Elektronika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: Elektronika

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » Tegnap, 13:07

Szerintem az új 5ös patika limóba és kombiban is.
maga a cucc, a belső, az valóban korrekt, mindegy, hogy benzin, hibrid, dizel, mindegyik jo megoldas arra, amire valo, nem tudom, hogy ev autoja lesz-e (altalaban vmi gagyi kisauto nyeri mostanaban), de maga az uj 5-ös platform kozel van hozza. es nem recseg ropog az össze illesztés, mint egy mercedes vagy legujabb audi.
de nekem - a korabbi g30/31-gyel osszehasonlitva - olyan, mintha felfujtak volna, mint egy lufit, es raaggattak volna vmi japan bodykitet, olyan fura bálna az egész.
thereisonly1ronaldo

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » Tegnap, 12:57

hehetheoriginal írta:
Mivel elektromos auto, igy ide kell, hogy irjam.
:lol: :lol: takarodj mar :lol:

osszes uj bmw evek ota okadek, egy szanalom, hogy mi ki nem engednek a kezukbol formaterv cimen
igaz ez az osszes autora amugy, kb egy kezen meg lehet szamolni, hany tenyleg szep forma van.
Szerintem az új 5ös patika limóba és kombiban is.
nmate írta: E91-et is ocsmánynak tartotta mindenki, most meg lassan mindenki megszereti.

Btw nekem kell elektromos autó, de férjen bele bringa, babakocsi, minden és NE legyen 43 colos tévé a kormány mellett, ilyen van? Ha már 250km-t elmegy legrosszabb körülmények között, az sem rossz. Több nem kell.
Mert a többség most ért meg pénztárcában az E91-re :lol:

X3-5-7 BMW 3-5, a többi szutykos. :D

Ez iX3 borzalom konkrétan.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » Tegnap, 12:48

Nika91127 írta: MB EQV?
Megkérik az árát. :mrgreen: Látom pözsónak is van ilyesmi, fapad, de pakolható. Darabig még asszem marad a Touran.

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2025. december 16., kedd 16:58

Realista24 írta: Mivel elektromos auto, igy ide kell, hogy irjam.
Az uj iX3 elejet, aki tervezte, biztos nagy diszno rajongo lehet :lol: annal nagyobb mar csak az, aki jova is hagyta.
https://scontent-fra5-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=694720D5

Szerintem nyulrajongo: https://www.gamechannel.hu/pictures/kif ... ster_4.jpg

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. december 16., kedd 16:23

Realista24 írta: Mivel elektromos auto, igy ide kell, hogy irjam.
Az uj iX3 elejet, aki tervezte, biztos nagy diszno rajongo lehet :lol: annal nagyobb mar csak az, aki jova is hagyta.
Ez is úgy alakul mint a divat. Szarul. Manapság megyek a metrón és ilyen bő farmeros csajok vannak mindenhol. Olyan farmerokat hordanak, amiket anyám vett nekem 2002-ben 12 évesen, hogy majd az jó lesz, oszt full csöves, az alakjukat se adja ki meg semmit. Hol vannak már azok a jó feszes latex gatyák, meg feszes farmerok. Alig lát az ember olyat. :mrgreen:
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. december 16., kedd 15:53

E91-et is ocsmánynak tartotta mindenki, most meg lassan mindenki megszereti.
mindig van lejjebb.
lasd: futball, forum szinvonal, emberi ertelem, politika es Steve idegesitosegenek szintje. :kalapos:
Btw nekem kell elektromos autó, de férjen bele bringa, babakocsi, minden és NE legyen 43 colos tévé a kormány mellett, ilyen van? Ha már 250km-t elmegy legrosszabb körülmények között, az sem rossz. Több nem kell.
most ha felreteszed a 40 colos tv-t, akkor az osszes e-auto ilyen kb :lol:
szoval mi a problem?
thereisonly1ronaldo

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. december 16., kedd 15:50

nmate írta: E91-et is ocsmánynak tartotta mindenki, most meg lassan mindenki megszereti.

MB EQV?

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2025. december 16., kedd 15:48

E91-et is ocsmánynak tartotta mindenki, most meg lassan mindenki megszereti.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. december 16., kedd 15:06

hehetheoriginal írta:
:mrgreen: :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. december 16., kedd 15:06

osszes uj bmw evek ota okadek, egy szanalom, hogy mi ki nem engednek a kezukbol formaterv cimen
igaz ez az osszes autora amugy, kb egy kezen meg lehet szamolni, hany tenyleg szep forma van.
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. december 16., kedd 15:03

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. december 12., péntek 1:14

csababarca írta: Ha új a termék az 1 év gari jár rá, mindegy hol veszed, mindegy hova viszed szervízeltetni. (mármint egy Magyarországon vett Apple cuccot ha USA-ban vagy és bekrepál, beviheted bármelyik ottani apple store-ba is.)

Amúgy lengyel cég, lehet vámokkal ügyeskednek, ki tudja, eleve a lengyeleknél is alacsonyabb az adó, vám ezekre, mint nálunk, ilyen tételnél egy 40-50ezer forint fixen van a difi.

(usa-ban meg még nagyobb, hugomnak most hozott nagynéném iphonet, itthon 550ezer indulóár, kint meg 390ezerért megvették apple store-ban, adóval együtt.)
A lengyel adó hiába alacsonyabb, te magyar áfát fizetsz ha allegron rendelsz :) Amúgy ugyanaz kb biztonság szempontjából mintha emagon rendelnél: elméletben az eladótól függ, de én még sose futottam lyukra. Amikor hibás rendelésem volt (bár az élelmiszer volt) kiküldte az az eladó az egész csomagot újra.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2025. december 11., csütörtök 16:20

hehetheoriginal írta: Mondanam, hogy eu-ban mindenre 2 ev gari van, akarmit is mond az elado, de pszt, ne adjatok tovabb, meg a vegen elnek az emberek vele :lol:
Az egy dolog, hogy van-e gari, meg hogy mennyire könnyű érvényesíteni idehaza. Nekem mindig megéri a plusz pénzt normális helyről vásárolni, nem ilyen ügyeskedős meg szürkeimport módon.

iSTYLE-lal semmi bajom nem volt eddig, 8-asomnál 1 éven belül bementem, hogy hiába mutat 92%-ot az akksi, szerintem szar, nem bír eleget, nem vagyok elégedett => kivizsgálták, kaptam új telót. :mrgreen: Még csak nem is erőszakoskodtam sokat, nem vagyok az a fajta.

Amúgy 250k felett 3 év mindenhol.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. december 11., csütörtök 16:19

csababarca írta:
hehetheoriginal írta:
Masfel eves adidas cipot vittem vissza, hogy kiszakadt hatul.
Utaltak vissza a penzt
de én most az apple-ről beszéltem, azok nagy gecik alapvetően, főleg az itthoni üzleteik :mrgreen:
Pont ezert mondom, hogy 2 ev.
Ha nem akarjak, akkor hivatalos utra terelni, eu fogyasztovedelmig elmenni, sima ugy altalaban.
thereisonly1ronaldo

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2025. december 11., csütörtök 16:17

hehetheoriginal írta:
Utaltak vissza a penzt
de én most az apple-ről beszéltem, azok nagy gecik alapvetően, főleg az itthoni üzleteik :mrgreen:

tehát ha nem tudod ezt, akkor elküldenek, vagy le akarnak húzni pénzzel.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. december 11., csütörtök 16:16

csababarca írta:
hehetheoriginal írta: Mondanam, hogy eu-ban mindenre 2 ev gari van, akarmit is mond az elado, de pszt, ne adjatok tovabb, meg a vegen elnek az emberek vele :lol:
így van de úgy tudom, hogy az első évben hibás készüléket javítják, cserélik mindenféle kérdezősködés nélkül, a második évben már bizonyítani kell, hogy a hiba már fennállt vásárláskor, vagy ilyesmi.

szóval nem egyszerű már érvényesíteni olyankor, persze lehet.
Utaltak vissza a penzt
Bar monnyuk itt jelen esetben erdekelne, hogy az elado vagy a vevo orszaga szabalyai szerint jatszunk, illetve mi a helyzet a viszontelado eseten, ha pl eu-n kivuli orszagbol behozott motyorol van szo
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2025. december 11., csütörtök 16:18-kor.
thereisonly1ronaldo

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2025. december 11., csütörtök 16:15

így van de úgy tudom, hogy az első évben hibás készüléket javítják, cserélik mindenféle kérdezősködés nélkül, a második évben már bizonyítani kell, hogy a hiba már fennállt vásárláskor, vagy ilyesmi.

szóval nem egyszerű már érvényesíteni olyankor, persze lehet.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. december 11., csütörtök 16:10

Mondanam, hogy eu-ban mindenre 2 ev gari van, akarmit is mond az elado, de pszt, ne adjatok tovabb, meg a vegen elnek az emberek vele :lol:
thereisonly1ronaldo

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2025. december 11., csütörtök 16:09

Ha új a termék az 1 év gari jár rá, mindegy hol veszed, mindegy hova viszed szervízeltetni. (mármint egy Magyarországon vett Apple cuccot ha USA-ban vagy és bekrepál, beviheted bármelyik ottani apple store-ba is.)

Amúgy lengyel cég, lehet vámokkal ügyeskednek, ki tudja, eleve a lengyeleknél is alacsonyabb az adó, vám ezekre, mint nálunk, ilyen tételnél egy 40-50ezer forint fixen van a difi.

(usa-ban meg még nagyobb, hugomnak most hozott nagynéném iphonet, itthon 550ezer indulóár, kint meg 390ezerért megvették apple store-ban, adóval együtt.)

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2025. december 11., csütörtök 15:50

reeed_ati írta: Skacok, Allegron műszaki cikket nagyobb összegben mennyire rizikós venni?
Origi cuccokat árulnak?
Mitől sokkal olcsóbb, mint a magyarországi eladók?
Konkrét példát is hozok, mac studio m2max 32gb/512gb, amit keresgélek.
Allegro-n 460ezer, itthon meg még használtan is csak ilyen 600ezer körül.
Vagy a garival lesznek gondok és ha setleg megadja magát, akkor rácsesztem? :hmmm:
Nem ismerem miben utazik az allegro, de gondolom USA-ból "szürkeimportálták" be a cuccot, azért ennyi. Nem tudom vannak-e fizikailag kompatibilitási problémák ilyenkor, gariban sem vagyok biztos, hogy az 1 év vonatkozik-e rá az Apple felé. Jogilag a 3 év tuti van, de nem akarsz te garit intéztetni az Allegroval, az tuti.

Vissza: