Modric odahúzta Pintus fejét a hónaljához egy hosszú szimatra. Szerintem ezt a szokást is a Balkánról hozta.Halfkey írta:
Az nem baj, a csapat láthatóan igen, és értékelik is - lásd Modric videója.

HozzászólásSzerző: füst » 2022. május 5., csütörtök 11:40
Modric odahúzta Pintus fejét a hónaljához egy hosszú szimatra. Szerintem ezt a szokást is a Balkánról hozta.Halfkey írta:
Az nem baj, a csapat láthatóan igen, és értékelik is - lásd Modric videója.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. május 5., csütörtök 11:32
Az nem baj, a csapat láthatóan igen, és értékelik is - lásd Modric videója.Nem tudom,hogy a külföldi csatornákon mi a helyzet de Pintusról senki nem tud? legalább is egy közvetítésben sem hallottam megemlítve a nevét pedig már fél évtizede szopatjuk le vele európát erőnlétben.
HozzászólásSzerző: krisz24 » 2022. május 5., csütörtök 11:32
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. május 5., csütörtök 11:30
nem értek egyet, pl nyártól a kurti - x,rudi,albi/mili,y - tucsi/cami/valvi/kevi/kazi/toni/luki - bapi,benzi,hali,vini,rodri,hazi sor az elég erős, nagy elorelepes, es közel az altalam elkepzelthez.Sierra írta:Ébresztő, nem 2005-öt írunk.hehetheoriginal írta: kétszer kellett elolvasnom geci, azt hittem hirtelen, hogy lyuventus vagy atma forumon vagyok![]()
addig jó, maradjon is titokban, nehogy vmi sejk odakinaljon egy palotat neki tele szuzkurvakkal.Nem tudom,hogy a külföldi csatornákon mi a helyzet de Pintusról senki nem tud? legalább is egy közvetítésben sem hallottam megemlítve a nevét pedig már fél évtizede szopatjuk le vele európát erőnlétben.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. május 5., csütörtök 11:27
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. május 5., csütörtök 11:26
Ébresztő, nem 2000-et írunk.hehetheoriginal írta: kétszer kellett elolvasnom geci, azt hittem hirtelen, hogy lyuventus vagy atma forumon vagyok
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. május 5., csütörtök 11:24
kétszer kellett elolvasnom geci, azt hittem hirtelen, hogy lyuventus vagy atma forumon vagyokNem lehet minden poszton + a cserepadon világklasszis
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. május 5., csütörtök 11:14
Senki nem mondta hogy nincs, de úgy írtad, mintha a háromnegyed csapat falábú senki lenne. Elég sok olyan játékosok vannak a keretben, akik az elitet képviselik, 30 plusszosan is! Nem lehet minden poszton + a cserepadon világklasszis (bár így is akad majdnemhogy), alapból tök kevés ilyen játékos van manapság. Akik kifogásolhatók, azok nagyjából nem is játszanak, vagy nagyon ritkán.hehetheoriginal írta: te ha latod hetrol hetre a csapatot es nem csak nezed, akkor talan objektiven kijelentheto, hogy van boven szuk keresztmetszet, ami a jatekosaink kepessegeit illeti.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. május 5., csütörtök 11:14
Senki nem mondta hogy nincs, de úgy írtad, mintha a háromnegyed csapat falábú senki lenne. Elég sok olyan játékosok vannak a keretben, akik az elitet képviselik. Nem lehet minden poszton + a cserepadon világklasszis (bár így is akad majdnemhogy), alapból tök kevés ilyen játékos van manapság. Akik kifogásolhatók, azok nagyjából nem is játszanak, vagy nagyon ritkán.hehetheoriginal írta: te ha latod hetrol hetre a csapatot es nem csak nezed, akkor talan objektiven kijelentheto, hogy van boven szuk keresztmetszet, ami a jatekosaink kepessegeit illeti.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. május 5., csütörtök 11:09
jol van köszi emeseSierra írta:Annyira jó, hogy te mindig kijelentesz ilyen emeletes faszságokat, aztán szerencsére mindig rád cáfolnak.hehetheoriginal írta: nem a mentális erővel van a baj, hanem a játéktudassal es a fizikális parameterekkel, nálunk kb a fél csapat erosen kifogasolhato ezen a téren.Szerintem maradj inkább az NBA-nél, ez a foci nagyon nem a te sportod.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. május 5., csütörtök 11:03
Annyira jó, hogy te mindig kijelentesz ilyen emeletes faszságokat, aztán szerencsére mindig rád cáfolnak.hehetheoriginal írta: nem a mentális erővel van a baj, hanem a játéktudassal es a fizikális parameterekkel, nálunk kb a fél csapat erosen kifogasolhato ezen a téren.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. május 5., csütörtök 10:59
Ezt se értem. TAA nem tud védekezni, Virdzsint meg nem lehet kicseleznihehetheoriginal írta: nem a mentális erővel van a baj, hanem a játéktudassal es a fizikális parameterekkel, nálunk kb a fél csapat erosen kifogasolhato ezen a téren.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. május 5., csütörtök 10:47
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. május 5., csütörtök 10:37
hehetheoriginal írta: *nyilvan meg kell unnepelni, de remelem fejben nem elegszenek meg ezzel.
1 db meccset kell vagy igy vagy ugy megnyerni.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. május 5., csütörtök 10:18
raul 4 ever írta: Meccs utáni vidi az öltözőből vótmá?
Mivel Laci mindjárt lezárja Béla topikját, ezért itt hívnám fel a figyelmet rá, hogy az ő helyén már csak a törölközőket tartják![]()
(nyilván nem, de pont jól jön ki
)
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. május 5., csütörtök 10:11
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2022. május 5., csütörtök 8:41
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. május 5., csütörtök 8:32
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. május 5., csütörtök 8:23
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. május 5., csütörtök 8:10
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem