Elolvastam, de szamon kersz, valaszt kapsz, nem is tolem, de... megcafolnak, terelsz, aztan pattogsz, hogy nem ertem az okossagaidat. Hebegtek, habogtok, hajtatok valamit, aztan megy a mellebeszeles meg a bujkalas, ha veletlenul nincs igazatok. (Tisztelet a kivetelnek)untouchable írta:Na, ez a baj, osztanád itt az észt, aztán még arra sem vagy képes, hogy elolvasd, amit írtam.Kerlon írta:
ELőször lenullázod az általad vélt cselező készségét, majd kapsz egy statiszikát, amiben jók a mutatói, ezért figyelmenkívül hagyod általad alá nem támasztott véleménnyel, aztán eltereled a két ki hagyott tizire.
Aztán vitatkozzon veled az ember pedig a nagyját még át sem olvastam... Öreg vagyok én már ehhez.
Csinál 2 széles, lassú biciklit 40 méterre a kaputól… Ettől kellene elájulnom?! Ide jön a világ legjobbjaként és ennyi az elvárás?! Nézzük meg azt a statot is, hogy hányszor indult az ellenfél kontrával az elbaszott cselei után!
Tényleg hagyjuk… Alapvetően kedvelem Mbappé játékát, de kezdek kiábrándulni belőle. Lassan már csak annyi az elvárásom, hogy legalább hajtson és lássam rajta az elszántságot és csináljon meg egymás után 2 hasznos passzt.
Abban egyetertek, hogy csalodas, foleg a helyzet kihasznalasa, mert en pont abba vartam a kiugrast, de ettol meg az idei teljesitmenye a csapatnak az nem miatta van.