hehetheoriginal írta:
Ugy lehet illegalisan szavazni, hogy levelben szavaz halomnyi ember szemelyi meg minden lofasz nelkul.
De lehet jobban tudod, te elsz ott....
making care – health care, child care, elder care and family leave – more affordable and available.
elsore is megértettem, nem kell a balhe. Ezek aztan konkrétumok.
Igeretek. Mint az old spice
Multkor meg indian volt a nő, most meg a szavazatok miatt neger lett hirtelen.
Ha mar emberileg ki milyen.
Reigsztracio nelkul nem szavazhatsz level formajaban sem. Ezeket az informaciokat kerik regisztraciokor mielott engednek, hogy bekuldd a szavazatodat:
The voter's name,
The voter’s date of birth,
The voter’s address (A signed written request is required if the address is different that the address on file. An exception exists for absent uniformed service voter or an overseas voter seeking a vote-by-mail ballot.),
The voter’s Florida driver license, Florida identification card, or last four digits of the voter's social security number, whichever may be verified in the supervisor’s records, and
The voter’s signature (if the request is written)
Ezeket a papirokat keptelenseg beszerezni illegalis menekultkent, pedig mindent megprobaltam a hazassagom elott. Mas allamrol nem tudok nyilatkozni a szavazattal kapcsolatban, de peldaul egy alberlethez, kocsiberleshez, biztositashoz meg ennel is tobb szemelyes informaciot kell megadnod az orszag barmely reszen.
Ezt az egyszer fekete egyszer indiai szart is Trump mondta. Tudod, egy fel cigany magyar is lehetne buszke a magyarsagara es a ciganysagara (

) is. Az egyetem ahol megszerezte a diplomajat egy tortenelmileg fekete intezmeny (amik azert kellettek mert 1964 elott nem nagyon engedtek feketeket egyetem kozelebe) ahol tagja volt a legoregebb tradicionalisan fekete sorority-nak is. Szerintem nem most vette fel a fekete identitast ezek alapjan. Ettol fuggetlenul lehet az elso del-azsiai szarmazasu szenator/alelnok is mert ahoz a kulturahoz is ugyanugy tartozik, mint a feketehez. Minek kategoriaznal egy angliaban szuletett gyereket egy nigeriai aputol es kinai anyutol? Nem o lenne az elso fekete miniszterelnok es egyben az elso kelet-azsiai is abban a pozicioban?
Ennel konkretabb dolgokkal 2016 ota remenytelen kampanyolni, egymas ocsarolasa lett a mervado a programok ismertetese helyett. Ez is kinek koszonheto? “Crooked” Hillarynek?

vagy a jeloltnek akinek egyik valasztasi mottoja a lock her up volt? 2012-ben kepes volt Obama es Romney politikai iranyelvekrol vitazni ertelmesen. Amiota feltunt DonOld, azota kampanyolnak ilyen egybites szinten
Korabban emlegetted a sok woke szarsagot Harristol. Mikre utaltal pontosabban?