitte itt, tobb mindent nyertek, tovabb voltak de nyers tehetsegben robinho tenyleg brutalis volt.
Nekem legalabbis oriasi a kontraszt foleg vinihez kepest, az egyik egy konnyed, laza, full osztonbol, vininel azert sokszor ezek a cselek nsgyon eroltetettek es darabosak, mondjuk ez a loveseire is igaz az is nagyon sutanak tunik sokszor. marmint maga a tesrbeszede meg a labtartasa, ennek ellenere durva hogy az egyikbol gyakorlatilag semmi nem lett, a masik meg hozott egy sima aranylabdas evet.
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio
doncsontos írta: https://youtu.be/pC2fFreaE2I?si=7V0wS54t5183lC7s
robson jr(17eves) robinho fia. ha mar youngestet kerestunk hozhattunk volna ot a jobb szelre mastantuono helyett![]()
az az elso skill a videoba, eletembe nem lattam meg igy labdat felvenni senkit, vagy tizszer visszaporgettem![]()
skillben nincs hiany, kivancsi vagyok mire viszi, bar egy hehe eyetestet megvarok
apja meg, ha jól tudom max a böriből láthatta....
Fuh ez a gyerek ugy nez ki mint Kalányos Iphone17pro a 4-6 megalloban a Blahan. Nem veletlenul mondjak oket braziloknak is.Galacticos írta: Ejjel a santos felnottbe be is mutatkozott cserekent a kis robinho.
A meccset egyebkent a listavezeto flamengo ellen behuztak 1-0ra neymar gollal.

Milyen egyszerűnek tűnik ez a foci, ha valakik tudják, érzik hogyan kéne játszani..Pad'em írta:Első meccsén a Cadiz ellen miután beállt csereként hátrányban, konkrétan nem hittem el amiket csinál a könyökig érő Siemens mezben.miro. írta:
A Nemzeti Sportba ugy volt a cikk,hogy a Real Madrid leigazolta az uj Pelet.![]()
Nosztalgia vidinnyó

Mennyi elmozgás, egyérintő, szép csel. Ellenfél sem 11 emberrel áll a 16-oson belül.
- Pad'em
Első meccsén a Cadiz ellen miután beállt csereként hátrányban, konkrétan nem hittem el amiket csinál a könyökig érő Siemens mezben.miro. írta:A Nemzeti Sportba ugy volt a cikk,hogy a Real Madrid leigazolta az uj Pelet.MorataMartin írta:
De öreg vagyok már, Robinho fia játszik a brazil első osztályban, még tegnap igazoltuk le a faterjét![]()
![]()
Nosztalgia vidinnyó
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
A Nemzeti Sportba ugy volt a cikk,hogy a Real Madrid leigazolta az uj Pelet.MorataMartin írta:De öreg vagyok már, Robinho fia játszik a brazil első osztályban, még tegnap igazoltuk le a faterjétGalacticos írta: Ejjel a santos felnottbe be is mutatkozott cserekent a kis robinho.
A meccset egyebkent a listavezeto flamengo ellen behuztak 1-0ra neymar gollal.![]()

Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
De öreg vagyok már, Robinho fia játszik a brazil első osztályban, még tegnap igazoltuk le a faterjétGalacticos írta: Ejjel a santos felnottbe be is mutatkozott cserekent a kis robinho.

- Galacticos
Ejjel a santos felnottbe be is mutatkozott cserekent a kis robinho.
- Pad'em
Fura én semmi extrát nem láttam ebben a videóban, se nem olyan technikás mint apa, se nem bitang gyors mint Mbappé. Basic passzok meg cselek végig.ferni írta:Áh de jó volt ezt látni, tiszta Robinho kajak egy kis Bappés beütésseldoncsontos írta: https://youtu.be/pC2fFreaE2I?si=7V0wS54t5183lC7s
robson jr(17eves) robinho fia. ha mar youngestet kerestunk hozhattunk volna ot a jobb szelre mastantuono helyett![]()
az az elso skill a videoba, eletembe nem lattam meg igy labdat felvenni senkit, vagy tizszer visszaporgettem![]()
skillben nincs hiany, kivancsi vagyok mire viszi, bar egy hehe eyetestet megvarok![]()
Sztem kuka, jöhet a kövi brazil szupertalent

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Áh de jó volt ezt látni, tiszta Robinho kajak egy kis Bappés beütésseldoncsontos írta: https://youtu.be/pC2fFreaE2I?si=7V0wS54t5183lC7s
skillben nincs hiany, kivancsi vagyok mire viszi, bar egy hehe eyetestet megvarok

- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
https://youtu.be/pC2fFreaE2I?si=7V0wS54t5183lC7s
robson jr(17eves) robinho fia. ha mar youngestet kerestunk hozhattunk volna ot a jobb szelre mastantuono helyett
az az elso skill a videoba, eletembe nem lattam meg igy labdat felvenni senkit, vagy tizszer visszaporgettem
robson jr(17eves) robinho fia. ha mar youngestet kerestunk hozhattunk volna ot a jobb szelre mastantuono helyett

az az elso skill a videoba, eletembe nem lattam meg igy labdat felvenni senkit, vagy tizszer visszaporgettem

Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- nzooli93
Rodrygo megkapta a 10est mezt a válogatottnál.
- _Bushido_
- Kapcsolat:
Megvan az új sztár/sikeredző?
Lehet ő még brazil szövkap...?
On Sunday, Filipe Luís won his THIRD title as Flamengo coach in only 6 months in charge
Filipe Luís, in just 6 months at Flamengo:
Brazilian Cup Champion
Brazilian SuperCup Champion
Campeonato Carioca Champion
70% Win Rate
17 Clean Sheets
Only 1 Defeat
39 year-old Filipe Luís is having an unbelievable time at Flamengo, legend
Lehet ő még brazil szövkap...?
On Sunday, Filipe Luís won his THIRD title as Flamengo coach in only 6 months in charge
Filipe Luís, in just 6 months at Flamengo:
39 year-old Filipe Luís is having an unbelievable time at Flamengo, legend
- _Bushido_
- Kapcsolat:
Future Chelsea gem Estevão has just scored again…
…and he has BROKEN Neymar’s record for the most G/A by an U-17 player in the Brasileirão this century, reports Data Futebol!
Érdemes lesz rá asszem odafigyelni.
Csak később Angliában tönkre ne tegyék.
Elsőre a Chelsea fiókcsapatba kéne tenni (Strasbourg), kis csapat, semmi nagy nyomás, csak szokni az európai légkört.
…and he has BROKEN Neymar’s record for the most G/A by an U-17 player in the Brasileirão this century, reports Data Futebol!
Érdemes lesz rá asszem odafigyelni.
Csak később Angliában tönkre ne tegyék.
Elsőre a Chelsea fiókcsapatba kéne tenni (Strasbourg), kis csapat, semmi nagy nyomás, csak szokni az európai légkört.