Csalódás ez a szezon ebben egyet értek. De egy CRD-el azért még is csak más szájízzel zárulna a szezon mint ha még szépen a matracosok is elagyalnának minket a spanyol kupa döntőben a Bernabeuban.Igen.
Ez a szezon már csalódás a BL kiesés óta, ezen már nem fog változtatni egy esetleges Cdr győzelem vagy kudarc.
Igazolásokkal kapcsolatban... védelem úgy gondolom most rendben van. Carvajalt sok meccsen nem láttam... de mégis csak a bundesliga egyik legjobb jobbhátvédje lett ezzel szerintem zárnám is a védelem kérdést.
Kp-ra kellene erősítés valóban bár szerintem kicsit elszálltak itt nagyon sokan ezzel kapcsolatban is. Lehet , hogy köbunkó vagyok a focihoz vagy nem elég szakértő szemmel nézem (na nem mintha itt bárki azzal nézné...szerintem egyikünk sem pro licenszes futballszaki...) de én nem érzem azt, hogy Xabi Alonso ideje lejárt. Közel sem... Egyszerűen nem Khedira kellett mellé. Mindketten viszonylag lassúak ez volt a baj. Egy gyorsabb mozgékonyabb vkp kellene Xabi mellé. Hogy kicsoda...? Nem tudok nyilatkozni róla. Elég rég csak elvétve nézek Real meccsen kívül mást. youtube összevágott videókból meg nehézkes ítélni... Veratti bíztató volt azon az 1-2 PSG meccsen amit láttam...
Tkp posztra is igen jó lett volna azok közül valaki akiket emlegettek... Hazard-Lucas-Oscar-Götze... kár hogy róluk lecsúsztunk. De mi újság Gansoval? Ő még mindig Braziliában rúgja a bőrt ha jól tudom...
Csatár posztra én már régebben is felvetettem egy nevet... soha nem voltam nagy brazil párti pedig RC és R9 nagy csodálója voltam mindig, de mióta ilyen (ne minősítsem futballt játszunk) egyre inkább brazil játékos párti lettem.
Hulk-ot esetleg nem lehetne elhozni Benzema konkurenciájának? Sajnos őt is csak 3-4 meccsen láttam a mozgása tény, hogy biztató.

Neymarról nem mondok semmit sem. Szerintem ő már elkelt. És nem is örülnék neki ha 100 millió eurót fecsérelnénk el rá...
Roppantul érdekes átigazolási szezon elé nézünk... csak nehogy aztán ismét egy szem "Modric"(annak ellenére, hogy jó játékosnak tartom) csepegjen le nekünk egész nyárra...