Miből gondolod? Túl jó oda.El Sie7e írta:Valószínűbb hogy az MLS-ben fog kikötniPipita írta:
Pakson.![]()
Dénes Vili mikor kap válogatott behívót, azt mondjátok meg nekem. Őt hamarosan elviszi valami Eredivise/Bundesliga klub, nagy remény a csávó.

Mennyei futball
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Re: Mennyei futball
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Valószínűbb hogy az MLS-ben fog kikötniPipita írta:Pakson.reeed_ati írta: Nekem Ötvös játéka tetszett nagyon, kár hogy már 27.
Hol volt ő eddig?![]()
![]()
Dénes Vili mikor kap válogatott behívót, azt mondjátok meg nekem. Őt hamarosan elviszi valami Eredivise/Bundesliga klub, nagy remény a csávó.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Pakson.reeed_ati írta: Nekem Ötvös játéka tetszett nagyon, kár hogy már 27.
Hol volt ő eddig?![]()

- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Nekem Ötvös játéka tetszett nagyon, kár hogy már 27.
Hol volt ő eddig?
Hol volt ő eddig?

- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Egy kicsit nyers válasz volt, de na!
Élmény nézni tényleg a fiatalokat, rá is fér nagyon a válogatottra is az erősítés, remélem be lesznek építve időben, hogyha így folytatják...

Élmény nézni tényleg a fiatalokat, rá is fér nagyon a válogatottra is az erősítés, remélem be lesznek építve időben, hogyha így folytatják...
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.

Knoester, Kady
Ekkora egy gyökeret bazdmeg, ez a két játékos már a tavalyi szezonban távozott.

Ekkora egy gyökeret bazdmeg, ez a két játékos már a tavalyi szezonban távozott.
-
Kady a Qarabag, Knoester az Aberdeen játékosa és Raúl Gustavo pedig hamarosan az MLS-be igazol._Bushido_ írta: SőtAkad azért mégis jó, jobb fiatal magyar, csak meg kell adni nekik a lehetőséget és bizalmat! Utóbbi elég fontos. Hiába fikázták sokan az új magyar szabályt, egyelőre a Fradi magyarjainak előnyére válik.A Bajnokok Ligája selejtezőjében pályára lépő középpályások közül Tóth Alex rendelkezik a legmagasabb várható gólpassz-mutatóval (1,67).
Emellett az U21-es középpályások között a Ferencváros csodagyerekének nevéhez fűződik a legmagasabb progresszív labdacipelési mutató (2,5) kilencven percre vetítve, valamint a legmagasabb arányban megnyert védekező párharc (68%).
Kar, hogy a többi 3nak elég nehéz dolga van a selejtezőben..jó lenne újra egy Vidihez hasonló vetélytárs a Fradinak, akik szintén ott tudnak lenni a nemzetközi porondon.
Fradihoz jobban értők:
Hol van az a, sok játékos, akik hivatalosan asszem még oda tartoznak, de eddig egy percet se játszottak? Pl Aaneba, tavaly is 0 perce volt. Ezért tartják?
Romao? Kehinde? Rommens? Kady? Knoester?
Abu fani és Traore úgy volt, h mennek, viszik őket. Ezekszerint mégsem?
Raúl Gustavo is rettentő gyenge volt sztem, tavaly első 6 bajnokin kezdett, aztán utána összesen játszott 5,5 bajnokit. Mehetne ő is.
Felesleges ennyi játékos a klub kötelékébe.
Hala Madrid y nada más 
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio
Tóthnak olyannyira jót tett, hogy már azlelőtt kezdő lett, hogy az új szabályt meghozták volna_Bushido_ írta: SőtAkad azért mégis jó, jobb fiatal magyar, csak meg kell adni nekik a lehetőséget és bizalmat! Utóbbi elég fontos. Hiába fikázták sokan az új magyar szabályt, egyelőre a Fradi magyarjainak előnyére válik.A Bajnokok Ligája selejtezőjében pályára lépő középpályások közül Tóth Alex rendelkezik a legmagasabb várható gólpassz-mutatóval (1,67).
Emellett az U21-es középpályások között a Ferencváros csodagyerekének nevéhez fűződik a legmagasabb progresszív labdacipelési mutató (2,5) kilencven percre vetítve, valamint a legmagasabb arányban megnyert védekező párharc (68%).
Kar, hogy a többi 3nak elég nehéz dolga van a selejtezőben..jó lenne újra egy Vidihez hasonló vetélytárs a Fradinak, akik szintén ott tudnak lenni a nemzetközi porondon.
Fradihoz jobban értők:
Hol van az a, sok játékos, akik hivatalosan asszem még oda tartoznak, de eddig egy percet se játszottak? Pl Aaneba, tavaly is 0 perce volt. Ezért tartják?
Raúl Gustavo is rettentő gyenge volt sztem, tavaly első 6 bajnokin kezdett, aztán utána összesen játszott 5,5 bajnokit. Mehetne ő is.

- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Sőt
Fradihoz jobban értők:
Akad azért mégis jó, jobb fiatal magyar, csak meg kell adni nekik a lehetőséget és bizalmat! Utóbbi elég fontos. Hiába fikázták sokan az új magyar szabályt, egyelőre a Fradi magyarjainak előnyére válik.A Bajnokok Ligája selejtezőjében pályára lépő középpályások közül Tóth Alex rendelkezik a legmagasabb várható gólpassz-mutatóval (1,67).
Fradihoz jobban értők:
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
rég volt ilyen, hogy a magyarok igyék a hátán a Fraditnzooli93 írta: Nem szoktam magyar focit nezni, de mostanában mikor odakapcsolok ,akkor a ket kis fiatal mindig a fradi legjobbjai kb. A Toth Alex meg a Gruber. Kivancsi leszek meddig jutnak

- nzooli93
Nem szoktam magyar focit nezni, de mostanában mikor odakapcsolok ,akkor a ket kis fiatal mindig a fradi legjobbjai kb. A Toth Alex meg a Gruber. Kivancsi leszek meddig jutnak
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Nyomod Barni. A magyar Gonzalo Garcia.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Én kb 1 évig követtem őket, leginkább a youtube-n lévő mennyei meccsek miatt, azok viccesek voltak valamilyen szinten, de facebookon amit leműveltek pl Cr-rel meg a reallal néha (persze amikor Messi csinált butaságokat, arról semmi szó), az tette be a kaput, kb 5 éve azt se tudom hogy léteznek. Alja poénok, nem fognak hiányozni.Marky írta: Viccesek mar 10 eve se voltak, de legalabb tovabb romboltak az amugy is hulladek magyar szurkoloi kulturat. Mehet a pocegodorbe.
lopott memeket magyaritanak. kutyanak nem hianyoznak ezek, a megyei meccsek hangulatat bemutatni jok voltak, mar akiket ez erdekelt, miota megy a valogatottnak azota nulla kritikaval vannak, igazi napraforgo ner kitartottak lettekMarky írta: Viccesek mar 10 eve se voltak, de legalabb tovabb romboltak az amugy is hulladek magyar szurkoloi kulturat. Mehet a pocegodorbe.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Érdemes megnézni az első félidőt is. A Fradi dominált végig az első 5-10 perc kivételével, volt egy meg nem adott gól is les miatt (én nem láttam amúgy lest, de lehet nem figyeltem eléggé). A második félidő második felében már egyértelműen az eredmény megtartására mentek rá. Amúgy vicces mert pont a kommented elküldése után volt talán 2 nagyobb helyzete a Fradinak.nzooli93 írta: Leültem megnézni ezt a Ludogorec-Fradit![]()
Konkrétan kritikán aluli a színvonal. Próbálkoznak kapura lövöldözni,de mindenki stadionból ki, pár perc,és vége a meccsnek , de nem volt kaput találó lövés![]()
![]()
![]()
![]()

“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
- nzooli93
Leültem megnézni ezt a Ludogorec-Fradit
Konkrétan kritikán aluli a színvonal. Próbálkoznak kapura lövöldözni,de mindenki stadionból ki, pár perc,és vége a meccsnek , de nem volt kaput találó lövés

Konkrétan kritikán aluli a színvonal. Próbálkoznak kapura lövöldözni,de mindenki stadionból ki, pár perc,és vége a meccsnek , de nem volt kaput találó lövés

-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Viccesek mar 10 eve se voltak, de legalabb tovabb romboltak az amugy is hulladek magyar szurkoloi kulturat. Mehet a pocegodorbe.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
én ezt olvastam, ebből következtetek, hogy megy egymás ölése a háttérben a pénzekért:
https://index.hu/fomo/2025/08/06/trollf ... ei-megyei/
https://index.hu/fomo/2025/08/06/trollf ... ei-megyei/
thereisonly1ronaldo
Abban a pillanatban követtem ki őket, hogy meglattam a Vityas posztjukat. Szinvonal evek alatt szepen csokkent.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Belegondolás? Vagy ezt még nem olvastad?hehetheoriginal írta: ahogy látom - lehet rosszul - de amint bekerultek a ner-be a trollfocis kutyák, egyből egymásnak ugrottak az alamizsna falatokert, szet is esett az egesz a picsaba![]()
Hivatalos közlemény
Ezúton tájékoztatjuk követőinket, hogy a TrollFoci Youtube, Instagram oldalai után a Facebook-oldalát is 2025. augusztus 6-án illetéktelen személy(ek) feltörték.
Jelenleg az oldalon zajló tevékenységet nem az eredeti adminisztrátorok végzik, és az ott megjelenő tartalmak semmilyen formában nem tükrözik a közösségünk szellemiségét vagy értékrendjét.
A szükséges jogi és technikai lépéseket azonnal megtettük, és minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy mielőbb visszaszerezzük az oldal feletti irányítást.
Kérjük követőinket és partnereinket, hogy legyenek körültekintőek, és ne azonosítsák a jelenlegi tartalmakat vagy kommunikációt a TrollFoci eredeti csapatával. Amint újabb fejlemények történnek, tájékoztatni fogunk mindenkit.
Köszönjük a megértést és a támogatást! Kérjük, osszatok meg minél többen a bejegyzést
A TrollFoci csapata
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.

2015. november 25.