Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: Kommentáld a híreket
Azért egy fontos dolgot sokan nem szeretnek figyelembe venni......egy kp-ás és egy támadó között nagy különbség van marketing értékben.....vidal marketing értéke nem nagy......egy védőé még kisebb....ezért is alakult ki anno a zidanes i pavones összetétel.
Bale.......a TH kivételével brutál mindenki alulértékeli és itt jön be a média hamis oldala....ez a manus nagyon jó......ahogy zidane is mondta,messihez és cráhez ma csak ő mérhető.....egyetértek.......ha egy csapat egyik oldalon cr-t a másik oldalon balet tudja adni.....akkor az ellenfél véresre vakarja az arcát az idegességébe mert hogy kell rájuk 3 ember minimum az biztos.
Bale.......a TH kivételével brutál mindenki alulértékeli és itt jön be a média hamis oldala....ez a manus nagyon jó......ahogy zidane is mondta,messihez és cráhez ma csak ő mérhető.....egyetértek.......ha egy csapat egyik oldalon cr-t a másik oldalon balet tudja adni.....akkor az ellenfél véresre vakarja az arcát az idegességébe mert hogy kell rájuk 3 ember minimum az biztos.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Véleményem szerint rárünk aggódni, hogy ki jön és ki marad majd, ha jön Ancelotti... Mobdjuk én inkább Pogbáért bedobnék 1 olyat, hogy Pipita meg kapnak 1 20-ast, de inkább 10 azt cső! Moratát odaadni a Malagának meg 20 Misi Iscoért. Jesé fel Benzema cseréjének. DM-et beajánlani a PSG-nek Verattiért meg max kapnak 10 misit. Carvajal jön hátra és jók is lennénk így hirtelen...
Bár ott van, hogy ha megy Khedira,Coentrao,Kaka,Callejón is akkor nem tudom megleszünk e

Bár ott van, hogy ha megy Khedira,Coentrao,Kaka,Callejón is akkor nem tudom megleszünk e

És akkor mi lesz? Az már biztos, hogy jó áron senki nem fog jönni, aki erősítés lenne. Vagy jövőre is marad az Alonso-Khedira páros? Esetleg augusztus 31-én jön Kondogbia vagy ki, aztán kész a középpálya? Ott volt Moutinho, 25 millióért ajándék lett volna. Fel sem merült a neve.kapor_89 írta:Persze, le, de inkább ne is találgassunk hogy mennyiért.
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Csak hogy Lewa nem akar a Realba jönni, hanem csak is a Bayernbe.. Ez pedig kapufa a Dortmundnak is, és nekünk is. Bele kell törődniük, hogy a legnagyobb ellenfélhez fog igazolni a lengyel.. Azért még nem mentünk vissza a rabszolgakereskedelem idejére, még számít valamit a játékos akarata, nem csak egy darab bábu akit oda rángatnak, ahol a legtöbb pénzt kapják érte. Ez a Santos is egy undorító féreg banda, képesek visszatartani Neymart inkább 1 évig, kockáztatva a játékos fejlődését, csak azért mert nem ad senki érte 100 milliót. Ez a világ és a foci szégyene. Teljesen elrugaszkodtunk a valóságtól. Ez a Monaco is elmehet aA Dortmund is nekünk adná el inkább. Minden adott.

Persze, le, de inkább ne is találgassunk hogy mennyiért.Le lehetne igazolni Vidalt is simán, ha a nagy pénz nem valami csatárra lenne elkülönítve.
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Na, en pont ezt irtam egy oldallal visszább. Idézem magamat:cart írta:Le lehetne igazolni Vidalt is simán, ha a nagy pénz nem valami csatárra lenne elkülönítve.
"Én nemtudom, egyszeruen keptelen vagyok elhinni, hogy ha kb. a fel vilag latja, hogy a Madridnak a kozeppalyat kell megerositeni, akkor hogy a p.csaba hogy Perez ezt nem veszi észre?? Mert ha észrevenné, akkor kb. nem Nemyarokat hajkuraszna meg Cavanikat, nem ez lenne neki a prioritas, hanem elozsor is elinditana egy ostromot Vidalert, Verrattiert vagy Gundoganert. Mert ha Perez latna tisztan es REÁLISAN, nem pedig REÁLOSAN a helyzetet, akkor bizony lerakna Verratti/Vidal/Pogba/Gundoganért azt a k.rva 50,60,70 meg mennyi milliot, es nem Cavanikat, Neymarokat hajszolna eloszor."
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Nem,de ez most nem is fontos......tisztában vagyok azzal mi a csapat problémája.....ha ez lenne a munkám és én dönteném el,biztos hogy nem alonso és khedira lett volna 60/52-őn a kezdő........de nem ez a munkám.És ettől Te jobban érzed magad???
Le lehetne igazolni Vidalt is simán, ha a nagy pénz nem valami csatárra lenne elkülönítve.
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Hát figyu, ujsag nem ujsag, valami valos alapja van. Ezek nem olyan hirek, hogy csak 1x felreppennek es kesz. Hanem kb. minden nap hallani hireket, es erdekes modon, majdnem mind ugyanaz. Bar van egypar mellenyulas, pletyka, de azert a par nap/hét alatt nagyonis lelehet szukiteni ezeket, es kikristalyosodik, hogy ki is az, akiket hozni szeretnénk. Ezek pontosan olyan ujsaghirek, mint Jose tavozasa. Felreppent 1x, 2x, majd minden heten. Az is ujsaghir volt, aztán hivatalos lett. Ezeket ne keverjuk olyan hirekkel, amik felevbe 1x megjelennek. Azok kb. kacsák. De amik nap mint nap megjelennek, ugyanazon jatekossal es csapattal kapcsolatban, azok nagyon de nem kacsák, még ha vegul nem is lesznek hivatalosak, de egy biztos, hogy az ilyen hireknek valos az alapja. Es ha egyfolytaban a csatar meg tamado reszleggel vannak elfoglalva, akkor hidd el, hogy ez a prioritás. Kulonben is, jo pelda erre, hogy Higuaint eladják, maris kell a helyére 1 csatár, es ráadásul Jose Angel Sanchez is kijelentette, hogy 2 csatárt fognak igazolni. Na, akkor csak az ujsag irja ezt??Toky írta:Mert az újság ezt írja, akkor máris az a prioritásunk?schranzer írta:Mert hiaba szolnak/tak hirek ezekrol a jatekosokrol, egyre kevesebb az ilyen hir, es egyre tobb a tamado reszlegre erkezokrol valo pletyka, hir. Azaz ezen jatekosok/posztok élveznek prioritást.![]()
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Egyrészt ilyen hozzáállással elvileg Varane sem lehetne jelen állás szerint a Real Madrid védelmének stabil kezdője és a jövő alappillére!Verratti féle híreket nem is értem,oké hogy tehetséges,de honnan veszi bárki is hogy képes egy madridot mozgatni?

És ettől Te jobban érzed magad??? Mert én nem; még akkor sem, ha borítékolható volt!Vidalt meg miért adná a juve?

Első körben előrelépést, fejlődést és nem világmegváltást várunk (ahhoz meg nem árt végre némi tehetség, gyorsaság, meg gömbérzék is, ha már a befutott világsztárok egytől-egyig mind mozdíthatatlanok); csak így a tisztánlátás végett!várják sokan azt, hogy majd komplett, bivalyerős kp lesz madridban.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára madridronie 2013. május 24., péntek 22:20-kor.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
- ___Samy___
pont rossz példa, mert ők orrba-szájba kapták a lehetőséget formától függetlenülBizalom, akkor adjuk még egy évet Özilnek is, DM nek, Khedirának, hátha nekik is jobb lesz. Itt van 3-4 éve nem is tudom, és volt 1 max 1,5 szezonja, ami értékelhető. Mi a garancia arra, hogy a következő éve jó lesz? Semmi, ezért akar Perez is hozni egy csatárt.
majd ha benzema is annyi időt fog a pályán tölteni, és ilyen szar lesz, akkor majd lehet savazni (de mint már korábban beszéltük, benzema is csak saját magához képest szar, nem a többi csatárhoz képest)
én most mögé hoznék egy embert, aki már azért tapasztalt az európai porondon is, moratát nem szeretném látni második embernek azon a poszton
ha benzema jövőre fix kezdőemberként sem válik be, akkor meg lehet tőle válni, és hozni a helyére egy topcsatárt
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Csakhogy,a cenyó a vérbeli cenyó nem ilyen......az geci....célratörő és akaratos....az felmutatja a kolbászos szendvicset a kapusnak és úgy tesz mintha kidobná oldalra közben meg az ellenkezőbe gurít....
ezeket a szövegeket azért bírom.Lavezziről is volt szó,de a hajam levágatom és beletömöm a pofámba és lenyelem ha megvesszük a földtúró érvénytelen balféket.

pogba is hasonló, talán ez az első éve, aztán fel lett kapva.Verratti féle híreket nem is értem
mind a kettő lehet világklasszis persze, de nekem fura, hogy ilyen, egyelőre még relatíve nullkilométeres arcoktól várják sokan azt, hogy majd komplett, bivalyerős kp lesz madridban.
jó, khediránál jobbak, ez tény. :-)
-
Verratti féle híreket nem is értem,oké hogy tehetséges,de honnan veszi bárki is hogy képes egy madridot mozgatni? Még bőven kell neki idő.....és sem javasolnám hogy MOST váltson,amikor alapember lett/lesz........még bőven van mit tanulnia,főleg a sárga lapok és piros lapok tekintetében.
Vidalt meg miért adná a juve? Kb a legfontosabb játékosuk...mintha mi ikert,ronaldot,vagy ramost adnánk el.
Vidalt meg miért adná a juve? Kb a legfontosabb játékosuk...mintha mi ikert,ronaldot,vagy ramost adnánk el.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Verratti saját bevallása szerint is jól érzi magát a PSG-nél és Ancelotti távozása esetén sem tervezi elhagyni a párizsiakat!Verratti: "Estoy bien en París"
El centrocampista italiano afirma que quiere continuar en el PSG pese a Ancelotti

Míg Bronzetti szerint Vidal mindenképp marad a Juventusban és a világ összes pénzéért sem adná el a torinói klub és Conte; emellett biztos, hogy semmilyen üzlet cserealapja nem lesz!Bronzetti: "Vidal no se mueve de Turín"
El intermediario italiano afirma que es imposible que el Madrid fiche al chileno

Nagy estére ez így bőven elég is lesz!

bekk: Hakimi&Davies
RealMadrid
RealMadrid
-
Jók a statok,főleg csokoládééott vannak Csokoládé statjai, jobb falcao meg cavani benezmánál?
kurvára nem.
lehet úgy játszani érdemlegesen, hogy biztosan tudod, hogy egy nímand falábú gyökér fog kezdeni helyetted a következő meccsen, akármit csinálsz? nem.
kicsit gondolkodjunk már, mielőtt írunk vmit.
felidegesítesz

Szóval,nem akarok a nagyok dolgába beleszólni,és nem is vagyok képben cavanival kapcsolatban úgyhogy a pofám lapos puttáná, és fálkánt sem látom sokat játszani......de benzemát elég jól ismerem.
Nekem szimpi a kölök,a stílusa is közel áll hozzám......de.....ha ő 9-es,márpedig annak van beállítva,akkor azért nem nagyon acélos az a játék sem és az a stat sem.
Bááár,a statokat messi és cr eléggé elvonatkoztatta a valóságtól.
Na,benzema nekem nem az a klasszikus 9-es,nem az mert a feje nem arra viszi.....ő játszani szeret,nem elég góléhes,nincs benne a zsigereiben a gólszerzés iránti leküzdhetetlen vágy.
Ő szeret focizni,szereti a passzt,a kisjátékot,tenni venni....és ezeket érti is,esze is van hozzá.
Csakhogy,a cenyó a vérbeli cenyó nem ilyen......az geci....célratörő és akaratos....az felmutatja a kolbászos szendvicset a kapusnak és úgy tesz mintha kidobná oldalra közben meg az ellenkezőbe gurít....
Benzema nem az a fajta alak,aki sorsdöntő meccseket dönt el,ne is várjuk tőle,hogy a francia válogatottal majd az ő döntő góljaival lépnek a világ tetejére,szintúgy ez van a madridnál is.
Ha mi megnyerjük a 10-et.....arra ne vegyen mérget senki,hogy azt benz góljával nyerjük meg........higu meg még kevesebb nála is.
Cavanit nem ismerem,de van egy szabály,vigyázz azokkal aki olaszból jön,azok 95%-a meg fog égni.....annyira más a két liga stílusa.......
Lavezziről is volt szó,de a hajam levágatom és beletömöm a pofámba és lenyelem ha megvesszük a földtúró érvénytelen balféket.
Falcao.....ő jöhet bármikor,a kupadöntőn amikor kiugratta azt az ördögképűt,akkor olyan cselt tolt,amire ott felkeltem és mutattam a tv-t annak akivel néztem és csak annyi jött ki belőlem: maradona 86, 3-gól nszk ellen.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Miró, nem véletlenül töröltem a hozzászólásod kétszer. Karim témát be lehet itt fejezni. Érvek, ellenérvek normális hangnemben mehetnek a topicjába.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Már korábban is írtam, hogy ha Benzema nem lesz egyértelműen első számú csatár, akkor el kell adni. A padon csak esni fog az értéke. A statisztikái és a képessége alapján megérdemli, hogy első számú legyen a következő évben. Ha nem jön be, akkor lehet a cseréléséről gondolkozni. De addig a padra nem érdemes 30 millió feletti csatárt igazolni.
Ha Ő megkaphatja a lehetőséget, akkor Özil, di María és Khedira miért nem?
Akkor egy kis statisztika (mert, hogy "beveri a ziccereit" az is az, ahogy az is, amikor Benzema Puyolt esernyőzte, meg olyan helyzetekből szerez gólt, amiből nem hinnénk) szóval
[ember, kezdőként pályán töltött percek '10-11 + '11-12 + '12-13 || ugyanez csereként]
Khedira 3010+2730+2889 || 218+253+248
Özil 3706+3467+3109* || 269+312+349 (*Úgy, hogy már ősszel bebuktuk a Ligát, és így többet pihent.)
di María 3417+1553*+2633** || 283+304+517 (*Amikor kétszer is lesérült, hosszú időre. **Amikor már nagyon szar volt.)
Benzema 2489+3057*+2327 || 391+322+508 (*Amire azt mondjuk/mondjátok a legtöbben, hogy az "egyetlen kimagasló éve" volt.)
Hogy mire akarok kilyukadni? A másik három jómadár orrba szájba kezdő volt. (Nem, nem az Ő hibájuk, mielőtt jönnek az Özil fanok.
) Benzemára ez még a 3000+-os szezonjára sem volt teljesen igaz. Csak annyira, hogy Higuaín akkor kevesebbet játszott. A végén meg már egyszerre játszottak, hogy Higuaínnak meglegyenek a kellő percei. Ekkor ugye Benzema nem csatár volt, hanem jobb szélső/támadó.
Ha Benzema a meccsek ~2/3-át végigjátszva, egyértelműen első számú csatárként nem teljesít, akkor küldjük el. De amíg nem kapja meg ezt a bizalmat, amit Falcao és Cavani megkap(!), addig igazából nincs miről beszélni.
Falcao nem jön. Valaki szerint Pérez beszari, mert tiszteletben tartja az AtMával kötött paktumot. Én ezt hívom úriembernek és megbízhatónak, szavahihető embernek, ami ezekben a körökben nagyon fontos. Vagy van, aki visszasírja Calderont? Mert az ilyen húzás rávall. Továbbá arról már megfeledkeznek a Pérezt szidók, meg a Falcaozók, hogy az AtMa nekünk CSAK a kivásárlási áron adná. Vagyis ha az alap árát nézzük, az máris nem 60, hanem 60 PLUSZ ADÓK! Továbbá volt már újságcikk, nem is egy, ahol leírták, hogy ha Falcao a Realba akarna igazolni, akkor nekünk nem 60, hanem 75 lenne a kivásárlási ár (plusz adók). Ez már barátok közt is 100 felett van. Akkor most megkérdezem azokat, akik eddig Pérezt szidták emiatt: Még mindig gyáva Pérez, hogy szerinte 100-ért nem kell a Real Madridnak Falcao?
És nem, nem lehet az AtMával erről tárgyalni. Mert nem akarnak.
Lewandowski meg ha jól láttam, nem akarja elhagyni Németországot, így Ő is kilőve.
Ne hozzuk vissza Raúlt 1 évre?
Az az érzésem, hogy amennyire én utálom Mourinhot és Özilt, Te annyira Benzemát.
) Csak emlékeztetőül, anno Mourinhonál is a lista jött meg előbb, csak aztán az edző.
Ha Ő megkaphatja a lehetőséget, akkor Özil, di María és Khedira miért nem?
Akkor egy kis statisztika (mert, hogy "beveri a ziccereit" az is az, ahogy az is, amikor Benzema Puyolt esernyőzte, meg olyan helyzetekből szerez gólt, amiből nem hinnénk) szóval
[ember, kezdőként pályán töltött percek '10-11 + '11-12 + '12-13 || ugyanez csereként]
Khedira 3010+2730+2889 || 218+253+248
Özil 3706+3467+3109* || 269+312+349 (*Úgy, hogy már ősszel bebuktuk a Ligát, és így többet pihent.)
di María 3417+1553*+2633** || 283+304+517 (*Amikor kétszer is lesérült, hosszú időre. **Amikor már nagyon szar volt.)
Benzema 2489+3057*+2327 || 391+322+508 (*Amire azt mondjuk/mondjátok a legtöbben, hogy az "egyetlen kimagasló éve" volt.)
Hogy mire akarok kilyukadni? A másik három jómadár orrba szájba kezdő volt. (Nem, nem az Ő hibájuk, mielőtt jönnek az Özil fanok.

Ha Benzema a meccsek ~2/3-át végigjátszva, egyértelműen első számú csatárként nem teljesít, akkor küldjük el. De amíg nem kapja meg ezt a bizalmat, amit Falcao és Cavani megkap(!), addig igazából nincs miről beszélni.
Falcao nem jön. Valaki szerint Pérez beszari, mert tiszteletben tartja az AtMával kötött paktumot. Én ezt hívom úriembernek és megbízhatónak, szavahihető embernek, ami ezekben a körökben nagyon fontos. Vagy van, aki visszasírja Calderont? Mert az ilyen húzás rávall. Továbbá arról már megfeledkeznek a Pérezt szidók, meg a Falcaozók, hogy az AtMa nekünk CSAK a kivásárlási áron adná. Vagyis ha az alap árát nézzük, az máris nem 60, hanem 60 PLUSZ ADÓK! Továbbá volt már újságcikk, nem is egy, ahol leírták, hogy ha Falcao a Realba akarna igazolni, akkor nekünk nem 60, hanem 75 lenne a kivásárlási ár (plusz adók). Ez már barátok közt is 100 felett van. Akkor most megkérdezem azokat, akik eddig Pérezt szidták emiatt: Még mindig gyáva Pérez, hogy szerinte 100-ért nem kell a Real Madridnak Falcao?
És nem, nem lehet az AtMával erről tárgyalni. Mert nem akarnak.
Lewandowski meg ha jól láttam, nem akarja elhagyni Németországot, így Ő is kilőve.
Ne hozzuk vissza Raúlt 1 évre?

Mert az újság ezt írja, akkor máris az a prioritásunk?schranzer írta:Mert hiaba szolnak/tak hirek ezekrol a jatekosokrol, egyre kevesebb az ilyen hir, es egyre tobb a tamado reszlegre erkezokrol valo pletyka, hir. Azaz ezen jatekosok/posztok élveznek prioritást.

Még nem dolgozik ott.schranzer írta:Legalabb Zidane adhatna neki egy jo nagy pofont,
Akkor nézz vissza pár meccset, akár Clásicot. Ami tény, hogy lassabb, mint szeretném. Ami tény, hogy így is jó százalékban megveri a védőit, és általában a labdát is meg tudja tartani.miró írta:nem tud egy az egybe megverni SENKIT
Az az érzésem, hogy amennyire én utálom Mourinhot és Özilt, Te annyira Benzemát.
Ezt meg komolyan nem értem. Van, aki azt hiszi, hogy a mostani igazolásainkról szóló hírek nem Ancelotti miatt vannak? Teljesen biztos vagyok benne, hogy egy kezdetleges listát már régen elküldött Péreznek emberekről és posztokról. Egyedül Neymar/Bale vonal az, amit szerintem Pérez "üldöz", de ezért valahogy nem tudok rá haragudni. (Csak ha Bale-t hozza Lucas helyett.Mike írta:nem Pereznek kell észrevennie, hanem az edzőnek. Az meg jelenleg nincs. addig is nagyon jól teszi h Neymart "üldözi"

- Acewill
- Kedvenc játékosaid: zidane, benz, luka
Legutóbbi Benzema féle tötyörgés: http://www.youtube.com/watch?v=ko-Fl_6ct9w
Jól tudom, hogy fel lehetne hozni ellenpéldákat is, de nem kell őt lecserélni más csatárra, csak egy értelmes középpályát mögé, és egy kis bizalmat... Nem tudom, hogyha mondjuk RVP-t lecserélnék minden 67-ik percben vagy meg a 70ikben küldenék fel, és ezt formától függetlenül előszeretettel "mix"-elte volna Fergie vajon gólkirály lett-e volna ? Azt hiszem mindenki sejti a választ....
Jól tudom, hogy fel lehetne hozni ellenpéldákat is, de nem kell őt lecserélni más csatárra, csak egy értelmes középpályát mögé, és egy kis bizalmat... Nem tudom, hogyha mondjuk RVP-t lecserélnék minden 67-ik percben vagy meg a 70ikben küldenék fel, és ezt formától függetlenül előszeretettel "mix"-elte volna Fergie vajon gólkirály lett-e volna ? Azt hiszem mindenki sejti a választ....
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
nem Pereznek kell észrevennie, hanem az edzőnek. Az meg jelenleg nincs. addig is nagyon jól teszi h Neymart "üldözi"schranzer írta:Én nemtudom, egyszeruen keptelen vagyok elhinni, hogy ha kb. a fel vilag latja, hogy a Madridnak a kozeppalyat kell megerositeni, akkor hogy a p.csaba hogy Perez ezt nem veszi észre??
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nincs-nincs.3 év alatt nincs kézzel fogható dolog amit föltudna mutatni,csak a "őőőhátőőőő jó játékos,meg ügyes!!!"

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ateeemadrid
Ez mennyire megbízható forrástól származik? :-)José Mourinho távozása után a Real Madrid a Bayern Münchentől az idény végén távozó Jupp Heynckest kereste fel, és ajánlott a német edzőnek két évre szóló szerződést.
Én mindenképp őt favorizálnám, habár Ancelotti érkezése esetén sem lennék szomorú.
Egyébként Carvajalnak volt 1 félreérthetőbb nyilatkozata, hogy maradna a Leverkusenben, de egyébként mostmár szerintem világosabb, hogy egyértelműen vissza szeretne jönni, ha lenne rá opció.
Mivel arról van szó, hogy Ancelotti szeretné őt leigazolni, még igaz is lehet.ez mekkora baromság ez a hír
ha igaz lenne, nem sahinnal szerencsétlenkedünk...