A lengyel adó hiába alacsonyabb, te magyar áfát fizetsz ha allegron rendelszcsababarca írta: Ha új a termék az 1 év gari jár rá, mindegy hol veszed, mindegy hova viszed szervízeltetni. (mármint egy Magyarországon vett Apple cuccot ha USA-ban vagy és bekrepál, beviheted bármelyik ottani apple store-ba is.)
Amúgy lengyel cég, lehet vámokkal ügyeskednek, ki tudja, eleve a lengyeleknél is alacsonyabb az adó, vám ezekre, mint nálunk, ilyen tételnél egy 40-50ezer forint fixen van a difi.
(usa-ban meg még nagyobb, hugomnak most hozott nagynéném iphonet, itthon 550ezer indulóár, kint meg 390ezerért megvették apple store-ban, adóval együtt.)
Elektronika
Re: Elektronika
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Az egy dolog, hogy van-e gari, meg hogy mennyire könnyű érvényesíteni idehaza. Nekem mindig megéri a plusz pénzt normális helyről vásárolni, nem ilyen ügyeskedős meg szürkeimport módon.hehetheoriginal írta: Mondanam, hogy eu-ban mindenre 2 ev gari van, akarmit is mond az elado, de pszt, ne adjatok tovabb, meg a vegen elnek az emberek vele![]()
iSTYLE-lal semmi bajom nem volt eddig, 8-asomnál 1 éven belül bementem, hogy hiába mutat 92%-ot az akksi, szerintem szar, nem bír eleget, nem vagyok elégedett => kivizsgálták, kaptam új telót.
Amúgy 250k felett 3 év mindenhol.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Pont ezert mondom, hogy 2 ev.csababarca írta:de én most az apple-ről beszéltem, azok nagy gecik alapvetően, főleg az itthoni üzleteikhehetheoriginal írta:
Masfel eves adidas cipot vittem vissza, hogy kiszakadt hatul.
Utaltak vissza a penzt![]()
Ha nem akarjak, akkor hivatalos utra terelni, eu fogyasztovedelmig elmenni, sima ugy altalaban.
thereisonly1ronaldo
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
de én most az apple-ről beszéltem, azok nagy gecik alapvetően, főleg az itthoni üzleteikhehetheoriginal írta:
Masfel eves adidas cipot vittem vissza, hogy kiszakadt hatul.
Utaltak vissza a penzt
tehát ha nem tudod ezt, akkor elküldenek, vagy le akarnak húzni pénzzel.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- hehetheoriginal
Masfel eves adidas cipot vittem vissza, hogy kiszakadt hatul.csababarca írta:így van de úgy tudom, hogy az első évben hibás készüléket javítják, cserélik mindenféle kérdezősködés nélkül, a második évben már bizonyítani kell, hogy a hiba már fennállt vásárláskor, vagy ilyesmi.hehetheoriginal írta: Mondanam, hogy eu-ban mindenre 2 ev gari van, akarmit is mond az elado, de pszt, ne adjatok tovabb, meg a vegen elnek az emberek vele![]()
szóval nem egyszerű már érvényesíteni olyankor, persze lehet.
Utaltak vissza a penzt
Bar monnyuk itt jelen esetben erdekelne, hogy az elado vagy a vevo orszaga szabalyai szerint jatszunk, illetve mi a helyzet a viszontelado eseten, ha pl eu-n kivuli orszagbol behozott motyorol van szo
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2025. december 11., csütörtök 16:18-kor.
thereisonly1ronaldo
- csababarca
így van de úgy tudom, hogy az első évben hibás készüléket javítják, cserélik mindenféle kérdezősködés nélkül, a második évben már bizonyítani kell, hogy a hiba már fennállt vásárláskor, vagy ilyesmi.hehetheoriginal írta: Mondanam, hogy eu-ban mindenre 2 ev gari van, akarmit is mond az elado, de pszt, ne adjatok tovabb, meg a vegen elnek az emberek vele![]()
szóval nem egyszerű már érvényesíteni olyankor, persze lehet.
- hehetheoriginal
Mondanam, hogy eu-ban mindenre 2 ev gari van, akarmit is mond az elado, de pszt, ne adjatok tovabb, meg a vegen elnek az emberek vele
thereisonly1ronaldo
- csababarca
Ha új a termék az 1 év gari jár rá, mindegy hol veszed, mindegy hova viszed szervízeltetni. (mármint egy Magyarországon vett Apple cuccot ha USA-ban vagy és bekrepál, beviheted bármelyik ottani apple store-ba is.)
Amúgy lengyel cég, lehet vámokkal ügyeskednek, ki tudja, eleve a lengyeleknél is alacsonyabb az adó, vám ezekre, mint nálunk, ilyen tételnél egy 40-50ezer forint fixen van a difi.
(usa-ban meg még nagyobb, hugomnak most hozott nagynéném iphonet, itthon 550ezer indulóár, kint meg 390ezerért megvették apple store-ban, adóval együtt.)
- nmate
Nem ismerem miben utazik az allegro, de gondolom USA-ból "szürkeimportálták" be a cuccot, azért ennyi. Nem tudom vannak-e fizikailag kompatibilitási problémák ilyenkor, gariban sem vagyok biztos, hogy az 1 év vonatkozik-e rá az Apple felé. Jogilag a 3 év tuti van, de nem akarsz te garit intéztetni az Allegroval, az tuti.reeed_ati írta: Skacok, Allegron műszaki cikket nagyobb összegben mennyire rizikós venni?
Origi cuccokat árulnak?
Mitől sokkal olcsóbb, mint a magyarországi eladók?
Konkrét példát is hozok, mac studio m2max 32gb/512gb, amit keresgélek.
Allegro-n 460ezer, itthon meg még használtan is csak ilyen 600ezer körül.
Vagy a garival lesznek gondok és ha setleg megadja magát, akkor rácsesztem?![]()
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Skacok, Allegron műszaki cikket nagyobb összegben mennyire rizikós venni?
Origi cuccokat árulnak?
Vagy a garival lesznek gondok és ha setleg megadja magát, akkor rácsesztem?
Origi cuccokat árulnak?
Vagy a garival lesznek gondok és ha setleg megadja magát, akkor rácsesztem?
- Mester77
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tud valaki segíteni abban, hogy ha otthon tvn szeretnék la liga és BL meccset 4kban nézni, akkor milyen lehetőségeim vannak?
One-nál vagyok
Net bika, tvn is kábeles van
Tv 196cm átmérőjű prémium típus, mindent tud, de a sima meccs közvetítés még ezen is olyan, mintha egy fűnyírón nézném
Mire kéne előfizetni, ahol ezeket adják és van 4k adás?
Minden segítséget köszönök
One-nál vagyok
Net bika, tvn is kábeles van
Tv 196cm átmérőjű prémium típus, mindent tud, de a sima meccs közvetítés még ezen is olyan, mintha egy fűnyírón nézném
Mire kéne előfizetni, ahol ezeket adják és van 4k adás?
Minden segítséget köszönök
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
Nem jo a jelszo. Router reset, amit lentebb irtak.M1Ö írta: Nincs valami ötletetek, hogy One-os routerre mi a francért nem csatlakozik a telefonom, mikor azt a jelszót írom be ami a készüléken van? Hibás jelszót ír ki...![]()
- nmate
Biztos minden karakter jó? '0' / 'O' ilyesmi.M1Ö írta: Nincs valami ötletetek, hogy One-os routerre mi a francért nem csatlakozik a telefonom, mikor azt a jelszót írom be ami a készüléken van? Hibás jelszót ír ki...![]()
Egyébként One ügyfélszolgálat, lehet nem kapott rendes resetet a router és még az előző user által beállított van rajta - ha nem új a készülék.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nincs valami ötletetek, hogy One-os routerre mi a francért nem csatlakozik a telefonom, mikor azt a jelszót írom be ami a készüléken van? Hibás jelszót ír ki...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Köszi srácok a segítséget, így már valamit ki tudok hozni a dologból.
0 0 2 2 2 2 -1 2 2 5 5 3 1 -1 -1 -4
- hehetheoriginal
Sosem rendeltem meg kiszallitassal, a szomszedban van a bemutatoterem. Egy monitor hasznaltan leertekelve volt, nem mukodott a hdmi => masnap utaltak vissza a penzt. Fejhallgato el volt torve => masnap utaltak a penzt. Mindkettot csak visszavittem, cimke ranyomtat, bedobtam a falba, oszt szevasz. A kiszallitas az lehet egy fos ettol, nyilvan egy mosogepet a picsa nem akar ott atvenni.nmate írta:Elég kétarcú cég akkor. Én onnan rendeltem mosógépet, aztán szállításnál összebaszták. Persze utólag vettem észre, amikor kicsomagoltam. Reklamáltam, elég rendesen, kőkemény 5000 forint kupont adtak, pedig alzaplus vagyok meg minden.zsuninnyo írta:
Tavaly szeptemberben a Garmin Fenix 8 megjeleneskor 125ezer Ft volt (400k helyett). Rendeltem harmat es nem fizettem ki (marmint elore kartyaval), - mert ki a tokom adna ki harmad aron egy teljesen uj flgaship termeket - es ideadtak mindet.
Mindig alzaboxozok, de egyszer rendeltem házhoz, mivel tonna mosószer, meg pelenka, cipelje a hóhér. Saját futárcégük elkeverte a csomagot, majdnem még engem baszogattak, hogy nem veszem fel a telefont, meg nem nyitok ajtót. Végeredmény, ugyanez az 5000 forint "kártérítés".
Igazából csak kiszállítással van bajom, most rájöttem![]()
- nmate
Elég kétarcú cég akkor. Én onnan rendeltem mosógépet, aztán szállításnál összebaszták. Persze utólag vettem észre, amikor kicsomagoltam. Reklamáltam, elég rendesen, kőkemény 5000 forint kupont adtak, pedig alzaplus vagyok meg minden.zsuninnyo írta:Tavaly szeptemberben a Garmin Fenix 8 megjeleneskor 125ezer Ft volt (400k helyett). Rendeltem harmat es nem fizettem ki (marmint elore kartyaval), - mert ki a tokom adna ki harmad aron egy teljesen uj flgaship termeket - es ideadtak mindet.nmate írta:
Volt ilyen? Mikor?
Mindig alzaboxozok, de egyszer rendeltem házhoz, mivel tonna mosószer, meg pelenka, cipelje a hóhér. Saját futárcégük elkeverte a csomagot, majdnem még engem baszogattak, hogy nem veszem fel a telefont, meg nem nyitok ajtót. Végeredmény, ugyanez az 5000 forint "kártérítés".
Igazából csak kiszállítással van bajom, most rájöttem
Tavaly szeptemberben a Garmin Fenix 8 megjeleneskor 125ezer Ft volt (400k helyett). Rendeltem harmat es nem fizettem ki (marmint elore kartyaval), - mert ki a tokom adna ki harmad aron egy teljesen uj flgaship termeket - es ideadtak mindet.nmate írta:Volt ilyen? Mikor?zsuninnyo írta: Az Alza bezzeg belallt a hibajaba es kiadta a teljesen aron aluli termeket, akkor is ha meg nem is volt kifizetve. Harmat is.
- nmate
Volt ilyen? Mikor?zsuninnyo írta: Az Alza bezzeg belallt a hibajaba es kiadta a teljesen aron aluli termeket, akkor is ha meg nem is volt kifizetve. Harmat is.