Kylian Mbappé - 10
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Re: Kylian Mbappé - 10
Hat majd idovel kiderul,legyen igazatok!

Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Igen, egytol egyig kb 10-12%os testzsirral futkaroznak, de biztos meg zsirt akarnak leszedni roluk es nem par kilo izmot…
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
A mondat masodik reszet akkor el se olvastad.miro. írta:Nezz pl Salahrol kepeket. O is fogyott,”lean” lett,de ugy nez ki,mintha a radiatoron aludt volna.Halfkey írta: Imádom hogy bele tudod magyarázni abba az állításba, hogy "muscular" helyett "lean" verziót akar valaki, hogy akkor az új verzió az most izmosabb lesz![]()
![]()
Az agilitás meg a robbanékonyság nem ugyanaz. De sebaj.
- miro.
Nezz pl Salahrol kepeket. O is fogyott,”lean” lett,de ugy nez ki,mintha a radiatoron aludt volna.Halfkey írta: Imádom hogy bele tudod magyarázni abba az állításba, hogy "muscular" helyett "lean" verziót akar valaki, hogy akkor az új verzió az most izmosabb lesz![]()

Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Imádom hogy bele tudod magyarázni abba az állításba, hogy "muscular" helyett "lean" verziót akar valaki, hogy akkor az új verzió az most izmosabb lesz

- miro.
Marmint,hogy meg vekonyabbak,szarazabbak,izmosabbak legyenek? Szerintem tokeletes.Nika91127 írta:Na, akkor most jó ez az izompakolás?...nzooli93 írta: Xabi Alonso wants to see a leaner, quicker, and more agile Kylian Mbappé, similar to his 2018 World Cup form - rather than the bulkier, muscular version seen in recent months. [ESPN]
The same plan applies to Jude Bellingham and Vinicius Jr, aiming for lighter bodies to boost speed, sharpness, and attacking power.
This will also reduce their defensive workload, a key part of Alonso’s system.
![]()
Ez az elit sportolo.
Valoszinuleg nem az izomtomeget fogjak roluk leegetni..
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Na, akkor most jó ez az izompakolás?...nzooli93 írta: Xabi Alonso wants to see a leaner, quicker, and more agile Kylian Mbappé, similar to his 2018 World Cup form - rather than the bulkier, muscular version seen in recent months. [ESPN]
The same plan applies to Jude Bellingham and Vinicius Jr, aiming for lighter bodies to boost speed, sharpness, and attacking power.

- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Xabi Alonso wants to see a leaner, quicker, and more agile Kylian Mbappé, similar to his 2018 World Cup form - rather than the bulkier, muscular version seen in recent months. [ESPN]
ofi 10-es
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Re: Kylian Mbappé - 9
Nem presszingel, nem vesz részt a csapatvédekezésben, sokszor csak sétálgat méterekre a labdás ellenféltől is. Ezzel hatással van Vini hozzáállására is.dzsi91 írta:De mi volt a baj a hozzáállásával?RealRaúl77 írta: Jól elvitáztok úgy, hogy szerintem mindkettőtöknek igaza van. Jó helyen van a 10-es (marketing miatt, vagy sem), tavaly csapatunk legjobbja volt + gólrekorder debütálós évében. Mindemellett az attitűdjén, hozzáállásán valóban van mit javítania.
Nem egyszeri példa.
Mondom ezket úgy, hogy abszolút a legjobb játékosnak tartom jelenleg a keretből, nem kisebbítem az érdemeit. Abszolút rá kell építeni a jövő Madridját, de ehhez bele kell raknia a melót, ahogy az edző kéri.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
az, hogy hosszú virusos betegseg utan, nyar kozepen alapozas kozben nem sprintelte szet az agyat 40 fokban, hogy bevagodjon az uj edzonel aktualis golkiraly letere...De mi volt a baj a hozzáállásával?
thereisonly1ronaldo
Meg mindig sokan elfelejtik, hogy tavaly 2 kupat is behuzott a csapat. Raadasul mindket dontoben golt is szerzett.RaúlCF írta:itt még semmilyen címet nem nyert a csapattal
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sierra 2025. július 24., csütörtök 20:31-kor.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
De mi volt a baj a hozzáállásával?RealRaúl77 írta: Jól elvitáztok úgy, hogy szerintem mindkettőtöknek igaza van. Jó helyen van a 10-es (marketing miatt, vagy sem), tavaly csapatunk legjobbja volt + gólrekorder debütálós évében. Mindemellett az attitűdjén, hozzáállásán valóban van mit javítania.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Jól elvitáztok úgy, hogy szerintem mindkettőtöknek igaza van. Jó helyen van a 10-es (marketing miatt, vagy sem), tavaly csapatunk legjobbja volt + gólrekorder debütálós évében. Mindemellett az attitűdjén, hozzáállásán valóban van mit javítania.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- hehetheoriginal
de gondolom hujszen már kiskedvenc nálad.RaúlCF írta: a 10-es jó helyen van. a vb címe meg 3/3 tizi meg teljesen jelentéktelen. itt még semmilyen címet nem nyert a csapattal, nagyon a vezér szerep se volt idén mint legnagyobb sztár, a tiziket meg ne is említsük mert nem voltak túl jók.
Az, hogy miket nyert nem tudom hány szurkolót érdekel ha mi nem nyerünk semmit. Real Madridban van nem Kylian fc-ben. első évnek mondjuk elmegy de ennél, főleg attitűdben és csapaton belüli szerepben sokkal több kell tőle. Az, hogy milyen szám van a hátán pont nem érdekel.

vagy belingem.
teljes objektivitás hiánya.
lol.főleg attitűdben
barcelona elleni meccseken az egyetlen ember volt, akiről nem szedettem volna le a mezt.
thereisonly1ronaldo
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
a 10-es jó helyen van. a vb címe meg 3/3 tizi meg teljesen jelentéktelen. itt még semmilyen címet nem nyert a csapattal, nagyon a vezér szerep se volt idén mint legnagyobb sztár, a tiziket meg ne is említsük mert nem voltak túl jók.
Az, hogy miket nyert nem tudom hány szurkolót érdekel ha mi nem nyerünk semmit. Real Madridban van nem Kylian fc-ben. első évnek mondjuk elmegy de ennél, főleg attitűdben és csapaton belüli szerepben sokkal több kell tőle. Az, hogy milyen szám van a hátán pont nem érdekel.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem igazán érdemes osztják. Nem is kérte. Puszta marketing.ferni írta: Az emberünk mesterhármast lőtt egy VB döntőben, 3/3 tizit beverte, arról ne ő tegyen, hogy Kolo fgy Muani nem rúgja be az 1v1et.
Ha 10esbe akarja tolni akkor nincs aki sokkal jobban megérdemli nála
Viszont jó helyre kerül és nem olyan nevetséges választás mint anno Lass vagy Mariano hetese. Mind a kettő gyalázat volt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Mondjuk azért az 1 VB címért nagyon sokan ölni tudnának, kb. elég hamar kimaxolta a válogatottat, plusz nagyon kevesen múlt, hogy abból nem lett kettő, szintén az ő vezetésével.BLevi96 írta: Egyébként az hogy ő kiérdemelte a 10-es mezt nem értek egyet, sok mindent ő se tett le az asztalra. Egy gólkirályi címe van (nyilván Ardanak az se). De az egész karrierje alatt is csak 1 VB arany amit feltud mutatni és valódi értéke van. Pedig közel 10 éve van a profi futballban.
Csak a presztízs és marketing miatt választották őt.
A francia bajnokság tudom itt le van nézve, de ne vegyük már el tőle, hogy évekig csapata legjobbja volt, a BLben is magas szinten játszott. Attól mert hülye volt és nem jött / tudott hamarabb jönni, vagy hitt egy másik projektben, attól még ne vegyük el tőle, hogy évek óta TOP 3-5 játékos. Az idei bitang gyenge Realt is sikerült felhoznia, a kupák elmaradása nem rajta múltak. Güler egy ígéret, Mbappe pedig a valóság, jó helyen lesz a 10-es.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- hehetheoriginal
nem is tudom megszámolni mennyi világbajnok meg gólkirály van jelenleg a csapatban.
sztem inkább adjuk el, mielőtt baj lesz.
dehogy érdemli meg.
sztem inkább adjuk el, mielőtt baj lesz.
dehogy érdemli meg.

thereisonly1ronaldo
Az emberünk mesterhármast lőtt egy VB döntőben, 3/3 tizit beverte, arról ne ő tegyen, hogy Kolo fgy Muani nem rúgja be az 1v1et.