Nem értesz hozzá.Faust írta: Hétvégén sajnos újrázni kényszerültem, hát ez még mindig egy gecinagy ostoba animációs szarság.
Hideg nyomon
Ez, de egy beteg film.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 7., hétfő 14:20
Nem értesz hozzá.Faust írta: Hétvégén sajnos újrázni kényszerültem, hát ez még mindig egy gecinagy ostoba animációs szarság.
HozzászólásSzerző: Faust » 2016. március 6., vasárnap 21:49
Hétvégén sajnos újrázni kényszerültem, hát ez még mindig egy gecinagy ostoba animációs szarság.Remy írta:És lehet még fokozni!!!!soadroli írta:elvileg Stallone is benne lesz a Galaxis Őrzői 2-ben.
HozzászólásSzerző: Tádám » 2016. március 5., szombat 14:58
nmate írta:Jaj ez a Big Short zseniális, ev filmje.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 5., szombat 14:35
És lehet még fokozni!!!!soadroli írta:elvileg Stallone is benne lesz a Galaxis Őrzői 2-ben.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2016. március 5., szombat 14:22

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. március 4., péntek 19:46
Jó...akkor nem megyek.ziro4vr írta:Nana, nem mindenkit vár az...nem kellenek ilyen holmi mérnökök.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. március 4., péntek 17:41
Mindig meg tudsz lepniRemy írta:Legend
Fúú, nem sok jót hallottam a filmről Tom Hardy játékán kívül, de nem hittem volna, hogy ennyire érdektelen és szarul felépített film lesz belőle. Mintha meg se írták volna a forgatókönyvet előre, csak a forgatás alatt próbáltak valamit összehozni. Aztán persze szarul ment a vezénylés, mert mindenki Hardy játékát nézte és elfelejtették, hogy össze is kéne rakni a cuccot.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 4., péntek 16:46
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 4., péntek 14:20
Nana, nem mindenkit vár az...nem kellenek ilyen holmi mérnökök.sebydani írta:Vár a GTK , én mondtam neked már múltkornmate írta:Jaj ez a Big Short zseniális, ev filmje.Amúgy szerintem is az. Sanszosan még megnézem idén vagy 10x
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. március 4., péntek 14:05
Vár a GTK , én mondtam neked már múltkornmate írta:Jaj ez a Big Short zseniális, ev filmje.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. március 4., péntek 14:01
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 4., péntek 13:52
HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. március 3., csütörtök 18:55
fiatal voltam és türelmetlen.sebydani írta:Köszi a tippet, nem rémlik, hogy láttam volna eddig![]()
Amúgy még most is tartod, hogy a Focus az idei filmszezont figyelembe véve top 3?
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. március 3., csütörtök 18:48
HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. március 3., csütörtök 18:44
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. március 3., csütörtök 18:37
HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. március 3., csütörtök 18:30
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. március 3., csütörtök 18:26
HozzászólásSzerző: sonic » 2016. március 3., csütörtök 16:42
A minap lattam. Nekem is nagyon tetszett, szerintem abszolut megeri megnezni.rashidm írta:A nagy dobást érdemes megnézni?
HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. március 3., csütörtök 15:51
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én örülök,hogy nem a brutalitás volt a filmben a lényeg, és hanyagolták is. Hanem hogy a két személy hogyan éli meg az egészet. Aztán meg,hogy hogyan élik át a szabadulást, és itt már nem csak ők, de a szülők is képbe kerültek,hogyan viselték és dolgozták fel ők ezt.Norbii írta:ráadásul a film még csak a kanyarban sincs a valóságban elkövetett brutalitáshoz képest.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Az_amstet ... i_%C3%BCgy
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem