Most nézem, felfutott aztán tolta a sablont.Tádám írta:Amúgy Di Caprio tényleg valami klímás betanult szöveget nyomott, ahelyett, hogy valami eredeti poént tolt volna?
Mozi, filmek
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Mozi, filmek
Nem illik.
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Megköszönte a szomszéd néninek is a díjat, aztán igen, belevágott a "Climate change is real" monológba. Nagy szívügye a dolog, szerintem igazából csak azért akart Oscart, hogy felszólalhasson az ügybenTádám írta:Amúgy Di Caprio tényleg valami klímás betanult szöveget nyomott, ahelyett, hogy valami eredeti poént tolt volna?
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Amúgy Di Caprio tényleg valami klímás betanult szöveget nyomott, ahelyett, hogy valami eredeti poént tolt volna?
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ennyien fent maradtatok? Áhh..
DiCaprio most megnyugodhat és vállalhat normális szerepeket. Hardy vagy Ruffalo megérdemelte volna, annak Örülök hogy két fiatal nyert a nőknél, talán majd rájönnek a rendezők, hogy nem csak Jennifer Lawrence létezik és más is kaphat jó szerepet.
Szerintem korrekt a rendező és operatőr díj és hogy a legjobb film nem az lett.
Saul fiát meg soha nem fogom megnézni.
DiCaprio most megnyugodhat és vállalhat normális szerepeket. Hardy vagy Ruffalo megérdemelte volna, annak Örülök hogy két fiatal nyert a nőknél, talán majd rájönnek a rendezők, hogy nem csak Jennifer Lawrence létezik és más is kaphat jó szerepet.
Szerintem korrekt a rendező és operatőr díj és hogy a legjobb film nem az lett.
Saul fiát meg soha nem fogom megnézni.
Nem illik.
-
Ónó
- Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo
Hatalmas elismerés ez Magyarországnak! Végre egy értékelhető, fantasztikus film! Mától sokkal többnek érzem magam, hiszen a mi országunk, a mi magyarjaink megnyerték az oszkárt! Megérte a rengeteg kötelező vetítés az iskolákban, sőt! A következő évtizedben remélem minden gyermek látni fogja ezt
kétszer. Hajrá Magyarok
Ezt az n betűs szót pedig jó lenne, ha örökre elfelejtenénk, lejárt lemez. És szitok szóként alkalmazzuk a nemzeti érzelmű emberekre, akiknek amúgy közük sincs a szó eredeti értelmezéséhez.
Ezt az n betűs szót pedig jó lenne, ha örökre elfelejtenénk, lejárt lemez. És szitok szóként alkalmazzuk a nemzeti érzelmű emberekre, akiknek amúgy közük sincs a szó eredeti értelmezéséhez.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Aminek örülök:
-legjobb forgatókönyv a Spotlightnak
-Mad Max díjak
-LEO!!
-Saul fia
-Inside Out
-Brie Larson
Aminek nem örülök:
-Mark Rylance
-betétdal
A Big Short és a Revenant még mindig nincs pótolva, de az tuti, hogy Ruffalo és köröket vert Rylance-re, és akkor Hardy meg Bale játékát még nem is láttam. A Spotlight legjobb filmnek is bőven jó, nekem nagyon bejött, de magamat ismerve azért a másik két film közül legalább az egyik beugrik elé majd.
-legjobb forgatókönyv a Spotlightnak
-Mad Max díjak
-LEO!!
-Saul fia
-Inside Out
-Brie Larson
Aminek nem örülök:
-Mark Rylance
-betétdal
A Big Short és a Revenant még mindig nincs pótolva, de az tuti, hogy Ruffalo és köröket vert Rylance-re, és akkor Hardy meg Bale játékát még nem is láttam. A Spotlight legjobb filmnek is bőven jó, nekem nagyon bejött, de magamat ismerve azért a másik két film közül legalább az egyik beugrik elé majd.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem mondod, hogy az a faszi nyert?d.gergo írta:A jelöltek közül csak hármat láttam legjobb férfi mellékszereplő kategóriájában (köztük a győztest is), de szerintem Ruffalo simán jobb volt, mint "Would worrying help?". És a Hardy-Bale páros alakítását még nem láttam, gondolom ők sem lehettek gyengék.
