Vár a GTK , én mondtam neked már múltkornmate írta:Jaj ez a Big Short zseniális, ev filmje.

HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. március 4., péntek 14:05
Vár a GTK , én mondtam neked már múltkornmate írta:Jaj ez a Big Short zseniális, ev filmje.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. március 4., péntek 14:01
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 4., péntek 13:52
HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. március 3., csütörtök 18:55
fiatal voltam és türelmetlen.sebydani írta:Köszi a tippet, nem rémlik, hogy láttam volna eddig![]()
Amúgy még most is tartod, hogy a Focus az idei filmszezont figyelembe véve top 3?
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. március 3., csütörtök 18:48
HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. március 3., csütörtök 18:44
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. március 3., csütörtök 18:37
HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. március 3., csütörtök 18:30
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. március 3., csütörtök 18:26
HozzászólásSzerző: sonic » 2016. március 3., csütörtök 16:42
A minap lattam. Nekem is nagyon tetszett, szerintem abszolut megeri megnezni.rashidm írta:A nagy dobást érdemes megnézni?
HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. március 3., csütörtök 15:51
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én örülök,hogy nem a brutalitás volt a filmben a lényeg, és hanyagolták is. Hanem hogy a két személy hogyan éli meg az egészet. Aztán meg,hogy hogyan élik át a szabadulást, és itt már nem csak ők, de a szülők is képbe kerültek,hogyan viselték és dolgozták fel ők ezt.Norbii írta:ráadásul a film még csak a kanyarban sincs a valóságban elkövetett brutalitáshoz képest.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Az_amstet ... i_%C3%BCgy
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 3., csütörtök 15:49
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. március 3., csütörtök 15:47
Az ilyet én szimplán éhező farkasok közé dobnám. Vagy olyan helyre, ahol megtapasztalhatná, hogy mit tett...Norbii írta:ráadásul a film még csak a kanyarban sincs a valóságban elkövetett brutalitáshoz képest.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Az_amstet ... i_%C3%BCgy
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. március 3., csütörtök 15:30
Ray véleménye erről .Remy írta:GHOSTBUSTERS - Official Trailer
Kényelmetlenül erőltetett az egész, pedig látványban eléggé ott van a cucc.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 3., csütörtök 15:19
HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. március 3., csütörtök 14:47
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. március 3., csütörtök 14:41
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Iszonyatosan jó film. De tényleg. Brie Oscarja is teljesen megérdemelt, de a kissrác konkrétan leszínészkedett idén pár hollywoodi nagymenőt. Az év egyik legmeghatározóbb mozija.csababarca írta:Room-ot látta már valaki?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nekem nagyon tetszett, rég láttam ilyen jó filmet, teljesen behúzott.
Ráadásul pedagógiából ősszel tanultunk a gyerek valóság és világképének kialakulásáról, ilyen szempontból is tudtam nézni, és zseniális volt.
Azt hittem lesznek benne durvaságok, mármint tényleges erőszak, de szerencsére nem, azt nem bírtam volna szerintem.
Brie Larsson megérdemelte Oscar bácsit,de a kis srác is elképszetően jól hozta a karaktert.
A narrációk zsenik voltak!
HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. március 3., csütörtök 14:34
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 3., csütörtök 14:30
HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. március 3., csütörtök 14:26
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem