renéljük Huijsenhez hasonlóan top lesz

HozzászólásSzerző: Jim » 2025. július 15., kedd 21:12
HozzászólásSzerző: kodo » 2025. július 15., kedd 18:01
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 15., kedd 15:48
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. július 15., kedd 15:46
HozzászólásSzerző: KAG » 2025. július 15., kedd 9:24
Nem fogod, mert serult lesz o is.hehetheoriginal írta:majd mikor a tavaszi elso beellkört mendivel inditjuk meg a serulesek miatt.....Mendy ideje lejárt.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. július 15., kedd 9:17
Szo volt rola korabban, hogy szobeli egyezseget kotott az Atmaval...nem tudom az valid volt-e vagy sem. Legutobb azt irtak, hogy tul sokba kerulne nekik.Kerlon írta:Akkor miért nem megy Guti más csapatba? Valami ott nem kerek. Bár azz el tudom képzelni, hogy aki Carloval összeszólalkozott az elásta magát.Realista24 írta:
Az az igazsag, hogy (de lehet tevedek), abban az idoben, amikor a ManU elvitte ot tolunk, megvolt a helyzeti elonyuk, hogy profi szerzodest adhattak neki, mi pedig nem.
Nalunk 2017 es 2020 kozott volt papiron, nyilvan eselytelen volt arra, hogy be vagy felkeruljon a nagyok koze. Mondjuk az angoloknal sem rugott labdaba mivel folyamat kolcson volt adva, es igazabol a tavalyi volt az elso komolyabb es ertelmesebb szezonja.
Az, hogy jobb-e Fran Garcianal majd kiderul, Miguel Guti meg ugy tunik nekem, hogy meg van sertodve a klubra es/vagy forditva. Szerintem valami nem kerek.
Bár lehet ő Zizou alatt ment el.![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. július 15., kedd 9:15
Akkor miért nem megy Guti más csapatba? Valami ott nem kerek. Bár azz el tudom képzelni, hogy aki Carloval összeszólalkozott az elásta magát.Realista24 írta:Az az igazsag, hogy (de lehet tevedek), abban az idoben, amikor a ManU elvitte ot tolunk, megvolt a helyzeti elonyuk, hogy profi szerzodest adhattak neki, mi pedig nem.Halfkey írta: Nekem csak az fáj hogy dátumok alapján az utánpótlásból szépen egymás után jött Fran Garcia, Miguel Guti és ő. Abból hogy érte perkáltunk 50 millát azt szűröm le hogy ő a legjobb, és pont őt kótyavetyéltük el. Ez lenne az utánpótlás lényege, hogy legalább a sajátjaink ne 50 millába kerüljenek...
Na mindegy, váljon be, de remélem az illetékesek elgondolkodnak azon is, hogy hogyan ne történjen ilyen többet.
Nalunk 2017 es 2020 kozott volt papiron, nyilvan eselytelen volt arra, hogy be vagy felkeruljon a nagyok koze. Mondjuk az angoloknal sem rugott labdaba mivel folyamat kolcson volt adva, es igazabol a tavalyi volt az elso komolyabb es ertelmesebb szezonja.
Az, hogy jobb-e Fran Garcianal majd kiderul, Miguel Guti meg ugy tunik nekem, hogy meg van sertodve a klubra es/vagy forditva. Szerintem valami nem kerek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. július 15., kedd 8:44
Az az igazsag, hogy (de lehet tevedek), abban az idoben, amikor a ManU elvitte ot tolunk, megvolt a helyzeti elonyuk, hogy profi szerzodest adhattak neki, mi pedig nem.Halfkey írta: Nekem csak az fáj hogy dátumok alapján az utánpótlásból szépen egymás után jött Fran Garcia, Miguel Guti és ő. Abból hogy érte perkáltunk 50 millát azt szűröm le hogy ő a legjobb, és pont őt kótyavetyéltük el. Ez lenne az utánpótlás lényege, hogy legalább a sajátjaink ne 50 millába kerüljenek...
Na mindegy, váljon be, de remélem az illetékesek elgondolkodnak azon is, hogy hogyan ne történjen ilyen többet.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. július 15., kedd 8:38
biztosan nem fogHalfkey írta: Nekem csak az fáj hogy dátumok alapján az utánpótlásból szépen egymás után jött Fran Garcia, Miguel Guti és ő. Abból hogy érte perkáltunk 50 millát azt szűröm le hogy ő a legjobb, és pont őt kótyavetyéltük el. Ez lenne az utánpótlás lényege, hogy legalább a sajátjaink ne 50 millába kerüljenek...
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. július 15., kedd 8:35
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2025. július 15., kedd 8:21
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 15., kedd 8:21
majd mikor a tavaszi elso beellkört mendivel inditjuk meg a serulesek miatt.....Mendy ideje lejárt.
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. július 15., kedd 8:00
HozzászólásSzerző: cart » 2025. július 14., hétfő 23:04
HozzászólásSzerző: miro. » 2025. július 14., hétfő 22:58
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. július 14., hétfő 21:04
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. július 14., hétfő 20:26
Egyetértek, hasonlót érzek. Nagyon intelligens játékos benyomását kelti összefoglalók alapján, szerintem Huijsenhez hasonló remek igazolás lehet.Kerlon írta:Fran es Mendy boldogok lehetnek, hogy eldonthetik, hogy mashol jatszanak vagy padoznak.Pad'em írta: Official: Carreras joins Real Madrid.![]()
En nagy fogasnak erzem ot.
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. július 14., hétfő 20:24
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. július 14., hétfő 20:13
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. július 14., hétfő 19:59
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem