Mozi, filmek
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Mozi, filmek
Victor Frankenstein
Nem, nem és nem... 85 év telt el az első film óta, de még mindig nem képesek elérni azt a szintet, sőt... megközelíteni sem tudják. Egyszerűen nem találják el a film hangulatát és stílusát... a szörnyről ne is beszéljünk. Bár ez a film Victorról szólt, nem a Szörnyről, de a lényegen nem változtat.
Abban reménykedem, hogy az Universal új univerzumépítése végre feléleszti úgy a storyt, ahogyan az elvárható lenne. De továbbra is azt mondom, hogy Del Toro lenne a tökéletes választás a rendezésre.
Nem, nem és nem... 85 év telt el az első film óta, de még mindig nem képesek elérni azt a szintet, sőt... megközelíteni sem tudják. Egyszerűen nem találják el a film hangulatát és stílusát... a szörnyről ne is beszéljünk. Bár ez a film Victorról szólt, nem a Szörnyről, de a lényegen nem változtat.
Abban reménykedem, hogy az Universal új univerzumépítése végre feléleszti úgy a storyt, ahogyan az elvárható lenne. De továbbra is azt mondom, hogy Del Toro lenne a tökéletes választás a rendezésre.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Revolvelről vélemények? Akik tényleg értik is. Meglestem most megint,szerintem óriási a mondanivalója.Nálam alapfilm lett.

Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=576FCDF4 Ez eddig a legjobb Oscarral kapcsolatos kép a netrű

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nem illik.
- ziro4vr
Tavaly de sajnáltam az öreget, már ott volt nála a beszéde, aztán rakhatta el.
DiCaprio meg tényleg csalódás, meg lehetett volna a katarzis, rájátszhatott volna önirónikusan, erre jön a szokásos szövegével amit már 2323 helyen elsütött, de legalább Pipita biztos megtapsolta otthon a köntösében. :Đ
Nem illik.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
P. Krisz írta:Volt olyan , Leot a medve helyett egy fekete nő rakta rendbe .Hát igen, én valami medvés poént vártam...
Na meg Chris Rock fekete Martianként .![]()
Di Caprio face: "Thank you so much to the entire Academy for such an incredible honor. #TheRevenant is the product of tireless sacrifice by an incredible cast and crew. Their endless support and commitment to this project is the only reason I'm able to accept this award. This win is also an important opportunity to bring more attention to climate change and action needs to be taken by all of us right now. Visit MomentforAction.org."
És a borítóképe egy benga napkollektor...

Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- P. Krisz
Volt olyan , Leot a medve helyett egy fekete nő rakta rendbe .Hát igen, én valami medvés poént vártam...
Na meg Chris Rock fekete Martianként .

Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- Tádám
- El Siete
- Kapcsolat:
Csodásan hangzik.d.gergo írta:Megköszönte a szomszéd néninek is a díjat, aztán igen, belevágott a "Climate change is real" monológba. Nagy szívügye a dolog, szerintem igazából csak azért akart Oscart, hogy felszólalhasson az ügybenTádám írta:Amúgy Di Caprio tényleg valami klímás betanult szöveget nyomott, ahelyett, hogy valami eredeti poént tolt volna?

Hát igen, én valami medvés poént vártam...ziro4vr írta:Most nézem, felfutott aztán tolta a sablont.Tádám írta:Amúgy Di Caprio tényleg valami klímás betanult szöveget nyomott, ahelyett, hogy valami eredeti poént tolt volna?valami 9gages poén vagy Cé féle őszinteségi roham belefért volna. Esetleg egy rasszista poén.

Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
VARANE
VARANE
- ikarus93
ziro4vr írta: Saul fiát meg soha nem fogom megnézni.
Ezzel nem vagy egyedül, engem se érdekel.
Dicaprio megérdemelt már egy szobrot, de volt neki jobb alakítása is mint a revenant.
Elég csak a wall street farkasát mondanom.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- h3x0r
Az nehez lett volna, mert az elso 10 percben Chris Rock az osszes rasszista poent ellotte.ziro4vr írta:Esetleg egy rasszista poén.

- ziro4vr
Most nézem, felfutott aztán tolta a sablont.Tádám írta:Amúgy Di Caprio tényleg valami klímás betanult szöveget nyomott, ahelyett, hogy valami eredeti poént tolt volna?

Nem illik.
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Megköszönte a szomszéd néninek is a díjat, aztán igen, belevágott a "Climate change is real" monológba. Nagy szívügye a dolog, szerintem igazából csak azért akart Oscart, hogy felszólalhasson az ügybenTádám írta:Amúgy Di Caprio tényleg valami klímás betanult szöveget nyomott, ahelyett, hogy valami eredeti poént tolt volna?

- Tádám
- El Siete
- Kapcsolat:
Amúgy Di Caprio tényleg valami klímás betanult szöveget nyomott, ahelyett, hogy valami eredeti poént tolt volna?
VARANE
VARANE
- ziro4vr
Ennyien fent maradtatok? Áhh..
DiCaprio most megnyugodhat és vállalhat normális szerepeket. Hardy vagy Ruffalo megérdemelte volna, annak Örülök hogy két fiatal nyert a nőknél, talán majd rájönnek a rendezők, hogy nem csak Jennifer Lawrence létezik és más is kaphat jó szerepet.
Szerintem korrekt a rendező és operatőr díj és hogy a legjobb film nem az lett.
Saul fiát meg soha nem fogom megnézni.

DiCaprio most megnyugodhat és vállalhat normális szerepeket. Hardy vagy Ruffalo megérdemelte volna, annak Örülök hogy két fiatal nyert a nőknél, talán majd rájönnek a rendezők, hogy nem csak Jennifer Lawrence létezik és más is kaphat jó szerepet.
Szerintem korrekt a rendező és operatőr díj és hogy a legjobb film nem az lett.
Saul fiát meg soha nem fogom megnézni.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo
Hatalmas elismerés ez Magyarországnak! Végre egy értékelhető, fantasztikus film! Mától sokkal többnek érzem magam, hiszen a mi országunk, a mi magyarjaink megnyerték az oszkárt! Megérte a rengeteg kötelező vetítés az iskolákban, sőt! A következő évtizedben remélem minden gyermek látni fogja ezt
kétszer. Hajrá Magyarok
Ezt az n betűs szót pedig jó lenne, ha örökre elfelejtenénk, lejárt lemez. És szitok szóként alkalmazzuk a nemzeti érzelmű emberekre, akiknek amúgy közük sincs a szó eredeti értelmezéséhez.

Ezt az n betűs szót pedig jó lenne, ha örökre elfelejtenénk, lejárt lemez. És szitok szóként alkalmazzuk a nemzeti érzelmű emberekre, akiknek amúgy közük sincs a szó eredeti értelmezéséhez.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Aminek örülök:
-legjobb forgatókönyv a Spotlightnak
-Mad Max díjak
-LEO!!
-Saul fia
-Inside Out
-Brie Larson
Aminek nem örülök:
-Mark Rylance
-betétdal
A Big Short és a Revenant még mindig nincs pótolva, de az tuti, hogy Ruffalo és köröket vert Rylance-re, és akkor Hardy meg Bale játékát még nem is láttam. A Spotlight legjobb filmnek is bőven jó, nekem nagyon bejött, de magamat ismerve azért a másik két film közül legalább az egyik beugrik elé majd.
-legjobb forgatókönyv a Spotlightnak
-Mad Max díjak
-LEO!!
-Saul fia
-Inside Out
-Brie Larson
Aminek nem örülök:
-Mark Rylance
-betétdal
A Big Short és a Revenant még mindig nincs pótolva, de az tuti, hogy Ruffalo és köröket vert Rylance-re, és akkor Hardy meg Bale játékát még nem is láttam. A Spotlight legjobb filmnek is bőven jó, nekem nagyon bejött, de magamat ismerve azért a másik két film közül legalább az egyik beugrik elé majd.

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem mondod, hogy az a faszi nyert?d.gergo írta:A jelöltek közül csak hármat láttam legjobb férfi mellékszereplő kategóriájában (köztük a győztest is), de szerintem Ruffalo simán jobb volt, mint "Would worrying help?". És a Hardy-Bale páros alakítását még nem láttam, gondolom ők sem lehettek gyengék.

Bár elfogult vagyok Hardyval, de szerintem megérdemelte volna.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
A jelöltek közül csak hármat láttam legjobb férfi mellékszereplő kategóriájában (köztük a győztest is), de szerintem Ruffalo simán jobb volt, mint "Would worrying help?". És a Hardy-Bale páros alakítását még nem láttam, gondolom ők sem lehettek gyengék. 
Szerk.: Ruffalo is egyetért

Szerk.: Ruffalo is egyetért

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem Hardy?

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema