Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 3., csütörtök 15:49

Már az Öngyilkos osztag folytatásáról beszélnek. :shifty:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. március 3., csütörtök 15:47

Norbii írta:ráadásul a film még csak a kanyarban sincs a valóságban elkövetett brutalitáshoz képest.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Az_amstet ... i_%C3%BCgy
Az ilyet én szimplán éhező farkasok közé dobnám. Vagy olyan helyre, ahol megtapasztalhatná, hogy mit tett...

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. március 3., csütörtök 15:30

Remy írta:GHOSTBUSTERS - Official Trailer

Kényelmetlenül erőltetett az egész, pedig látványban eléggé ott van a cucc.
Ray véleménye erről . :lol:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 3., csütörtök 15:19

GHOSTBUSTERS - Official Trailer

Kényelmetlenül erőltetett az egész, pedig látványban eléggé ott van a cucc.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. március 3., csütörtök 14:47

ráadásul a film még csak a kanyarban sincs a valóságban elkövetett brutalitáshoz képest.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Az_amstet ... i_%C3%BCgy

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. március 3., csütörtök 14:41

csababarca írta:Room-ot látta már valaki?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nekem nagyon tetszett, rég láttam ilyen jó filmet, teljesen behúzott.
Ráadásul pedagógiából ősszel tanultunk a gyerek valóság és világképének kialakulásáról, ilyen szempontból is tudtam nézni, és zseniális volt.
Azt hittem lesznek benne durvaságok, mármint tényleges erőszak, de szerencsére nem, azt nem bírtam volna szerintem.
Brie Larsson megérdemelte Oscar bácsit,de a kis srác is elképszetően jól hozta a karaktert.
A narrációk zsenik voltak!
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Iszonyatosan jó film. De tényleg. Brie Oscarja is teljesen megérdemelt, de a kissrác konkrétan leszínészkedett idén pár hollywoodi nagymenőt. Az év egyik legmeghatározóbb mozija.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. március 3., csütörtök 14:34

Room-ot látta már valaki?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nekem nagyon tetszett, rég láttam ilyen jó filmet, teljesen behúzott.
Ráadásul pedagógiából ősszel tanultunk a gyerek valóság és világképének kialakulásáról, ilyen szempontból is tudtam nézni, és zseniális volt.
Azt hittem lesznek benne durvaságok, mármint tényleges erőszak, de szerencsére nem, azt nem bírtam volna szerintem.
Brie Larsson megérdemelte Oscar bácsit,de a kis srác is elképszetően jól hozta a karaktert.
A narrációk zsenik voltak!
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 3., csütörtök 14:30

The Town

Renner elvitte a show-t. Mondjuk Gézával sem volt különösebb gond, de itt is inkább a rendezői képességét lehet kiemelni. Korrekt filmet rakott össze, jól építkezett végig a történet, de hiányoltam a katarzist a végén. Nem jött, így viszont csak egy jó élmény marad, semmi több. 7/10
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. március 3., csütörtök 14:26

the big short durván betalált. Pozitívan csalódtam a filmmel kapcsolatban. Olyan volt mintha 10percnyi előzményt és 2 órányi végjátékot néznék amiből sose elég. Az külön tetszett amikor random emberek kezdték el magyarázni a fogalmakat. :D Pár éve még én is bróker akartam lenni, amíg rá nem jöttem hogy nem szeretek telemarketinges játékot játszani.

Érdekességképp picit off, de azért film után belefér.
"A norvég állami nyugdíjalap, a világ legnagyobb szuverén pénzügyi alapja tavaly 7,6 százalékos hozamot ért el, vagyona majdnem duplájára emelkedett három év alatt - közölte az alapot irányító norvég központi bank pénteken. A részvényekbe, kötvényekbe és ingatlanokba fektető nyugdíjalap (SPU) tavalyi teljesítménye 0,8 százalékponttal maradt el a kitűzött céltól, mivel a kötvényhozamok esése, a gyenge gazdasági növekedés és az Európa egyes részein fokozódó geopolitikai feszültségek csökkentették a hozamokat. Az SPU vagyona 2014 végén 6431 milliárd koronát (745,1 milliárd eurót/860 milliárd dollárt) tett ki, ami papírforma szerint azt jelenti, hogy Norvégia 5,2 millió lakosának mindegyike milliomosnak mondhatja magát. Három évvel korábban, 2011 végén a vagyon értéke még 3312 milliárd korona volt."

Roppant nagy buli az ország nyugdijasainak a pénzét egy ilyen alapban tartani. Aztan jon egy tőzsdei összeomlás és ez is megy a süllyesztőbe. Mert ezek az alapok is csak részvényekből vannak összelapátolva.. :D

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 3., csütörtök 9:52

Wooohooo!!! David Hasselhoff is csatlakozott a Baywatch filmhez. :mrgreen: :salute: B-) :iszunk: Mekkora ökörség lesz ez, de nagyon várom. :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

András93

HozzászólásSzerző: András93 » 2016. március 2., szerda 21:35

Még nem láttam. Viszont se a Taplógáz, se a Pancser Police nem nyerte el a tetszésem.

És, ha már ilyen vígjátékoknál tartunk, akkor SBC új filmjére kíváncsi vagyok. :lol:
Igen, meg az a riporter, amelyik elveszíti mindkét kezét. :mrgreen:

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. március 2., szerda 21:26

Legnagyobb jelenet szvsz . :lol:
Hogy híjják?
Bill.

sebydani

HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. március 2., szerda 21:16

András93 írta:, de Adam McKay nagyon nem ilyen filmeket rendezett korábban. (Aki szereti a fárasztó vígjátékokat, az nézze meg az Anchormant. :lol: )
Az elsőt imádtam, szerintem zseniális :lol: A másodikat viszont nem, azt láttad? Mi a véleményed róla? :)
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

András93

HozzászólásSzerző: András93 » 2016. március 2., szerda 21:07

Norbii írta:A nagy dobás pedig trailer alapján gondolom elvan poénkodva a fogyaszthatóság miatt.
Nincs elpoénkodva, bár vannak benne vicces részek. Egyébként a kezdés az tiszta Wall Street farkasa, de később azért attól eltér.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Tehát közel sem kell annyi kokóra és pinára számítani. :mrgreen:

Számomra hatalmas meglepetés volt, persze kiváló színészek vannak benne, de Adam McKay nagyon nem ilyen filmeket rendezett korábban. (Aki szereti a fárasztó vígjátékokat, az nézze meg az Anchormant. :lol: )

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. március 2., szerda 20:58

Idris Elba és Mcconaughey lesznek a Setét Torony főszereplői .
Hogy híjják?
Bill.

sebydani

HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. március 2., szerda 20:56

Pedig abba igaza van Andrásnak, hogy a Margin Call elég száraz, és egy olyan ember számára akit nem érdekel a pénzvilág/nincs benne/nem érti stb. ,sok helyen nem lehet elsőre teljesen tiszta mi is történik. Mondjuk én imádtam azt is , meg minden ilyen jellegű filmet, de én ezért is tanulok ilyen irányban :D Meccs után nézem meg a Big Shortot, és biztos, hogy nálam telitalálat lesz a film, már csak a téma és a szereplők miatt, de arra kíváncsi vagyok mennyire próbálja közérthetően átadni a dolgokat.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. március 2., szerda 20:46

András93 írta:
rashidm írta:A nagy dobást érdemes megnézni?
Igen. Szerintem sokkal jobb, mint a kissé száraz Margin Call. Bár ebben a témában azt is érdemes megnézni. :)
Tenksz, már meg is találtam valahol... :shifty: majd holnap megnézem. :salute:

Norbii

HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. március 2., szerda 19:24

Én nem éreztem száraznak, ráadásul teljesen komoly film volt. A nagy dobás pedig trailer alapján gondolom elvan poénkodva a fogyaszthatóság miatt.

András93

HozzászólásSzerző: András93 » 2016. március 2., szerda 19:01

rashidm írta:A nagy dobást érdemes megnézni?
Igen. Szerintem sokkal jobb, mint a kissé száraz Margin Call. Bár ebben a témában azt is érdemes megnézni. :)

Norbii

HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. március 2., szerda 17:53

pavel írta: Ha esetleg arra gondolsz, hogy őt is molesztálta egy pap (vagy csak közvetve volt hozzá köze) akkor ki kell ábrándítsalak.
Az idei Oscar leginkább a témaválasztásról szólt. Véleményem szerint ez a Spotlight egy egyszer nézős tucatfilm volt. Abszolút csalódás.
Nem, nem. Arra gondoltam hogy főszereplő a ray donovan c. sorozatban és a sorozatban molesztálta egy pap, ahogy a testvérét is (ez a szál eléggé fontos, sőt..). Ezért is lepődtem meg hogy szerepel a spitlightban és kíváncsi vagyok h hogyan is került a filmbe, van e valami kapocs amiért 2 pap molesztálós témában szerepel. pl szívügye a téma, vagy szimplán véletlen..

Vissza: