Fede Valverde - 8

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
Impostor
Kedvenc játékosaid: Figo, Ramos, Carvajal, Modric, Marcelo, Nacho
Kedvenc csapatod: RM

Re: Fede Valverde - 8

HozzászólásSzerző: Impostor » 2025. július 22., kedd 15:48

___Samy___ írta: Fedetol felesleges varni a karmesteri meg a clutch jatekot, mert o nem az a tipusu kp. O az, aki minden csapatba kell, mert allandoan ott van mindenhol, faradhatatlan, a szive pedig a helyen. Nala meg sosem lattam azt, hogy csak a mezt vitte ki a palyara.
Játékszervezésben gyenge, védekezésben kicsit jobb de nem top. Tud futni, lelkiismeretes, jó a lövőkéje és megbízható. Kb ennyi.
Kell a csapatba, de megfelelő embereket kell mellérakni.
Csucsu ha védekezik, ok.... Játékot ki szervez? Na itt a gond... Idén Güler-től várják majd a csodát...
Camavinga buta ehhez, Ceballos tudja, de sérülékeny meg sztem el is fogják adni...Bellingham visszavontan nem az igazi, bár idén egyátalán nem volt az igazi...

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. július 22., kedd 11:33

Ma lett 27 :) durva hogy repül az idő, lassan öregnek számít a csapatba :lol:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. július 13., vasárnap 22:08

Aztan meg neha rug, akkor clutch golt is, hogy megis clutch :lol:

Fede kb. barjova beferne, ez kinek kerdes manapsag?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2025. július 13., vasárnap 22:05

Fedetol felesleges varni a karmesteri meg a clutch jatekot, mert o nem az a tipusu kp. O az, aki minden csapatba kell, mert allandoan ott van mindenhol, faradhatatlan, a szive pedig a helyen. Nala meg sosem lattam azt, hogy csak a mezt vitte ki a palyara.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2025. július 13., vasárnap 20:33

Újabb xg huszárhoz van szerencsénk? :mrgreen:

AKkor gondolom te Stiller leigazolása mellett vagy.
hehetheoriginal írta: Valverdet meg felesleges kazmerhoz hasonlitani, a brazil igazi baszogep volt, kemeny volt, utkozott, csuszott maszott, valverde inkabb ilyen urifiunak tunik, aki nem mocskolja be a kezet olajcserevel, inkabb elviszi szerelohoz. Aztan mikor rendbreaktak neki (vannak korulotte vilagklasszis kaliber alfa emberek), akkor nagyon tudja hajtani, de o maga sosem lesz ura a kp-nak.
Szerintem ezt a tűző napon írtad öreg. Mondjuk Casemiro sem volt sosem egyedül ura semminek..ah hagyjuk, ezt félreírtad. :lol:
Nem illik.

MarioCirolo
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. július 13., vasárnap 15:11

Marky írta:
MarioCirolo írta:

Valverde tavaly Kroos nelkul, egy botranyosan gyenge csapatban jobb volt a fobb mutatokban, mint Vitinha. Amiben gyengebb volt, ott minimalisan maradt csak el.

Pedrivel osszehasonlitva kb. majdnem mindenben azonos a statisztikaja.
Tavaly szerintem csak akkor volt igazan hasznara a csapatnak, amikor a jobbszelre kerult. Kozepen teljesen sulytalan volt, mert nem volt terulete, de cserebe a vedekezesben sem volt annyira kiemelkedo.
En elfogadom, hogy szerinted igy van, de a statisztikak es az ertekelesek teljesen mast mutatnak, illetve a jatekpercei is. Legyen az Ancelottinal, Zidanennal, Bielsanal, vagy Xabinal.

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2025. július 13., vasárnap 14:39

MarioCirolo írta:
Marky írta: Valverde akkor tudott igazan jol jatszani, amikor Kroos diktalta az iramot mogotte es voltak megnyitott folyosok, ahova be tudott indulni. Most Trenttel ez lehet ujra mukodni fog, mert o a Liverpoolban is gyakran behuzodott kozepre es Henderson/akarki meg kiforgott a szelre.

Mostanaban hiaba futott embertelen mennyisegeket, ez sokszor celtalan volt. Kell neki az iranyitas, egy keretrendszer, mert amugy nem kreativ jatekos.
Gera Zoli meselte az egyik elso West Brom meccserol, hogy ugy erezte mindenhol ott volt, lelket is kihajtotta, aztan a meccs utan konkretan lecsesztek, mert sosem ott volt, ahol kellett volna...
Valverde tavaly Kroos nelkul, egy botranyosan gyenge csapatban jobb volt a fobb mutatokban, mint Vitinha. Amiben gyengebb volt, ott minimalisan maradt csak el.

Tavaly szerintem csak akkor volt igazan hasznara a csapatnak, amikor a jobbszelre kerult. Kozepen teljesen sulytalan volt, mert nem volt terulete, de cserebe a vedekezesben sem volt annyira kiemelkedo.

MarioCirolo

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. július 13., vasárnap 14:02

hehetheoriginal írta: Mert a statisztika a futball alfaja es omegaja.

Valverdet meg felesleges kazmerhoz hasonlitani, a brazil igazi baszogep volt, kemeny volt, utkozott, csuszott maszott, valverde inkabb ilyen urifiunak tunik, aki nem mocskolja be a kezet olajcserevel, inkabb elviszi szerelohoz. Aztan mikor rendbreaktak neki (vannak korulotte vilagklasszis kaliber alfa emberek), akkor nagyon tudja hajtani, de o maga sosem lesz ura a kp-nak.
Remek analogia, foleg, hogy Valvede az akinek evek ota minimum ket ember helyett kell meloznia es neha nem csak a kpn, hanem a jhv poszton is. Igazabol o az aki a tobbieket viszi a hatan a munkaba, amig a kocsijuk a szerelonel all es kozben meg arra is jut ideje, hogy golokat rugjon es golpasszokat adjon, pl. egy bl dontoben.

MarioCirolo

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. július 13., vasárnap 13:53

R. Carlos írta: Valverde tulajdonképpen ugyanazt a melós szerepet tölthetné be mint Casemiro. Neki ez feküdne a legjobban, főleg, hogy hatalmas teherbírású játékosról beszélünk. Azt mondani rá, hogy nem Real szint hatalmas hiba. A jelenlegi keretben ő, Huijsen, Courtois, Bellingham és Mbappé bőven üti szintet.

Az ami nekünk hiányzik a kp-ra egy teljesen más profil, Kroos és Modric szerepköre. Egy mélységi irányító, aki mozgat mindent. Jelenleg Vitinha és Pedri ennek a szerepkörnek a képviselői.
Kroos egy regista, aki melyen jatszott, elit modon kontrollalta a tempot, vedkezesnel inkabb a helyezkedesere hagyatkozott, hosszu labdakkal operalt foleg, a tamadasokban minimalisan vette ki a reszet.

Pedri egy mezzala, aki a felterekben erzi jol magat, a tempo kontrollalasban kevesbe eros, aktiv a letamadasokban, kreativ es reszt vesz a tamadasepitesben.

Vitinha dlp, helyezkedeseben o jobban hasonlit Krooshoz, viszont kevesbe megy olyan melyre, mint a nemet es tamadasepitesnel kevesbe megy annyira elore, mint Pedri. Vitinha egy megbizhato, stabil, tokeletes rendszerjatekos, nem egy karmester, mint ami Kroos volt.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 13., vasárnap 13:49

Mert a statisztika a futball alfaja es omegaja.

Valverdet meg felesleges kazmerhoz hasonlitani, a brazil igazi baszogep volt, kemeny volt, utkozott, csuszott maszott, valverde inkabb ilyen urifiunak tunik, aki nem mocskolja be a kezet olajcserevel, inkabb elviszi szerelohoz. Aztan mikor rendbreaktak neki (vannak korulotte vilagklasszis kaliber alfa emberek), akkor nagyon tudja hajtani, de o maga sosem lesz ura a kp-nak.
thereisonly1ronaldo

MarioCirolo

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. július 13., vasárnap 13:18

Marky írta: Valverde akkor tudott igazan jol jatszani, amikor Kroos diktalta az iramot mogotte es voltak megnyitott folyosok, ahova be tudott indulni. Most Trenttel ez lehet ujra mukodni fog, mert o a Liverpoolban is gyakran behuzodott kozepre es Henderson/akarki meg kiforgott a szelre.

Mostanaban hiaba futott embertelen mennyisegeket, ez sokszor celtalan volt. Kell neki az iranyitas, egy keretrendszer, mert amugy nem kreativ jatekos.
Gera Zoli meselte az egyik elso West Brom meccserol, hogy ugy erezte mindenhol ott volt, lelket is kihajtotta, aztan a meccs utan konkretan lecsesztek, mert sosem ott volt, ahol kellett volna...

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2025. július 13., vasárnap 12:21

Valverde akkor tudott igazan jol jatszani, amikor Kroos diktalta az iramot mogotte es voltak megnyitott folyosok, ahova be tudott indulni. Most Trenttel ez lehet ujra mukodni fog, mert o a Liverpoolban is gyakran behuzodott kozepre es Henderson/akarki meg kiforgott a szelre.

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2025. július 13., vasárnap 11:03

R. Carlos írta: Valverde tulajdonképpen ugyanazt a melós szerepet tölthetné be mint Casemiro. Neki ez feküdne a legjobban, főleg, hogy hatalmas teherbírású játékosról beszélünk. Azt mondani rá, hogy nem Real szint hatalmas hiba. A jelenlegi keretben ő, Huijsen, Courtois, Bellingham és Mbappé bőven üti szintet.
Valverde sokkal jobb, komplexebb, fontosabb játékos, mint Casemiro volt. Bellingham teljesítménye azt a fél évet kivéve közel sincs Fedeéhez.

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. július 13., vasárnap 8:34

realmadrid95 írta: :salute:
hehetheoriginal írta: Kp-ra nem tudom, de valahol valami megoldas csak van, ha 8 milliard ember el a vilagon.
Szelsohatvedeket kellene/kellett volna megerősíteni, de kurvanagy kapufa, mondhatni rakas szar a helyzet. Trent meg carreras ide vagy oda, lofasz mind nalam. Nalam meg mindig a tolokocsis carvajal a legjobb jatekosunk ezeken a posztokon.
En - akarmennyire ruhellem - egy rodrit elhoztam volna a citybol, talan a serulese miatt olcson lehetett volna.
De valaki kell. Mert a mostaniak nem utik meg a szintet, igen, valverdevel egyutt. O egy jo csapatjatekos, szepen illik a gepezetbe, de nem o fogja a kulonbseget megteremteni, nem az o akarata fog a kp-n vagy szelen ervenyesulni.

De tulhuzzatok a dolgot, bolhabol csinaltok elefantot. Annyit mondtam, hogy nem artana, ha futball teren is fejlodne, van hova.
Ettől meg nem szidtam, vagy ott kerestem a problemat, ahol nincs, vagy legalábbis nem itt a legnagyobb a problema.
Jo lenne erteni, mit ir a másik.

80 millio euroert draga lett volna Rodri, foleg, hogy serulese ota nagyon gyenge. Konkretan fel utkozni, neki mar csak lejtmenet marad szerintem. Arrol nem beszelve, hogy az aranylabdas mizeria miatt nagyon kellemetlen lett volna a hangulat csapaton belul.

Egyebkent ezt a :salute: smileyt veletlenul raktam, most veszem eszre, hogy odakerult, csak a Rodri reszre akartam reagalni.

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. július 13., vasárnap 7:55

Valverde tulajdonképpen ugyanazt a melós szerepet tölthetné be mint Casemiro. Neki ez feküdne a legjobban, főleg, hogy hatalmas teherbírású játékosról beszélünk. Azt mondani rá, hogy nem Real szint hatalmas hiba. A jelenlegi keretben ő, Huijsen, Courtois, Bellingham és Mbappé bőven üti szintet.

Az ami nekünk hiányzik a kp-ra egy teljesen más profil, Kroos és Modric szerepköre. Egy mélységi irányító, aki mozgat mindent. Jelenleg Vitinha és Pedri ennek a szerepkörnek a képviselői. Ők viszont majdnem hogy elhozhatatlanok, mondjuk a portugálnak 2 év van hátra a szerződéséből (legalábbis eredményeken ezt írják), de nem hiszem, hogy harcba szállunk érte, főleg, hogy a tevekufircoló nem ad senkit se könnyen.

Szóval egy polccal lejjebb kell keresni ezt a profilt és beépíteni a csapatba, illetve rendszert építeni vele. Remélem megtaláljuk, mert az elmúlt szezon pont ennek a játékosnak a hiánya miatt ment el.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. július 13., vasárnap 7:38

hehetheoriginal írta: O egy jo csapatjatekos, szepen illik a gepezetbe, de nem o fogja a kulonbseget megteremteni, nem az o akarata fog a kp-n vagy szelen ervenyesulni.
Na, ezzel talán még egyet is tudunk érteni. Mert akkor hasonlóról beszélünk. Mert valóban, a fazonszabásban, az irányításban nem ő az, akire számíthatunk. Ő 8 másik dologban a legjobb, ahogy írták.

Csak akkor nem az a megoldás, hogy rászólsz arra, aki amúgy is mindent is csinál szinte, hogy még két dolgot is csináljon meg, hanem teszel mellé valakit, aki kiegészíti. És akkor egyetértés van.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 12., szombat 21:53

realmadrid95 írta: :salute:
hehetheoriginal írta: Kp-ra nem tudom, de valahol valami megoldas csak van, ha 8 milliard ember el a vilagon.
Szelsohatvedeket kellene/kellett volna megerősíteni, de kurvanagy kapufa, mondhatni rakas szar a helyzet. Trent meg carreras ide vagy oda, lofasz mind nalam. Nalam meg mindig a tolokocsis carvajal a legjobb jatekosunk ezeken a posztokon.
En - akarmennyire ruhellem - egy rodrit elhoztam volna a citybol, talan a serulese miatt olcson lehetett volna.
De valaki kell. Mert a mostaniak nem utik meg a szintet, igen, valverdevel egyutt. O egy jo csapatjatekos, szepen illik a gepezetbe, de nem o fogja a kulonbseget megteremteni, nem az o akarata fog a kp-n vagy szelen ervenyesulni.

De tulhuzzatok a dolgot, bolhabol csinaltok elefantot. Annyit mondtam, hogy nem artana, ha futball teren is fejlodne, van hova.
Ettől meg nem szidtam, vagy ott kerestem a problemat, ahol nincs, vagy legalábbis nem itt a legnagyobb a problema.

80 millio euroert draga lett volna Rodri, foleg, hogy serulese ota nagyon gyenge. Konkretan fel utkozni, neki mar csak lejtmenet marad szerintem. Arrol nem beszelve, hogy az aranylabdas mizeria miatt nagyon kellemetlen lett volna a hangulat csapaton belul.
ez a lenyeg :mrgreen:
thereisonly1ronaldo

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. július 12., szombat 21:27

:salute:

MarioCirolo

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. július 12., szombat 20:34

Engedd el a temat, menj at a Vinicious topicba Biniciusozni, ott talasz magadnak kovetoket es senkit nem zavar, hogy fogalmad sincs miket beszelsz.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 12., szombat 19:55

Kp-ra nem tudom, de valahol valami megoldas csak van, ha 8 milliard ember el a vilagon.

thereisonly1ronaldo

Vissza: