Cristiano Ronaldo
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Cristiano Ronaldo - 7
Sikeres passzokba nem megyek bele,ezért nem fogom megdicsérni,engem sose érdekeltek ezek a számok,a média fölkapta Xavi óta aztán ezzel dobálózik mindenki.
Guti passzaink a fele volt jó,csak abból 3 kulcspassz lett...
Szabadrúgást beleverte a kapuközepébe,majd kihagyott egy százast lábbal,illetve fejjel.
Mezőnybe jöttek a kamu alibi cselek. Semmi,nulla volt a mai is,annyi hogy nem -1.
Guti passzaink a fele volt jó,csak abból 3 kulcspassz lett...
Szabadrúgást beleverte a kapuközepébe,majd kihagyott egy százast lábbal,illetve fejjel.
Mezőnybe jöttek a kamu alibi cselek. Semmi,nulla volt a mai is,annyi hogy nem -1.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

- ___Samy___
Be kellene verni a ziccereket, nem a számokkal dobálózni.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
“If everyone had my level, we’d be first. Every year, according to the Press, it seems I’m rubbish, but the numbers and statistics don’t lie,” he said, Marca reports.
az gg. lesz e ebből balhé?
http://www.football-espana.net/57019/ro ... l%E2%80%A6
az gg. lesz e ebből balhé?
http://www.football-espana.net/57019/ro ... l%E2%80%A6
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
ma nem bántanám, semmi extrát nem nyújtott ő sem, és kihagyta a helyzeteit, de az ő hozzáállásával nem volt semmi baj, ma nem csapkodott, hanem odatette magát, szaladt gyorsan elvégezni a beadásokat stb. A jövő már nem ő, ez régóta világos, de ma a kihagyott helyzetek ellenére a jo bak között volt
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
am szerintem a csapat egyik ha nem a legjobbja volt ma.
Rég volt ennyi sikeres passza, szabadrúgása végre nem ment ki a stadionból és volt egy veszélyes fejese ami ha nem középre megy akkor golaso.
Rég volt ennyi sikeres passza, szabadrúgása végre nem ment ki a stadionból és volt egy veszélyes fejese ami ha nem középre megy akkor golaso.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ki más
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
a keddi nyilatkozata fent van valahol olyan formában, ahol angol felirat megy alatta?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem olvastam vissza az egesz "vitat", csak par hszt, meg a megy a meccs topikot. Ami nekem feltunt, hogy egy kis dicseret eri valakitol Cet, akkor egybol jonnek paran akik lehuzzak. Hetekig/honapokig azt lehetett olvasni, hogy mikor lo mar elso golt, mikor lo mar ertelmes csapat ellen golt, mikor csinal meg maganak egy helyzetet, mikor veri meg a vedoit 1v1ben. Most megtette zsinorban ketszer, nem is csunya golokkal. Plusz ezeken kivul is egyre surubben verte meg a vedoket(es most nem az utanarugasokra gondolok
)
Tegnap sem a dicseret jott, hanem az, hogy oke lott egy szep golt, de szar volt ezen a meccsen is. Nmate irta, hogy a gol utan feljavult, de miro meg akkor is lehuzta. Nem is ertem, hogy a tegnapi meccs utan miert ez a topik porog, miert nem a Benz-James duoe.
Nem vagyok 100%-ig elegedett vele en sem, de tegnap, ha o nincs, akkor biztos vagyok benne, hogy nem nyerunk, mert a goljaig helyzetunk is alig volt.

Tegnap sem a dicseret jott, hanem az, hogy oke lott egy szep golt, de szar volt ezen a meccsen is. Nmate irta, hogy a gol utan feljavult, de miro meg akkor is lehuzta. Nem is ertem, hogy a tegnapi meccs utan miert ez a topik porog, miert nem a Benz-James duoe.
Nem vagyok 100%-ig elegedett vele en sem, de tegnap, ha o nincs, akkor biztos vagyok benne, hogy nem nyerunk, mert a goljaig helyzetunk is alig volt.
Mondjuk James azon a poszton soha nem fog értékelhetőt nyújtani, maximum a beadásai érhetnek gólpasszt, vagy egy egy távoli lövése. Ezeket az erényeket meg is mutatta az elmúlt egy hónapban. Arról a posztról neki ez a maximum. Isco helyére pedig nem pályázhat, ott Kova is jobb.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mondjuk Zidane ota feljavult. Nincs top formaban, de el kene felejteni a Rafa erat. Ott modric es kroos is gyengebb volt. Ahogy az egesz csapat, 1-2 jobb periodust vagy teljesitmenyt kiveve.
Uj idoszamitas kezdodott, ami alapjan legfokeppen Jamest lehetne elovenni. Egyedul talan rajta latszik, h nem javult fel es fejben nagyon nincs ott a meccsen.
Uj idoszamitas kezdodott, ami alapjan legfokeppen Jamest lehetne elovenni. Egyedul talan rajta latszik, h nem javult fel es fejben nagyon nincs ott a meccsen.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Hozta a kötelezőt amit kellett. Ez volt az alap nálam,ha már nem csinált a góljáig semmit.
Mondjuk utána is volt vagy 5-6 olyan lehetősége amikor rágyorsíthatott volna a szélső védőjükre,de ehelyett rávezette kocogva a labdát,elkezdett alibi "bicikli" cseleket csinálni aztán adott egy oldalp(f)asszt.
Arra gondolok amit a végén Jesé csinált,Ő nem szarozott,nekik vitte,betolta és lőtt.
Lőtt végre gólt idegenben,ez a pozitívum,főleg úgy hogy a többiek sose lőttek volna.
Viszont hasra esni a tegnapitól se kell,amivel nem lenne baj,ha olyan lenne a többi meccsen a teljesítménye..
Mondjuk utána is volt vagy 5-6 olyan lehetősége amikor rágyorsíthatott volna a szélső védőjükre,de ehelyett rávezette kocogva a labdát,elkezdett alibi "bicikli" cseleket csinálni aztán adott egy oldalp(f)asszt.
Arra gondolok amit a végén Jesé csinált,Ő nem szarozott,nekik vitte,betolta és lőtt.
Lőtt végre gólt idegenben,ez a pozitívum,főleg úgy hogy a többiek sose lőttek volna.
Viszont hasra esni a tegnapitól se kell,amivel nem lenne baj,ha olyan lenne a többi meccsen a teljesítménye..
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Én egy Marcelo-Nacho cserét vártam, annyira harmatos volt a szélső védőink teljesítménye, meg sérült is volt, aztán kicsit meglepődtem

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem tudom. Csak láttuk hogy kimegy, szól neki es lecserélte ra két percre. Sztem Karimot akarta levinni eredetileg.El Unico írta:Ja ezt nem tudtam :Đ
Serules? Vagy miert?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ce kiment es szólt neki hogy cserét ker.El Unico írta:Es Zidane megtette azt amit elotte nem sokan: lecserelte CR-t.![]()
![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Most Erik ment, a többit is olvasom majd otthon. A gólja amúgy Parades volt, de amit (előtte)utána művelt....vicc. Nála nagyobb csak James meg Karim volt, de a ker szelsovedo sem panaszkodhat....
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Csőlátás lvl. infinity.