Néha azért írjál is Misztikus barátom!MyStiQ írta:Ugye-ugye...Sierra írta: Mondjuk MyStiQ is teljesen eltűnt, igaz ő pont a múltkor írt egy hsz-t.![]()
Leginkább csak olvasom a fórumot, jól van ez így.Kis haxball mondjuk mehetne a hétvégén...
![]()

HozzászólásSzerző: Steve » 2022. október 13., csütörtök 22:03
Néha azért írjál is Misztikus barátom!MyStiQ írta:Ugye-ugye...Sierra írta: Mondjuk MyStiQ is teljesen eltűnt, igaz ő pont a múltkor írt egy hsz-t.![]()
Leginkább csak olvasom a fórumot, jól van ez így.Kis haxball mondjuk mehetne a hétvégén...
![]()
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2022. október 13., csütörtök 21:57
Ugye-ugye...Sierra írta: Mondjuk MyStiQ is teljesen eltűnt, igaz ő pont a múltkor írt egy hsz-t.![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. október 13., csütörtök 13:41
akkora pénzt kapott érte? akart volna lenni, csak lemaradt az a.Realista24 írta:
Mivel eladta, igy kapott erte penzt nyilvan.
Mindenesetre a mai napig jo erzessel gondolok vissza a valtas napjara![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 13., csütörtök 13:31
Mivel eladta, igy kapott erte penzt nyilvan.Sierra írta:Igen akkor kb kettészakadt a szerkesztőség. Aztán ott még aktívak voltak egy darabig, de ott se mindenki van már a régi arcok közül. Madridizmora meg umekre emlékszem, hogy ő ide már nem jött, hanem egyből penara ment. Asszem ott is működött fórum, de aránylag kevés ideig.ferni írta:Sokan a penamadridista dolognál tűntek el.
De vajon miért vált ilyenné? Vagy akkor pénzt kapott érte? Elég fura,mert ha jól tudom ő volt az alapítója a madridista.hu-nak. Akkor te Flacoval tartod a kapcsolatot? Kíváncsi lennék miért lett inaktív, pedig amikor beindult ez az oldal, ő is aktív részese volt az újraindulásnak. Mondjuk MyStiQ is teljesen eltűnt, igaz ő pont a múltkor írt egy hsz-t.Realista24 írta: Cantera...hahaha, miutan eladta a madridistat, jobb is hogy eltunt, bar sajnos meg volt vele kontaktom utana sokaig, aminek szinten nem lett jo vege. Umekek csinaljak a penat, Flakesz jol van, olyan jo fej, mint regen![]()
HozzászólásSzerző: Santi » 2022. október 13., csütörtök 13:14
real_funghi is jólvan, csak sok a melója.Realista24 írta:Cantera...hahaha, miutan eladta a madridistat, jobb is hogy eltunt, bar sajnos meg volt vele kontaktom utana sokaig, aminek szinten nem lett jo vege. Umekek csinaljak a penat, Flakesz jol van, olyan jo fej, mint regenSierra írta:
másik topikból hoztam át, és már vmelyik nap is akartam írni de aztán elfelejtettem, hogy vajon mi lehet a régi arcokkal, akik 10-12 éve nyomták a fórumon, vagy még régebben.
TZOLI, cantera, real_funghi, umek, Colin, El Flaco, RaúlReal stb, tök fura hogy ennyire eltűnt mindegyikük. Pedig aztán a mostani garnitúrából is van jó pár 10+ éves fórumos arc, de annyira az életünk részévé vált, hogy nehéz elképzelni a fórum nélkül. Kíváncsi lennék mi az oka, hogy mindannyian így eltűntek.![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. október 13., csütörtök 13:04
Igen akkor kb kettészakadt a szerkesztőség. Aztán ott még aktívak voltak egy darabig, de ott se mindenki van már a régi arcok közül. Madridizmora meg umekre emlékszem, hogy ő ide már nem jött, hanem egyből penara ment. Asszem ott is működött fórum, de aránylag kevés ideig.ferni írta:Sokan a penamadridista dolognál tűntek el.
De vajon miért vált ilyenné? Vagy akkor pénzt kapott érte? Elég fura,mert ha jól tudom ő volt az alapítója a madridista.hu-nak. Akkor te Flacoval tartod a kapcsolatot? Kíváncsi lennék miért lett inaktív, pedig amikor beindult ez az oldal, ő is aktív részese volt az újraindulásnak. Mondjuk MyStiQ is teljesen eltűnt, igaz ő pont a múltkor írt egy hsz-t.Realista24 írta: Cantera...hahaha, miutan eladta a madridistat, jobb is hogy eltunt, bar sajnos meg volt vele kontaktom utana sokaig, aminek szinten nem lett jo vege. Umekek csinaljak a penat, Flakesz jol van, olyan jo fej, mint regen
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 13., csütörtök 13:00
Cantera...hahaha, miutan eladta a madridistat, jobb is hogy eltunt, bar sajnos meg volt vele kontaktom utana sokaig, aminek szinten nem lett jo vege. Umekek csinaljak a penat, Flakesz jol van, olyan jo fej, mint regenSierra írta:másik topikból hoztam át, és már vmelyik nap is akartam írni de aztán elfelejtettem, hogy vajon mi lehet a régi arcokkal, akik 10-12 éve nyomták a fórumon, vagy még régebben.ferni írta:Fú de rég volt![]()
![]()
![]()
![]()
TZOLI, cantera, real_funghi, umek, Colin, El Flaco, RaúlReal stb, tök fura hogy ennyire eltűnt mindegyikük. Pedig aztán a mostani garnitúrából is van jó pár 10+ éves fórumos arc, de annyira az életünk részévé vált, hogy nehéz elképzelni a fórum nélkül. Kíváncsi lennék mi az oka, hogy mindannyian így eltűntek.
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. október 13., csütörtök 12:59
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. október 13., csütörtök 12:55
másik topikból hoztam át, és már vmelyik nap is akartam írni de aztán elfelejtettem, hogy vajon mi lehet a régi arcokkal, akik 10-12 éve nyomták a fórumon, vagy még régebben.ferni írta:Fú de rég volt![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 13., csütörtök 12:03
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. október 13., csütörtök 12:02
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2022. október 13., csütörtök 11:51
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. október 13., csütörtök 11:50
Upvote, downvote, volt egy kis sebezhetőségRealista24 írta:De mirol van szo?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 13., csütörtök 11:48
De mirol van szo?nmate írta:Helyes.d.gergo írta:
Ha minden igaz, akkor igen![]()
![]()
Amúgy meg, akit zavar, Stylebot chrome extension-be code menüpont alatt írja be ezt:
Kód:
div.mdr_forum_reactions.mdr_desktop_reaction { display: none; }
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. október 13., csütörtök 11:48
Helyes.d.gergo írta:Ha minden igaz, akkor igennmate írta: Jó, de Gergő javította már amit jeleztem?![]()
![]()
Kód:
div.mdr_forum_reactions.mdr_desktop_reaction {
display: none;
}
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. október 13., csütörtök 10:16
Meg csak boltba se kell menni, egyik baratom meg az egesz csaladja zoldsegekkel foglalkozik, van 3-4 munkasuk is, nagy mennyisegben termelnek. Sokszor csak messengeren rairtam, hogy mi kell, haza fele meg beugrottam erte. Kis ladaba mar ki volt keszitve, kifizettem, dumaltunk par percet es meg is volt. De a legtobb helyen van olyan facebook csoport, ahova mindenki kirakja milyen zoldsege/gyumolcse van elado. En az extra cseresznyetol meg szilvatol szabadultam meg igy. Sokan hazhoz is szallitjak.kiserik írta: háztáji zöldségtermesztés: azért írom, hogy háztáji, mert nem az a célja, hogy meggazdagodj belőle, hanem hogy olcsón egészségeset és finomat egyél. Persze lehet írni, hogy a tököm fog dolgozni vele, inkább 2 túlóra és megveszem a boltba (h3xor)
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. október 13., csütörtök 9:58
Nekem is, de csak augusztusig. Utána hirtelen tele lesz a tököm az egésszel és alig várom hogy vége legyen.h3x0r írta: En eddig azt hittem csak nekem kikapcsolodas a funyiras.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. október 13., csütörtök 9:50
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2022. október 12., szerda 22:58
HozzászólásSzerző: Bencze » 2022. október 12., szerda 22:37
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem