VB - 2014
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: VB - 2014
Pogba!!! :P
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Van szövege az biztos, kétség nem fér hozzá. Szép dolog, hogy ennyire megmondja a "tutit" van ami jópofa, de van ami kevésbé az.Kerlon írta:Nagyon nagy és tiszteletre méltó is, hogy kimeri mondani, de elég pofátlan is. A 11-es pont is mekkora arcon vágás mindenki felé..
A cipős dolog mondjuk nagyon tetszett.

Mondjuk nem tudom, hogy mikor volt utoljára ilyen gyenge a brazil támadó szekció.hehe írta:megmondom:PEEtör írta:
De ezt komolyan magyarázzátok már el nekem, miért komoly esélyesek (az meg hogy csak ők, hagyján...)? Mert Brazíliában vannak?
van koncepció, hozzá való megfelelő játékosok, hazai pálya és szurkolók.
persze van, hogy a labda csak nem megy be a kapuba, akár másnap reggelig is lehetne játszani. de ez bárkivel megeshet.
ha jól kapjuk el a rajtot, nem maxot nyújtva, hanem fokozatosan felépítve a dolgot, akkor megnyerhetjük

Nagyon nagy és tiszteletre méltó is, hogy kimeri mondani, de elég pofátlan is.GT37 írta:BAE, istenem.![]()
Nagy barom a srác, de kedvelem, imádtam, amikor elkezdte, hogy nem tudja, ki az a Paulinho.
![]()
„Nem értem, miért hazudik mindenki. Legutóbb megkaptam, hogy azért jöttem Angliába, mert itt több pénzt kereshetek, és engem biztosan nem érdekel a mez és a címer. Teszem fel a kérdést, mégis kit érdekel? Soha senki nem igazolt még át csak azért, mert tetszett neki a szép piros trikó. Pénz, erről szól minden, aki mást mond, hazudik.”
Viszont ebben van igazság.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
BAE, istenem.

„Nem értem, miért hazudik mindenki. Legutóbb megkaptam, hogy azért jöttem Angliába, mert itt több pénzt kereshetek, és engem biztosan nem érdekel a mez és a címer. Teszem fel a kérdést, mégis kit érdekel? Soha senki nem igazolt még át csak azért, mert tetszett neki a szép piros trikó. Pénz, erről szól minden, aki mást mond, hazudik.”
Viszont ebben van igazság.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Én is úgy értettem hogy válogatottól vonult vissza.Shunsuke Nakamurára gondolsz? Mert Ő nem 4 éve csak a válogatottságot mondta. A tavalyi szezonban a J. League legjobb játékosának választották. Igaz már 36 éves lesz, de talán még ott lehetne az idei VB-n.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
megmondom:PEEtör írta:De ezt komolyan magyarázzátok már el nekem, miért komoly esélyesek (az meg hogy csak ők, hagyján...)? Mert Brazíliában vannak?Marky írta:nem ez a lényege az egésznek, hanem, hogy jelenleg csak a brazilokon látom azt, hogy komoly esélyesek lehetnek a győzelemre. az olaszok odaérhetnek, mert mindig képesek egy erőn felüli tornára. a németek, spanyolok pedig saját maguk alatt fogják vágni a fát az évek óta tartó hülyeségeikkel, amiből nem képesek kilépni.
van koncepció, hozzá való megfelelő játékosok, hazai pálya és szurkolók.
persze van, hogy a labda csak nem megy be a kapuba, akár másnap reggelig is lehetne játszani. de ez bárkivel megeshet.
ha jól kapjuk el a rajtot, nem maxot nyújtva, hanem fokozatosan felépítve a dolgot, akkor megnyerhetjük

De ezt komolyan magyarázzátok már el nekem, miért komoly esélyesek (az meg hogy csak ők, hagyján...)? Mert Brazíliában vannak?Marky írta:nem ez a lényege az egésznek, hanem, hogy jelenleg csak a brazilokon látom azt, hogy komoly esélyesek lehetnek a győzelemre. az olaszok odaérhetnek, mert mindig képesek egy erőn felüli tornára. a németek, spanyolok pedig saját maguk alatt fogják vágni a fát az évek óta tartó hülyeségeikkel, amiből nem képesek kilépni.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Shunsuke Nakamurára gondolsz? Mert Ő nem 4 éve csak a válogatottságot mondta. A tavalyi szezonban a J. League legjobb játékosának választották. Igaz már 36 éves lesz, de talán még ott lehetne az idei VB-n.morientes írta:Mióta Nakamura visszavonult,nincs egy karmestere nekik sem.Kagawa a cipőjét se köthette volna be Naka szan-nak...MorataMartin írta:Megnéztem a Japán-Ciprus felkészülési meccset és azt kell mondanom, hogy nagyon jó volt. Japán végig uralta a meccset és Ciprus végig védekezett. A ciprusiak Constantinou nevű kapusa a szemét kivédte a "kék szamurájoknak". A japánok végig "tikitakáztak" és nagyon kevés volt az átlövésük. Az, amit írtam már nagyon kijön, hogy nincs igazi centerük,amit Havenaar talán megoldott volna. Igazából a szögletrúgásaik a japánoknak nem hordoztak akkora veszélyt, mert japó sem túl magas. Kagawa kimagaslik ebből a válogatottból. Én nagyon remélem hogy visszatér a Dortmundba, mert kár lenne, ha elveszne a Mu-ban. Hondát meg nem csodálom, hogy nem vitte el egy komolyabb csapat se. Nagyképűen játszott, pontatlan megoldások egész sora, de ha valaki más hibázott azt leszúrta.
- morientes
Mióta Nakamura visszavonult,nincs egy karmestere nekik sem.Kagawa a cipőjét se köthette volna be Naka szan-nak...MorataMartin írta:Megnéztem a Japán-Ciprus felkészülési meccset és azt kell mondanom, hogy nagyon jó volt. Japán végig uralta a meccset és Ciprus végig védekezett. A ciprusiak Constantinou nevű kapusa a szemét kivédte a "kék szamurájoknak". A japánok végig "tikitakáztak" és nagyon kevés volt az átlövésük. Az, amit írtam már nagyon kijön, hogy nincs igazi centerük,amit Havenaar talán megoldott volna. Igazából a szögletrúgásaik a japánoknak nem hordoztak akkora veszélyt, mert japó sem túl magas. Kagawa kimagaslik ebből a válogatottból. Én nagyon remélem hogy visszatér a Dortmundba, mert kár lenne, ha elveszne a Mu-ban. Hondát meg nem csodálom, hogy nem vitte el egy komolyabb csapat se. Nagyképűen játszott, pontatlan megoldások egész sora, de ha valaki más hibázott azt leszúrta.

LEGIO PATRIA NOSTRA

-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Megnéztem a Japán-Ciprus felkészülési meccset és azt kell mondanom, hogy nagyon jó volt. Japán végig uralta a meccset és Ciprus végig védekezett. A ciprusiak Constantinou nevű kapusa a szemét kivédte a "kék szamurájoknak". A japánok végig "tikitakáztak" és nagyon kevés volt az átlövésük. Az, amit írtam már nagyon kijön, hogy nincs igazi centerük,amit Havenaar talán megoldott volna. Igazából a szögletrúgásaik a japánoknak nem hordoztak akkora veszélyt, mert japó sem túl magas. Kagawa kimagaslik ebből a válogatottból. Én nagyon remélem hogy visszatér a Dortmundba, mert kár lenne, ha elveszne a Mu-ban. Hondát meg nem csodálom, hogy nem vitte el egy komolyabb csapat se. Nagyképűen játszott, pontatlan megoldások egész sora, de ha valaki más hibázott azt leszúrta.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Gibraltár döntetlent játszott az észtekkel
ezek még a végén jobbak lesznek, mint mi

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
én már polipot/szurikátát/vérnyulat várok, aki megjósolja a meccsek eredményei

Nem illik.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
már írta, hogy ő ezt úgy értelmezi, hogy a házigazda fogja nyerni a vb-t, ahogy az angolok is azok voltak.L.Miki írta:Hehe hiszel az ilyesmikben egyébként?

"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Azt hiszem, hogy össze szaTBone írta:Nyugi, már megvan a VB győztes. júniusban be se kell kapcsolni a tv-t

Hehe hiszel az ilyesmikben egyébként?

- h3x0r
hehe-rol szereztem egy kepetTBone írta:Nyugi, már megvan a VB győztes. júniusban be se kell kapcsolni a tv-t

- morientes
Hát ugye az attól függ...mert pl Porto Allegrebe igen csak hideg lesz az este,de Manausba az őserdő közepén meg állandóan forróság olyan 80-90%-os páratartalommal...hehe írta:most tél van brazíliában.aztán abban sem vagyok biztos, hogy a vébén a hőmérséklet és magas páratartalom kedvezni fog nekik, ugyanis nagyjából a teljes keret az orosz ligából van beválogatva.
persze mihez képest, de tél van.
LEGIO PATRIA NOSTRA

- TBone
- Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC
Nyugi, már megvan a VB győztes. júniusban be se kell kapcsolni a tv-t