Bár elfogult vagyok Hardyval, de szerintem megérdemelte volna.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
A jelöltek közül csak hármat láttam legjobb férfi mellékszereplő kategóriájában (köztük a győztest is), de szerintem Ruffalo simán jobb volt, mint "Would worrying help?". És a Hardy-Bale páros alakítását még nem láttam, gondolom ők sem lehettek gyengék. 
Szerk.: Ruffalo is egyetért
Szerk.: Ruffalo is egyetért
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem Hardy?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Neonacizast nem en írtam először, csak reagáltam.András93 írta:Szerintem ezek szándékosak voltak. Kivéve a színészi munkát, az minden magyar filmben szar. Ebben ez sem volt kivétel.nmate írta:De íze...en majdnem kimentem a moziból kinomban, szörnyen éreztem magát, egyáltalán nem kötött le, pedig az ilyen témájú filmeket (is) érdeklődve szoktam nézni. De ez a erőltetett kamera állás, az egydimenzios színészi munka, a Oscar hatasvadaszat...ez mind-mind kikeszitett.
Na mindegy, csak nem értem a neonácit miért kell kiemelni. Ha nem tetszett, hát nem tetszett. Ez van.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mad Max tarolása nagy királyság! Leo is végre megnyerte! És persze Morricone!
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- András93
Szerintem ezek szándékosak voltak. Kivéve a színészi munkát, az minden magyar filmben szar. Ebben ez sem volt kivétel.nmate írta:De íze...en majdnem kimentem a moziból kinomban, szörnyen éreztem magát, egyáltalán nem kötött le, pedig az ilyen témájú filmeket (is) érdeklődve szoktam nézni. De ez a erőltetett kamera állás, az egydimenzios színészi munka, a Oscar hatasvadaszat...ez mind-mind kikeszitett.
Na mindegy, csak nem értem a neonácit miért kell kiemelni. Ha nem tetszett, hát nem tetszett. Ez van.
Morricone-nak csak adtak egy Oscar-díjat, tudták, most már nem nagyon halogathatják.
A főkategóriából még többet pótolni akarok, de nálam a Big Short eddig a nyerő.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
En sem vagyok zsido, bárcsak az lennékAndrás93 írta:Akkor ennek a reciproka, h nem vagyok zsidó, de kifejezetten jó film?nmate írta:Kimondottan nem vagyok neonáci, de a Saul fia egy szar film. Nem tudok szebb jelzőt.
De íze...en majdnem kimentem a moziból kinomban, szörnyen éreztem magát, egyáltalán nem kötött le, pedig az ilyen témájú filmeket (is) érdeklődve szoktam nézni. De ez a erőltetett kamera állás, az egydimenzios színészi munka, a Oscar hatasvadaszat...ez mind-mind kikeszitett.
Revenant rendezésen kívül minden korrekt. Bár Leo is volt már jobb, kb. mintha az egész filmet arra hegesztették volna hogy végre megkapja, de megérdemli.
A Spotlightot meg minnél gyorsabban be is pótolom.
A Spotlightot meg minnél gyorsabban be is pótolom.
Csak kisírták neki végre.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
+1
Amúgy mikor jön már a legjobb férfi szereplőért járó oscar? 10perc és lépek dolgozni addig TUDNI AKAROM.
Amúgy mikor jön már a legjobb férfi szereplőért járó oscar? 10perc és lépek dolgozni addig TUDNI AKAROM.
Innaritu, bitch please. Nevetséges. Eddig teljesen korrekt volt mindegyik díj, de ez...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Faust 2016. február 29., hétfő 5:42-kor.
- András93
Akkor ennek a reciproka, h nem vagyok zsidó, de kifejezetten jó film?nmate írta:Kimondottan nem vagyok neonáci, de a Saul fia egy szar film. Nem tudok szebb jelzőt.