Neonacizast nem en írtam először, csak reagáltam.András93 írta:Szerintem ezek szándékosak voltak. Kivéve a színészi munkát, az minden magyar filmben szar. Ebben ez sem volt kivétel.nmate írta:De íze...en majdnem kimentem a moziból kinomban, szörnyen éreztem magát, egyáltalán nem kötött le, pedig az ilyen témájú filmeket (is) érdeklődve szoktam nézni. De ez a erőltetett kamera állás, az egydimenzios színészi munka, a Oscar hatasvadaszat...ez mind-mind kikeszitett.
Na mindegy, csak nem értem a neonácit miért kell kiemelni. Ha nem tetszett, hát nem tetszett. Ez van.

Mozi, filmek
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Mozi, filmek
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:

Mad Max tarolása nagy királyság! Leo is végre megnyerte! És persze Morricone!

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- András93
Szerintem ezek szándékosak voltak. Kivéve a színészi munkát, az minden magyar filmben szar. Ebben ez sem volt kivétel.nmate írta:De íze...en majdnem kimentem a moziból kinomban, szörnyen éreztem magát, egyáltalán nem kötött le, pedig az ilyen témájú filmeket (is) érdeklődve szoktam nézni. De ez a erőltetett kamera állás, az egydimenzios színészi munka, a Oscar hatasvadaszat...ez mind-mind kikeszitett.
Na mindegy, csak nem értem a neonácit miért kell kiemelni. Ha nem tetszett, hát nem tetszett. Ez van.
Morricone-nak csak adtak egy Oscar-díjat, tudták, most már nem nagyon halogathatják.

A főkategóriából még többet pótolni akarok, de nálam a Big Short eddig a nyerő.
- nmate
En sem vagyok zsido, bárcsak az lennékAndrás93 írta:Akkor ennek a reciproka, h nem vagyok zsidó, de kifejezetten jó film?nmate írta:Kimondottan nem vagyok neonáci, de a Saul fia egy szar film. Nem tudok szebb jelzőt.

De íze...en majdnem kimentem a moziból kinomban, szörnyen éreztem magát, egyáltalán nem kötött le, pedig az ilyen témájú filmeket (is) érdeklődve szoktam nézni. De ez a erőltetett kamera állás, az egydimenzios színészi munka, a Oscar hatasvadaszat...ez mind-mind kikeszitett.
Revenant rendezésen kívül minden korrekt. Bár Leo is volt már jobb, kb. mintha az egész filmet arra hegesztették volna hogy végre megkapja, de megérdemli.
A Spotlightot meg minnél gyorsabban be is pótolom.
A Spotlightot meg minnél gyorsabban be is pótolom.
Csak kisírták neki végre.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
+1
Amúgy mikor jön már a legjobb férfi szereplőért járó oscar? 10perc és lépek dolgozni addig TUDNI AKAROM.
Amúgy mikor jön már a legjobb férfi szereplőért járó oscar? 10perc és lépek dolgozni addig TUDNI AKAROM.
Innaritu, bitch please. Nevetséges. Eddig teljesen korrekt volt mindegyik díj, de ez...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Faust 2016. február 29., hétfő 5:42-kor.
- András93
Akkor ennek a reciproka, h nem vagyok zsidó, de kifejezetten jó film?nmate írta:Kimondottan nem vagyok neonáci, de a Saul fia egy szar film. Nem tudok szebb jelzőt.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Van is miért.nmate írta:Na, örülhet mindenki![]()
De valószínűleg inkább hőbörgés lesz.
http://saul-fia.tumblr.com/

- nmate
Kimondottan nem vagyok neonáci, de a Saul fia egy szar film. Nem tudok szebb jelzőt.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
hajaj. most összegyűlnek a világ neonácijai.
amúgy szánalmas hogy a saul fia nyerte, persze nyilván szubjektív vélemény hogy kinek mi a jó film de azért...ezt nah..
amúgy szánalmas hogy a saul fia nyerte, persze nyilván szubjektív vélemény hogy kinek mi a jó film de azért...ezt nah..
- nmate
Na, örülhet mindenki
Jo szar film.

Jo szar film.
Még.

- nmate
Mad Max 6 Oscar.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Igen.Faust írta:Na akkor szurkoljunk a Sau..khm, a Mad Maxnek és a Sicarionak.![]()

But he is a good boy...