Trent Alexander-Arnold - 12

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
MarioCirolo
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Trent Alexander-Arnold - 12

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. július 14., hétfő 17:43

hehetheoriginal írta: vérkomoly a fórum, tiszta ideg mindenki :mrgreen:

a stat amúgy soha nem torzít vagy féligazság, az a lényeg, bujjad tovabb. :kalapos:
Na jo meggyoztel, hagyom a picsaba a statisztikakat. Igazad van, Asencio az uj Ramos, Valverde egy szar, Trent lassu es lusta, Mbappe az egyetlen jo jatekos a keretbol, hiaba nem nyert meg velunk semmit es Pato valaha volt legjobb jatekos. Rakok egy smilet is a vegere, hogy meno legyen a hozzaszolas. :kalapos:

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2025. július 14., hétfő 17:00

Uj wxyz?

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 14., hétfő 16:59

vérkomoly a fórum, tiszta ideg mindenki :mrgreen:

a stat amúgy soha nem torzít vagy féligazság, az a lényeg, bujjad tovabb. :kalapos:
thereisonly1ronaldo

MarioCirolo

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. július 14., hétfő 16:56

hehetheoriginal írta: minek vitazzak veled, mikor napok ota en focirol te meg rolam beszelsz. :lol:
elobb megtanulsz szepen helyesen magyarul, aztan talan beszelek veled.
vagy bujj meg statokat, nekem mindegy. :kalapos:
Ha neked az a foci, hogy nagy pofaval idebofogsz valamit, amit gyakorlatilag semmivel nem tudsz alatamasztani es meg baromsag is raadasul, akkor elnezest kerek, mert sokkal nagyobb problemak vannak nalad, mint gondoltam.

En is ossze tudnek szedni toled rengeteg helyesirasi hibat, de nincs szuksegem ilyen kicsinyes szar dolgokra.

Ha valaha tullepsz a korlatoltsagodon es megerted, hogy a mai profi futballban mar gyakorlatilag mindent mernek es a meccsek megnezese mellet, az elorehaladott statisztikak meg jobban segitenek megerteni a jatekot, kevesbe fogsz csalodni nagyszeru joslataidban. Soha nem keso felismerni, hogy te vagy a hulye, ha szembe mesz a forgalommal az autopalyan es megfordulni.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 14., hétfő 15:35

minek vitazzak veled, mikor napok ota en focirol te meg rolam beszelsz. :lol:
elobb megtanulsz szepen helyesen magyarul, aztan talan beszelek veled.
vagy bujj meg statokat, nekem mindegy. :kalapos:
thereisonly1ronaldo

MarioCirolo

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. július 14., hétfő 15:27

hehetheoriginal írta:
Szerintem annak higyj,
annak hiszek, aki tud helyesen írni az anyanyelvén. :kalapos:
Ez egy teljesen relevans eszrevetel a vita a szempontjabol. Ha mar a focihoz nem ertesz, legalabb az nsonal, vagy az origonal lehetsz meg lektor.

MarioCirolo

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. július 14., hétfő 15:22

reeed_ati írta:
ToniKroos írta:

De a labdavezetés meg az 1v1 pont nem egy 6-os feladata. Szóval nem értem ezek alapján hogy tudtál ilyen következtetést levonni. Kroos melyikbe volt jó ezek közül? Azon a poszton én még azt mondom izom és gyorsaság se kell. HA jól olvasod a játékot és a passzjátékod kiemelkedő akkor ott a legtöbb szituációt meg lehet oldani.
Azért, ha letámad egy tökig feltolt barca, psg és nincs passz opció, akkor kell tudni cselezni.
Mint, ahogy Modric, vagy pl. Cama megoldja az ilyen szitukat..
Mivel a szélen nem ültek a cselei, ebből vontam le azt, hogy középen, ahol még nehezebb helyzetben lenne, ott is bajban lenne, a necces szituknál..
De egyébként egyszer én is megnézném mit tud ott, Fedét meg jobbra szárnyvédőbe és befuthatná a jobboldalt..
A vedekezeset nyugodtan lehet ekezni, mert ott sokszor fegyelmezetlen/figyelmetlen, de az elorejateka mindig is elit volt. Ha 3 vedovel fogunk jatszani, oda tokeletesen fog passzolni, nem kell ahhoz a palya kozepen lenni, hogy adott esetben iranyitsa a csapatot. Egyebkent ugyannyi sikeres csele volt 90 percre lebontva a cwcn, mint Hakiminak.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 14., hétfő 15:14

Szerintem annak higyj,
annak hiszek, aki tud helyesen írni az anyanyelvén. :kalapos:
thereisonly1ronaldo

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. július 14., hétfő 15:03

ToniKroos írta:
reeed_ati írta: Amíg James egészséges, nem nagyon lesz kezdő a válogatottban.
6oshoz szerintem nem elég labdaügyes, nem elég fordulékony, lassú, korábban én is írtam, hogy ki lehetne próbálni ott, de aztán láttam a labdavezetéseit, meg ahogy próbált megverni valakit 1az1ben. :kalapos:
Kis csapatok ellen nyilván beleférne, de komolyabb csapatok ellen nem hiszem, hogy működne..
Carvaj kezdő, ő meg jó lesz beugrósnak, Lukács helyett upgrade na.. :mrgreen:
De a labdavezetés meg az 1v1 pont nem egy 6-os feladata. Szóval nem értem ezek alapján hogy tudtál ilyen következtetést levonni. Kroos melyikbe volt jó ezek közül? Azon a poszton én még azt mondom izom és gyorsaság se kell. HA jól olvasod a játékot és a passzjátékod kiemelkedő akkor ott a legtöbb szituációt meg lehet oldani.
Azért, ha letámad egy tökig feltolt barca, psg és nincs passz opció, akkor kell tudni cselezni.
Mint, ahogy Modric, vagy pl. Cama megoldja az ilyen szitukat..
Mivel a szélen nem ültek a cselei, ebből vontam le azt, hogy középen, ahol még nehezebb helyzetben lenne, ott is bajban lenne, a necces szituknál..
De egyébként egyszer én is megnézném mit tud ott, Fedét meg jobbra szárnyvédőbe és befuthatná a jobboldalt..

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. július 14., hétfő 14:08

reeed_ati írta: Amíg James egészséges, nem nagyon lesz kezdő a válogatottban.
6oshoz szerintem nem elég labdaügyes, nem elég fordulékony, lassú, korábban én is írtam, hogy ki lehetne próbálni ott, de aztán láttam a labdavezetéseit, meg ahogy próbált megverni valakit 1az1ben. :kalapos:
Kis csapatok ellen nyilván beleférne, de komolyabb csapatok ellen nem hiszem, hogy működne..

MarioCirolo

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. július 14., hétfő 13:42

hehetheoriginal írta: De hat azt olvastuk a statbarbartol, hogy leggyorsabb jatekosok koze tartozott a pl-ben :coffee:

Kinek higgyen akkor az ember?
Szerintem annak higyj, aki alatamasztja a narrativadat. Egy random arc egy magyar madridista forumrol sokkal hitelesebb forras, mint barmilyen hivatalos meres. James egyebkent tegnap sem jhvt jatszott es a valogatottban Tuchelnel is bhv volt. Sokaig gondolkodtam kiket celozhatott a kormany emojis plakat kampanya, de mar tudom.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. július 14., hétfő 12:55

Amíg James egészséges, nem nagyon lesz kezdő a válogatottban.
Na ez nem egy nagy akadály.

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. július 14., hétfő 12:26

RaúlCF írta:
Nem, Ebn probaltak ket meccsen ott, hogy beferjen,de rossz volt,aztan a pad jutott neki, mert jobb szélre olyat rakott Soutgate,aki jobb a védekezésben.
Ja Walker parádésat ment védekezésben :lol:
Javitom: Akirol ő azt hitte, hogy jobb védekezésben :kalapos:
Nyilvan Walkert visszavonultatta Vini 2022ben a top focibol. Idén Milanban is gyengusz volt már.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. július 14., hétfő 12:24

Nem, Ebn probaltak ket meccsen ott, hogy beferjen,de rossz volt,aztan a pad jutott neki, mert jobb szélre olyat rakott Soutgate,aki jobb a védekezésben.
Ja Walker parádésat ment védekezésben :lol:

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 14., hétfő 12:21

De hat azt olvastuk a statbarbartol, hogy leggyorsabb jatekosok koze tartozott a pl-ben :coffee:

Kinek higgyen akkor az ember?
thereisonly1ronaldo

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. július 14., hétfő 12:09

Amíg James egészséges, nem nagyon lesz kezdő a válogatottban.

realfan
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio

HozzászólásSzerző: realfan » 2025. július 14., hétfő 12:04

EmbroZZ írta: Tényleg nem akartam őt bántani, csak szeretem, ha az emberek azt csinálják amiben jók, amit szívesen csinálnak.. ő pont nem annak "mérgezett egérnek" tűnik, mint Carvajal... ha pedig konyít a védekezéshez valamennyire és osztogatni is tud, akkor miért ne játszhatna 6ost, nyilván nem Kroos szinvonalon... amúgy értem amit mondtok, simán lehet, hogy a szerepköre edzői utasítás, de (Hehe kedvence...) a statok alapján azért a gyors szélsők forgatják rendesen. Ezért merült fel bennem egy olyan pozi, ahol aki szembejön az nem sprinter jó esetben...
minden bántás nélkül, de ő pont jobboson szeret játszani és ott is a legjobb, csak más stílusú, mint a "mérgezett egerek", ő onnan irányít, nem pedig felfut és bead, annál sokkal komplexebb, minthogy ennyire le kéne redukálni. kp-n meg nem jó, nem jönnek ki az előnyei, nincs elég területe, saját kapuval szemben presszingel nem tudja úgy kihozni az iráényító vénáját. az még működhet, hogy labdabirtoklásnál kp-ra meg és mondjuk Fede a jobbosra, de ldabdakihazatoknál nem lennénk ott vele előrébb, viszont jobboldalon abban is tud segíteni. de egyébként nem féltem, Xabit kellően intelligens edzőnek tartom, hogy ha felmérte, hogy mi hogyan működik csapatdinamika szempontjából, Trent helyét is meg fogja találni :)
védekezése meg tényleg nem kiemelekdő, de nem is full használhatatlan, inkább olyan átlagos, ami a meccsek jó százalékában bőven elég lesz, viszont jobb minőségi szélsők ellen bőven kelleni fog neki a segítség, de mint írtam, bízom abban, hogy a stáb ezt meg fogja tudni oldani. Trent klasszis játékos, csak jól kell tudni használni és nem a klasszik, felfutok és beadok játékot várni tőle (amire szintén alkalmas, mert a beadásai is életveszélyesek, de nem abban a legjobb)

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. július 14., hétfő 12:03

nzooli93 írta:
KAG írta: Angol valogatottban amugy nem hatost jatszott/jatszik?
11 szer jatszott a valogatottban kozeppalyan.
Legeloszor 2021 ben, Moldova elleni 4-0 alkalmaval.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára realmadrid95 2025. július 14., hétfő 12:06-kor.

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. július 14., hétfő 11:53

KAG írta: Angol valogatottban amugy nem hatost jatszott/jatszik?

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2025. július 14., hétfő 11:13

Angol valogatottban amugy nem hatost jatszott/jatszik?
ZIDANE

Vissza: