na hát perezék remélem nem ezt az elvet fogják követni. nem jobb játékosokat kell venni, hanem JÓKAT. ha drágák? és? inkább adjunk 50-60milliót egy MINŐSÉGI csatárért mint kétszer 20at két olyanért akikkel csak többen vagyunk. szintet kell lépni, emelni kell a színvonalat, nem a keretetbővíteni.
falcao, neymar, vidal, carvajal, verratti. öt ember. ez kb kétszáz millió. engem nem érdekel.
Szerintem nálunk ez az általános probléma. Miért nem merünk egyszer azt mondani igen tehetségek, sajátnevelések... Nem kell mindig mindent. Ez amióta Perez és a galaktikus "őrület" van azóta tart. Ha megnézed az általad felsorolt játékosok milyen árakon kerültek a klubjukba akkor 200 millió negyedéből meg vagy... Neymar ugye saját nevelés de Madridi kitérővel érkezett, Vidal 12.5 millio, Verratti 12 millio, Falcao az egyetlen akiért nagy összeget fizettek.
Nem hiszem el azt hogy nekünk sztárok kellenek. Épp ez a nagyképűség vezet oda, hogy bizonyos játékosok elfelejtenek focizni. Nincs alázat. Legyen inkább egy csikó csapat és onnan lehet esély a focira. Még emlékszem a 2000-es Realra. Nem nagy nevek voltak, de jó játékosok.
Egyre inkább azt tartom, hogy tehetségek kellenek és nem sztárokat. Meglehet venni most is Vidalokat: a tehetségek meg vannak. Vagy bejön vagy nem, de nekem ez egy jobb út, mint ultraegokkal bajmolódni. Bár nem lehet de ha rajtam múlna a mostani csapat nagy részét elhajtanám a fenébe.