Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Impostor
Kedvenc játékosaid: Figo, Ramos, Carvajal, Modric, Marcelo, Nacho
Kedvenc csapatod: RM

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Impostor » 2025. április 9., szerda 12:15

MorataMartin írta: Ha megnyerjük a kupát, vagy a bajnokságot meztelenül végigfutok a Hősök terén :lol:
Gyanús vagy te nekem...
Szóval mész a pride-ra? :lol:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. április 9., szerda 12:15

Tenyleg az kene, hogy bejelenteni, hogy ez Carlo utolso szezonja es nyaron tavozik. Talan adna valami boostot, el lehetne bucsuztatni, aztan ami a csovon kifer.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. április 9., szerda 12:13

The message from Real Madrid: "This is not the time to throw things at each other. Rather, it is the right time to open the door to a change in attitude and play, and to continue representing Real Madrid with dignity."

Real Madrid's management has analyzed everything during this difficult season, but the final diagnosis will be issued in a few weeks. They believe it's time to think about the future without giving up. Real Madrid's management wants the players to put their ego aside and for them to return to their former reign as a team, which is Ancelotti's mission.

— @marca

Paco González (COPE journalist): "Before the game yesterday, someone who has sources told me the next coach of Real Madrid has already signed, and he is Xabi Alonso. They say it is done for this summer."
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2025. április 9., szerda 12:08

Ha megnyerjük a kupát, vagy a bajnokságot meztelenül végigfutok a Hősök terén :lol:

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2025. április 9., szerda 11:47

Yazid írta: A vezetőseg szerintem nem ideges, szarrá nyertük magunkat az évek során, hiaba a hanyadek, szégyen teljesitmeny mindent héten, a profit jön a tickets sellből azt kész.
Attól még k*rvára nem méltó ez a klubhoz ami megy itt idén. A világ legdrágább keretével vágtunk a szezonnak, szerintem papíron a világ top 20 játékosából kb 10 itt játszik (posztokra lebontva főleg), aztán égsz mindenhol mint a ház, mert normális koncepciót, elképzelést nem látsz ÁPRILISBAN!!! Vicc tényleg. A partvonal mellett meg csak annyit látsz hogy az edző rágózik meg húzkodja a szemöldékét, meg néha odaszaladgál sugdolózni a fia. De nem lepődnék meg ha az is csak azt kérdezi meg tőle, hogy ha szól anyunak, akkor még lesz-e estére spagetti. Mert mást nem tudok elképzelni.

Adom az egészet amit írtál amúgy!!

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 9., szerda 11:47

Összességében annyi történt iden, hogy egy kurva jó ember kiesett a kp-rol és előre meg be lett rakva a friss erkezo, illetve lesérült a jobbhátvéd.

Ebből csinált az edző raklapnyi maszlagot és szart, teljesen szetbaszva mindent, a csapat játékot, a dinamikát, az osszjatekokat, egy csomó játékos önbizalmát, meg a sérüléseket is az ő nyakába várom, amiért szethajtotta a kezdőcsapatot.

Ha ezek után nem küldik el, akkor nem tudom mit akarunk mi ebben a sportágban.
thereisonly1ronaldo

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. április 9., szerda 11:40

Ha az edzőnk neve nem carlo, akkor perez már páros labbal rugta volna ki. A jogos múltbeli dicsősegek miatt sem fogja, plane nem szezon közben. De mint tudjuk a múltból nem lehet megélni. Én már nem írok semmit, idénykezdet után már 2hónap múlva kirajzolódtak a problémák amik csak tetőztek ezidaig, itt már csak az védi aki elvakult totalisan. Szerintem a barca még 2x lefog minket alázni, ami mar mindegy is, solari nem tudom most sport direktor vagymifene de nincs ertelme leültetni erre a 3 hétre.
A vezetőseg szerintem nem ideges, szarrá nyertük magunkat az évek során, hiaba a hanyadek, szégyen teljesitmeny mindent héten, a profit jön a tickets sellből azt kész.

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. április 9., szerda 11:37

nuevo_ericco írta:
p.csabi1 írta: mert amit az átigazolási szezonban művelnek kb. 5-8 éve az gáz szerintem.
Ez azért erős kijelentés. A nettó mérleg kiváló, tele a keret fiatal, és sokat érő játékosokkal. Kritikát maximum az érhet, hogy nem hajlandóak észrevenni a már szezonok által ott tátongó lyukakat a keretben, de lehet ezzel is úgy vannak, oldja meg a stáb az utánpótlásból.
De kell a minőség nincs mese,ha továbbra is versenyben akarnak maradni.
Kellenek a nagy igazolások.Ne a spanyol harmadosztályból akarjanak már megoldani dolgokat.Én például a védelembe hoznám a fiatal spanyol gyereket de megint voltak olyan hírek,hogy majd ha a szerződése lejár neki. :roll: Itt van megint egy olyan gyerek akire lekellene csapni erre megint megy a majd ha a szerződése lejár című műsor. :roll:
Bal oldalra is hoznék valakit a védelembe nem is kérdés.

Érdekes lesz ez a nyár.Ha meg jön új edző és normális pótlás nem a hiányposztokra,akkor sok szerencsét neki.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. április 9., szerda 11:29

p.csabi1 írta: mert amit az átigazolási szezonban művelnek kb. 5-8 éve az gáz szerintem.
Ez azért erős kijelentés. A nettó mérleg kiváló, tele a keret fiatal, és sokat érő játékosokkal. Kritikát maximum az érhet, hogy nem hajlandóak észrevenni a már szezonok által ott tátongó lyukakat a keretben, de lehet ezzel is úgy vannak, oldja meg a stáb az utánpótlásból.

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. április 9., szerda 11:26

Akkor így kellene kezdeni:
Ancelottit elküldeni én a klubnál viszont megtartanám.Kérdés hogy elmegy e a brazilokhoz vagy nem?
Találni valaki új edzőt.
Viniciust kipicsázni (bár ez szerintem nem fog megtörténni) hacsak magától el nem megy az arabokhoz mert megbolondítja a sok lóvé.
Ezután hozni kellene a kp.-ra egy olyan embert aki teszi veszi a botyót összefogja a csapatot.Fogalmam sincs hogy kit lehetne hozni.
Elöl szerintem megvan a brigád még úgy is hogy Vinni elmenne.

Jaj és Perezéknek is nagyon nagyot változni,mert amit az átigazolási szezonban művelnek kb. 5-8 éve az gáz szerintem.

Hogy ebből mi fog megvalósulni az jó kérdés.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

Impostor

HozzászólásSzerző: Impostor » 2025. április 9., szerda 10:48

wZoLee7 írta:
TheBull6 írta:

+1

Még akár jól is elsülhetne. Lekerülne mindenkiről a teher egy kicsit. Ancelotti is TALÁN dobná a haverokat, mert eredménykényszere nem lenne, ígyis úgyis távozik a szezon végén, akik meg buktatni akarják, azok meg végre elkezdhetnek focizni egy keveset.
Ha bejelentenék, még inkább a haverok játszanának csak mert onnantól már neki teljesen mind1. Épp hogy eredménykényszerben kell a kedvencek helyett a legjobbakat játszatni.
Impostor írta: -Vinit eladni
-LV elengedni
-Alabát elengedni
-Modricot elengedni
-Gülert kölcsönadni
Vinicius nem akar menni, LV-vel remélhetőleg tényleg nem hosszabbítunk, Alabának érvényes szerződése van még egy évig jó nagy fizetéssel, nem akar Ő menni sehová. Modric úgy néz ki hosszabbítást kap. Mendyt kifelejtetted a listából, belőle is bőven elég volt.
Menne ott Vini, ha nem volna simogatva a buksija..szereti ő a lóvét..
Az arabok mindenkit megvesznek, Alabát is, nála kérdésesebb számomra hogy elmenne-e oda .
Modric bármekkora spíler volt, most már elengedném..

Igen, Mendy is rászolgálna, igazad van...de ha Fran több bizalmat kapna még cserének jó lehetne a francia...
Ezért is írtam, hogy a relalitás talaján próbálnák maradni... Nem tudsz mindenkit lecserélni egyszerre...
Klasszis balhátvéd nincs a piacon, középszert drágán nincs értelme.. Sztem Miguel Guti sem jobb mint Fran. Talán annyiban lenne jobb mint Mendy, hogy spanyol és több madridizmus van benne..

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. április 9., szerda 10:33

Courtois: "We're strong at home and people need to have faith in this team"

“In the first half we broke their press well and had possession of the ball but what we wanted to do in the second half didn't come off”

“Arsenal are a strong side at home, they play good football and carried a real threat. We dealt with it well in the first half and created chances with a series of counters. But we forgot to play our game in the second period, we left people in a lot of space and weren't composed on the ball”

"They scored two stunning free-kicks and after the third, we didn't react well”

"It's tough at 3-0 but we're strong at home and people need to have faith in this team because we'll give it everything we've got to turn the result around. It's possible, but we have to work hard and correct our mistakes.”

"Arsenal have beaten Manchester City and scored against Liverpool at home, they play good attacking football.”

“I thought I'd positioned the wall well for the first goal. I always add an extra guy in there to avoid that curler but he struck it so well. I take responsibility by putting an extra man in the wall.”

“I knew he struck free-kicks really well but I didn't realise he got so much curl on them. For the second one, I don't think he could have hit it any better if he tried.”

"They're unnecessary fouls where there isn't any danger. If you know you're playing against a side with good free-kick takers, you can't be making those fouls. I'll keep studying for the return leg.”
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. április 9., szerda 10:02

ram8nes írta:
doncsontos írta: azert en azt is megkerdeznem carlotol hogy miert nincs tuz a jatekosokban? meg hol a hires pintus faktor? szerintem az evben egy meccsen nem futottunk tobbet egyik ellenfelunknel sem, teljesen gatya az egesz.

en mar a szezon veget sem varnam meg Carloval, Perez meg utoljara odabaszhatna
Eddig se futottunk szet senkit, inkabb stabilabbam birtuk vegig a meccset, es elneztem, hogy mindig kb 10 szazalekkal kevesebbet futunk, mert azt hittem az az ara annak, hogy szezon veget birjuk fizikailag (es mentalisan).
Ez igy viszont tenyleg k.rva gaz.
Szezon eleje óta ezt írom, hogy Kroos hiányában ez a futásmennyiség már nem lesz elég semmire. Támadásokkal nem érnek fel, védekezésben nem érnek vissza. Tegnap az Arsenalból mindenki sprintelt hátra, ha kontrát indítottunk. Nem csak 2-3 játékos, hanem az egész csapat. Óriási volt a különbség az erőfeszítésben a két csapat között. De a Barca ellen is ez volt a kulcs mindkét meccsen.
Azt nem tudom, hogy a játékosaink egyenként szarnak-e bele az egészbe, és nem hajlandóak futni, sprintelni, vagy a stáb várja ezt el, és igazi Ancelotti-módra passzivitásra, túlbiztosításra vannak utasítva, főleg ha támadásokról van szó. De védekezésben is csak tessék-lássék módjára támadják a labdás játékost, zárják a passzsávokat. Ez a játék addig működik, amíg van a csapatban 3-4 játékos, aki klasszis formában tolja, mint tavaly Kroos, Carvajal és Vinicius + Courtois. De ez is csak eredményességben hozza meg a gyümölcsét, a játék képe siralmas volt így is legtöbbször, és ez így van, mióta Ancelotti visszatért.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. április 9., szerda 9:59

TheBull6 írta:
Dupla D írta: A héten legyen bejelentve, hogy szezon végén távozik. Ennyi nekem elég.
+1

Még akár jól is elsülhetne. Lekerülne mindenkiről a teher egy kicsit. Ancelotti is TALÁN dobná a haverokat, mert eredménykényszere nem lenne, ígyis úgyis távozik a szezon végén, akik meg buktatni akarják, azok meg végre elkezdhetnek focizni egy keveset.
Ha bejelentenék, még inkább a haverok játszanának csak mert onnantól már neki teljesen mind1. Épp hogy eredménykényszerben kell a kedvencek helyett a legjobbakat játszatni.
Impostor írta: -Vinit eladni
-LV elengedni
-Alabát elengedni
-Modricot elengedni
-Gülert kölcsönadni
Vinicius nem akar menni, LV-vel remélhetőleg tényleg nem hosszabbítunk, Alabának érvényes szerződése van még egy évig jó nagy fizetéssel, nem akar Ő menni sehová. Modric úgy néz ki hosszabbítást kap. Mendyt kifelejtetted a listából, belőle is bőven elég volt.

ram8nes

HozzászólásSzerző: ram8nes » 2025. április 9., szerda 9:48

doncsontos írta: azert en azt is megkerdeznem carlotol hogy miert nincs tuz a jatekosokban? meg hol a hires pintus faktor? szerintem az evben egy meccsen nem futottunk tobbet egyik ellenfelunknel sem, teljesen gatya az egesz.

Eddig se futottunk szet senkit, inkabb stabilabbam birtuk vegig a meccset, es elneztem, hogy mindig kb 10 szazalekkal kevesebbet futunk, mert azt hittem az az ara annak, hogy szezon veget birjuk fizikailag (es mentalisan).
Ez igy viszont tenyleg k.rva gaz.

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2025. április 9., szerda 9:41

azert en azt is megkerdeznem carlotol hogy miert nincs tuz a jatekosokban? meg hol a hires pintus faktor? szerintem az evben egy meccsen nem futottunk tobbet egyik ellenfelunknel sem, teljesen gatya az egesz.

Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

Impostor

HozzászólásSzerző: Impostor » 2025. április 9., szerda 9:36

A realitás talaján próbálva maradni én a következő átigazolási szezonban ezt csinálnám, ha maradna ez a taktikai felállás a csapatnál(számolva azzal hogy TAA már jönni fog)

-Vinit eladni
-LV elengedni
-Alabát elengedni
-Modricot elengedni
-Gülert kölcsönadni

Venni:
-Egy tapasztalt középcsatárt Endrickel rotálva játszatni.
-Egy szervezni képes lehetőleg fehér középpályást
-Egy középhátvédet(pl az a spanyol gyereket)
-Egy tehetséges fiatalt, vagy beugrós jobb oldali támadót

Így a széleken kialakulhatna egy Mbappe-Rodrygo-Brahim- beugrós jobb oldali támadó

Középen Endrick +középcsatár

Középpálya: Csucsu, Camavinga, Valverde, Ceballos, + új kreatív kp-s, Bellingham

Hátul jobbon Carvajal,TAA,
Közepén Rüdi, Asencio, Militao, spanyol fiatal kh verseny..
Bal oldalon Fran alap, Mendy csere.

Nálam ez lenne egy csillagos ötös átigazolási szezon
Az edzőre most nem térnék ki.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. április 9., szerda 9:26

wZoLee7 írta:
gutihaz14 írta:

még varnek egy teljes a bizalom fele maszlagot :lol:
aztan nyaron bemondjak hogy meg marad 1 evet , gyonyoru lenne
szerintem 1 kupa elég lenne ahhoz, hogy maradjon, nulla kupánál 50-50...ezt érzem jelenleg, ugyan azt a teljes tanácstalanságot a vezetőségtől amit az edzői stábtól is egész évben. Mindenki áll és nézi ahogy süllyedünk, hát ha valaki más megoldja a problémákat.
dontoben fixen szopunk. a kerdes hogy mennyire lesz csunya
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2025. április 9., szerda 9:16

Dupla D írta: A héten legyen bejelentve, hogy szezon végén távozik. Ennyi nekem elég.
+1

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. április 9., szerda 9:09

Carlo sajnos teljesen cserben hagyta a csapatot idén, semmi, nulla, pluszban még arra se volt képes a szezon nagy részében, hogy felrakja a legerősebb kezdőt, hogy legalább azok hátha összefociznak valamit.

Amit az első pillanattól látott mindenki, hogy zsákutca azt végtelenségig erőltette folyamatosan, míg ami működött és jó volt nézni azt kb egy meccs után elhagyta, lásd pl Brahim KPn.

3 BL az 3 BL, rossz szót nem szabad rá szólni összképet nézve, de az az idei nagyon csúnya.

Vissza: