ferni írta:
Kétszer csináltuk meg ugyanazt.
Korábban adtuk le telibe emberelonybol a 3 gólt, mert 7v5özni kellett.
Utána is megszívtuk még.
Majd mikor pár perc van hátra megint lehozzuk a kapust miközben az idővel kéne játszani +3ban.
Sehol nem írtam, hogy itt is végig emberelőny volt a legvégén.
Ezt 5 perccel a vége előtt ekkora előnnyel meg akkor még tényleges emberelőnnyel bizony Chema nagyon is elmeccselte.
Ragaszkodott egy olyan dologhoz ami már a meccsen besült vagy 4szer, 5ször és bakker +3ban is azért is megcsinálja a meccs végén megint.
Teljes agyfasz.
Szita is a padon lett felejtve a végén, teljesen érthetetlen módon.
Nagyon benézte ezt a meccset, ilyen bírói támogatással ezt röhögve le tudta volna menedzselni oldalról, helyette csinálta a baromságokat végig és mikor kellett volna meg a fiúk is belehibáztak.
Kettő együtt meg már nem fért bele.
De egy 50%os védés stat után vígan végigbambulta Chema az első félidő végét is, ahol 9/9et nyelt be Bartucz utána...
És nem Bartuczot szidon, egy csoda volt ma, de hát botrány amiket művelt ma Chema.
Értem, akkor te igazából azt kéred számon, hogy a végjátékra miért nem plusz 8-al mentünk bele, a +3 helyett. Ez valahol érthető lehet, csak azzal nem számol, hogy ellenfél is van a pályán, hazai pályán, olyan szurkolótáborral, aki mindent bevet, például palackokat dobál a pályára a végjátékban, nem mellesleg a két válogatott nemzetközi tapasztalat szinten sincs azonos pozícióban, rutinban vagy bármiben. Önmagában csoda volt a +3 is, amit Chema taktikájával ért el a csapat.
Az 55. percre 3 gólos előnnyel menni egy ilyen meccsen, nincs olyan edző, aki ne írta volna alá bármikor.
A kapuslehozást nem írom le újra, mert te ugyanazt leírtad megint, pedig ott van a videó, hogy nem így volt.
Szita és Bodó 4/3-ban volt a meccsen, a végjáték előtt. Bodó volt a pályán az utolsó 5 Szita, meg ült. Bodó 5/3-an végzett. Nem látom hibának. Az volt a hiba, amit végül is te is számon kérsz, hogy Bodó miért lőtte el, helyzet nélkül 6-5 ellen a végén, amiből gólt kaptunk. Valóban labdát kellett volna járatni, valóban ölni kellett az időt, ahogy Bánhidinek is illett volna belőnie 5-5 ellen a tiszta ziccert és akkor megvan.
Ide járok egy ideje, szóval Carlonál is tudom, hogy mindig az edző a hibás a szurkolók szemében, meg a vak, meg az alkalmatlan, de a tegnapi meccs, nem Cheman ment el. Szerintem.