Úgy érzem, hogy neked véged..KAG írta:The Wire-t valaki nézi/nézte?
Én most járok a második résznél, de nekem nagyon vontatott és sok a felesleges rész benne.
Esetleg változni fog valamilyen téren vagy ne reménykedjek?

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 2., szerda 13:40
Úgy érzem, hogy neked véged..KAG írta:The Wire-t valaki nézi/nézte?
Én most járok a második résznél, de nekem nagyon vontatott és sok a felesleges rész benne.
Esetleg változni fog valamilyen téren vagy ne reménykedjek?
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. december 2., szerda 13:33
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. december 2., szerda 13:16
Ha nem tetszett a pilot, semmi ertelme folytatnod.Süti írta:Annyian mondták, hogy csakcsak belenéztem, de az elején még bájosan gagyi átfordult teljesen gagyiba az első rész végére. Érdemes folytatni, vagy ugyanazt a szintet hozza mint az első rész? (most hogy ez kinek tetszik kinek nem, az gondolom ízlés kérdése.)
A magyar sorozatokhoz kepest valoban egesz jo, de ha amerikai lenne, mar reg elkaszaltam volna.soadroli írta:az Aranyélet 4. részében felcsendül Mr. Busta - Mutatom a fukkot slágere, beszarás![]()
amúgy egész jó kis sori, ahhoz képest hogy magyar
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. december 2., szerda 12:14
HozzászólásSzerző: Süti » 2015. december 1., kedd 18:58
nmate írta:HBO GO meg ingyenes. #dara
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. december 1., kedd 14:12
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2015. december 1., kedd 13:50
Aranyélet írta:Az HBO Mikulás idei ajándéka: az Aranyélet teljes évada december 6-tól az #HBOGO-n!
HozzászólásSzerző: defender3 » 2015. november 30., hétfő 22:30
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. november 30., hétfő 22:05
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. november 30., hétfő 19:59
Gyors kigoogleztam a neveket, a külföldiek valahogy jobban menneknmate írta: Laura csinos, de színészileg szerintem ő a szűk keresztmetszet. Meg amikor Ónodi ripacskodik.
Anger Zsolt telitalálat.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. november 30., hétfő 19:50
Persze, mert barcás vagy.soadroli írta:Elég nekem a heti 1 rész
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. november 30., hétfő 19:31
Elég nekem a heti 1 résznmate írta:4. rész simán zseniális kategória volt. Kezd eltűnni a ripacskodás is, alakul a sztori, kiformálódtak a karakterek. Kár, hogy nincs fenn több HBO GO-n. Ami egyébként 30 napig ingyenes, csak szólok
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. november 30., hétfő 18:45
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem kell alábecsülni . Kurvára nagy badass a tag , a TWD történetének legbrutálisabb alakja , hozzá képest a Kormányzó egy nyeretlen kétéves . Jeffrey Dean Morgan kurvára jól fogja alakítani .TheBull6 írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Gondolom, aztán egy félévad múlva Rick szétvágja egy baltával.KAG írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez a Negan lesz a következő "főgonosz" ?
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2015. november 30., hétfő 18:16
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Gondolom, aztán egy félévad múlva Rick szétvágja egy baltával.KAG írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez a Negan lesz a következő "főgonosz" ?
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. november 30., hétfő 18:09
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. november 30., hétfő 18:05
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. november 30., hétfő 17:27
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2015. november 30., hétfő 17:10
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. november 30., hétfő 16:31
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amikor elesett akkor magára rántott 2 járkálót is akkor harapták meg . A fűrész a lábába állt bele , ki is volt emelve . Ha kilassítod a jelenetet láthatod hogy véres a pólója derék/has tájon amikor Rick felhúzza a földről , ott a harapás nyoma .kelemen.istvan írta:TWD
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!azt csak haluztam, hogy a polgármesternét nem harapta meg semmi, csak egy körfűrészre esett, és azt a sebet nézték harapásnyomnak?
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. november 30., hétfő 16:16
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem