Gyanús vagy te nekem...MorataMartin írta: Ha megnyerjük a kupát, vagy a bajnokságot meztelenül végigfutok a Hősök terén![]()
Szóval mész a pride-ra?

HozzászólásSzerző: Impostor » 2025. április 9., szerda 12:15
Gyanús vagy te nekem...MorataMartin írta: Ha megnyerjük a kupát, vagy a bajnokságot meztelenül végigfutok a Hősök terén![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. április 9., szerda 12:15
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. április 9., szerda 12:13
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2025. április 9., szerda 12:08
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2025. április 9., szerda 11:47
Attól még k*rvára nem méltó ez a klubhoz ami megy itt idén. A világ legdrágább keretével vágtunk a szezonnak, szerintem papíron a világ top 20 játékosából kb 10 itt játszik (posztokra lebontva főleg), aztán égsz mindenhol mint a ház, mert normális koncepciót, elképzelést nem látsz ÁPRILISBAN!!! Vicc tényleg. A partvonal mellett meg csak annyit látsz hogy az edző rágózik meg húzkodja a szemöldékét, meg néha odaszaladgál sugdolózni a fia. De nem lepődnék meg ha az is csak azt kérdezi meg tőle, hogy ha szól anyunak, akkor még lesz-e estére spagetti. Mert mást nem tudok elképzelni.Yazid írta: A vezetőseg szerintem nem ideges, szarrá nyertük magunkat az évek során, hiaba a hanyadek, szégyen teljesitmeny mindent héten, a profit jön a tickets sellből azt kész.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 9., szerda 11:47
HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. április 9., szerda 11:40
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. április 9., szerda 11:37
De kell a minőség nincs mese,ha továbbra is versenyben akarnak maradni.nuevo_ericco írta:Ez azért erős kijelentés. A nettó mérleg kiváló, tele a keret fiatal, és sokat érő játékosokkal. Kritikát maximum az érhet, hogy nem hajlandóak észrevenni a már szezonok által ott tátongó lyukakat a keretben, de lehet ezzel is úgy vannak, oldja meg a stáb az utánpótlásból.p.csabi1 írta: mert amit az átigazolási szezonban művelnek kb. 5-8 éve az gáz szerintem.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. április 9., szerda 11:29
Ez azért erős kijelentés. A nettó mérleg kiváló, tele a keret fiatal, és sokat érő játékosokkal. Kritikát maximum az érhet, hogy nem hajlandóak észrevenni a már szezonok által ott tátongó lyukakat a keretben, de lehet ezzel is úgy vannak, oldja meg a stáb az utánpótlásból.p.csabi1 írta: mert amit az átigazolási szezonban művelnek kb. 5-8 éve az gáz szerintem.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. április 9., szerda 11:26
HozzászólásSzerző: Impostor » 2025. április 9., szerda 10:48
Menne ott Vini, ha nem volna simogatva a buksija..szereti ő a lóvét..wZoLee7 írta:Ha bejelentenék, még inkább a haverok játszanának csak mert onnantól már neki teljesen mind1. Épp hogy eredménykényszerben kell a kedvencek helyett a legjobbakat játszatni.TheBull6 írta:
+1
Még akár jól is elsülhetne. Lekerülne mindenkiről a teher egy kicsit. Ancelotti is TALÁN dobná a haverokat, mert eredménykényszere nem lenne, ígyis úgyis távozik a szezon végén, akik meg buktatni akarják, azok meg végre elkezdhetnek focizni egy keveset.
Vinicius nem akar menni, LV-vel remélhetőleg tényleg nem hosszabbítunk, Alabának érvényes szerződése van még egy évig jó nagy fizetéssel, nem akar Ő menni sehová. Modric úgy néz ki hosszabbítást kap. Mendyt kifelejtetted a listából, belőle is bőven elég volt.Impostor írta: -Vinit eladni
-LV elengedni
-Alabát elengedni
-Modricot elengedni
-Gülert kölcsönadni
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. április 9., szerda 10:33
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. április 9., szerda 10:02
Szezon eleje óta ezt írom, hogy Kroos hiányában ez a futásmennyiség már nem lesz elég semmire. Támadásokkal nem érnek fel, védekezésben nem érnek vissza. Tegnap az Arsenalból mindenki sprintelt hátra, ha kontrát indítottunk. Nem csak 2-3 játékos, hanem az egész csapat. Óriási volt a különbség az erőfeszítésben a két csapat között. De a Barca ellen is ez volt a kulcs mindkét meccsen.ram8nes írta:Eddig se futottunk szet senkit, inkabb stabilabbam birtuk vegig a meccset, es elneztem, hogy mindig kb 10 szazalekkal kevesebbet futunk, mert azt hittem az az ara annak, hogy szezon veget birjuk fizikailag (es mentalisan).doncsontos írta: azert en azt is megkerdeznem carlotol hogy miert nincs tuz a jatekosokban? meg hol a hires pintus faktor? szerintem az evben egy meccsen nem futottunk tobbet egyik ellenfelunknel sem, teljesen gatya az egesz.
en mar a szezon veget sem varnam meg Carloval, Perez meg utoljara odabaszhatna
Ez igy viszont tenyleg k.rva gaz.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. április 9., szerda 9:59
Ha bejelentenék, még inkább a haverok játszanának csak mert onnantól már neki teljesen mind1. Épp hogy eredménykényszerben kell a kedvencek helyett a legjobbakat játszatni.TheBull6 írta:+1Dupla D írta: A héten legyen bejelentve, hogy szezon végén távozik. Ennyi nekem elég.
Még akár jól is elsülhetne. Lekerülne mindenkiről a teher egy kicsit. Ancelotti is TALÁN dobná a haverokat, mert eredménykényszere nem lenne, ígyis úgyis távozik a szezon végén, akik meg buktatni akarják, azok meg végre elkezdhetnek focizni egy keveset.
Vinicius nem akar menni, LV-vel remélhetőleg tényleg nem hosszabbítunk, Alabának érvényes szerződése van még egy évig jó nagy fizetéssel, nem akar Ő menni sehová. Modric úgy néz ki hosszabbítást kap. Mendyt kifelejtetted a listából, belőle is bőven elég volt.Impostor írta: -Vinit eladni
-LV elengedni
-Alabát elengedni
-Modricot elengedni
-Gülert kölcsönadni
HozzászólásSzerző: ram8nes » 2025. április 9., szerda 9:48
Eddig se futottunk szet senkit, inkabb stabilabbam birtuk vegig a meccset, es elneztem, hogy mindig kb 10 szazalekkal kevesebbet futunk, mert azt hittem az az ara annak, hogy szezon veget birjuk fizikailag (es mentalisan).doncsontos írta: azert en azt is megkerdeznem carlotol hogy miert nincs tuz a jatekosokban? meg hol a hires pintus faktor? szerintem az evben egy meccsen nem futottunk tobbet egyik ellenfelunknel sem, teljesen gatya az egesz.
en mar a szezon veget sem varnam meg Carloval, Perez meg utoljara odabaszhatna
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2025. április 9., szerda 9:41
HozzászólásSzerző: Impostor » 2025. április 9., szerda 9:36
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. április 9., szerda 9:26
dontoben fixen szopunk. a kerdes hogy mennyire lesz csunyawZoLee7 írta:szerintem 1 kupa elég lenne ahhoz, hogy maradjon, nulla kupánál 50-50...ezt érzem jelenleg, ugyan azt a teljes tanácstalanságot a vezetőségtől amit az edzői stábtól is egész évben. Mindenki áll és nézi ahogy süllyedünk, hát ha valaki más megoldja a problémákat.gutihaz14 írta:
még varnek egy teljes a bizalom fele maszlagot![]()
aztan nyaron bemondjak hogy meg marad 1 evet , gyonyoru lenne
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2025. április 9., szerda 9:16
+1Dupla D írta: A héten legyen bejelentve, hogy szezon végén távozik. Ennyi nekem elég.
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. április 9., szerda 9:09
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem