Egyéb bajnokságok

Foci a Real Madridon túl...
MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

Re: Egyéb bajnokságok

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. augusztus 26., péntek 21:03

palesz77 írta: Láttam már pár PSG meccset, de Matuidi kb egyszer nem vkp-t játszott, az Motta volt mindig, meg most lesz a lengyel(?). Matuidi btb szokott lenni a párizsiaknál, de amúgy én is csodálkoznék, ha elmenne. Mondjuk annak örülnék, ha Dahoudot bezsákolnák helyette így a semmiből, de erre 0,0001%-ot adok.. :D
Ha már 0 százalék körüli esélyek, akkor Dehoud+Jorginho, Verattival karöltve milyen szépen kiépülne. :D
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. augusztus 26., péntek 19:45

Igen ez így van, csak lusta voltam kifejteni. :D De mindkettőnél sokkal jobb játékos Weigl, nagy hiba ha a padon marad a fontos meccseken.
Nem illik.

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. augusztus 26., péntek 19:34

ziro4vr írta:Dahoud mostanában gyanúsan csere csak mindig.

Weigl is amúgy.
Nem akarok hülyeséget mondani,de Weigl később tért vissza válogatottból,ezért eleinte a Rode-Castro duót nyomatta akik végig csapattal voltak,és annyira jól működött,hogy nem tudott Weigl visszakerülni. De biztos lesz lehetősége Tuchelt ismerve. :)

De ez má Budes :D
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. augusztus 26., péntek 19:23

Dahoud mostanában gyanúsan csere csak mindig.

Weigl is amúgy.
Nem illik.

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. augusztus 26., péntek 16:51

BBeno írta:stamboulit elpasszolta a psg 8.5 ert a schalkeba. ezek utan nem vennem tutira hogy elmegy matuidi is. o is vkp.
Láttam már pár PSG meccset, de Matuidi kb egyszer nem vkp-t játszott, az Motta volt mindig, meg most lesz a lengyel(?). Matuidi btb szokott lenni a párizsiaknál, de amúgy én is csodálkoznék, ha elmenne. Mondjuk annak örülnék, ha Dahoudot bezsákolnák helyette így a semmiből, de erre 0,0001%-ot adok.. :D

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. augusztus 26., péntek 16:18

stamboulit elpasszolta a psg 8.5 ert a schalkeba. ezek utan nem vennem tutira hogy elmegy matuidi is. o is vkp.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. augusztus 26., péntek 12:41

BREAKING NEWS: Thierry Henry named assistant coach of Belgium national team.

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2016. augusztus 25., csütörtök 11:58

MesQueUnClub írta:Cavani pedig best of Higu videókat néz a youtubeon szerintem. Bár nem tudom ki lehetne az a center aki hozzájuk a legjobban passzolna.
Igájn jobb volt ennél.

MesQueUnClub

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. augusztus 24., szerda 4:40

M1Ö írta:
MesQueUnClub írta:Bár nem tudom ki lehetne az a center aki hozzájuk a legjobban passzolna.
Egyszerű, mint egy pofon. Egy játékos csatár kell nekik. Aki érzi is ezeket az átadásokat, nem csak érkezik rájuk és elcseszi. Egy Karim, egy Kun, vagy egy Suarez és mellettünk top 3 csapat lenne. De ezek közül mind mozdíthatatlan, úgyhogy osszák be Cavanival. :shifty: :)
Most triviális neveket nem akartam beírni, mert persze ez a 3 meg Lewa is daralna ott valszeg, csak mivel esélytelenek ezekre ezért mondtam, hogy nem tudom ki lehetne.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. augusztus 23., kedd 21:47

MesQueUnClub írta:Bár nem tudom ki lehetne az a center aki hozzájuk a legjobban passzolna.
Egyszerű, mint egy pofon. Egy játékos csatár kell nekik. Aki érzi is ezeket az átadásokat, nem csak érkezik rájuk és elcseszi. Egy Karim, egy Kun, vagy egy Suarez és mellettünk top 3 csapat lenne. De ezek közül mind mozdíthatatlan, úgyhogy osszák be Cavanival. :shifty: :)
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. augusztus 23., kedd 13:59

A csatár mellett az is legalább ugyanolyan fontos lenne, hogy a középpályájuk egy nagy párharc előtt teljes legyen. Ellenünk se volt Verratti az első meccsen - a másodikon oktatott is a vereség ellenére -, tavaly meg egyik párharcon se játszott az ágyéka miatt, nem is tudták hozni a szokásos focijukat. Tényleg kéne nekik egy jó csatár amúgy, nem véleteln, hogy keresgélnek is a piacon - nem is értem miért nem vettek eddig, ott van Lacazette pl -, de ennél is fontosabb talán, hogy a középpályán egy-egy sérülés esetén ne veszítsék el az uralmat, mert ez lenne a játékuk alapja. Mondjuk Marcot még mindig nem tudják normálisan pótolni senkivel, szóval ennek lőttek is, bízhatnak benne, hogy idén ne dőljön ki.

Amúgy érdekes volt ez a hétvégi meccs, Verratti sokkal többet ment fel kapu elé mint eddig szokott, lehet Emery utasítása. Ha igen, és ez állandósul, akkor még a végén lesz egy legalább 5 gólos szezonja is.. Most is lőtt egy felet, nála már ez is teljesítmény. :D

MesQueUnClub

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. augusztus 23., kedd 13:22

ikarus93 írta:Cavani és a Benny Hill show

https://streamable.com/zkny

Aki röhögni akar annak ajánlom. :lol:
Én azt néztem ezt a szerencsétlent leszámítva, hogy milyen szép ütempasszokat tudnak tolni a társak, komolyan ha egy komoly ellenfelek ellen is bizonyításra képes csatáruk lenne, akkor a BLben is igen komoly falat lennének, de Ibra bár klasszis ő a nagycsapatok ellen 0 volt, Cavani pedig best of Higu videókat néz a youtubeon szerintem. Bár nem tudom ki lehetne az a center aki hozzájuk a legjobban passzolna.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. augusztus 23., kedd 11:33

csodalom hogy emery nem kapott agyer gorcsot es 200 alatt tudta tartani a vernyomasat

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2016. augusztus 23., kedd 11:23

Az ilyen videók után gondolkozok el azon, hogy valamit nagyon rosszul csináltam, vagy nagy rossz helyen voltam rossz időben... :shutup:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 23., kedd 11:01

Ilyen nincs :lol: :lol:
Ezen még Higu is röhög.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2016. augusztus 23., kedd 10:56

Cavani és a Benny Hill show

https://streamable.com/zkny

Aki röhögni akar annak ajánlom. :lol:
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Ursus

HozzászólásSzerző: Ursus » 2016. augusztus 20., szombat 22:21

Ínyenceknek ajánlom éppen most megy a NYFC-LA Galaxy meccs.

Pályán Pirlo,David Villa,Nigel De Jong,Ashley Cole,Gerrard,Dos Santos :)

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. augusztus 13., szombat 15:57

elment azzal 1 perx hogy reklamalr utana fel perc hogy a biro dontott. namost ha a 4. spori latna minden esetet akkpr a spori fulere tud szolni egybol max 10 mp alatt jo dontes szuletne. en nem engednem hogy az elso spori rohangaljon a palya szelere. a 4. spori is ugyanolyan szinten jegyzett spori mint barmelyik mas a palyan illetve szelen. viszont ebbol a videobol is latszik hogy szukseg vam videobirora. elcsaljak a meccseket mert akkora hatalmuk van vagy olyan pocsekul fujnak hogy elmegy a sporin a meccs. mindenkepp ez a megoldas.

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. augusztus 13., szombat 13:38

Szerintem jobb az én ötletem. Több szem többet lát elven, aztán ha nagy az eltérés, akkor menjen ki a vezető bíró és nézzen rá. Illetve, ha a 4. számú rászól meccs közben, akkor nem az van, hogy túl tördelt a játék minden kétes szitu után. Ránéz, rászól, hogy mit látott és mehet tovább a meccs.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2016. augusztus 13., szombat 13:35

Kerlon írta:Elég érdekes ízlésed van.

Amerikában tesztelik élesben a videó bírót. A gyerek addig reklamált, míg végül megnézte a spori a visszajátszást és gondolkozás nélkül kiszórta. :lol: Btw., ha már videóbíró, akkor az ilyet miért nem egyből a 4. játékvezető nézi meg és szól rá a sporira, hogy mi történt igazából?
Erre nem is gondoltam, tesznek a pályâk köré pár monitort, ott visszaismêtlék az esetet és kész, dönthet a bíró, mert pl a 4. Játékvezető másként ítélhet meg 1-2 dolgot, mint a spori.
Ne mondja nekem senki, hogy sok idő míg kimegy a pálya szélére a spori, ha a TVben egyből ismêtlik itt is megoldható lenne...

Vissza: