Serie A

Foci a Real Madridon túl...
Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

Re: Serie A

HozzászólásSzerző: Bencze » 2025. augusztus 8., péntek 20:55

Euro milliokat keresve levezetni a vilag egyik legszebb varosaban nem lehet rossz. Elso ertelmes valasztasa a karrierje soran

Casillas fan
Kedvenc játékosaid: Minden Real Madrid játékos, a múltból és a jelenből....
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Scuderia Ferrari

HozzászólásSzerző: Casillas fan » 2025. augusztus 8., péntek 20:48

gutihaz14 írta: [Fabrizio Romano] Álvaro Morata to Como, here we go! Deal agreed with Galatasaray for fee close to €5m as compensation to break the loan. Authorization for medical and travel next: Como will now sign Morata from AC Milan on loan with obligation to buy. Morata only wanted Como.
Majd ott is lenyilatkozza, hogy "Mindig ez volt álmaim klubja, nagyon örülök, hogy itt játszhatok." Vicc ez az ember..... :lol:
"Madridista jóban, Madridista rosszban, Madridista mindig, akármi van!!!!!! iHALA MADRID!"

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. augusztus 8., péntek 11:57

[Fabrizio Romano] Álvaro Morata to Como, here we go! Deal agreed with Galatasaray for fee close to €5m as compensation to break the loan. Authorization for medical and travel next: Como will now sign Morata from AC Milan on loan with obligation to buy. Morata only wanted Como.
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. július 29., kedd 22:02

Rabiosa írta:
_Bushido_ írta: Úgy tűnik a Galliani féle Monza projektből nem lesz semmi komolyabb... Kiscsapat maradnak, vélhetőleg így ki is esnek majd.
De honnan Rai?

Utolsók lettek tavasszal az A osztályban. Vagy úgy mondod hogy még a B-ből is kizúgnak majd?
Sokan voltak kölcsönben náluk.
Azok most visszamentek.
Most sok szabadon igazolhatót vittek csak.
Lehet a B-ből is kiesnek így.
Olaszban sok fura dolog megtörténhet.
11., 12.hely után utolsó, kiesés. Így járnak, akik kiárusítanak. Lehet Galliani már elkezdte kiszedni a pénzt? Kicsit hasonló az egész szitu mint a Vidinél.

Rabiosa

HozzászólásSzerző: Rabiosa » 2025. július 29., kedd 19:23

_Bushido_ írta: Úgy tűnik a Galliani féle Monza projektből nem lesz semmi komolyabb... Kiscsapat maradnak, vélhetőleg így ki is esnek majd.
De honnan Rai?

Utolsók lettek tavasszal az A osztályban. Vagy úgy mondod hogy még a B-ből is kizúgnak majd?

_Bushido_
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. július 29., kedd 18:01

Úgy tűnik a Galliani féle Monza projektből nem lesz semmi komolyabb... Kiscsapat maradnak, vélhetőleg így ki is esnek majd. De visszatérhet a Milanba, talán általa újra jobbak lesznek. A mostani vezetőség nem valami jó...
Egyre erősebben terjed egy pletyka, miszerint Adriano Galliani visszatérhet az AC Milanhoz, méghozzá elnöki pozícióba, Paolo Scaroni utódjaként. Bár egyelőre sem megerősítés, sem cáfolat nem érkezett, a szóbeszéd egyre komolyabban hangzik, különösen annak fényében, hogy a Monza tulajdonrészének 75%-át nemrég eladták egy Lorenzo Baldissoni vezette konzorciumnak. Ezzel a Fininvest már kisebbségi tulajdonossá vált, és várhatóan a fennmaradó részvényeket is értékesíteni fogja a közeljövőben. Tovább erősíti a találgatásokat, hogy Carlo Pellegatti, Galliani régi barátja és közismert Milan-szakértő azt nyilatkozta, hogy a következő napokban "fontos bejelentéssel" készül. A hírek szerint Pellegatti már értesült a részletekről, de azt egy meghatározott időpont előtt nem hozhatja nyilvánosságra.

_Bushido_
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. július 9., szerda 20:28

Nagy üzlet volt...
Az Atalantának.

Az Atalanta tavaly 22 millióért vette.
Gólkirály lett.

Aztán most meg....

Mateo Retegui 67 millió euróért a szaúdi Al Qadsiah játékosa lesz. Pénz, pénz, pénzecske.... :-(

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. július 9., szerda 14:48

A Juventus bevétele a klubvilágbajnokságon való szereplés nyomán:
Részvétel: 17,1 millió euró
Győzelmi pénz: 1,8 millió euró
Győzelmi pénz: 1,8 millió euró
Továbbjutás a legjobb tizenhat közé: 6,9 millió euró
Összesen: 27,6 millió euró

Bajnoki eredményekből származó bevételek a '24/25-ös szezonban:
Napoli: 15,7 millió euró
Inter: 13,2 millió euró
Atalanta: 11,3 millió euró
Juventus: 9,4 millió euró
Roma: 8,1 millió euró
Fiorentina: 6,9 millió euró
Lazio: 5,6 millió euró
Milan: 5 millió euró
Bologna: 4,4 millió euró

_Bushido_
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. június 23., hétfő 19:57

Az Al Hilal 25 millió euróért + bónuszokért szerződteti Theo Hernándezt az AC Milantól.

Mindig mindenkit a Hilal visz. Értem én, hogy kb egy csoport kezében van a Hilal, Nassr, Benz csapata, és a 4. csapat ahol mahrez is van..... De fura mód CRhez nem mennek értelmes játékosok. :(

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. június 20., péntek 18:12

Pad'em írta:
realmadrid95 írta: Kevin-Prince Boateng egy interjúban arról, mit tanult Pirlótól Milánóban:

„Amikor megérkeztem Milánóba, nagyon energikus voltam az edzéseken, és állandóan kiabáltam, hogy kérjem a labdát. Egy hét múlva Pirlo odahívott, és hozott egy csapattársat, aki beszélt angolul, hogy tolmácsoljon. Azt mondta: 'Mondd meg neki, hogy ne kiabáljon annyit.'
Megkérdeztem: 'Mit akar ezzel mondani?'
Pirlo csak annyit válaszolt: 'Ha kiabálsz, az ellenfelek is tudni fogják, hogy üresen vagy.
Ha jól helyezkedsz, nem kell szólnod – már látlak.'"

A fel karomat odaadnam most egy fiatal Pirlo, Kroos, Xabi, Seedorf fele kozeppalyasert.
Én érte is:

Redondo vs Depor 1995

Pont most sodródott elém :D
Sir a gyonyortol a labda a laban. :kalapos: Nagyon sajnalom, hogy “csak” 20 eve szerettem a Realba es igy csak par highlightsot lathattam rola, edesapam nagyon nagy Barca szurkolo, de a mai napig emlegeti, hogy mekkora zseni volt az argentin.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 20., péntek 18:06

realmadrid95 írta: Kevin-Prince Boateng egy interjúban arról, mit tanult Pirlótól Milánóban:

„Amikor megérkeztem Milánóba, nagyon energikus voltam az edzéseken, és állandóan kiabáltam, hogy kérjem a labdát. Egy hét múlva Pirlo odahívott, és hozott egy csapattársat, aki beszélt angolul, hogy tolmácsoljon. Azt mondta: 'Mondd meg neki, hogy ne kiabáljon annyit.'
Pirlo csak annyit válaszolt: 'Ha kiabálsz, az ellenfelek is tudni fogják, hogy üresen vagy.

A fel karomat odaadnam most egy fiatal Pirlo, Kroos, Xabi, Seedorf fele kozeppalyasert.
Én érte is:

Redondo vs Depor 1995

Pont most sodródott elém :D
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. június 20., péntek 18:01

Kevin-Prince Boateng egy interjúban arról, mit tanult Pirlótól Milánóban:

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. június 18., szerda 11:03

lestat írta:
realmadrid95 írta:

Ez ettol teljesen fuggetlen.
De mondjuk ez altalaban igy van, segededzokent elkezdik es aztan mennek a sajat utjukra, Mourinho, Zizou is volt segededzo.
De ott van Ancelotti fia is. Rola is pletykaltak hogy megy sajat csapathoz.
Itt arrol van szo, hogy Pep agymeneseit atvette Arteta, amit valoszinuleg tovabb fog adni Ccnek, mivel “egy az egyben ugyan ugy latja a focit, mint a honfitarsa.”
A legtobb segededzo sajat stilusjegyekkel probalkozik, amint vezetoedzo lesz, ha nem is a teljes egeszeben, de par elemben azert eter a “mesteretol”. A spanyol edzok 80%a amugy is be vannak szukulve, teljes kreativitastol mentesek.

Ehhez hozzajon meg egy ket Pep agymenes, peldaul, hogy kozephatvedeket jatszatunk szelsovedok helyett(rengeteg pontjaba kerult ez a kopasznak) erre mit lathatunk az Arsenalnal? Nincs egy epkezlab csatar elol, de megint kozephatvedet akarnak szerzodtetni, ugy, hogy ott van egy eredetileg kozephatved White, Timber, Calafiori trio, Gabriel, Saliba, Kiwior. Ezen felul Skelly berobbant, igy mar csak a ket kh, valamint a jobbhatved posztra lesz 6-7 emberuk. Guehit szeretnek leigazolni, aki 60 millio font kornyeken mozdithato, Odegaardnak nincs meg a csereje(ahogyan Kdbnek sem volt) valamint a csatarposzton nem egy, hanem ket jatekos kellene. Havertz teljesen homaly, Jesus leepult, de neki egy ujabb kozephatved kell, akit ki tud rakni szelsovedonek. A masik dolog, amiben nagyon hasnlonlitanak, hogy teljesen kiolik a szelsotamadokbol a kreativitast, egy csel utan jon a hatrapassz, kulonben habzoszajjal ugralnak a partvonal mellett. Raadasul amennyi penzt elkoltott Arteta, ahhoz kepest a keret sem vilagvero, az eredmenyeket meg inkabb hagyjuk is.

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. június 18., szerda 10:13

realmadrid95 írta:
nzooli93 írta: Artetaklon vagy sem,nekem ez szimpibb kinevezés,mint mikor a 20x megbukott edzok keringenek körbe-körbe.
De mondjuk ez altalaban igy van, segededzokent elkezdik es aztan mennek a sajat utjukra, Mourinho, Zizou is volt segededzo.
De ott van Ancelotti fia is. Rola is pletykaltak hogy megy sajat csapathoz.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. június 18., szerda 10:08

nzooli93 írta: Artetaklon vagy sem,nekem ez szimpibb kinevezés,mint mikor a 20x megbukott edzok keringenek körbe-körbe.

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. június 18., szerda 10:03

Artetaklon vagy sem,nekem ez szimpibb kinevezés,mint mikor a 20x megbukott edzok keringenek körbe-körbe.

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. június 18., szerda 9:53

gutihaz14 írta: 🚨| Mikel Arteta legfőbb segítője, a mindössze 29 esztendős Carlos Cuesta veszi át az olasz élvonalban szereplő Parma irányítását. 🇪🇸🟡🔵
Elet korforgasa, Pepklon Arteta kinevelte az Artetaklont.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. június 18., szerda 9:25

🚨| Mikel Arteta legfőbb segítője, a mindössze 29 esztendős Carlos Cuesta veszi át az olasz élvonalban szereplő Parma irányítását. 🇪🇸🟡🔵

realfan
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio

HozzászólásSzerző: realfan » 2025. június 10., kedd 11:41

gutihaz14 írta: szerintem meg azert távozik mert 26? milliot kap evente a szaudiaktol es ha ugy gondolja visszajon 3 ev mulva es folytatja barmelyik olasz klubnal
a fő ok, hogy megfáradt, egész évben téma volt Milanóban, hogy nem marad, megpróbálták megfelelő erősítésekkel meggyőzni, de nem volt elégedett a tervekkel. most, hogy szabira megy 1-2 évre vagy elmegy évi 26 milláért Szaúdba kb szintén szabira, hát én megértem, hogy utóbbit választotta, hülye lett volna nem :D

_Bushido_
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. június 6., péntek 17:49

realmadrid95 írta:
nzooli93 írta: Atalanta meg kinevezte Juricot :|
Istenem,tele van a csapat támadó szellemű jó fiatal jatekosokkal,erre oda visznek egy kerethez teljesen alkalmatlan diktatort. Komolyan trollkodnak sokszor a klubvezetők. Ezt az edzot Romabol is ugy uldoztek el par het utan, hogy aztan a Sotont is kiejtse ugy, hogy jo meccset nem birtak lehozni. Kinek a fejebol pattan ki,hogy egy Bl indulo Atalantanal majd jo lesz? Tiszta szanalom,hogy egy ilyen klubhoz mehet dolgozni. Novembert se fogja kihúzni
Az volt az indok, hogy Gasperini “legelismertebb novendeke”,(milyen a tobbi?)
Atalantának is kampec...
:lol: :lol:

A tavaly nyáron a Torinotól távozó-, a szezon közben az AS Romától és a Southamptontól is menesztett Ivan Juric az Atalanta trénereként tér vissza a Serie A-ba. Megbízatása 2+1 évre szól, évenkénti nettó 2 milliós fizetéssel.

Egyszerűen szánalmas, hogy egy szép, támadó focit játszó csapat felbérel egy Juricot. Kis / középcsapathoz való max. Ha tovább maradt volna Rómában, lehet ki is esnek...

Vissza: