Egyéb sportok

Forma-1, kézilabda, kosárlabda, motorsportok, Olimpia és minden más.
reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

Re: Egyéb sportok

HozzászólásSzerző: reeed_ati » Tegnap, 19:45

Realista24 írta: DDP Borz elég jónak ígérkezik.
A közel 8 milliárdos Paramount deal meg valami brutális.
Tippre Borz, de talán eddig még nem volt ilyen komoly ellenfele..
Kíváncsi leszek, kemény csatának néz ki és szerintem bármelyik nyer, lesz visszavágó is.
Főleg, ha van ez a milliárdos deal, hülyék lennének, ha nem lenne második felvonás.. :)

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » Tegnap, 18:43

DDP Borz elég jónak ígérkezik.
A közel 8 milliárdos Paramount deal meg valami brutális.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2025. augusztus 1., péntek 7:18

Biciklibaleset, Cipruson. Feleség és a gyerekek a nyaralóban, Bécit pedig elvileg holtan találták, bár azért megvárnám a hivatalos közleményt.
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. augusztus 1., péntek 7:04

hehetheoriginal írta: Kathi Bela rip. 46 evesen
Es az ember azt gondolna, hogy a cuccoktol, de nem, vmi szar biciklibaleset nyaralas kozben :coffee:
Rollert olvastam. Mondjuk mindegy.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. augusztus 1., péntek 7:02

Kathi Bela rip. 46 evesen
Es az ember azt gondolna, hogy a cuccoktol, de nem, vmi szar biciklibaleset nyaralas kozben :coffee:
thereisonly1ronaldo

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. július 31., csütörtök 16:12

nmate írta:
wZoLee7 írta: Akkor ahogy az már hetek óta sejthető volt (nem is értem hogy jött az, hogy majd indul) Pogi nem lesz a vueltan. Innentől a visma oldalán pattog a labda, olyant kell küldeni aki megtudja verni Carapazt és Ayusot, nem hiszem, hogy Almeida lesz ott az esélyes. Nem tudom Jonasnak mi a program az év hátralevő részére, akit érdekel a vb az nem megy a vueltara komoly szándékkal, de ha nem érdekli akkor Őt küldeném. Egyszerűen a szezonját csak egy GT győzelem mentheti meg, a visma meg ha behúzna 3-ból 2-t akkor teljes nyugalommal könyvelhetik el a szezont kiemelkedőnek. Nem látom magam előtt, hogy Kuss akkora formát villant amivel meglehetne nyerni, Jorgenson a hegyekre kevés, Yates már ment 2 GT-t.
A bora is érdekes lesz, gondolom ez már jobban érdekelné Roglicot, akkor Ő is belépne az esélyesek közé. Ott is dönteni kell, de ha Rogla megy akkor Lipowitzot nem vinném. Már most jobb a német.
Elvileg megy Jonas, én azt olvastam. Ha nincs nagy gebasz, azért simán ő az esélyes ott. VB nem hinném, hogy érdekli. Esélye sincs megverni ilyen pályán Remcot, Pogit meg MVDP-t. Ez elmebeteg egy verseny lesz amúgy, afrikai meleg, párás időjárás, itt lehet meglepetés.
Remco nem lesz tenyezo, bar lattunk mar par csodat, a szivarvanyos triko kihozza az extrat az emberbol

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2025. július 31., csütörtök 10:17

wZoLee7 írta: Akkor ahogy az már hetek óta sejthető volt (nem is értem hogy jött az, hogy majd indul) Pogi nem lesz a vueltan. Innentől a visma oldalán pattog a labda, olyant kell küldeni aki megtudja verni Carapazt és Ayusot, nem hiszem, hogy Almeida lesz ott az esélyes. Nem tudom Jonasnak mi a program az év hátralevő részére, akit érdekel a vb az nem megy a vueltara komoly szándékkal, de ha nem érdekli akkor Őt küldeném. Egyszerűen a szezonját csak egy GT győzelem mentheti meg, a visma meg ha behúzna 3-ból 2-t akkor teljes nyugalommal könyvelhetik el a szezont kiemelkedőnek. Nem látom magam előtt, hogy Kuss akkora formát villant amivel meglehetne nyerni, Jorgenson a hegyekre kevés, Yates már ment 2 GT-t.
A bora is érdekes lesz, gondolom ez már jobban érdekelné Roglicot, akkor Ő is belépne az esélyesek közé. Ott is dönteni kell, de ha Rogla megy akkor Lipowitzot nem vinném. Már most jobb a német.
Elvileg megy Jonas, én azt olvastam. Ha nincs nagy gebasz, azért simán ő az esélyes ott. VB nem hinném, hogy érdekli. Esélye sincs megverni ilyen pályán Remcot, Pogit meg MVDP-t. Ez elmebeteg egy verseny lesz amúgy, afrikai meleg, párás időjárás, itt lehet meglepetés.

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. július 30., szerda 10:29

Akkor ahogy az már hetek óta sejthető volt (nem is értem hogy jött az, hogy majd indul) Pogi nem lesz a vueltan. Innentől a visma oldalán pattog a labda, olyant kell küldeni aki megtudja verni Carapazt és Ayusot, nem hiszem, hogy Almeida lesz ott az esélyes. Nem tudom Jonasnak mi a program az év hátralevő részére, akit érdekel a vb az nem megy a vueltara komoly szándékkal, de ha nem érdekli akkor Őt küldeném. Egyszerűen a szezonját csak egy GT győzelem mentheti meg, a visma meg ha behúzna 3-ból 2-t akkor teljes nyugalommal könyvelhetik el a szezont kiemelkedőnek. Nem látom magam előtt, hogy Kuss akkora formát villant amivel meglehetne nyerni, Jorgenson a hegyekre kevés, Yates már ment 2 GT-t.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. július 28., hétfő 17:12

Luke Littler vs Josh Rock :lol:

Apró leget dobtak a fiúk, érdemes megnézni :kalapos:

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. július 28., hétfő 13:12

babaking írta: Én a hagyomákotak teljesen felrúgnám az utolsó napra - még ha nem is reális. Én utolsó nap is versenyt szeretnék látni, illetve mennyivel jobb lenne, ha tényleg az első haladna át elsőnek a célvolnalon.

Utolsó napra a következőt találnám ki:

- közepesen hosszú pálya - kb 100km.
- TT módban egyesével indulnak a versenyzők: előszőr a sárga trikós, és utána a különbségeknek megfelelően a többiek, egészen amíg el nem értünk a sárga trikó + 1órához.
- Ezek az emberek mehetnek nyélen: aki elsőként beér a célba az nyert, a mezőny többi része meg mondjuk az utolsó "TT -s" indulóhoz képest induljon +10 perccel, és akkor lehet gurulgatni. Aki nem akar küzdeni az bevárja a mezőnyt.

Egy szakasz. Nincs már csapat, nincs taktika csak versenyző v versenyző.

Tudom, hogy nem reális, de engem kifejezetten zavar amikor egy téteseményen pezsgőzketünk, mert "az utolsó szakaszon nem támadunk". Verseny a célvonalig tart.
De jó, hogy ez rajtad kívül senkiben nem merül fel :lol: Nerharagudj, de ennyire nagy butaságot rég olvastam a tourral kapcsolatban. A kerékpársportban pont az a szép, hogy vannak hagyományok. A giro és a vuelta is egyre inkább behozza a városi körözést és az inkább ünnepélyes utolsó szakaszt. Pedig a girora ez kb. sosem volt jellemző.
Amit leírtál a gyakorlatban úgy nézne ki, hogy mindenki megvár mindenkit elgurulnak a célig és sprint. Abszolút semmi értelme, hogy az egész mezőny ott álljon a rajtban 1+ órát az indulás miatt. Mindenki aki külön indul kell hogy autót és motort kapjon, alapból kivitelezhetetlen. Továbbá az út lezárások sem úgy néznek ki, hogy indulástól a végéig az egész szakasz zárva van. Versenyt akarsz látni az utolsó napon, de kérdem én, miért most mit láttál? Szakadó esőben a belüket kihajtva mentek a szakaszért. Nem az volt, hogy az utolsó emelkedőn próbálkoztak, hanem az utolsó 3 kör végig támadásokból állt.

Egy GT-on, az utolsó szakaszon legyen ünneplés, álljanak össze a csapatok, legyen pezsgőzés. Aztán harcoljanak a végén a szakaszért. Aki 20 szakasz alatt nem tudta megszerezni a sárga trikót az a 21.-en már ne erőlködjön.

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2025. július 28., hétfő 12:32

Én a hagyomákotak teljesen felrúgnám az utolsó napra - még ha nem is reális. Én utolsó nap is versenyt szeretnék látni, illetve mennyivel jobb lenne, ha tényleg az első haladna át elsőnek a célvolnalon.

Utolsó napra a következőt találnám ki:

- közepesen hosszú pálya - kb 100km.
- TT módban egyesével indulnak a versenyzők: előszőr a sárga trikós, és utána a különbségeknek megfelelően a többiek, egészen amíg el nem értünk a sárga trikó + 1órához.
- Ezek az emberek mehetnek nyélen: aki elsőként beér a célba az nyert, a mezőny többi része meg mondjuk az utolsó "TT -s" indulóhoz képest induljon +10 perccel, és akkor lehet gurulgatni. Aki nem akar küzdeni az bevárja a mezőnyt.

Egy szakasz. Nincs már csapat, nincs taktika csak versenyző v versenyző.

Tudom, hogy nem reális, de engem kifejezetten zavar amikor egy téteseményen pezsgőzketünk, mert "az utolsó szakaszon nem támadunk". Verseny a célvonalig tart.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. július 28., hétfő 11:57

nmate írta: Ja, úgy néz ki Wout már egy ideje eldöntötte, hogy erre megy rá. MVDP azért megkeverte volna még a lapokat neki, de szép meló volt, nagy verseny.
Fú tényleg, Matyival nagyon komolyat harcoltak volna. Összességében amúgy, szerintem jobb így az utolsó szakasz. Az a párizsi tömeg megérdemli ezt a versenyt. Továbbá, ha nem Pogacarnak hívják a sárgatrikóst, akkor ez nem az összetett menőké. Azt is megkockáztatom, hogy időjárástól függetlenül ugyan így neitralizálni kell, ne számítson már be az összetettbe és mehet aki akar.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2025. július 28., hétfő 11:04

Ja, úgy néz ki Wout már egy ideje eldöntötte, hogy erre megy rá. MVDP azért megkeverte volna még a lapokat neki, de szép meló volt, nagy verseny.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. július 27., vasárnap 21:12

wZoLee7 írta:
ferni írta: van Aert mit varázsolt :lol:

mekkora volt

Pogacar meg ugye nem jöhet full erőből lefelé, ennyit nem ér a szakasz
Jöhetett volna, az összetett végetért akkor amikor a hagyományos körözést befejezték. Egyszerűen kiderült, hogy nem kamuzott amikor azt mondta elfáradt. Nem azért nem ment a hegyeken, mert átadta a győzelmet a szökevényeknek meg mert neki nem kellett, nem tudott.
Így van, kifáradt ő is, Jonas is. Akik mind kérdezgették miért nem támadott Jonas azok nem bicajoztak soha életükben, el sem tudjuk képzelni milyen az amikor full powerben nyomják végig a 3 hetet. Ahogy Pogi mondta idén 1 laza etap volt, mindenhol máshol fullosan mentek.
Meg is látszik a különbség, Wout ma jóval pihentebb lehetett mint Pogi, hiszen pénteken amikor "csak" 120 km-s etap volt akkor is voltak olyanok, hogy fél órás késéssel értek be. Az rengeteget számít másnap, harmadnap.

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. július 27., vasárnap 20:26

ferni írta: Azért felkenődve a macskakőre ahonnan alig bírják felkaparni kétlem jó lett volna ünnepelni :lol:
Az, hogy esik, csúszik, ellehet esni mindenkire vonatkozik nem csak Pogacarra vagy arra aki nyert valamit. Viszont aki ezt csinálja az nem fél, a félősek nem nyernek semmit.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. július 27., vasárnap 19:52

Azért felkenődve a macskakőre ahonnan alig bírják felkaparni kétlem jó lett volna ünnepelni :lol:

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. július 27., vasárnap 19:46

ferni írta: van Aert mit varázsolt :lol:

mekkora volt

Jöhetett volna, az összetett végetért akkor amikor a hagyományos körözést befejezték. Egyszerűen kiderült, hogy nem kamuzott amikor azt mondta elfáradt. Nem azért nem ment a hegyeken, mert átadta a győzelmet a szökevényeknek meg mert neki nem kellett, nem tudott.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. július 27., vasárnap 19:31

van Aert mit varázsolt :lol:

mekkora volt

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. július 27., vasárnap 17:56

LIVE Finals | World RX of Hungary 2025
Másik topikba behoztam Nyirádot, kedvet kaptam újranézni, akit érdekel, itt vannak a döntők. :)

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. július 27., vasárnap 11:40

Anthony írta: Szerintem Pogi vagy beteg volt vagy csak egyszerűen elfáradt a harmadik héten és nem volt miért támadjon. Persze szakasz győzelem mindig jó de nem bármi áron. És szerintem már tartalékol a Vueltára. Az a pár perc/másodperc különbség amennyi kellett volna egy-egy szakasz győzelemhez nem tűnik soknak, de hatalmas energiákat felemészt és hosszú távra is kihat.
Szerintem nem fog indulni a vueltan. Ha ott akar lenni a vb-n és meg is akarja nyerni akkor semmi értelme. Választania kell a kettő közül és még ha azt mondja hogy nincs vb és vuelta van akkor sem egyértelmű esélyese. Ősszel talán már csak lombardiája lesz.

Ez a kicsi emelkedő bőven elég, ha Pogi megindul egy sprinter sem marad ott. Legalább jó lesz az utolsó szakasz, bár idén volt pár nap amitől azt vártam, hogy jó lett aztán a nagy semmit néztük :D

Vissza: