Legalabb ma kiprobalhattuk volna a meccs elejetol Mbappe hianyaban.Sierra írta: Elol kene birkoznia es bebaszkodni a labdakat a kapuba.
Jude Bellingham - 5
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Modric,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Jude Bellingham - 5
Sztem meg tovabbra sem kozeppalyas, sokkal inkabb tamado. Kozeppalyara keves, nincsenek forintos labdai, nincsenek jo kiugratasai, semmi. Fut, passzolgat jobbra balra es kb ennyi. Elol kene birkoznia es bebaszkodni a labdakat a kapuba.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
a helyzetét elrontotta. jött ki rá Donnarumma és látszott rajta azt hitte túl közel van. simán be kellett volna baszni. ezt leszámítva megint mindenhol ott volt, csúszott mászott a csaapatért. előre hátra végig hajtotta a meccset. adta a labdákat, folyamatosan szerelt, szedte vissza a labdákat.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Azaz emelés kurva fgy volt. Talán egy eldőlt párharc végén meghúzza az ember de nem amikor mindenhonnan dől a fos + hatrányban vagyunk.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
nuevo_ericco
Kellenek köré társak és egy megfelelő rendszer, akkor kiderülhetne, az az első fél év mi is volt. De jelenleg egyik sincs meg. Lehet az sem lenne elég, de az ő posztja, játéka szerintem tipikusan az, ami a leginkább megsínyli, ha ennyire nem klappolnak a dolgok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nuevo_ericco 2025. december 10., szerda 23:13-kor.
- flori
Nincs jól összerakva a középpálya, ilyen egyszerű. Nem tud szervezni, annyira nem klasszis. Ha vannak mellette, és ül minden, akkor top. Ez van, el kell fogadni.Impostor írta:Dehogy...lót- fut, szerel, mindent csinál és semmit se... Nincs meg a szerepe, de próbálja összekötni a hátsó alakzatot a támadókkal... Sztem ő bele teszi a melót rendesen, csak nincsenek társak melllé..hunmadridista írta: Ő is megér egy misét. Fullra leépült az ember
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
-
Impostor
- Kedvenc játékosaid: Figo, Ramos, Carvajal, Modric, Marcelo, Nacho
- Kedvenc csapatod: RM
Dehogy...lót- fut, szerel, mindent csinál és semmit se... Nincs meg a szerepe, de próbálja összekötni a hátsó alakzatot a támadókkal... Sztem ő bele teszi a melót rendesen, csak nincsenek társak melllé..hunmadridista írta: Ő is megér egy misét. Fullra leépült az ember
- Galacticos
Szerintem meg a mai utan pont nem ot kell elovenni. Oriasit melozott, golpasszt adott, a zicceret elrontotta az jogos.
Nem egyszer mutatta vininek is hogy vedekezzen mar.
Nem egyszer mutatta vininek is hogy vedekezzen mar.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Ő is megér egy misét. Fullra leépült az ember
-
el magico
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Egy próbát megérne, de ahhoz kéne a jobbszélre is egy értelmes ember. Illetve Belli is akkor volt a legjobb amikor volt előtte igazi csatár (Haaland, Kane, Joselu stb.).kiserik írta:Én már rég mondtam, hogy centert kell belőle csinálni, mint az Arsenal Merinoból. Sok problémánkat megoldaná.Sierra írta: Sokkal kozelebb kellene jatszania a kapuhoz. Gyilkos oszton megvan benne, ero is, technika is ugy-ahogy, second strikerben kene nyomatni vagy csatarban. De ilyen ugyse lesz.![]()
De mint mondtam, én is megnézném, mert a jelenlegi langyos foshoz képest már minden próbálkozás felüdülés lenne
Én már rég mondtam, hogy centert kell belőle csinálni, mint az Arsenal Merinoból. Sok problémánkat megoldaná.Sierra írta: Sokkal kozelebb kellene jatszania a kapuhoz. Gyilkos oszton megvan benne, ero is, technika is ugy-ahogy, second strikerben kene nyomatni vagy csatarban. De ilyen ugyse lesz.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Pedig emberunk nem tud egybol passzolni kb.gkovi írta:Technika úgy ahogy? Nem sokan vannak szerintem előtte a sorban.Sierra írta: Sokkal kozelebb kellene jatszania a kapuhoz. Gyilkos oszton megvan benne, ero is, technika is ugy-ahogy, second strikerben kene nyomatni vagy csatarban. De ilyen ugyse lesz.
-
gkovi
- Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi
Technika úgy ahogy? Nem sokan vannak szerintem előtte a sorban.Sierra írta: Sokkal kozelebb kellene jatszania a kapuhoz. Gyilkos oszton megvan benne, ero is, technika is ugy-ahogy, second strikerben kene nyomatni vagy csatarban. De ilyen ugyse lesz.
Sokkal kozelebb kellene jatszania a kapuhoz. Gyilkos oszton megvan benne, ero is, technika is ugy-ahogy, second strikerben kene nyomatni vagy csatarban. De ilyen ugyse lesz.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Amikor jo akkor best ever amikor szar meg khedira, hu micsoda szinvonal van itt.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Lofaszt.Faust írta: De Khedira mindenben szar volt.![]()
Világ legkozepszerebb játékosa volt aki valaha létezett.
Ha mindenben szar lett volna, nem lett volna stabil kezdő mindenhol, ahol szerepelt éppen, sok edzo alatt.
Utaltam mint a szart, de egy stabil, megbízható 10/5 ot hozó játékos volt.
Csak o igen, helyen volt kezelve. Nem legjobb kp meg legdrágább kp
Jude nal az az első félév szvsz óriási becsapás volt.
Amolyan lassana fele első félév volt az, amikor ott is elhitte mindenki hogy megvan az új Makelele.
De akkor korrigálom magam a Khedira hasonlattal.
Jude szvsz egy s budzses gullit. Remelem így mindenki boldog.
ZIDANE
De Khedira mindenben szar volt.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kemény amúgy mennyire nem megy az értelmező olvasás a forum nagyreszenek.Tjacks írta: Khedira=Bellingham, te jó ég![]()
Fekete fehéren leírtam hogy jude nyilván más szint. És abban vontam párhuzamot, hogy igazából egyiknek sincs elit skillje, de szarnak semmiben sem szarok.
ZIDANE
Akkor sem volt egyensúly rossz volt a kp. akkor is.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Azért szezon elején a Güler-Mbappe kémiával ennél könnyebben jöttek a győzelmek. Külön külön többet adnak a csapatnak, egyszerre csak kioltják egymást.p.csabi1 írta: Güler miatt szar ő is meg az egész kp.
A török semmenyire sem tud védekezni folyamat elcsúszik később támadja meg az ellenfelet nem ütközik.
Azért rossz ő is mert az egész borul.