Vinícius Junior - 7

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.

Eladnád a nyáron?

A szavazás 2025. február 4., kedd 7:55-kor befejeződött.

Igen
71
53%
Nem
63
47%

Szavazatok száma: 134

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Vinícius Junior - 7

HozzászólásSzerző: R. Carlos » Ma, 6:30

Szerintem várjunk azzal, hogy kit ad el a vezetőség, még van 2 hét az átigazolási szezonból. Nagyon kevés hír jött arról, hogy Rodrygo menne a Cítybe és az elmúlt 25 évben megannyi váratlan dolgot átélhettünk Perez alatt.

Kizárt dolognak tartom, hogy nincs egy ember (de inkább több) az edzői stábban, aki ne látná azt, amit mi látunk laikusként. Valószínűleg az első tétmeccset is várják, utána lesz javaslat arra, hogy milyen változtatást eszközöljünk még az átigazolási szezon lezárta előtt.

A szerződésének meghosszabbítása sem véletlenül maradt el, ha Perez még mindig akkora üzletember, akkor azt tudja, hogy egy zsák pénzzel idén lehet kiszállni belőle, jövőre (hosszabbítás nélkül és ezzel a játékkal) nem adnak érte fele ennyit sem.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » Tegnap, 11:14

wZoLee7 írta:
Pad'em írta: Nem tudom van e visszaút, de meg kell próbálni még idén visszaterelni. Ha nem megy jövő nyáron Perezzel szerintem elgondolkodnak a folytatásról.
Én nem várnék egy évet. Alonso munkájának megítélését nagyban befolyásolja majd a játéka. Továbbra sem látom magam előtt, hogy Vinicius a padon fog ülni, hiába írják, hogy bárkit padra tehet. Látva az utolsó néhány meccsét már rég beszélnie kellett volna Rodrygoval, hogy amíg jobb lesz, hasznosabb addig Vinicius előtt lesz a sorban. Ilyen nem történt meg, mert mind1 Vinicius mit csinál, ott lesz a kezdőben.
Ha Xabinak megvan a hatalma, hogy a kezdot o allitja ossze, akkor megeri az eselyt Vinicius, ha nincs meg a hatalma, akkor igy is ugy is mindegy, mert ez azt jelenti, hogy felulrol nyomjak, igy eladva ugysem lesz.

Eladnam en is azonnal ha lehetne, de egyet is ertek Pademmel, uj edzo, uj szezon, jar az esely.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » Tegnap, 11:11

Pad'em írta: Nem tudom van e visszaút, de meg kell próbálni még idén visszaterelni. Ha nem megy jövő nyáron Perezzel szerintem elgondolkodnak a folytatásról.
Én nem várnék egy évet. Alonso munkájának megítélését nagyban befolyásolja majd a játéka. Továbbra sem látom magam előtt, hogy Vinicius a padon fog ülni, hiába írják, hogy bárkit padra tehet. Látva az utolsó néhány meccsét már rég beszélnie kellett volna Rodrygoval, hogy amíg jobb lesz, hasznosabb addig Vinicius előtt lesz a sorban. Ilyen nem történt meg, mert mind1 Vinicius mit csinál, ott lesz a kezdőben.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » Tegnap, 10:03

Pad'em írta:
nuevo_ericco írta: Még így sem volt elit szerintem, de egy kimondottan veszélyes szélső volt.
Top 3 támadó volt legalább 3 évig, ez sztem vitán felüli, BL-ben szezonról szezonra a legjobb G/A mutatókkal, végig clutch a kieséses szakaszban, BL döntős gólokkal, ha Perez nem áll harcban az uefával mindez egy aranylabdával elismerve.

Aztán Mbappé, aranylabda blama, sérülések, rekord arab ajánlat és itt vagyunk Aug 2025 és egy osztrák védőt nem bír lecselezni.

Nem tudom van e visszaút, de meg kell próbálni még idén visszaterelni. Ha nem megy jövő nyáron Perezzel szerintem elgondolkodnak a folytatásról.
Túl nagy a kockázat, el kell adni a csába, aztán előre menni nem hátra, mert full labilis a pali.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » Tegnap, 9:52

Pad'em írta:
nuevo_ericco írta: Még így sem volt elit szerintem, de egy kimondottan veszélyes szélső volt.
Top 3 támadó volt legalább 3 évig, ez sztem vitán felüli, BL-ben szezonról szezonra a legjobb G/A mutatókkal, végig clutch a kieséses szakaszban, BL döntős gólokkal, ha Perez nem áll harcban az uefával mindez egy aranylabdával elismerve.

Aztán Mbappé, aranylabda blama, sérülések, rekord arab ajánlat és itt vagyunk Aug 2025 és egy osztrák védőt nem bír lecselezni.

Nem tudom van e visszaút, de meg kell próbálni még idén visszaterelni. Ha nem megy jövő nyáron Perezzel szerintem elgondolkodnak a folytatásról.
Ennel jobban le sem lehetne irni Vini evoluciojat. Faj erte a szivem, nem gondoltam volna par eve, hogy ennyire hanyatlasnak indul, most mar en is azt mondom, hogy ki kell szallni belole.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » Tegnap, 9:35

nuevo_ericco írta:
Pad'em írta:Top 3 támadó volt legalább 3 évig
Az én szememben ez a többi támadót is minősíti.
Ez van, kezdek boomeresedni, mint hehe :mrgreen:
En mar 20 eve boomer vagyok :kalapos:
thereisonly1ronaldo

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » Tegnap, 9:29

Nagyon meleg,hogy egy Kisvárda szintű ellenfél ellen nem tud párharcot nyerni 1v1-ben, atyaisten. :lol:

Eladjuk Rodrygot, ő meg marad a kezdőben, nem várok semmit a szezontól, lőhet akárhány gólt Bappe, értelme nem sok lesz megint.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » Tegnap, 9:18

Pad'em írta:Top 3 támadó volt legalább 3 évig
Az én szememben ez a többi támadót is minősíti.
Ez van, kezdek boomeresedni, mint hehe :mrgreen:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » Tegnap, 9:13

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » Tegnap, 8:52

A viselkedése, testbeszéde, szociális hálókon látható tevékenysége, na meg nem utolsó sorban a fizetése körüli dolgok nekem egyértelműen azt sugallják, hogy elhitte, ő a sztárjátékos a csapatban. Pedig ha a körülötte lévők nem élnének burokban, és talán ide venném a vezetőséget is, elmagyaráznák neki, hogy őt pont az alázatossága, harciassága, és az ehhez társuló sebessége emelte ki a középszerből. Még így sem volt elit szerintem, de egy kimondottan veszélyes szélső volt.
Kár érte, mert amíg más mindset-ben volt, bizony hasznos tagja volt a keretnek, lehetett építeni az erősségeire. Ez mára teljesen eltűnt, és kétlem, hogy valaha vissza tud jönni. Ahhoz fejben kéne nagyot fordulnia, elfelejteni a nem megértett zseni, mártír szerepeket. Utóbbi nem alaptalan, de valahogy felül kell emelkednie.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » Tegnap, 8:48

Amúgy a viselkedésével nincs gond jóideje
nyilvan minden rendben lesz, mikor elmegyunk ide-oda idegenbe :lol: :kalapos:
mikor az egesz stadion rajta fog rohogni, mikor esik-kel a labdakba meg retardalt modra basz el mindent.
thereisonly1ronaldo

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » Tegnap, 8:36

ToniKroos írta:
Pad'em írta: https://x.com/RickFCB_/status/1955339925995524253

Félelmetes mennyire eltűnt a sebessége. Konkrétan hasznavehetetlen így.
Jaj ne már, ha még igaz is lenne, hogy eltűnt a sebessége, akkor is az nem ebből a videóból derülne ki. Most komolyan idejössz és beírod ezt néhány “lájkért”, csak mert tudod, hogy páran ugranak rá. Egy szintet tartsunk már.
Igazad van, tartsunk egy szintet, úgyhogy légyszíves normális hangnemben irogass mert ez az előző két kommentednél nem sikerült.

Ha nem derül ki a videóból, hogy eltűnt a sebessége akkor írd be gyors yt-re hogy Vini úgy mondjuk 2021-2024 közt. Konkrétan a világ legjobb 1v1-ezőjéből meg az egyik leggyorsabb játékosából lett egy lassú, párharcokat nyerni nem tudó gyenge paródia lassan fél éve.

Aztán kötekedsz, pedig kb én vagyok sztem az egyetlen lassan a fórumon (nyilvánvalóan melletted) aki még mindig nem adná el, mert emlékszem mit adott nekünk a fent említett 3 évben. De ez durván átfordulóban nálam. Padra mindenképp levágnám kb azonnal. A többi gondolatom R24 meg RealRaul kb leírta.

Amúgy a viselkedésével nincs gond jóideje, illetve vissza is zárt tegnap szépen, védőmunkájával sem volt gond.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » Tegnap, 6:48

RealRaúl77 írta:
ToniKroos írta:

Jaj ne már, ha még igaz is lenne, hogy eltűnt a sebessége, akkor is az nem ebből a videóból derülne ki. Most komolyan idejössz és beírod ezt néhány “lájkért”, csak mert tudod, hogy páran ugranak rá. Egy szintet tartsunk már.
Valóban nem kell mindig mindenért belerúgni, de hogy lehet őt még elvakultan védeni?

Értelmes ember vagy. Én is úgy vagyok, hogy azzal nyernénk a legtöbbet, ha visszakapnánk a '24-es brazil srácot mielőtt még mélyrepülésbe kezdett, mert házon belül megoldana sok problémát, de még így is... a viselkedése nem veri ki a biztosítékot? Hogy egy szezon óta nulla a teljesítmény, csak az arc?

Akármennyire szurkolok neki... Már a feleségem is azt mondja, hogy Vinit, Vinit adják el.. pedig aztán ő nem egy vehemens szurkoló, csak amit laikusként a pályán lát belőle, már nála is kiveri a biztosítékot. Ez sokat elmond szerencsétlen srácról, és hogy mit képvisel most a klubunk mezében.
Nem látom hol van itt Vini védve, inkább a kommentelő felé egy kis beszólás, hogy egy olyan videó után állít valamit, ami abból nem is derül ki.
A viselkedését meg pont leszarom, én nem vagyok az ilyenekre érzékeny és szerintem túl is van fújva a dolog. A teljesítményével viszont én se voltam elégedett, meglátjuk idén mit mutat. A hozzáállásában pl. láttam változást most, sokszor szépen visszatámadott, támadásoknál sokat mozgott, hátha kimászik a gödörből. Nem láttam olyan szörnyűnek ezt a meccsét.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » Tegnap, 6:29

ToniKroos írta:

Igazad van, ebbol a videobol nem derul ki, hogy eltunt a sebessege. Ebbol az derul ki, hogy eltunt a focitudasa.

Nincs amugy ezzel baj, mi el lettunk kenyeztetve, hogy egy raklap jatekosunk volt 10 evig a csucson. Ha neki csak ennyi volt benne, mar az is tobb, mint sokaknak. Csak ismerje ezt fel a vezetoseg es lapozzunk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » Tegnap, 6:19

ToniKroos írta:

Valóban nem kell mindig mindenért belerúgni, de hogy lehet őt még elvakultan védeni?

Értelmes ember vagy. Én is úgy vagyok, hogy azzal nyernénk a legtöbbet, ha visszakapnánk a '24-es brazil srácot mielőtt még mélyrepülésbe kezdett, mert házon belül megoldana sok problémát, de még így is... a viselkedése nem veri ki a biztosítékot? Hogy egy szezon óta nulla a teljesítmény, csak az arc?

Akármennyire szurkolok neki... Már a feleségem is azt mondja, hogy Vinit, Vinit adják el.. pedig aztán ő nem egy vehemens szurkoló, csak amit laikusként a pályán lát belőle, már nála is kiveri a biztosítékot. Ez sokat elmond szerencsétlen srácról, és hogy mit képvisel most a klubunk mezében.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » Tegnap, 4:57

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » Tegnap, 1:09

"Ne passzolj neki, anyám életére mondom ellenünk játszik!" jutott róla eszembe :lol:

A baj hogy Perez szereti mert a saját nevelésű sztárja, pedig addig kellene kifarmolni belöle 100-200milliót amíg még valaki kirakja érte.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » Tegnap, 0:38

https://x.com/RickFCB_/status/1955339925995524253

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. augusztus 6., szerda 12:54

Pad'em írta: Vini Jr. got the most cheers from fans outside RM City today! Club security had to intervene because fans stopped his car for autographs. @elchiringuitotv
Jó hát gondolom kimentek a focihoz nem értő, de instára posztoló kis hülye gyerekek kínából vagy valami hasonló.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

olivér

HozzászólásSzerző: olivér » 2025. augusztus 5., kedd 6:56

Pad'em írta: Vini Jr. got the most cheers from fans outside RM City today! Club security had to intervene because fans stopped his car for autographs. @elchiringuitotv
Könnyes búcsú. :lol:

Vissza: