Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
TheBull6

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2015. november 30., hétfő 15:50

P. Krisz írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem egy kicsit meg vagy kavarodva , Glenn ott van a város mellett egy fán . :lol: Akit te vársz azok Daryl-ék lesznek , de ők nem érkeznek meg . Szerintem jó rész volt , én nem számítottam akciódús részre . Deanna halálára én nem számítottam , azt vártam hogy valaki "nagy" fog meghalni . Carl és Roy bunyója elég nevetséges volt . Rick majdnem árnyékra vetődött Deanne kapcsán , ne bassz fejbe fejszével még én vagyok . :lol: Morgan szál elég nagy fail volt . Már akkor sejteni lehetett hogy a W ki fog valahogy szabadulni , amikor először mutatták megkötözve . Zombiálca is tetszett . Nem sok alkalommal játszották el eddig , ezért nem lehet fikázni hogy már megint így menekültek meg . Credit list utáni jelenet ... WOW . Daryl , Sasha , Abraham zúznak a teherautóval . Motorosbanda elzárja az utat , vezérszerűség osztja azt észt aztán a zárómondat , Your property ... Now belongs to Negan . :shifty: :salute:
10/7,5
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ha már szóvá tetted Glenn-Daryl felcserélést, akkor a Roy helyett inkább Ron-ban gondolkozz. :lol: A rész nekem sem jött be annyira, ez az egész hatodik évad nem volt egy nagy durranás, leszámítva egy-két rész utolsó félperceit. Azt azért vártam, hogy legalább Sam gyereket a sok Anya-zás közepette elkapja valami itt a végén, de remélhetőleg majd a kövi rész azzal fog kezdődni. :lol:
10/3 a félévad meg egy 10/6,5 talán.

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. november 30., hétfő 15:37

palesz77 írta:TWD

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Méltó lezárása volt az évadnak, nem is értem miért számítottam előzetesen arra, hogy a falak leomlása után akció lesz.. Sikerült megint átbeszélni a részt, és közben telerakni csomó hülyeséggel - Morganék jelenetei.. :fpalm: Várom, hogy a következő részben - február körül lesz az ugye? - Glennék megérkezzenek, ránézzenek a városra, leállítsák a motort, és lelkizzenek egy 45 percet a kocsiban.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem egy kicsit meg vagy kavarodva , Glenn ott van a város mellett egy fán . :lol: Akit te vársz azok Daryl-ék lesznek , de ők nem érkeznek meg . Szerintem jó rész volt , én nem számítottam akciódús részre . Deanna halálára én nem számítottam , azt vártam hogy valaki "nagy" fog meghalni . Carl és Roy bunyója elég nevetséges volt . Rick majdnem árnyékra vetődött Deanne kapcsán , ne bassz fejbe fejszével még én vagyok . :lol: Morgan szál elég nagy fail volt . Már akkor sejteni lehetett hogy a W ki fog valahogy szabadulni , amikor először mutatták megkötözve . Zombiálca is tetszett . Nem sok alkalommal játszották el eddig , ezért nem lehet fikázni hogy már megint így menekültek meg . Credit list utáni jelenet ... WOW . Daryl , Sasha , Abraham zúznak a teherautóval . Motorosbanda elzárja az utat , vezérszerűség osztja azt észt aztán a zárómondat , Your property ... Now belongs to Negan . :shifty: :salute:
10/7,5
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. november 30., hétfő 14:35

Megnéztem az első részt a Jessica Jonesból, hát annyira nem érzem hogy ütött volna...pedig a trailer elég jó volt. Most gondolkozok, hogy rápillantok a következő részre is, remélem az jobb lesz..

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. november 30., hétfő 14:30

palesz77 írta:TWD

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Méltó lezárása volt az évadnak, nem is értem miért számítottam előzetesen arra, hogy a falak leomlása után akció lesz.. Sikerült megint átbeszélni a részt, és közben telerakni csomó hülyeséggel - Morganék jelenetei.. :fpalm: Várom, hogy a következő részben - február körül lesz az ugye? - Glennék megérkezzenek, ránézzenek a városra, leállítsák a motort, és lelkizzenek egy 45 percet a kocsiban.

Aki tudja, hogy mi volt a zene címe, ami a záró jelenetek alatt szólt, az ne habozzon megosztani! Kegyetlenül bejött. B-)

"original score by the great Bear McCreary :) I say you should join me in pleading with him to release the song online. I've already tweeted him, but I am just one voice..." Ezt találtam róla

Itt
ZIDANE

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. november 30., hétfő 14:18

TWD

Aki tudja, hogy mi volt a zene címe, ami a záró jelenetek alatt szólt, az ne habozzon megosztani! Kegyetlenül bejött. B-)

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. november 29., vasárnap 1:18

Csabi írta:megnéztem ebből a leftoversből 3 részt és kurvára semmit nem értek. csak történik minden valamiért, fingom sincs az egészről. ilyenkor már rég el szoktam kaszálni a sorozatokat. nézzem tovább, vagy mi ez egyáltalán?
nézd tovább Csabi, majd megérted! ráérsz vele, hosszú az élet! az egyik legjobb sorozat a Leftovers amit valaha láttam :salute:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Hungarokatalán
Kedvenc játékosaid: Szalai
Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls

HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. november 28., szombat 22:15

Csabi írta:megnéztem ebből a leftoversből 3 részt és kurvára semmit nem értek. csak történik minden valamiért, fingom sincs az egészről. ilyenkor már rég el szoktam kaszálni a sorozatokat. nézzem tovább, vagy mi ez egyáltalán?
Szerintem mindenképp folytasd, mert nagy katarzisokban lesz részed. A legutóbbi 2 rész is olyan volt, h csak pislogtam, és tátott szájjal néztem a stáblistát, h ilyen nincs. Kb. a rész megnézése utáni fél órában senkihez nem tudtam szólni. Utoljára ilyen élményben a Hannibal 2. és 3. évad fináléja után volt részem.

Más: Ugye én itt már leírtam, h mennyire nem szeretem a Marvelt és a szuperhősös marhaságokat. De ez a Jessica Jones 1. rész egész bejövő volt. Ez valszeg azért lehetett, mert eddig nem nagyon volt jelen a "szuperképesség" használata, illetve a csaj karaktere is nagyon tetszett. Valamint az atmoszféra nagyon király, sokkal sötétebb, mint a többi ilyen típusu sorinak.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar

nagchampa
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho
Kedvenc csapatod: Pool

HozzászólásSzerző: nagchampa » 2015. november 28., szombat 14:30

:lol: én ugyan így voltam anno, mikor elkezdtem, de nagyjából erre is számítottam a Lost után. később is kivehető lesz, hogy itt Lindelof jelen van, viszont ahogy halad előre a történet szerintem egyre jobb. A második évad merészen indult és leszámítva egy részt én végig élveztem őket. Még ami mellette szól nálam, hogy egy rész után nem csak bezártam a retekbe, hanem agyaltam rajt és kicsit el kezd hatni rád. Szó mi szó, lesz kavarodás meg némi érthetetlenség, de a helyedben semmiképp sem hagynám abba.

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. november 28., szombat 13:45

A 3. résztől fog csak beindulni igazán. Illetve a sorozatnak nincs végcélja, vagy még csak nem árulta el. Nem lehet tudni és sejteni se hogy hogyan is fejeződhetne be a sorozat, csak tart valamerre. Semmiképp se kaszáld. Az egyik legerősebb karakter dráma, melankolikus atmoszférával. Bemutatja ki hogyan vészeli át az elveszettek hiányát és ezt nagyon is jól.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. november 28., szombat 13:26

megnéztem ebből a leftoversből 3 részt és kurvára semmit nem értek. csak történik minden valamiért, fingom sincs az egészről. ilyenkor már rég el szoktam kaszálni a sorozatokat. nézzem tovább, vagy mi ez egyáltalán?

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 28., szombat 13:07

nmate írta:ziro találtam neked dumapajtit a Fargohoz.
https://twitter.com/XabiAlonso/status/6 ... 3476660224
Bár sajnos úgy látom a Gothamet nem nézi :-(
Tudja az öreg mi a jó, úgylátszik a nagy futtballintelligenciához megfelelő érzelmi is jár.

Amúgy most ment le a 7. rész, kicsit lassab volt most, de a vége ütött. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Főleg ahogy Milligan elintézte az ügyintézőt :lol:
Nem illik.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 28., szombat 13:01

Ez a Flash egész jó lett, ha a helyén kezeljük.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. november 26., csütörtök 11:48

ziro találtam neked dumapajtit a Fargohoz.
https://twitter.com/XabiAlonso/status/6 ... 3476660224
Bár sajnos úgy látom a Gothamet nem nézi :-(

Végigdaráltam Jessicát: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!uccsó 3 rész leült kicsit. Időhúzás szaga volt. De azért jó móka.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 25., szerda 11:05

Még csak az első rész ment le. :mrgreen: De az aktualitás tényleg komoly.

Nem volt meg de majd figyelek. :D
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 25., szerda 11:03

Nekem nagyon tetszik, és nem tudom merre jársz benne, de valamilyen szinten félelmetes, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!milyen párhuzamok vannak a mostani valóság és az x hónapja leforgatott részek között.
Duci Khedira megvolt már? :Đ
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 25., szerda 11:01

Realista24 írta:Nem-nem, de olyan lasssssssúúúúúúúúúúúúúúú volt, hogy beszarsz :lol:
Nem tudom mennyi van még a sorozatban.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!én annak örültem volna ha a negyedik évad szálat folytatják, na az kemény volt
Nem illik.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. november 25., szerda 10:42

Jessica Jones 9-es rész. Fokozatosan javul.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kilgrave viszi a showt, egyértelmű. Szerintem Jessica is rendben, bár én csípem az ilyen alkesz, lecsúszott, de megszállott karaktereket. A 8-as rész volt a legjobb, de a 9-est is odarakták. Bár a vége elég röhejes volt, feszültség megvolt végig.

Bárki aki egy kis affinitása van képregény adaptációkra, az nézze csak. Jó kivitelezés, guilty pleasure faktorral.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 25., szerda 10:14

Nem-nem, de olyan lasssssssúúúúúúúúúúúúúúú volt, hogy beszarsz :lol:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 25., szerda 9:59

Realista24 írta:Homeland 5/8-tól ziro ki fog készülni :lol:
Pedig szép építőkockát kaptunk.
Mire eljutok én addig, lehet már eurobarca2 lesz ennek a fórumnak a neve..... :lol:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Remélem brody családja jön vissza egy cameora :mrgreen: :mrgreen:
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 25., szerda 9:06

Homeland 5/8-tól ziro ki fog készülni :lol:
Pedig szép építőkockát kaptunk.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: