En se akarok vitatkozni, csak azt mondtad hogysemmit nem tett hozza a jatekhoz az elso felidoben. Es en ezt cafoltam meg 2+3 allitassal. Az hogy a labdaszerzes egy csatarnal nem fontos? Sok helyzet keletkezik abbol hogy egy tamado labdat szerez, adja ki szelre es indulhat a tamadas. Az a 2 megmozdulas sok vagy keves? Ha ranezek a szamra akkor azt mondom hogy keves. Viszont ha megnezem a meccset is, akkor azt mondom, hogy annyira nem is rossz. Az elso felidoben is a jobbak koze tartozott.Matt009 írta:
Nem akarok vitatkozni, mert megint úgy fog tűnni, hogy kipécéztem magamnak Benzemát.
De kapcsiból a 3. állítás, Benzema ott volt, de nem kapott labdát. Ezzel nem tett hozzá a játékhoz. A labdaszerzés engem csatártól nem érdekel. Maradt 2 szem megmozdulás, amik ugyan jók voltak, de azért nehogy már félidőnként 2 értelmes megmozdulás elég legyen tőle.
Szerk. Egy kerdes: csatarkent ha nem kapsz eleg labdat, hogy tudsz jol jatszani? Szerzel te is labdat. Ezt a francia meg is tette, rendre jol is jatszotta meg oket.
Viszont reszenrol a vita lezarva