Endrick - 9

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

Re: Endrick - 9

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. augusztus 9., szombat 21:14

mentamas írta:
wZoLee7 írta: Endrick egyik éjszaka belopózik majd Rodrygohoz, hogy összepakoljon neki. 19-re lapot húzott a kis brazil, ha nem tud villani akkor ebből szomorú év lesz a számára. Viszont abban van fantázia ha 3 támadó rendszerben játszunk, hogy Ő tolja a jobb oldalon.
És ez miért lenne előrelépés vagy jó nekünk? Rodrygo köröket ver Endrickre a szélen. Endrickből vagy egy jó csatár lesz, vagy semmi. Szélre nagyon kevés.
Hol írtam, hogy az nekünk jó? Ez egész hsz-t úgy fogalmaztam meg, mi lenne jó Endricknek. Szerintem nekünk az lenne a legjobb ha az összes brazil eltakarodna máshová és a scoutoknak meg kiadnánk hogy felejtsük el végre a brazil tehetségeket, de ez persze nem fog megvalósulni.

mentamas

HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. augusztus 9., szombat 20:56

wZoLee7 írta: Endrick egyik éjszaka belopózik majd Rodrygohoz, hogy összepakoljon neki. 19-re lapot húzott a kis brazil, ha nem tud villani akkor ebből szomorú év lesz a számára. Viszont abban van fantázia ha 3 támadó rendszerben játszunk, hogy Ő tolja a jobb oldalon.
És ez miért lenne előrelépés vagy jó nekünk? Rodrygo köröket ver Endrickre a szélen. Endrickből vagy egy jó csatár lesz, vagy semmi. Szélre nagyon kevés.

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. augusztus 9., szombat 19:09

Endrick egyik éjszaka belopózik majd Rodrygohoz, hogy összepakoljon neki. 19-re lapot húzott a kis brazil, ha nem tud villani akkor ebből szomorú év lesz a számára. Viszont abban van fantázia ha 3 támadó rendszerben játszunk, hogy Ő tolja a jobb oldalon.

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. augusztus 9., szombat 15:27

Én sem Rodrit akarom egyébként. Ha idejönne, akkor én Hazard féle karriert jósolok... Lehúzni jönne. Találjanak valakit oda, ez a lényeg.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. augusztus 9., szombat 14:19

R. Carlos írta:
nuevo_ericco írta:

Rodrygo szerintem nyár végén eligazol. Valamelyik PL klub az utolsó napokban leteszi érte a a pénzt.
Szerintem is el fog igazolni Rodrygo. Vinit és Mbappét nagyon nyomatják most, hogy összehangolják őket. Szóval nem nagyon lesz helye a csapatban. Azt is olvastam ma, hogy Perez személyesen megy Rodriért tárgyalni Manchesterbe. Nyilván erre kevés az esély, de egyre erősebbek a hangok afelől, hogy irányító középpályást akarunk, akire amúgy szükség is lenne. Így az egyetlen megoldás az lenne, hogy ahol feleslegünk van, ott eladjunk, ahol meg hiányunk oda vegyünk. Ha nem Rodrit, akkor valaki mást, aki értelmes.

Ha minden igaz Rodri megint megsérült, szóval csak gratulalni tudok ha ACL után ő még szóba jöhet nekünk. Egyébként én is eladnám valamelyik brazilt, de akkor már hozzunk valakit a kpra (és lehetőleg ne Rodrit).
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. augusztus 9., szombat 14:17

Azt is olvastam ma, hogy Perez személyesen megy Rodriért tárgyalni Manchesterbe.
amióta létezik köpköd a Realra. ilyen fazon nem kell ide. amúgy is rottyon van. megint sérült is. kösz nem.

R. Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. augusztus 9., szombat 14:02

nuevo_ericco írta:
ELSiete írta: de így hogy Rodrygo maradt, ez is erősen kérdéses. Lesz dolga Xabinak.
Rodrygo szerintem nyár végén eligazol. Valamelyik PL klub az utolsó napokban leteszi érte a a pénzt.
Szerintem is el fog igazolni Rodrygo. Vinit és Mbappét nagyon nyomatják most, hogy összehangolják őket. Szóval nem nagyon lesz helye a csapatban. Azt is olvastam ma, hogy Perez személyesen megy Rodriért tárgyalni Manchesterbe. Nyilván erre kevés az esély, de egyre erősebbek a hangok afelől, hogy irányító középpályást akarunk, akire amúgy szükség is lenne. Így az egyetlen megoldás az lenne, hogy ahol feleslegünk van, ott eladjunk, ahol meg hiányunk oda vegyünk. Ha nem Rodrit, akkor valaki mást, aki értelmes.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. augusztus 9., szombat 13:13

Lesz 3 tétmeccsünk még augban, szerintem sok minden le fog még tisztázódni ,mind az edző részéről,mind a játékos részéről. Ha pl 1-2 játékos nem nagyon kap komolyabb perceket, simán dönthet úgy,hogy akkor mégis megy. Jövőre csak lesz egy vb.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. augusztus 9., szombat 13:12

ELSiete írta: de így hogy Rodrygo maradt, ez is erősen kérdéses. Lesz dolga Xabinak.

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

Re: Endrick - 16

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. augusztus 9., szombat 13:06

Impostor írta:
R. Carlos írta:

Nem mondom én se, hogy teljesen megérdemelt az, hogy ráhúzták a 9-est, de azért a kupában szépen termelte a gólokat. Az, hogy a döntőig mentünk nagyban az ő érdeme is. Máshol meg igazán nem kapott lehetőséget.

A socios kolléga pont a napokban mondta, hogy a gyűlésen azért voltak egyrészt elégedetlenek a Sociok, mert a drágán megvásárolt fiatal tehetségek nem játszottak. Itt Ardara meg Endrickre gondoltak. Ez egy jelzés lehet arra, hogy idén több szerephez fognak jutni.

Amúgy Gonzalo megkapta a 16-ost és az első keret tagja lett. Szóval legalább lesz versenyhelyzet. Most majd eldől, hogy ki illik jobban ebbe a csapatba. Endrick nem sokáig lesz 9-es, ha idén nem tud sokat mutatni.
Szerintem így ennek semmi értelme. A két fiatal csatár megtartása csak abban az esetben logikus valamelyest, ha mondjuk Rodrygo távozik. Így nem versenyhelyzet lesz, hanem senki nem fog kapni megfelelő mennyiségű játéklehetőséget a fejlődéshez... ergo mindkettő megakad a fejlődésben. Továbbá elégedetlenséget fog szülni...
Ráadásul Endricknek adták a 9-est mezszámot. Egy 9-es ne padozzon folyton, legalábbis fura lenne ha csak elvétve játszana. Első gondolatom az volt, hogy jobbszélen fogják jatszatni, de így hogy Rodrygo maradt, ez is erősen kérdéses. Lesz dolga Xabinak.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Impostor
Kedvenc játékosaid: Figo, Ramos, Carvajal, Modric, Marcelo, Nacho
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: Impostor » 2025. augusztus 9., szombat 11:21

R. Carlos írta:
Impostor írta:
Na, csak kihisztizte magának?
Szánalom, hogy a Real Madridban egy semmit se mutatott páva gyerek ezen durciskodjon, hogy megkapja-e a 9-es mezt...kb csak azért mert brazil...
Én a vezetőség helyében vágnám ki valami támadó felfogású középcsapathoz kölcsönbe, ahol egy kis alázattal talán jó csatár válhat belőle.
Néha már kicsit soknak érzem a lelkek simogatását a csapaton belül.. :(
Nem mondom én se, hogy teljesen megérdemelt az, hogy ráhúzták a 9-est, de azért a kupában szépen termelte a gólokat. Az, hogy a döntőig mentünk nagyban az ő érdeme is. Máshol meg igazán nem kapott lehetőséget.

A socios kolléga pont a napokban mondta, hogy a gyűlésen azért voltak egyrészt elégedetlenek a Sociok, mert a drágán megvásárolt fiatal tehetségek nem játszottak. Itt Ardara meg Endrickre gondoltak. Ez egy jelzés lehet arra, hogy idén több szerephez fognak jutni.

Amúgy Gonzalo megkapta a 16-ost és az első keret tagja lett. Szóval legalább lesz versenyhelyzet. Most majd eldől, hogy ki illik jobban ebbe a csapatba. Endrick nem sokáig lesz 9-es, ha idén nem tud sokat mutatni.
Szerintem így ennek semmi értelme. A két fiatal csatár megtartása csak abban az esetben logikus valamelyest, ha mondjuk Rodrygo távozik. Így nem versenyhelyzet lesz, hanem senki nem fog kapni megfelelő mennyiségű játéklehetőséget a fejlődéshez... ergo mindkettő megakad a fejlődésben. Továbbá elégedetlenséget fog szülni...

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. augusztus 9., szombat 9:37

gutihaz14 írta: bizom xabiban hogy megadja neki a lehetoseg es megprobalja beepiteni
Persze, hogy megadja, de mindenkinek nem tud majd annyi lehetőséget adni amennyi kellene. Ha tényleg 2 csatáros rendszerben fogunk játszani akkor tudjuk kik a kezdők, mondjuk hogy Brahim és Mastantuono versenyzik majd Belivel a 10-es posztért ahol Güler is a legjobb lenne...előre meg Rodrygo, Endrick és Garcia. Mondjuk az tény, hogy az új edzővel inkább kihasználjuk majd az 5 cserét és tudunk úgy cserélni h végig tudjanak melózni a támadók is, de nálam ez akkor is sok. Mivel Vinicius fixen marad innentől én bízom abban, hogy Rodrygoért kapunk egy jó összeget és mindenki nyit egy új fejezetet.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. augusztus 9., szombat 8:38

bizom xabiban hogy megadja neki a lehetoseg es megprobalja beepiteni
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. augusztus 9., szombat 8:22

Erdekes dontes, ahelyett hogy elment volna fejlodni inkabb ul a padon majd 9esben. Tenyleg abban bizhat hogy Rodrygo tavozik, mashogy ebbol tul sok lehetoseg nem lesz

R. Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. augusztus 9., szombat 7:24

Impostor írta:
gutihaz14 írta:

offi 9es elvileg
Szánalom, hogy a Real Madridban egy semmit se mutatott páva gyerek ezen durciskodjon, hogy megkapja-e a 9-es mezt...kb csak azért mert brazil...
Én a vezetőség helyében vágnám ki valami támadó felfogású középcsapathoz kölcsönbe, ahol egy kis alázattal talán jó csatár válhat belőle.

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. augusztus 9., szombat 5:22

Impostor írta:
gutihaz14 írta:

offi 9es elvileg
Ő kérte magának? Én nem láttam ilyet, lehet le vagyok maradva.

Impostor
Kedvenc játékosaid: Figo, Ramos, Carvajal, Modric, Marcelo, Nacho
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: Impostor » 2025. augusztus 9., szombat 4:58

gutihaz14 írta:
kodo írta:Endrikki #9
offi 9es elvileg

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. augusztus 9., szombat 0:48

kodo írta:Endrikki #9
offi 9es elvileg
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo