Fede Valverde - 8

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
Faust
El director de fotografía

Re: Fede Valverde - 8

HozzászólásSzerző: Faust » 2025. december 3., szerda 21:11

Vagy csak szimplan rottyon van mentalisan es fizikailag is egyarant, Carlo jol szetszopatta lassuk be. Plusz ha bedurrant a gyerektema otthon, lehet aludni sem alszik rendesen, pont ugy nez ki neha mint en reggelente. Leszamitva hogy jokepu srac en meg gecironda vagyok.

Plane eltunik, ha a tobbiek is futnak, ezt mar tavaly is irtam tobbszor, azert tunt ki annyira sokszor, mert o volt az egyetlen, aki felszantotta a palyat a 120. percben is, de kettot zsinorban jo helyre passzolni mar akkor sem tudott.

Majd rendbejon, ellentetben Ruszoval, o teljesen gatya.

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2025. december 3., szerda 20:54

szerintem ő nem xabi rendszerében nem találja magát, hanem valami magánéleti baja lehet, egyszerűen nem tiszta a csávó tekintete, remélem időben helyre jönnek a dolgai mert kell ebbe a csapatba egy jó valverde
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. december 3., szerda 19:43

Sajnos nem erdemli mar meg a kezdotagsagot.

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. november 10., hétfő 15:50

Ő is betegségben-sérülésig nyomatva van, mert nincs cseréje. Carvajal felépült és jött Trent azt hihetük hogy a jh. pozíció megvan oldava, erre mind a kettő lesérült már szezon elején és mehetett vissza védőnek. Legalább az utánpótlásból megpróbálhatnának valakit ilyen esetben.
Középen is szükség lenne rá, de a jelenlegi jobbszélsőink mellett még ott is erősítés lehetne.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. november 10., hétfő 13:03

BREAKING: Fede Valverde is INJURED. He's been diagnosed with a semimembranosus muscle injury in his right leg.

10 nap off, válogatott szünetet kihagyja, Elche ellen már ott lehet.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. október 28., kedd 19:38

https://vm.tiktok.com/ZNdcooNbQ/

Fermint inasba tette :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2025. október 26., vasárnap 21:07

BLevi96 írta: Fede Valverde played today's game with Gastroenteritis and that is the reason why he was exhausted.
@SQuirante
:salute:
Az így nagyon komoly teljesítmény. Gondolom most pihen néhány napot.

BLevi96

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. október 26., vasárnap 21:03

Fede Valverde played today's game with Gastroenteritis and that is the reason why he was exhausted.
@SQuirante
:salute:

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede

HozzászólásSzerző: poronty » 2025. október 26., vasárnap 18:42

Simán az idei legjobb teljesítménye volt. Hibátaln volt a mai.
-----------Courtois
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

BLevi96

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. október 1., szerda 22:02

NEW: Real Madrid do not understand the media turning on Fede Valverde.

At no point did the player refuse to play.
@COPE

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. október 1., szerda 19:30

https://x.com/AlbertOrtegaES1/status/19 ... BAHbA&s=19

Emiatt támadják. Mondván nem volt hajlandó bemelegíteni, hozzáköltve hogy megtagadta a játékot mert nem akar RB-t járszani.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. október 1., szerda 19:17

gólvonal írta:
Realista24 írta: Fede Valverde hivatalos kozlemenye:

„Több olyan cikket is olvastam, amelyek rontják a hírnevemet. Tudom, hogy voltak gyenge meccseim, tisztában vagyok vele. Nem bújok el, szembenézek a kritikával. Őszintén szólva szomorú vagyok.

Sokan sok mindent mondhatnak rólam, de semmilyen körülmények között nem állíthatják, hogy megtagadtam volna a játékot. Mindenemet – sőt még annál is többet – odaadtam ezért a klubért, játszottam törött csonttal, sérülten, és soha nem panaszkodtam, vagy kértem pihenőt.

Jó kapcsolatom van az edzővel, ami elég magabiztosságot ad ahhoz, hogy megmondjam neki, melyik poszton érzem magam a legjobban a pályán, de mindig, mindig világossá tettem, hogy bárhol, bármelyik utazáson, bármelyik meccsen rendelkezésre állok.

A szívemet-lelkemet kitettem ezért a klubért, és ezt továbbra is meg fogom tenni, még ha néha ez nem is elég, vagy nem úgy játszom, ahogy szeretném.

A becsületemre esküszöm, hogy soha nem adom fel, és harcolni fogok a végsőkig, bárhol is van rám szükség.”
Mivel támadták be?
Szerintem a multkori miatt, amikor a jobb vedos szereprol panaszkodott.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. október 1., szerda 18:57

gólvonal írta:

„Több olyan cikket is olvastam, amelyek rontják a hírnevemet. Tudom, hogy voltak gyenge meccseim, tisztában vagyok vele. Nem bújok el, szembenézek a kritikával. Őszintén szólva szomorú vagyok.

Sokan sok mindent mondhatnak rólam, de semmilyen körülmények között nem állíthatják, hogy megtagadtam volna a játékot. Mindenemet – sőt még annál is többet – odaadtam ezért a klubért, játszottam törött csonttal, sérülten, és soha nem panaszkodtam, vagy kértem pihenőt.

Jó kapcsolatom van az edzővel, ami elég magabiztosságot ad ahhoz, hogy megmondjam neki, melyik poszton érzem magam a legjobban a pályán, de mindig, mindig világossá tettem, hogy bárhol, bármelyik utazáson, bármelyik meccsen rendelkezésre állok.

A szívemet-lelkemet kitettem ezért a klubért, és ezt továbbra is meg fogom tenni, még ha néha ez nem is elég, vagy nem úgy játszom, ahogy szeretném.

A becsületemre esküszöm, hogy soha nem adom fel, és harcolni fogok a végsőkig, bárhol is van rám szükség.”
Mivel támadták be?
Gondolom a 2. bekezdésben van a megfejtés. A kérdés inkább ez, hogy kinek jut ilyen eszébe? Márhogy, hehén kívül

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2025. október 1., szerda 18:54

Mivel támadták be?

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. október 1., szerda 18:04

Fede Valverde hivatalos kozlemenye:

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. szeptember 27., szombat 20:45

ELSiete írta:
RaúlCF írta: Xabi piszi paszi focijában ilyen. emlékezzünk vissza Carlo alatt éveken keresztül milyen állat volt előre és hátra is. egyszerűen nem kompatibilisek.
Ott volt akkor mellette Kroos, Modric, egy zseniális Bellingham stb. Ha ennyit tud és nem tud igazodni az új játékhoz, akkor pedig úgy tűnik, hogy nem egy sokszínű játékos. Egy biztos: nem köré fogjuk építeni a Real Madridot, tehát vagy feljavul vagy irány a pad.
Vagy ha már Trent sérült, Carvajal korából adódóan nem tud heti 2 meccset nyomni, főleg nem 90+ perceket, akkor Valverde mehetne akár oda jobb bunkóba is. Vélhetőleg jobb megoldás, mint Asencio ott jobbon.

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. szeptember 27., szombat 18:54

RaúlCF írta: Xabi piszi paszi focijában ilyen. emlékezzünk vissza Carlo alatt éveken keresztül milyen állat volt előre és hátra is. egyszerűen nem kompatibilisek.
Ott volt akkor mellette Kroos, Modric, egy zseniális Bellingham stb. Ha ennyit tud és nem tud igazodni az új játékhoz, akkor pedig úgy tűnik, hogy nem egy sokszínű játékos. Egy biztos: nem köré fogjuk építeni a Real Madridot, tehát vagy feljavul vagy irány a pad.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. szeptember 27., szombat 18:37

Xabi piszi paszi focijában ilyen. emlékezzünk vissza Carlo alatt éveken keresztül milyen állat volt előre és hátra is. egyszerűen nem kompatibilisek.

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. szeptember 27., szombat 18:32

Honapok ota nincs formaban az ember és a kvalitasaiban amiben ő erős, az ebben a poziban es elkepzelesben haszontalan. Marmint ez nem egy kontrazo, gyors csapat akar lenni. Inkabb egy sok passzos, okosabb focit akarunk jatszani, sok mozgassal.

A szélén viszont hasznosabb lehetne, ha mindenképpen jatszatva van. Oda kell a stamina es agilitas tovabbra is.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. szeptember 27., szombat 18:28

ToniKroos írta:
ELSiete írta: Jár neki is a pad. Futkározáson kívül semmi hozzaadott értéke nincs a meccsekhez az első forduló óta. Kevés.
Konkrétan emberhátrány, ha nálunk van a labda. Bár ma még labda nélkül is nagyon gyenge volt, próbáltunk letámadni és folyamatosan lemaradt. Az első csere lett volna ma nálam kb a félidőben.
Egy Ceballos 5x haszonsabb Xabi rendszerében, mint ez a Valverde.
Mégis állandóan nyomatja minden edző, mint valami teljesen nélkülözhetetlen játékost. Annyira nélkülözhetetlen, hogy előrejátéka kb. egyenlő a nullával. Ez amúgy Carlonal is így volt. Mivel jó fizikai állapotban sincs, így a tőle elvarhato presszing és ellenfél befutása is elmarad. Akkor kérdem én ki és minek erőlteti őt.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Vissza: