Ti állítólag egyenlő bánásmódért fizettek 7 milkàt, az oké.
Perez beszélt egy bíróval, hogy egyenlő bánásmód legyen, ne a Barcának fújjanak (a bíró is ezt nyilatkozta, nem azt hogy azt kérte fújjanak a Realnak) az már minden hatàron túl megy
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. március 22., szerda 16:03
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2023. március 22., szerda 16:02
Na mar most azt akarod indirekt modon beadni nekunk, hogy egy klubot mindenfele bizonyitek vagy gyanu nelkul meg lehet hurcolni. Mint ahogy az tortenik a Barcaval is, igaz?lettherightonein92 írta: Milyen értelemben érthető félre a mondat? Nekem egyértelműnek tűnik. Az persze lehet, hogy Barca-nyomásra vallja, de ez azért már feltételezés erősen. De úgy érzem, hogy most jöttök ti, mikor kb lecseng a mienk lényegi része. Még csak nem is arról szóltak a mondataim, hogy bűnösek vagytok-e vagy sem, hanem arról, hogy fog folt esni a neveteken. Ha ürüggyel, akkor is. Közszemmel elég maffimódszernek hangzik már csak ez az egy dolog is ugye - mondom, függetlenül attól, mi történt, csak közvélemény, szponzorok, meg összességében a La Liga szemszögéből nézve a dolgot. Akkor is, ha soha semmi ilyen nem történt. És most kezdik ezt is újra felkapni, gondolom nem véletlenül.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 22., szerda 15:53
De ha nem jövünk, akkor megigered, hogy te sem jössz? Mert egyre fajdalmasabb olvasni, ezt a sok nyökögest, amit itt lemüveltek.lettherightonein92 írta: Milyen értelemben érthető félre a mondat? Nekem egyértelműnek tűnik. Az persze lehet, hogy Barca-nyomásra vallja, de ez azért már feltételezés erősen. De úgy érzem, hogy most jöttök ti, mikor kb lecseng a mienk lényegi része. Még csak nem is arról szóltak a mondataim, hogy bűnösek vagytok-e vagy sem, hanem arról, hogy fog folt esni a neveteken. Ha ürüggyel, akkor is. Közszemmel elég maffimódszernek hangzik már csak ez az egy dolog is ugye - mondom, függetlenül attól, mi történt, csak közvélemény, szponzorok, meg összességében a La Liga szemszögéből nézve a dolgot. Akkor is, ha soha semmi ilyen nem történt. És most kezdik ezt is újra felkapni, gondolom nem véletlenül.
HozzászólásSzerző: lettherightonein92 » 2023. március 22., szerda 15:50
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 22., szerda 15:43
Nem alig valami, hanem semmi.lettherightonein92 írta:Ez a történet merült fel, és amúgy igen, eddig nem volt semmi (vagyis ugye alig valami), ezért írtam jövő időt, nyilván még egy feltételes módot beletehettem volna, ha nagyon pontos akarok lenni.Realista24 írta:
Azt az egy gyenge sztorit egy bohoc hozta fel, amit kiforgattak az ujsagok. A Barcagate ügy megy hetek ota, es egy hasonlo tortenet sem merült fel a Real kapcsan, barmennyire is probalod ferditeni.
HozzászólásSzerző: lettherightonein92 » 2023. március 22., szerda 15:41
Ez a történet merült fel, és amúgy igen, eddig nem volt semmi (vagyis ugye alig valami), ezért írtam jövő időt, így nem hinném, hogy volt bármi ferdítés a mondataimban, nyilván még egy feltételes módot beletehettem volna, ha nagyon pontos akarok lenni.Realista24 írta:Azt az egy gyenge sztorit egy bohoc hozta fel, amit kiforgattak az ujsagok. A Barcagate ügy megy hetek ota, es egy hasonlo tortenet sem merült fel a Real kapcsan, barmennyire is probalod ferditeni.lettherightonein92 írta: Nem véletlenül tartózkodott a sokáig a madridi vezetőség, nem akartak céltáblák lenni, mint mi. Szerintem még kicsit tartózkodhattak volna, kicsit korán álltak be a sorba, nemigen fognak minket most már megvágni bizonyítékok nélkül, akármi is történt/nem történt. A következő időszakban a ti nevetek is be lesz kicsit sározva, akár igazi, akár ürügyek miatt, jön elő pl. a szobába zárós vallomás is.
Akárhogy is, az egész La Liga elég komolyat veszíthet így.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 22., szerda 15:39
Azt az egy gyenge sztorit egy bohoc hozta fel, amit kiforgattak az ujsagok. A Barcagate ügy megy hetek ota, es egy hasonlo tortenet sem merült fel a Real kapcsan, barmennyire is probalod ferditeni.lettherightonein92 írta: Nem véletlenül tartózkodott a sokáig a madridi vezetőség, nem akartak céltáblák lenni, mint mi. Szerintem még kicsit tartózkodhattak volna, kicsit korán álltak be a sorba, nemigen fognak minket most már megvágni bizonyítékok nélkül, akármi is történt/nem történt. A következő időszakban a ti nevetek is be lesz kicsit sározva, akár igazi, akár ürügyek miatt, jön elő pl. a szobába zárós vallomás is.
Akárhogy is, az egész La Liga elég komolyat veszíthet így.
HozzászólásSzerző: lettherightonein92 » 2023. március 22., szerda 15:30
HozzászólásSzerző: csala » 2023. március 22., szerda 14:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 22., szerda 14:35
A golt meg nem lehet védeni.hehetheoriginal írta: csak az hibazik, aki dolgozik.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. március 22., szerda 14:33
HozzászólásSzerző: pátkán » 2023. március 22., szerda 14:31
de a bunosok bunhodjenek..Realista24 írta:NEM BIZONYIT SEMMIT.
Senki.
Soha.
Semmit.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 22., szerda 14:19
NEM BIZONYIT SEMMIT.
HozzászólásSzerző: el magico » 2023. március 22., szerda 14:15
Jó hát na, akkoriban meg Franco tetteit kellett ellensúlyozni valahogyferni írta: Ez a fútbolgate nagyon szimpatikus oldal![]()
Tudjátok hogy szakadt anno félbe az 5 BL címes egymás utáni szériánk az 1960/61es szezonban?
Barcelona ellen volt a nyolcaddöntőnk, kaptak egy tizit, ami a 16oson kívüli szabálytalanság volt illetve elvettek 4 gólunkat![]()
vicces na
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2023. március 22., szerda 13:02
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 22., szerda 10:13
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. március 21., kedd 22:33
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2023. március 21., kedd 21:32
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2023. március 21., kedd 21:27
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. március 21., kedd 21:19
Jelenlévő fórumozók: 31 regisztrált és 0 vendég
CF Talavera
Real Madrid
Estadio El Prado
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem