Ez csúnya volt... :Đhehe írta:na gól pont kom szerint higuain megállapodott a juvéval, csak eltakarodik végre ez a gyökér.![]()
![]()
![]()
Én még olvastam 1 olyat, hogy a barca Reus-t szeretné. Majdnem kiestem a székből

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. május 11., szombat 19:16
Ez csúnya volt... :Đhehe írta:na gól pont kom szerint higuain megállapodott a juvéval, csak eltakarodik végre ez a gyökér.![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 11., szombat 19:12
Úszómester írta:R.M.C.F az a mérési jegyzőkönyv amiről írtál pár hsz-el ezelőtt abban mindenki le van mérve? ha igen betudnád ide linkelni? mert megköszönném
HozzászólásSzerző: Úszómester » 2013. május 11., szombat 19:00
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 11., szombat 19:00
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 11., szombat 18:58
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 11., szombat 18:54
Pl Callejon...van, hogy el se jut a labda még az emberig, akitől várja a paszt, de már lesen van. Vagy eleve a háta mögött van, nem is lehet látni, ő meg rohangál befelé.Na és arról kitehet? Mondjuk megnézném pl Modric mennyire venné észre. Hátha ma megláthatjuk.
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. május 11., szombat 18:46
Na és arról kitehet? Mondjuk megnézném pl Modric mennyire venné észre. Hátha ma megláthatjuk.abból 25ször észre sem veszik a többiek, vagy akkor, amikor már régen lesen van.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 11., szombat 18:29
Az azért túlzás, legalábbis idén a beindulásai...Minden meccsen bepróbálkozik vagy 30szor beindulni, abból 25ször észre sem veszik a többiek, vagy akkor, amikor már régen lesen van. 4szer megy felé a labda, de lesen lesz. Egyszer jön be kb a dolog...Túl hamar elindul, a többieknek nincs idejük reagálni. Mondjuk egy részük hülye is hozzá, de pont ezért Callejonnak is alkalmazkodnia kéne a többiekhez, és a ritmust a többiekhez igazítani.rohadt jól érzi a beindulásokat, és a helyzeteit is jól használja ki.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. május 11., szombat 18:28
HozzászólásSzerző: niden6 » 2013. május 11., szombat 17:30
Erti írta:Bernard nevű fiatal brazil tehetséggel
Miért nincsen fejfalbaverős szmájli?Erti írta:Ha tényleg olyan jó, mint írják én akkor szívesen látnám Madridban
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. május 11., szombat 17:27
Ferguson! Ja nem...R.M.C.F írta:
A baj még az hogy kit hozhatunk aki befogja a csapatot,aki nem báb mint a legtöbb? Aki bír a sztárokkal, akire egy CR is felnéz és hallgat.....stb......van ilyen? Nem biztos.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 11., szombat 17:19
Igen ezt már én is írtam,hogy nincs már visszaut Mounak.Most hogy a csetlik kiharcolta a BL indulást,nem kérdés hogy valószinű odamegy.Igen, én is egyre jobban afelé megyek,hogy talán ez lesz a legjobb,mert ezt már nem lehet normálisan rendezni,fölöttébb hogy a média a nyakunkon tartja a kést.
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 11., szombat 17:14
Pedig az. Attól, mert nem tetszik neked a játéka még nagyon jó játékosÉrtem.Nem nézel PL-t,de tudod hogy Bale kell.Hidd el nekem,nem olyan hűdenagyűberplaya mint aminek be van harangozva.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 11., szombat 16:55
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. május 11., szombat 16:50
Hát nálam ez sehol sem siker
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. május 11., szombat 16:10
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 11., szombat 16:04
rohadt jól érzi a beindulásokat, és a helyzeteit is jól használja ki.
Azért a Juventus, Liverpool messze nem volt akkoriban középszerű csapat. Abban az időben ők voltak ott az elitben helyettünk. Roma meg Lyon már inkább, de a Roma is elég jó volt akkoriban. Szóval ez túlzás, hogy állandóan középszerű csapatok búcsúztattak.
de ha az elit tagjaivá váltunk volna ismét, akkor legalább tavaly meg kellett volna nyerni a BL-t
Abban a bukásban José is vastagon benne van, nem csak a játékosok.
Jaj szegény Mourinho, sunyi módon bántak el vele.. Biztos a kis érzékeny lelkére vette a dolgokat. Ja persze. Ebben az egészben kizárólag ő a hibás, mindent saját magának generált itt ki (média, játékosok stb).
Hát nálam ez sehol sem siker
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 11., szombat 16:01
Értem.Nem nézel PL-t,de tudod hogy Bale kell.Hidd el nekem,nem olyan hűdenagyűberplaya mint aminek be van harangozva.Én szivesebben elnéztem volna 2 gyors, technikás szélsőt. Elég csak most megnézni a Bayernt, de biztos, hogy az sem lesz siratós foci, ha Neymar jönne. Engem legjobban az szomorit el, hogy régen volt 1 R9 hez hasonló csatárunk :'( és nem tudom kit hoznék igazán. Agueróról nem tudok nyilatkozni mivel nincs digi igy nem látok PL-t.... :-@
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 11., szombat 15:36
mert a barca törpéi olyan könnyen kibillenthetők.Géci írta: Jó gyors de mi kibillenteni 1 50kg os valakit..... Nem 1 Bale na! Meg sem lep, hogy valaki beleköt
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. május 11., szombat 15:13
Jó gyors de mi kibillenteni 1 50kg os valakit..... Nem 1 Bale na! Meg sem lep, hogy valaki belekötMike írta:végülis Neymar se nem gyors, se nem technikás...Géci írta:Én szivesebben elnéztem volna 2 gyors, technikás szélsőt. Elég csak most megnézni a Bayernt, de biztos, hogy az sem lesz siratós foci, ha Neymar jönne.
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem