Gündogan simán pótolta Sahint és most már a német válogatottban is stabil kerettag és már egyszer leírtam tavaly is, hogy simán betömte Sahin helyét. Verrattiról meg annyit tudni, hogy a Barca ellen volt két vállalható meccse...numberone1 írta:Az a baj, h Khedira meg buli meccseken is balfasz. A brazilnak legalabb nem okozott gondott levenni a labdat.Kerlon írta: Casemiroról meg még mindig nem értem, hogy minek kap ekkora bizalmat, amikor egy buli meccsen játszott, amiből kb. semmit sem érdemes levonni, és ha annyira tényleg jó lett volna, akkor szerintem még láttuk volna játszani azóta a nagyoknál.
Nem tudom, h mikortol kellett vona figyelni egy 20 eves jatekost...... talan meg Pescara juniortol?Kerlon írta:Azért az erős, hogy féléve még Verratti nevét se tudtuk a legtöbben most meg jobbnak tartjuk Gündogannal, illetve Pogbat is, aki megint csak most robbant a tavasszal. Gündogannak meg már van 1,5-2 jó éve.![]()
1 eve van a PSG-ben, de biztos te figyelted a Nurnbergben is a torokot. Nekem mindegy melyik jon, csak igazoljuk le az egyiket.
A németeket meg már pofátlanul alul értékelitek. Nem megbántásból írom, de amit itt össze Fabinhoztatok meg Casemiroztatok az már kicsit röhejes. Az egy dolog, hogy bejön nektek a stílusa vagy szimpatikus egy játékos, de a helyén kéne kezelni a dolgokat. Akkor már hozzuk Monizt edzőnek a Fradiból vagy Coulibalynak lejár a szerződése... Stb.