A lustasag nyilvan ironia volt csak.
En azert szeretem a füvemet nyirni, mert tudom milyen volt elotte az udvar, es mennyi melot beleraktam
Aztan Santi modjara kiszamolom, hogy amit beletettem, mi mast es mennyit csinalhattam volna, ha fizetek erte valakinek, es valoszinu osszessegeben jobban jottem volna ugy ki.
De az erzesem mas lenne, amikor kiulok a teraszra, es ranezek a fure, es ettol olyan Mastercardos erzes kap el.
A magasagyast megcsinlaltam, osszeallitottam, stb.stb...de egy percet nem vagyok vele hajlando foglalkozni, mert nem sok ertelmet latom, es nem erdekel, hogy onnan eszem a paprikat vagy paradicsomot,fuszereket, vagy a boltban veszem. Persze jo, meg minden, de ott nincs meg ez az erzes.
Azt is latom, hogy a szomszedok nyomatjak a kiskertet, es hogy mennyit kell vele foglalkozni. Eves viszonylatban azert kivancsi lennek, hogy mennyire eri meg...abba mar bele sem megyek, mert merhetetlen, de a sok fizikai munka, pihenes felaldozasa, stb. milyen hatassal van a szervezetre...vagy eppen a stressz, amikor a vegen hiaba volt a munka, mert elvitte valami nyavaja a termest.