Karim Benzema

A Real Madrid egykori nagyjai.
h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Karim Benzema - 9

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 23., hétfő 23:25

Matt009 írta:
Nem akarok vitatkozni, mert megint úgy fog tűnni, hogy kipécéztem magamnak Benzemát.

De kapcsiból a 3. állítás, Benzema ott volt, de nem kapott labdát. Ezzel nem tett hozzá a játékhoz. A labdaszerzés engem csatártól nem érdekel. Maradt 2 szem megmozdulás, amik ugyan jók voltak, de azért nehogy már félidőnként 2 értelmes megmozdulás elég legyen tőle.
En se akarok vitatkozni, csak azt mondtad hogysemmit nem tett hozza a jatekhoz az elso felidoben. Es en ezt cafoltam meg 2+3 allitassal. Az hogy a labdaszerzes egy csatarnal nem fontos? Sok helyzet keletkezik abbol hogy egy tamado labdat szerez, adja ki szelre es indulhat a tamadas. Az a 2 megmozdulas sok vagy keves? Ha ranezek a szamra akkor azt mondom hogy keves. Viszont ha megnezem a meccset is, akkor azt mondom, hogy annyira nem is rossz. Az elso felidoben is a jobbak koze tartozott.

Szerk. Egy kerdes: csatarkent ha nem kapsz eleg labdat, hogy tudsz jol jatszani? Szerzel te is labdat. Ezt a francia meg is tette, rendre jol is jatszotta meg oket.
Viszont reszenrol a vita lezarva :)

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. szeptember 23., hétfő 20:42

h3x0r írta:
Matt009 írta:A Galata elleni meccs után mindenki dicsérte, hogy milyen jól játszott. Na igen, csak például az első félidőben jó megmozdulása nem volt. A második félidőben már valóban szenzációs volt. Ha kicsit javulna a helyzetkihasználása és nem lenne sok olyan meccse, amikor láthatatlan, akkor nekem semmi gondom nem lenne vele.
Ez nem igaz. Az elso felidoben nem volt kozeppalyank, szinte nem is kapott labdakat. Ennek ellenere is szerzett 2 labdat, amit rendre le is passzolt Ronaldonak, aki viszont belevezette a vedokbe. Ezen kivul:
- Elso: "19′ – Egy veszélyes bal oldali támadás után Benzema az alapvonalról tálalt Cristiano Ronaldo elé, aki elesett Eboué lábában, a lecsorgó labdát Di María nem sokkal tekerte a kapu fölé." //ha CR nem akar minden aron elesni, akkor golpassz
- Masodik: 45+4' - Benzema inditja DM-et, aki ha rendelkezne jobb labbal, kapura lohette volna, helyette elkezd forgolodni, a helyzetnek annyi
-Harmadik: 45+4' - Ronaldo fut bal szelen, Benzema kozepen uresen varja a labdat, a portugal viszont inkabb null szogbol kapura rug
Nem akarok vitatkozni, mert megint úgy fog tűnni, hogy kipécéztem magamnak Benzemát.

De kapcsiból a 3. állítás, Benzema ott volt, de nem kapott labdát. Ezzel nem tett hozzá a játékhoz. A labdaszerzés engem csatártól nem érdekel. Maradt 2 szem megmozdulás, amik ugyan jók voltak, de azért nehogy már félidőnként 2 értelmes megmozdulás elég legyen tőle.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 23., hétfő 20:25

Ja, annyi sebből vérzik, hogy szót sem érdemel :lol: :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. szeptember 23., hétfő 20:23

Olvastátok Benzema NSO búlvárban lehozott cikkét? :x

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 23., hétfő 15:22

Matt009 írta:A Galata elleni meccs után mindenki dicsérte, hogy milyen jól játszott. Na igen, csak például az első félidőben jó megmozdulása nem volt. A második félidőben már valóban szenzációs volt. Ha kicsit javulna a helyzetkihasználása és nem lenne sok olyan meccse, amikor láthatatlan, akkor nekem semmi gondom nem lenne vele.
Ez nem igaz. Az elso felidoben nem volt kozeppalyank, szinte nem is kapott labdakat. Ennek ellenere is szerzett 2 labdat, amit rendre le is passzolt Ronaldonak, aki viszont belevezette a vedokbe. Ezen kivul:
- Elso: "19′ – Egy veszélyes bal oldali támadás után Benzema az alapvonalról tálalt Cristiano Ronaldo elé, aki elesett Eboué lábában, a lecsorgó labdát Di María nem sokkal tekerte a kapu fölé." //ha CR nem akar minden aron elesni, akkor golpassz
- Masodik: 45+4' - Benzema inditja DM-et, aki ha rendelkezne jobb labbal, kapura lohette volna, helyette elkezd forgolodni, a helyzetnek annyi
-Harmadik: 45+4' - Ronaldo fut bal szelen, Benzema kozepen uresen varja a labdat, a portugal viszont inkabb null szogbol kapura rug

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. szeptember 23., hétfő 14:08

kiserik írta:Azért kíváncsi lennék milyen lenne a játék képe, meg itt a nép arca, ha egy vérbeli falábú befejező csatár lenne Benzi helyén. Ahol ilyen gólerős és domináns emberekből áll a támadó részleg a csatár mögött, ott véleményem szerint egy összjátékban erős (esetleg kapura gyengébb) csatárral jobban jár a csapat.
Nem az a baj, hogy kevésbé gólerős. Nem is az a baj, hogy lehoz 1-1 olyan meccset, mint a tegnapi. Sok volt a kihagyott helyzet, de mindenkinek lehet olyan napja, hogy semmi sem jön össze. Ezekkel a dolgokkal együtt tud élni a csapat, és szerintem mi, akik kritizáljuk, mi is meg tudunk ilyenekkel barátkozni.

Az igazi baj az, hogy sok olyan momentuma van, mint amilyenek a tegnapi meccsen zavaró volt, és ezeket halmozottan már nem bírjuk el, főleg az idény döntő szakaszában, amikor már a lábakban van 40 meccs, a koncentráció nem olyan, mint ősszel, az ellenfelek is jobban kiismernek minket, és akkor már ezek a hibák hatványozottan bosszulják meg magukat. Az összjátékban pedig nagyon kétarcú mostanság. Vannak meccsek, amikor jól játszik, hozzárakja a maga részét a sikerhez, de vannak olyan meccsek is, amikor bizony megbújik a védők mögött, alig kap labdát, és azt is elszórja. A Galata elleni meccs után mindenki dicsérte, hogy milyen jól játszott. Na igen, csak például az első félidőben jó megmozdulása nem volt. A második félidőben már valóban szenzációs volt. Ha kicsit javulna a helyzetkihasználása és nem lenne sok olyan meccse, amikor láthatatlan, akkor nekem semmi gondom nem lenne vele.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. szeptember 23., hétfő 13:57

Carvajal beadása utűáni labdát egyszerűen nem szabad neki kihagynia. Más esetleg megteheti, de ő nem, neki pont az ilyen könnyű gólokat kéne már stabilan hoznia. :angry: A többi nem volt meglepő, fejjel sosem volt erős, az első helyzet magas is volt szerintem, de az a helyzet 5 méterről...Mondjuk annyi a pozitív, hogy ilyenkor legalább már helyzetbe kerül, már jóideje nincs gondja a kapu elé érkezésekkel, régen egy ilyennél valahol a 16-os környékén várta volna a labdát. Csak ezeket be kell verni, mert ezek túl látványos hibák. A közönség mondjuk paraszt volt, mert már ezek ellőtt is fütyülték, és mintha tényleg meg is zavarta volna ez a játékost. A végén viszont pozitív, hogy megtapsoltatták a csapattársak is, a a közönség egy része is normálisan reagált.
A hozzáállásával szerintem egyáltalán nem volt gond, futott, jatott, egyszerűen elbénázta a helyzeteket elől.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 23., hétfő 10:39

Én sem láttam rossznak. Eddig sokkal nagyobb baj volt, hogy nem tudott helyzetbe kerülni, de ezzel már nincs problémája. Most a koncentráltságon legyen a hangsúly és nem lesz vele semmi gond. Megszór majd mindenkit. B-)
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

kiserik_2
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB

HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2013. szeptember 23., hétfő 10:09

Azért kíváncsi lennék milyen lenne a játék képe, meg itt a nép arca, ha egy vérbeli falábú befejező csatár lenne Benzi helyén. Ahol ilyen gólerős és domináns emberekből áll a támadó részleg a csatár mögött, ott véleményem szerint egy összjátékban erős (esetleg kapura gyengébb) csatárral jobban jár a csapat.

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2013. szeptember 23., hétfő 10:01

Nagyon sajnálom, hogy tegnap nem jött össze neki a gól.

EZ a helyzet bánt a leginkább, itt a védők akkor sem tudtak volna hozzászagolni a bogyóhoz, ha Arbeloa laposan gurítja be.

Szóval kár, hogy nem jött a gól, de nem volt olyan szörnyű, ahogy páran - más helyeken - beállították. Elche ellen Jesét vagy Moratát játszatnám a helyén, ő az Atletico meg a Kobenhavn ellen fog kelleni.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. szeptember 23., hétfő 9:34

Tavaly óta javult bőven, sokkal hasznosabb, de még mindig nem az aranycsíkosmezes Benzema. Most kell neki egy kis pad - ahogyan R24 mondja - aztán jöhet vissza a kezdőbe. Sokat kellene vele foglalkozni.
Tudom, egy ennyi idős játékosnál, aki 4 éve ígéret, már több ki kellett volna alakuljon, de az első itteni éve annyira el lett b'szva, hogy valami szörnyű. Én látom benne az akarást, addig meg ebben a szezonban nálam maximális bizalmat élvezne.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2013. szeptember 23., hétfő 9:27

Még mindig rossz a helyezkedése, önbizalomhiány, és ma nem volt elég agilis. Ellenben ügyesen lép vissza, jól vesz részt az összjátékban, a kontrákat nagyon érzi...a 16-oson belül viszont lassan fordul, nehezen tartja meg a labdát, vagy későn teszi tovább, lövi el...végletek embere. Pedig sok mindenre hivatott. Egyelőre az új formációt is szoknia kell, legtöbbször idén a szélről bejövő labdákat kapja meg, ronaldoék középről rendszerint nem őt keresik, mondjuk itt megint közrejátszik a helyezkedése...(az egyetlen dolog amiben biztos jobb morata az ez...mert abban ügyes a gyerek)
Én szurkolok neki, de ha nem tudja beverni hosszú távon nagyobb százalékban az olyan helyzeteket mint tegnap, akkor egy Lewa féle csatárral is bentebb lennénk...azt meg nem szeretném...

Sastre
Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo

HozzászólásSzerző: Sastre » 2013. szeptember 23., hétfő 9:11

Szerintem Benzema nem játszott rosszul, egyszerűen csak peches napja volt. Legalább volt sok helyzete... előző évben szerintem azért ennyire nem támadta a kaput... többször kerül helyzetbe egy meccsen, mint régen. Még a végén úgy fog játszani, mint egy vérbeli csatár :)

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 23., hétfő 8:32

Lehet, hogy Moratazott a közönség, ami teljesen érthető, de az örömmel tölt el, hogy nem csak a csapattársak álltak ki mellette, hanem a közönség is megtapsolta. (vagy csak Carlót, hogy végre levitte :mrgreen: )

Az Elche ellen a padon a helye, regenerálódnia kell testben és fejben is.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 23., hétfő 6:55

istimester írta:Ha marad a mostani teljesítmény, el lesz adva jövőre, amíg piacképes.
mostani alatt a getafe vagy a galati elleni meccsre gondolsz? mert az egyik meccsen ha holnapig jatszik se rugott volna golt (ennek ellenere a labdakat jol jatszotta meg), mig a masikon o volt a csapat legjobbja..

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2013. szeptember 23., hétfő 0:36

Ha marad a mostani teljesítmény, el lesz adva jövőre, amíg piacképes.

El Maestro
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls

HozzászólásSzerző: El Maestro » 2013. szeptember 22., vasárnap 20:35

Kérlek szépen jövőre menj el te is az Arsenalba már. :lol:

pátkán

HozzászólásSzerző: pátkán » 2013. szeptember 20., péntek 18:09

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 2942_o.jpg

ez nagyon el lett szerintem találva.szuper :salute:
joabulicsak

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 18., szerda 9:34

Azért jó látni, hogy valaki még ilyenkor is képes szidni :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. szeptember 17., kedd 23:18

Nagyon rendben volt, amit láttam tőle, fekszik neki Ancelotti játéka, láthatóan élvezi a kombinatív játékot...és ez csak javul majd Marcelo felépülésével. :)

Gonzalo kétévi termése kipipálva... :mrgreen:

Vissza: