Aki szereti a Harry Pottert az próbálja ki, nem lett rossz játék, sőt.h3x0r írta: Hatha valakit erdekel, december 18-ig ingyenes epic-en a Hogwarts.
PC (játékok, Steam, konfiguráció)
Re: PC (játékok, Steam, konfiguráció)
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hatha valakit erdekel, december 18-ig ingyenes epic-en a Hogwarts.
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Nem tudom, nekem egy szimpla "caffeinate -i" parancs a terminálban egész szépen ébren tartja a Mac-et (sötét és jelszóval lezárt képernyővel) és a VPN kapcsolatot akármeddig amíg van kakaó az akksiban vagy töltőn van a géphehetheoriginal írta: (ne gyertek pls, hogy macOS vagy miafaszom, ott megennyire se mukodik)
A kulcs az "ébren tartja", valódi sleep alatt nem gondolnám, hogy reális bármilyen gépen a hálózati kapcsolatok fenntartását elvárni, megölné az alvás célját - de persze lehet tévedek.
Holnap kezdődik a Budapest CS2 Major, Stage 1.
Van még 15 óra megtenni a Pickemet, hátha valaki elfelejtette
Van még 15 óra megtenni a Pickemet, hátha valaki elfelejtette
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem ertek a temahoz annyira, amennyire szeretnem, de ha mas vpn-nel ott a beallitas lehetosege, hogy a kapcsolat aktiv maradjon, a Cisconal meg nincs, akkor nekem a Ciscoval van bajom laikusken.hehetheoriginal írta: inkabb balfasz microsoft, ciscoval semmi bajom nincs.
en ertem, hogy millio kulonbozo konfigot meg appot meg drivert kell tudni kezelnie globalisan, de na. geci. 2025. van.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
inkabb balfasz microsoft, ciscoval semmi bajom nincs.
en ertem, hogy millio kulonbozo konfigot meg appot meg drivert kell tudni kezelnie globalisan, de na. geci. 2025. van.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Akkor ugyanabban a cipoben vagy mint en....hulye ciscohehetheoriginal írta:cisco anyconnect meg watchguard. mindketto ceges, es csak az admin allithat be ilyet. de meg ha be is allitjak, akkor is ha a windows lekapcsolja a hardvert, tokmindegy a vpn mit akar.Nem tudom milyen vpn-ed van, de nincs a beallitasoknal funkcio, ahol a keep alive ott van a sleep uzemmod ellenere is? Bar gondolom nezted.
a hibernate meg tudtommal meg "melyebb" dolog, mint a sleep, ott minden le van veve minimumra, ami a fogyasztast illeti, ezert is all fel lassabban ujra a rendszer utana
ha valahogy a reszletes power planben elo tudnam hozni ezt a rejtett geci network beallitasokat, sztem az mukodne
Hibernalas nem oldja meg szerintem sem, amennyire tudom.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
cisco anyconnect meg watchguard. mindketto ceges, es csak az admin allithat be ilyet. de meg ha be is allitjak, akkor is ha a windows lekapcsolja a hardvert, tokmindegy a vpn mit akar.Nem tudom milyen vpn-ed van, de nincs a beallitasoknal funkcio, ahol a keep alive ott van a sleep uzemmod ellenere is? Bar gondolom nezted.
a hibernate meg tudtommal meg "melyebb" dolog, mint a sleep, ott minden le van veve minimumra, ami a fogyasztast illeti, ezert is all fel lassabban ujra a rendszer utana
ha valahogy a reszletes power planben elo tudnam hozni ezt a rejtett geci network beallitasokat, sztem az mukodne
thereisonly1ronaldo
- h3x0r
Sleep mod helyett hibernalas?hehetheoriginal írta:hogy sleep modban ne kapcsolja le pl a wifi adaptert ez a fos, az meg lehet mukodik is, de a 2 kulonbozo vpn-nel, amirol az egesz kibaszott dolog szolna, hogy ne bontsa a connectiont, mikor sleep modba megy, na ez nem mukodik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem tudom milyen vpn-ed van, de nincs a beallitasoknal funkcio, ahol a keep alive ott van a sleep uzemmod ellenere is? Bar gondolom nezted.
Nekem nincs sajnos, pedig hasznos lenne, mert egy sima kepernyozar is bontja mar ezt a szart, es a mentesek total megzavarodnak.
Nekem nincs sajnos, pedig hasznos lenne, mert egy sima kepernyozar is bontja mar ezt a szart, es a mentesek total megzavarodnak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
ujabb kerdes, csak mert az elozore is erkezett valasz, hisz nyilvan tele van kockaexpertekkel a forum
adott egy win11 pro, legujabb verzio, frissites, minden. hogy a gecibe tudom beallitani, hogy mikor sleep modba rakom ezt a szart, akkor a network megy tovabb, es nem rakja automatikusan disabled allapotba?
millio "megoldast" talaltam neten: power&battery beallitasoknal power plant modositani, csak ott pl nincs ilyen opcio, hogy network, ahhoz hogy megjelenjen vagy a registryt kell basztatni vagy cmd-be egy parancsot beirni, amivel lathato lesz a listaban. namost se a registrys, se a parancssoros megoldas nem mukodik. aztan probaltam a device managerben kiikszelni, hogy sleep modban ne kapcsolja le pl a wifi adaptert ez a fos, az meg lehet mukodik is, de a 2 kulonbozo vpn-nel, amirol az egesz kibaszott dolog szolna, hogy ne bontsa a connectiont, mikor sleep modba megy, na ez nem mukodik. nagy zseni IT supportot mar kerdeztem, kemenyen dolgoznak rajta epp. de tudom, hogy itt vannak okosabbak es jobb emberek, ugyhogy mondjatok meg mi a megoldas
azon kivul, hogy nyilik az erkelyajto, es repul a cucc a kurvaanyjaba.
(ne gyertek pls, hogy macOS vagy miafaszom, ott megennyire se mukodik
)
adott egy win11 pro, legujabb verzio, frissites, minden. hogy a gecibe tudom beallitani, hogy mikor sleep modba rakom ezt a szart, akkor a network megy tovabb, es nem rakja automatikusan disabled allapotba?
millio "megoldast" talaltam neten: power&battery beallitasoknal power plant modositani, csak ott pl nincs ilyen opcio, hogy network, ahhoz hogy megjelenjen vagy a registryt kell basztatni vagy cmd-be egy parancsot beirni, amivel lathato lesz a listaban. namost se a registrys, se a parancssoros megoldas nem mukodik. aztan probaltam a device managerben kiikszelni, hogy sleep modban ne kapcsolja le pl a wifi adaptert ez a fos, az meg lehet mukodik is, de a 2 kulonbozo vpn-nel, amirol az egesz kibaszott dolog szolna, hogy ne bontsa a connectiont, mikor sleep modba megy, na ez nem mukodik. nagy zseni IT supportot mar kerdeztem, kemenyen dolgoznak rajta epp. de tudom, hogy itt vannak okosabbak es jobb emberek, ugyhogy mondjatok meg mi a megoldas
azon kivul, hogy nyilik az erkelyajto, es repul a cucc a kurvaanyjaba.
(ne gyertek pls, hogy macOS vagy miafaszom, ott megennyire se mukodik
thereisonly1ronaldo
- hehetheoriginal
Hasznal vki apple m4-gyel x86-os windows virtual machine-t? Eddig csak az arm verzio ment vm-ben.
Parallels proval, vagy hogy? Illetve van-e olyan megoldas, ami (meglepo kerdes
) ingyenes? Parallels proert evi 120 eurot kell csengetni, tulzasnak erzem.
Parallels proval, vagy hogy? Illetve van-e olyan megoldas, ami (meglepo kerdes
thereisonly1ronaldo
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Ki gondolta volna
GTA VI új dátuma: 2026 november 19
-
nuevo_ericco
Gondolom, az ár legalább harmada a support 5 évre.Realista24 írta: Az a setup ami van nekem is (asszem) 1700 korul van, ha nem tobb, szoval ez a dragan szart esete.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az a setup ami van nekem is (asszem) 1700 korul van, ha nem tobb, szoval ez a dragan szart esete.nuevo_ericco írta: Az irodai laptopok kb. 5 éve teljes lejtmenetben vannak. Ha a gyártók tehetnék, szerintem azonnal beszüntetnék a gyártásukat, de egyelőre csak a mindent is kispórolásnál tartanak. A mostani új modellek anyaghasználatban, összeszereltségben és szervizelhetőségben is durván elmaradnak a korábbiaktól. Az összes márkánál, HP, Dell, Lenovo, stb. egy kalap.
Egyáltalán nem lep meg, hogy a Dell is a legújabb hordozható Intel proci mellé odarak egy ősrégi hűtést és elemet is. A legrosszabb, hogy hiába váltanál gyártót, nem sokkal járnál jobban. max ha kifizetsz 1500, de inkább 2000 Eurót a legújabb ultrabookért.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
nuevo_ericco
Az irodai laptopok kb. 5 éve teljes lejtmenetben vannak. Ha a gyártók tehetnék, szerintem azonnal beszüntetnék a gyártásukat, de egyelőre csak a mindent is kispórolásnál tartanak. A mostani új modellek anyaghasználatban, összeszereltségben és szervizelhetőségben is durván elmaradnak a korábbiaktól. Az összes márkánál, HP, Dell, Lenovo, stb. egy kalap.
Egyáltalán nem lep meg, hogy a Dell is a legújabb hordozható Intel proci mellé odarak egy ősrégi hűtést és elemet is. A legrosszabb, hogy hiába váltanál gyártót, nem sokkal járnál jobban. max ha kifizetsz 1500, de inkább 2000 Eurót a legújabb ultrabookért.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ugyanez nalam is. 2 honapja nyuzom, a suly nem erdekel igazabol, de akksija szarabb, mint az elodnek, cserebe egyfolytaban vinnyog a hutes miatt, mert olyan szar helyre tettek a szellozest, hogy botrany.Halfkey írta: Ha már laptop: Dell Pro Max 16-ot kaptam most új cégnél, de ez egy féltégla. Valaki tudja miért lehet vele ölni? Majdnem 4 kg. Teszteket nézve így is melegszik mint atom és így se túl nagy az akksija.
A touchpad nem kozepen van, es mellette botrany nagy hely van, cserebe a billentyuzetet is osszenyomtak.
Remek munka
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
rashidm
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Én cserébe odaadom az otthonimat, igaz 10 éves lassan de még működik és tuti könnyebb.Halfkey írta: Ha már laptop: Dell Pro Max 16-ot kaptam most új cégnél, de ez egy féltégla. Valaki tudja miért lehet vele ölni? Majdnem 4 kg. Teszteket nézve így is melegszik mint atom és így se túl nagy az akksija.
Ha már laptop: Dell Pro Max 16-ot kaptam most új cégnél, de ez egy féltégla. Valaki tudja miért lehet vele ölni? Majdnem 4 kg. Teszteket nézve így is melegszik mint atom és így se túl nagy az akksija.