Sorozatok, TV műsorok
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Re: Sorozatok, TV műsorok
Sopranos, The Wire, Game of Thrones
Melyik a legjobb a 3 közül?
Melyik a legjobb a 3 közül?
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!És tényleg.ziro4vr írta:
Ja, csak nekem nem tűnt fel, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Martin Freeman a narrátor?

Mondjuk egy valami nem hagy nyugodni, hogy Dodd hogy a francba szabadult ki a kötélfogságából? Úgy megkötözték, hogy az valami brutális.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szerencsére lesz harmadik.L.Miki írta:Fargo 2x9:
Nem akartam elhinni, hogy vége lett a résznek, hát elképesztő alakítás az egész. Eszméletlen. Kár, hogy már csak 1 rész van hátra...![]()
A 2. évad teljes egészében übereli az elsőt, ezt most itt kijelentem, óriási sorozat!!
De bakker, mekkora évad ez. Nagyon magasan van a toplistámban.
Ja, csak nekem nem tűnt fel, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Martin Freeman a narrátor?

Nem illik.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Fargo 2x9:
Nem akartam elhinni, hogy vége lett a résznek, hát elképesztő alakítás az egész. Eszméletlen. Kár, hogy már csak 1 rész van hátra...
A 2. évad teljes egészében übereli az elsőt, ezt most itt kijelentem, óriási sorozat!!
Nem akartam elhinni, hogy vége lett a résznek, hát elképesztő alakítás az egész. Eszméletlen. Kár, hogy már csak 1 rész van hátra...

-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
Köszönöm szépen az ötleteket.
Homeland vasárnap kivégezve.

Homeland vasárnap kivégezve.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
giga spoiler a következő részekre:Remy írta:Arrow...
Na b+ Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Felicity
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nem fog meghalni.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Arrow...

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ziro4vr
Fargo 2x9
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Tökéletesen illett oda az ufó. Egyrészt hasonló lenyomata a kornak, mint a rendszeres osztott képernyő, másrészt a Fargo hangulatába is tökéletesen passzolt, pláne amikor ellőtték. Mondjuk a kedvencem mikor megjelennek Miliganék, néznek, erre "okay then" és elmennek
Kumma nagy sorozat.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Tökéletesen illett oda az ufó. Egyrészt hasonló lenyomata a kornak, mint a rendszeres osztott képernyő, másrészt a Fargo hangulatába is tökéletesen passzolt, pláne amikor ellőtték. Mondjuk a kedvencem mikor megjelennek Miliganék, néznek, erre "okay then" és elmennek

Kumma nagy sorozat.
Nem illik.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!tudom, de minek kellett ez bele...egyáltalán nem illik ide sztem, na mindegyh3x0r írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Vagy az otodik reszben Molly rajza: kép

- h3x0r
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mar a resz elejen volt egy UFO-ra utalo jel, amikor az indian csavo ellopta a kocsit az uzletbol itt a kep rolasoadroli írta:ez az új fargo is odabaszott megintSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!de mi a tököm ez az UFO-dolog? "csak egy repülő csészealj, menjünk
Vagy az otodik reszben Molly rajza: kép
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
ez az új fargo is odabaszott megint
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!de mi a tököm ez az UFO-dolog? "csak egy repülő csészealj, menjünk

- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Supernatural 11x09
Ez a sorozat tud zseniális lenni, ha akar. Legutóbb az évadnyitó után lelkendeztem, hogy jók az előrevetített dolgok, aztán a következő 7 részben nem sokat kaptunk belőle, mindössze egy rész volt, ami megütötte a szintet (Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amikor kiderült, hogy Amara Isten húga). Ez mondjuk jellemző volt az utóbbi három évadra is, hogy az őszi részeknél letudták a kötelező humoros részeket, a főszálat kevésbé erőltették, és mindig a tavaszi részekre tartogatták a nagyobb fordulatokat, ütősebb részeket. Ha itt is ez lesz a helyzet, akkor erős tavasz elé nézünk. Főleg az őszi zárás fényében, mert ez a rész is komoly kandidáns lesz az all time top 10 supernatural rész listáján. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A rész maga nagyon látványos volt, igazi CGI orgiának lehettünk szemtanúi, Amara keménykedése és a ketreces jelenet is remek volt. A mellékszereplők is a legjobbjukat hozták. Mark Pellegrino még mindig zseniális Lucifer szerepében, mindig élettel tölti meg a sorozatot, ha feltűnik benne. Crowley csak a szokásos nagyszerűség. Jó a karakter és jó a színész is hozzá. Rowena kicsit ripacs, de a maga nemében szórakoztató. Az Amarát alakító Emily Swallow pedig minimum korrekt, amit lehoz. A karakterének még be kell járnia egy bizonyos utat, mert eddig csak a neve által kiérdemelt reputáció miatt félelmetes, de a legutóbbi részben kicsit mélyítettek a karakteren, és jó úton haladnak egy újabb ikonikus gonosz megalkotásán. (Van egy olyan érzésem, ha lesz 12. évad, akkor Amarát nem írják ki a szezon végén, meghagyják főgonosznak a következő évadra is). Jó volt a Dean-Amara, Sam-Lucifer párosok közötti párhuzam, jó a párok dinamikája, ez a felállás rengeteg lehetőséget rejteget. Azt már többször leírtam, hogy a Supnat akkor a legjobb, ha minőségi mellékszereplők emelik az adott rész fényét, ez erre a részre kifejezetten igaz volt. Látványorgia, erős jelenetek, jó mellékszereplők, komoly fordulat... Ennyi kell egy jó részhez. Innentől kezdve egy magasabb sebességi fokozatba kapcsolt tavaszi évadot várok, kevesebb filler epizóddal, jelentős fordulatokkal. Patron van, csak el kell durrogtatni őket, kíváncsi vagyok mennyit mernek bevállalni az írók, és gazdálkodnak-e esetleg egy 12. szezonra. A rész természetesen 10/10.
Ez a sorozat tud zseniális lenni, ha akar. Legutóbb az évadnyitó után lelkendeztem, hogy jók az előrevetített dolgok, aztán a következő 7 részben nem sokat kaptunk belőle, mindössze egy rész volt, ami megütötte a szintet (Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amikor kiderült, hogy Amara Isten húga). Ez mondjuk jellemző volt az utóbbi három évadra is, hogy az őszi részeknél letudták a kötelező humoros részeket, a főszálat kevésbé erőltették, és mindig a tavaszi részekre tartogatták a nagyobb fordulatokat, ütősebb részeket. Ha itt is ez lesz a helyzet, akkor erős tavasz elé nézünk. Főleg az őszi zárás fényében, mert ez a rész is komoly kandidáns lesz az all time top 10 supernatural rész listáján. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A rész maga nagyon látványos volt, igazi CGI orgiának lehettünk szemtanúi, Amara keménykedése és a ketreces jelenet is remek volt. A mellékszereplők is a legjobbjukat hozták. Mark Pellegrino még mindig zseniális Lucifer szerepében, mindig élettel tölti meg a sorozatot, ha feltűnik benne. Crowley csak a szokásos nagyszerűség. Jó a karakter és jó a színész is hozzá. Rowena kicsit ripacs, de a maga nemében szórakoztató. Az Amarát alakító Emily Swallow pedig minimum korrekt, amit lehoz. A karakterének még be kell járnia egy bizonyos utat, mert eddig csak a neve által kiérdemelt reputáció miatt félelmetes, de a legutóbbi részben kicsit mélyítettek a karakteren, és jó úton haladnak egy újabb ikonikus gonosz megalkotásán. (Van egy olyan érzésem, ha lesz 12. évad, akkor Amarát nem írják ki a szezon végén, meghagyják főgonosznak a következő évadra is). Jó volt a Dean-Amara, Sam-Lucifer párosok közötti párhuzam, jó a párok dinamikája, ez a felállás rengeteg lehetőséget rejteget. Azt már többször leírtam, hogy a Supnat akkor a legjobb, ha minőségi mellékszereplők emelik az adott rész fényét, ez erre a részre kifejezetten igaz volt. Látványorgia, erős jelenetek, jó mellékszereplők, komoly fordulat... Ennyi kell egy jó részhez. Innentől kezdve egy magasabb sebességi fokozatba kapcsolt tavaszi évadot várok, kevesebb filler epizóddal, jelentős fordulatokkal. Patron van, csak el kell durrogtatni őket, kíváncsi vagyok mennyit mernek bevállalni az írók, és gazdálkodnak-e esetleg egy 12. szezonra. A rész természetesen 10/10.
- ziro4vr
És van felirat. Akkor mindjárt megmondom.h3x0r írta:Ha a 8-as resz 10/10, akkor mennyit adnal a 9-esre?soadroli írta:fargo 2x8
hát ez valami kibaszott zseniális rész volt, 10/10![]()

Nem illik.
- h3x0r
Ha a 8-as resz 10/10, akkor mennyit adnal a 9-esre?soadroli írta:fargo 2x8
hát ez valami kibaszott zseniális rész volt, 10/10![]()

- h3x0r
Ez az evad is 23 reszes lesz.Norbii írta:Ugyan ezt akartam kérdezni én is..hogy hány részes lesz az évad. Hiszen ugye imdbn 11 rész szerepel, de nem igazán ezt szoktuk meg a supnattól.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Ugyan ezt akartam kérdezni én is..hogy hány részes lesz az évad. Hiszen ugye imdbn 11 rész szerepel, de nem igazán ezt szoktuk meg a supnattól.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Supernatural 11x09:
Eléggé ütött a rész.
Kíváncsi vagyok, hogy mit hoznak ki belőle. Valaki tudja, hogy hány részes lesz ez az évad? Remélem nem 20+. Szerintem felesleges, kb 13-14 résszel tök jó lenne. A 20+-os évadok eléggé el vannak nyújtva.
Eléggé ütött a rész.

- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
ezt meg csak most látom: http://www.sorozatjunkie.hu/2015/12/08/renew/
eléggé találó.
eléggé találó.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ez az évad akkora 10/10 mint a ház. Eddig az egész sorozat hibátlan mondjuk. Már holnap jöhetne az új évadEl Maestro írta:Official | The Leftovers has been renewed for a third and final season.

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa