HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. május 21., kedd 13:11
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 21., kedd 13:10
+1. Essient épp úgy el kell felejteni, mint Kakát... Az idő rajta is kifogott.madridronie írta:Nálam a jobb bekk posztra jelenleg csak is 2 ember jöhet szóba, számításba; Carvajal, illetve a brazil Danilo a Portoból --> mindenki más felejtős!a hátvéd sor csak akkor lesz teljes, ha visszahozzuk Carvajalt.
amúgy ha választani kellene, hogy ki legyen még a jobbszélső védő, akkor én tuti Essienre szavaznék.![]()
Ami pedig Essient illeti; no thank you --> akármekkora kedvenc is, durván belassult az emberünk, ami sajnos egyre többször kiütközik most már!
HozzászólásSzerző: Triumvirate98 » 2013. május 21., kedd 13:04
Lichsteiner?madridronie írta:Nálam a jobb bekk posztra jelenleg csak is 2 ember jöhet szóba, számításba; Carvajal, illetve a brazil Danilo a Portoból --> mindenki más felejtős!a hátvéd sor csak akkor lesz teljes, ha visszahozzuk Carvajalt.
amúgy ha választani kellene, hogy ki legyen még a jobbszélső védő, akkor én tuti Essienre szavaznék.![]()
Ami pedig Essient illeti; no thank you --> akármekkora kedvenc is, durván belassult az emberünk, ami sajnos egyre többször kiütközik most már!
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 21., kedd 12:58
Nálam a jobb bekk posztra jelenleg csak is 2 ember jöhet szóba, számításba; Carvajal, illetve a brazil Danilo a Portoból --> mindenki más felejtős!a hátvéd sor csak akkor lesz teljes, ha visszahozzuk Carvajalt.
amúgy ha választani kellene, hogy ki legyen még a jobbszélső védő, akkor én tuti Essienre szavaznék.
HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. május 21., kedd 12:44
Így van, még Ramos is hasznosabb a szélen...Realista24 írta:Én meg messzire kergetném onnan. Amit leművelt a kupadöntőn (is), az okádék volt.amúgy ha választani kellene, hogy ki legyen még a jobbszélső védő, akkor én tuti Essienre szavaznék.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 21., kedd 12:43
Én meg messzire kergetném onnan. Amit leművelt a kupadöntőn (is), az okádék volt.amúgy ha választani kellene, hogy ki legyen még a jobbszélső védő, akkor én tuti Essienre szavaznék.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 21., kedd 12:38
Én hallottam valami olyasmit,hogy szivesen visszamenne valenciaba,és a Turia partiak benne is lennének.De lehet persze hogy ez is csak média buli volt.Albiol spanyol, tűri a padot, és nem akar az karrierjéből semmit az égvilágon, így maradni fog (kicsit win-win üzlet). Neki teljes kielégülést jelent, hogy a Realhoz tartozik. Ha nem így lenne, már tavaly is eligazolt volna szerintem, a lehetősége megvolt rá, sőt még talán télen is.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2013. május 21., kedd 12:36
HozzászólásSzerző: csibi » 2013. május 21., kedd 12:32
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 21., kedd 12:15
Albiol spanyol, tűri a padot, és nem akar az karrierjéből semmit az égvilágon, így maradni fog (kicsit win-win üzlet). Neki teljes kielégülést jelent, hogy a Realhoz tartozik. Ha nem így lenne, már tavaly is eligazolt volna szerintem, a lehetősége megvolt rá, sőt még talán télen is.Ha valakit elakarunk adni a védelemből, az csak Albiol lehet.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 21., kedd 12:11
És ez miért lenne jó? Pepe még mindig klasszis védő, csak hát nem kéne elfelejteni, hogy volt egy hosszabb sérülése, amiből nem olyan egyszerű felépülni, aztán Mou megharagudott rá, és nem játszott. Azért mert volt egy szar meccse a Dortmund ellen, ahol a csapat többi tagja is flop volt, attól még nem kell eladni. Semmivel nem lennénk előrébb egy ilyen cserével. 2 minőségi belső védővel nem lehet nekivágni a szezonnak, mert ha sérülés van, akkor ilyen Albiolok nem fognak kihúzni a szarból minket. Kell Pepe és kész.Jim írta:Pepe el 20ért
Martinez ide 15ért
hol kell aláírni?
HozzászólásSzerző: flori » 2013. május 21., kedd 12:01
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. május 21., kedd 11:59
HozzászólásSzerző: Jim » 2013. május 21., kedd 11:56
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2013. május 21., kedd 11:49
elég csak megnézni Massát ferrarinal ugyanez. Kis túlélő mind2, mikor már helyük se lenne a csapatban. kicsit irritálóToti írta:az az ember, egy túlélő.kakarol nem nagyon vannak hirek...
tuti maradni fog ha jön ancelotti.![]()
sztem emberről annyi távozási pletyka/hír még nem volt (talán neymar).
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2013. május 21., kedd 11:46
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. május 21., kedd 11:34
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 21., kedd 11:33
Fura lenne eladni Modricot...A Cadena SER szerint a Dortmund elnöke és Pérez a múlt héten személyesen is találkoztak, ahol a német klub elnöke felajánlotta Lewandowskit a Madridnak, mert nem szeretné, ha a Bayern München vinné el a támadót. Szintén a Cadena szerint Isco leigazolása is napirenden van és elképzelhető, hogy Modricot eladja a vezetőség.
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. május 21., kedd 11:31
az az ember, egy túlélő.kakarol nem nagyon vannak hirek...
tuti maradni fog ha jön ancelotti.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem