Ezt en is nezegettem, mikor par eve laptopot vettem, de vegul a 440 G6 mellett dontottem (az csak 14 inches) a konnyebb hordozhatosag miatt (amugy is sokat van monitorra dugva)ANDS írta:HP probook 450 G8.reeed_ati írta: Skacok, 200-300 ezer között milyen laptopot ajánlanátok, a mai felhozatalbòl?
Nem játèkra kellene, sima hètköznapi felhasználásra, tegye stabilan a dolgát ès legyen mèg pár èv mùlva is használhatò..![]()
(59S03EA) kijelző 15,6
i5-1135 G7.
Ram16
Ssd 512
Win 10 oprendszerrel. 300 alatt meg lehet venni.
Én ket éve használok egy ilyet, eggyel regebbi procival (1035) talán.
Hibátlan. Csak munkára használom, van rajta vírusirtó, 2-3 fajta böngésző, Libra office, audacity, thunderbird, messenger, zoom. Kb. ennyi.
i5-8265u, 16GB RAM, az egyik black friday alatt meg akcios volt az m2-es 2 GB-os SSD, nem birtam ellenallni, megvettem

Ismerve a sajat internetezesi szokasaimat (kis millio megnyitott oldal), nekem a 8GB eleg szukosen lenne eleg, ha 4+4-es, legalabb az egyiket kicserelnem 8-asra. Na meg persze egy SSD, de az ma mar szinte kotelezo.Sierra írta:i5-tel hasítania kéne. Internetezéshez inkább sok RAM kell. Nekem i5 van 8gb RAM-mal, 8 éve már, és ugyanolyan villámgyors mint amikor megépítettem.ANDS írta: Aki tudja, segítene nekem?
Egy notebook gyorsaságát mi befolyásolja inkább, a processzor vagy a RAM?
i5- ös proci, használt gép, főleg internetezésre, filmnézésre lenne.
Köszönöm, ha valaki válaszol.