Mennyei futball

Foci a Real Madridon túl...
magnus666
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
Kedvenc csapatod: FCB

Re: Mennyei futball

HozzászólásSzerző: magnus666 » Ma, 7:51

A Liverpoolban 16 évesen bemutatkozott Farkas Erik az uefa ifjúsági ligában. Középpályás, nagy tehetségnek tartják, angol U válogatott, az angolok nagyon tepernek érte, hogy őket válassza felnőtt szinten és ne minket. A Liverpool profi szerződést adna neki amint eléri az ehhez szükséges életkort. Azt olvasom, anyuka keményen fogja és a családi háttér egyben van nála.
Nem lenne rossz a válogatott szempontjából 2 magyar a Liverpoolban, 1 a Realban :mrgreen: :D

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. november 23., vasárnap 20:47

Trollfoci: A hét kommentje.... :lol:

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. november 17., hétfő 12:26

Ezzel egyetértek.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. november 17., hétfő 12:19

Halfkey írta:
Nezd, nekem mindegy mi az indok, de ott van tobb tizezer ember, egyutt szurkol, egyutt lelegzik, es 90 percre elfelejti egymast gyulolni.
Ez mind igaz csak ez nem ingyen történt.

Nyilván én is foci szurkoló vagyok, és nyilván magyar, így szurkolok a magyar válogatottnak is. Ettől függetlenül azt szerintem kritizálhatom és nem tarthatom jó ötletnek hogy mennyi pénzt is fordítottunk erre az elmúlt években akár az oktatással, egészségüggyel, bármivel szemben. Akár a meccs után, akár a meccs előtt, akár a meccs alatt, emellett szerintem bármikor ki lehet állni.

Nem mentem a témában Facebook huszárkodni meg ide is csak ezért írok hogy reagáljak arra amit írsz szóval úgy érzem nem keresztes hadjáratozok a kormány ellen a témában, de nem gondolom hogy bármi gond lenne azzal ha valaki igen. Ez a tipikus kenyeret és cirkuszt esete, és nem gondolom hogy ennek tapsolni kell. Elfogadom hogy van cirkusz, igyekszem kiélvezni ha már van, de bár ne cirkusz lenne hanem valami értelmesebb.
Az megint mas, ha felhozza az ember, mint az, hogy drukkol a bukasert, hogy ezzel tudjon kampanyolni. Illetve ha eppen siker van, akkor ugy elkonyvelni, hogy miatta volt a siker.

Ha rajtam mulna, akkor minden forica koltott forint ketszereset kellene elkolteniuk az altalad felsorolt agazatokba, aztan aki nem tesz neki eleget, attol megvonnek minden allami tamogatast.
Draszitkusabb verzioban meg menne vissza az egesz amator szintre.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2025. november 17., hétfő 12:11

Pipita írta:
RealVazquez írta:

Olyanokat mondtak az örmények elleni meccs után, hogy az írek elleni meccs gála lesz.
Kik, hol, kinek, mikor
A “szakertok”. Hallgasd vissza az eszmefuttatasukat. A portugal-ir meccs meg el sem kezdodott, epp hogy veget ert a magyar meccs, (ahol majdnem kiegyenlitettek az ormenyek a vegen), de mar galameccset vizionaltak a “szakertok”. Azert problemas ez, mert velemenyvezerek, befolyasoljak az emberek gondolkodasat, hozzaallasat. A meccs utan a media munkatarsai milyen kerdeseket tettek mar fel? Szanalmas az egesz. En nem haragszok a sracokra, mert ezen a meccsen szinte mindent jol csinaltak. Rossi nem cserelt jol, Dibusz keson mozdult, es nem volt szerencsenk. Ez van. Megy tovabb az elet.
:goat:

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. november 17., hétfő 12:07

Nezd, nekem mindegy mi az indok, de ott van tobb tizezer ember, egyutt szurkol, egyutt lelegzik, es 90 percre elfelejti egymast gyulolni.
Ez mind igaz csak ez nem ingyen történt.

Nyilván én is foci szurkoló vagyok, és nyilván magyar, így szurkolok a magyar válogatottnak is. Ettől függetlenül azt szerintem kritizálhatom és nem tarthatom jó ötletnek hogy mennyi pénzt is fordítottunk erre az elmúlt években akár az oktatással, egészségüggyel, bármivel szemben. Akár a meccs után, akár a meccs előtt, akár a meccs alatt, emellett szerintem bármikor ki lehet állni.

Nem mentem a témában Facebook huszárkodni meg ide is csak ezért írok hogy reagáljak arra amit írsz szóval úgy érzem nem keresztes hadjáratozok a kormány ellen a témában, de nem gondolom hogy bármi gond lenne azzal ha valaki igen. Ez a tipikus kenyeret és cirkuszt esete, és nem gondolom hogy ennek tapsolni kell. Elfogadom hogy van cirkusz, igyekszem kiélvezni ha már van, de bár ne cirkusz lenne hanem valami értelmesebb.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. november 17., hétfő 8:45

hehetheoriginal írta:
szerencsetlen nep, semmi kozos oromuk evtizedek ota, probalnanak kapaszkodni valamibe, BÁRMIBE BAZMEG
A sport errol (is) szol. A vilag szinte minden orszaga kette van osztva, vagy politikai vagy gazdasagi okok miatt, de amikor vilagesemeny van, vagy az ahhoz vezeto uton jar eppen az adott sportag csapata, akkor egyseges allaspontra kerulnek az emberek.

Aztan nyilvan az eredmenytol fuggoen az egyik tabor nekimegy a masiknak, pont ahogy oltek es gyuloltek egymast az esemeny elott. Szoval nekem az ilyen 90 percek, vagy mondjuk egy par hetes Olimpia pont azt mutatja meg, hogy meg van remeny.

Es hanyok azoktol, akik szabalyosan drukkoltak a bukasnak, hogy ezt azonnal at lehessen forditani politikaba. Illetve ugyanugy attol is, akik a sportban aratott sikereket felhasznaljak a sajat gyozelmuknek, mert egyebkent egy lehuto politikusnak sincs nagyjabol semmi koze a sikerekhez, azon tul, hogy megcsonkitjak az osszes sportagat, amit csak lehet a sok lopassal.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. november 17., hétfő 8:04

kneecap x-en:
Stick that up your bollox Viktor Orbán 💚🤍🧡
:lol:
thereisonly1ronaldo

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. november 17., hétfő 7:54

szerencsetlen nep, semmi kozos oromuk evtizedek ota, probalnanak kapaszkodni valamibe, BÁRMIBE BAZMEG, de ujra es ujra meg kilatastalanabb, meg szarabb, meg egy ujabb pofancsapas, csalodas, ujra es ujra es ujra.
en nem tudom ezek az emberek mibol vannak, de en sok eve nem vagyok mar magam ellensege.
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. november 17., hétfő 7:49

hehetheoriginal írta:
A folyamatosan tele Puskás, az valami elképesztő minden alkalommal.
megvezetett, palira vett, a sikerre - ha már más minden szar az életükben és az országban - teljesen kiéhezett emberek a nagy részük, és vannak a többiek, akik számomra mai napig érthetetlen okból támogatják a pénzükkel a gyenge minőségű, korrupt magyar futballt.
ugyanazt kapja mindenki, amit a politikában is megérdemel. ugyanaz a téma, ugyanaz az ország, ugyanaz a társadalomnak nem nevezhető emberek gyülekezete.

Nyilvan a lefujas utan egybol beindultak a politikai csatarozasok. Duplan erosodnek a Fidesz ellenes hangok, hogy itt az eredmenye a sok milliardnak, gondolom nagy resze varta es orult is a bukasnak, stb. De bizton allitom, hogy a Puskasban levo emberek legalabb fele, akik egyebkent gyulolik Orbant, meg a Fideszt, azok is 95 percig el tudtak felejteni az egeszet, es egyutt tudtak szurkolni partpolitika mentesen a valogatottnak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. november 17., hétfő 7:36

A folyamatosan tele Puskás, az valami elképesztő minden alkalommal.
megvezetett, palira vett, a sikerre - ha már más minden szar az életükben és az országban - teljesen kiéhezett emberek a nagy részük, és vannak a többiek, akik számomra mai napig érthetetlen okból támogatják a pénzükkel a gyenge minőségű, korrupt magyar futballt.
ugyanazt kapja mindenki, amit a politikában is megérdemel. ugyanaz a téma, ugyanaz az ország, ugyanaz a társadalomnak nem nevezhető emberek gyülekezete.
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. november 17., hétfő 7:16

Whiteheart írta: Vagy hátha felfigyeltek a magyar válogatottra az utóbbi időben és egy elitebb edző látna fantáziát a csapatban... De azzal én is egyetértek h jó volt Rossi, nagyon nagyon sokat köszönhetünk neki de kell egy változás... Pl vki olyan aki elfelejti Bollat...
Mármint mire kellett volna felfigyelni? Ezt nem igazán értem.
Van egy vilagklasszisunk, néhány közepesen erős játékosunk, majd a többi, aki azért van a pályán, mert kell 11 ember.

Ugyanazt hozzuk, amit eddig. Egy dologban látok változást, azok pedig a szurkolók. A folyamatosan tele Puskás, az valami elképesztő minden alkalommal.

Kar a tegnapiert, nálam ez egyrészt óriási edzői hiba volt, aztán ugye Dibusz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2025. november 17., hétfő 6:14

RealVazquez írta:
Whiteheart írta: Vagy hátha felfigyeltek a magyar válogatottra az utóbbi időben és egy elitebb edző látna fantáziát a csapatban... De azzal én is egyetértek h jó volt Rossi, nagyon nagyon sokat köszönhetünk neki de kell egy változás... Pl vki olyan aki elfelejti Bollat...
Olyanokat mondtak az örmények elleni meccs után, hogy az írek elleni meccs gála lesz.
Kik, hol, kinek, mikor

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2025. november 17., hétfő 2:12

Nagy név ide nem fog jönni. Posvány, halott futballkultúra, pénzmosodának használt ifiakadémiák, propaganda. Külföldön is látják, mi folyik itt. Lehet, még jobban is, mint idehaza. Rossinak megköszönhetünk mindent, ha marad, akkor is, ha távozik, akkor is. Nézzétek meg, hogyan szerepelnek a kis országok. Megint leszakadunk, egy újabb generáció fog kikopni. Szép meg jó az elmúlt évek EB és Nemzetek Ligája szereplése, de az átütő siker elmaradt, lásd VB.
Hamis képet fest a média és a szakértőknek nevezett okostojások a labdarúgásunkról.
Olyanokat mondtak az örmények elleni meccs után, hogy az írek elleni meccs gála lesz. Utána leverték a portugálokat, és önbizalomtól duzzadva érkeztek Budapestre. Tudtuk, hogy mi vár ránk, nekik csak a győzelem volt elfogadható eredmény. Ezt nem vettük kellő komolysággal, nem koncentráltunk eléggé, ők mentek előre, mi meg vártuk a lefújást. Az örmények ellen ugyanez volt, utolsó percben hatalmasat ziccer maradt ki, szerencsénkre. Az is egy figyelmeztetés volt, hogy nem elég stabil és koncentrált a védelem. Meg úgy az egész csapat.
Ismét győzött a vesztes mentalitás, a vesztes közeg.
:goat:

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2025. november 16., vasárnap 23:12

untouchable írta: Dárdai jó ötlet.
ha magyar edzőbe gondolkodunk, más nem nagyon jöhet szóba :hmmm:

és ő rá is ér egy ideje, lehet erre vár, mit Zizu :kalapos:

Whiteheart
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude

HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2025. november 16., vasárnap 23:09

Vagy hátha felfigyeltek a magyar válogatottra az utóbbi időben és egy elitebb edző látna fantáziát a csapatban... De azzal én is egyetértek h jó volt Rossi, nagyon nagyon sokat köszönhetünk neki de kell egy változás... Pl vki olyan aki elfelejti Bollat...
szuperliga.

untouchable

HozzászólásSzerző: untouchable » 2025. november 16., vasárnap 22:57

realistahuni írta:
untouchable írta:

Bognár György.
Szerintem Dárdai Palinak kell egy második kör.
Kicsit olyan nekem ő mint a magyar ZZ.
Gyurival csak trollkodtam, azt hittem mindenkinek egyértelmű.

Dárdai jó ötlet.
Hala Madrid y nada más 🤍

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2025. november 16., vasárnap 22:33

untouchable írta:
ferni írta:

Ha nincs a Csoboth gól, amivel semmire se mentünk utólag, nagyon is benne volt a pakliban, hogy elküldik.

Én értem ezt a Rossi szeretetet, de elbuktunk megint, pedig ezt illett volna lehozni, már amit az EBn műveltünk is egy szégyen volt sajnos.

Nem azt mondom, hogy mással jobb lenne, ötletem sincs kit kéne hozni, de nem látom, hogy Rossival itt már komolyabb fejlődés lenne.
Bognár György.
Szerintem Dárdai Palinak kell egy második kör.
Kicsit olyan nekem ő mint a magyar ZZ.

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2025. november 16., vasárnap 22:24

Már hazáertem.
Megjártuk Tatát, rosszul tértünk le, úgyhogy megjártuk mégegyszer. Utána Komáromban végigcapattam 3 élelmiszerboltot, a MOL kúton kiváltottam egy MPL csomagot és az eltelt órák ellenére is szétvet az ideg. Valószínűleg ez a TOP 3 focis traumám között van, sőt biztos, de olyan állatságot még akkor sem mernék leírni, hogy Bognár György bármire is megoldás.

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. november 16., vasárnap 21:22

Szegyen.

Nincs mit targyalni.

Rossi le, es kesz.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane