Álvaro Carreras - 18

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

Re: Álvaro Carreras - 18

HozzászólásSzerző: Jim » 2025. július 15., kedd 21:12

üdv itt

renéljük Huijsenhez hasonlóan top lesz :salute:

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2025. július 15., kedd 18:01

Valamiért azt érzem nagyon be fog válni a csávó.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 15., kedd 15:48

Hsz alatta:
Only to get dunked on by yamal :lol:

Innentol ez szemelyes, remelem tesomsz is igy gondolja.
thereisonly1ronaldo

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. július 15., kedd 15:46

https://x.com/RMadridInfo/status/194508 ... CRiBw&s=19

Szimpatikus fiatalember. A szíve biztosan a helyén lesz, reméljük a képességekben sem lesz hiány.

Álvaro Carreras: “Coming back to Real Madrid means everything to me. I only wanted to be here”.

“I came here a boy and come back a man. I promise to give everything I have. I will fight every minute on the pitch and give my absolute all. Hala Madrid!”.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Álvaro Carreras

HozzászólásSzerző: KAG » 2025. július 15., kedd 9:24

hehetheoriginal írta:
Mendy ideje lejárt.
majd mikor a tavaszi elso beellkört mendivel inditjuk meg a serulesek miatt..... :lol: :coffee:
Nem fogod, mert serult lesz o is. :lol:
ZIDANE

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. július 15., kedd 9:17

Kerlon írta:
Realista24 írta:

Az az igazsag, hogy (de lehet tevedek), abban az idoben, amikor a ManU elvitte ot tolunk, megvolt a helyzeti elonyuk, hogy profi szerzodest adhattak neki, mi pedig nem.

Nalunk 2017 es 2020 kozott volt papiron, nyilvan eselytelen volt arra, hogy be vagy felkeruljon a nagyok koze. Mondjuk az angoloknal sem rugott labdaba mivel folyamat kolcson volt adva, es igazabol a tavalyi volt az elso komolyabb es ertelmesebb szezonja.

Az, hogy jobb-e Fran Garcianal majd kiderul, Miguel Guti meg ugy tunik nekem, hogy meg van sertodve a klubra es/vagy forditva. Szerintem valami nem kerek.
Akkor miért nem megy Guti más csapatba? Valami ott nem kerek. Bár azz el tudom képzelni, hogy aki Carloval összeszólalkozott az elásta magát.

Bár lehet ő Zizou alatt ment el. :hmmm:
Szo volt rola korabban, hogy szobeli egyezseget kotott az Atmaval...nem tudom az valid volt-e vagy sem. Legutobb azt irtak, hogy tul sokba kerulne nekik.

Ahogy azt is, hogy a Real nem kivanja aktivalni a visszavasarlasi opciot, hiszen 50%at igy is megkapjuk az eladasi aranak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. július 15., kedd 9:15

Realista24 írta:
Halfkey írta: Nekem csak az fáj hogy dátumok alapján az utánpótlásból szépen egymás után jött Fran Garcia, Miguel Guti és ő. Abból hogy érte perkáltunk 50 millát azt szűröm le hogy ő a legjobb, és pont őt kótyavetyéltük el. Ez lenne az utánpótlás lényege, hogy legalább a sajátjaink ne 50 millába kerüljenek...

Na mindegy, váljon be, de remélem az illetékesek elgondolkodnak azon is, hogy hogyan ne történjen ilyen többet.
Az az igazsag, hogy (de lehet tevedek), abban az idoben, amikor a ManU elvitte ot tolunk, megvolt a helyzeti elonyuk, hogy profi szerzodest adhattak neki, mi pedig nem.

Nalunk 2017 es 2020 kozott volt papiron, nyilvan eselytelen volt arra, hogy be vagy felkeruljon a nagyok koze. Mondjuk az angoloknal sem rugott labdaba mivel folyamat kolcson volt adva, es igazabol a tavalyi volt az elso komolyabb es ertelmesebb szezonja.

Az, hogy jobb-e Fran Garcianal majd kiderul, Miguel Guti meg ugy tunik nekem, hogy meg van sertodve a klubra es/vagy forditva. Szerintem valami nem kerek.
Akkor miért nem megy Guti más csapatba? Valami ott nem kerek. Bár azz el tudom képzelni, hogy aki Carloval összeszólalkozott az elásta magát.

Bár lehet ő Zizou alatt ment el. :hmmm:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. július 15., kedd 8:44

Halfkey írta: Nekem csak az fáj hogy dátumok alapján az utánpótlásból szépen egymás után jött Fran Garcia, Miguel Guti és ő. Abból hogy érte perkáltunk 50 millát azt szűröm le hogy ő a legjobb, és pont őt kótyavetyéltük el. Ez lenne az utánpótlás lényege, hogy legalább a sajátjaink ne 50 millába kerüljenek...

Na mindegy, váljon be, de remélem az illetékesek elgondolkodnak azon is, hogy hogyan ne történjen ilyen többet.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. július 15., kedd 8:38

biztosan nem fog :lol: nem csinalunk folyamatosan hulyesegeket es meggondolatlan donteseket
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. július 15., kedd 8:35

Nekem csak az fáj hogy dátumok alapján az utánpótlásból szépen egymás után jött Fran Garcia, Miguel Guti és ő. Abból hogy érte perkáltunk 50 millát azt szűröm le hogy ő a legjobb, és pont őt kótyavetyéltük el. Ez lenne az utánpótlás lényege, hogy legalább a sajátjaink ne 50 millába kerüljenek...

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2025. július 15., kedd 8:21

Klub VB alapján nekem kevésnek tűnik a srác, ahogy Masztisátor is, de cáfoljon rám mindkettő. :salute:

Üdv!

Ui: csak ne a 17est válassza, Lucas után az nagy falat lesz bárkinek is :lol:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 15., kedd 8:21

Mendy ideje lejárt.
majd mikor a tavaszi elso beellkört mendivel inditjuk meg a serulesek miatt..... :lol: :coffee:
thereisonly1ronaldo

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. július 15., kedd 8:00

Mendy ideje lejárt. Itt az ideje takarítani tényleg. Nem tudom, hogy a srác mit tud, de hajrá. Én beérem azzal, hogy edzői kérésre jött, így a lehető legjobb választásnak gondolom.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2025. július 14., hétfő 23:04

Rosszabb nem lesz mint Beton Mendy gondolom
:mrgreen:

miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

HozzászólásSzerző: miro. » 2025. július 14., hétfő 22:58

A videoiban tetszik,hogy befele is mer cselezni,es nem csak az oldalvonalat ismeri.
Ez pl egy Mbappe,Vinicius fele jatekosnak oriasi elony lehet.
Rengeteg teruletet csinalhat nekik ezzel.
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. július 14., hétfő 21:04

Rohadt drága volt, ahhoz képest, hogy 1 felnőtt szezon van mögötte, abból is inkább tavasszal volt jó, ősszel még kereste a helyét.... Nagyon remélem, hogy beválik.

(középpályára inkább jól bevált, idősebb, tapasztaltabb kéne, sok lesz a fiatalból)

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. július 14., hétfő 20:26

Kerlon írta:
Pad'em írta: Official: Carreras joins Real Madrid.
Fran es Mendy boldogok lehetnek, hogy eldonthetik, hogy mashol jatszanak vagy padoznak. :mrgreen:

En nagy fogasnak erzem ot.
Egyetértek, hasonlót érzek. Nagyon intelligens játékos benyomását kelti összefoglalók alapján, szerintem Huijsenhez hasonló remek igazolás lehet.

Elsőszámú lesz de Frannal (ha marad) jól kiegészítenék egymást, különböző profilokkal.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

MarioCirolo
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. július 14., hétfő 20:24

Sok sikert neki, nem lattam jatszani, de az nekem eleg, hogy Xabi keresere jott, pedig hozhattuk volna Grimaldot, Miguelt vagy Theot is. Osszessegeben abban bizom, hogy Xabi es Arbeloa alatt nagyobb figyelem jut majd az utanpotlasra, mert eleg nagy luxus, hogy 50 millaert veszunk vissza sajat nevelesu jatekosokat.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. július 14., hétfő 20:13

Remelem mostmar 2/10et megkapja a vezetoseg. :mrgreen:

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. július 14., hétfő 19:59

Álvaro Fernández Carreras 2025 ● Welcome Back to Real Madrid ⚪🇪🇸

Valamiért Salgado ugrott be róla.. :D

Vissza: