Gondolom Zizut aggasztja a sok bekapott gol es hat Varane sem world class modban nyomja es ezert akar egy Bonuci fele arcot... Tisztelem Zizut de azt erzem hogy neki mar vege mert nem objektiven latja jo ideje a dolgokat es ezert nem hiszem hogy kepes lesz megujjulni es a hibakat kijavitani offenziv e deffenziv jatekban egyarant. Vehetunk tapasztalt vedot de annyit fog erni mint anno Samuel... azzal van gond hogy atszaladnak a kp-on. Kazmer meg Khedira 2.0 iden azt hiszi hogy o az iranyito sokszor. A kp kozepe tatong az uressegtol sokszor mert Kazmer tul fennt van es nem eleg gyors hogy idoben visszazarjon. A csapatszintu vedekezesunk romokban van, a letamadasunk fabatkat sem er mert nem szervezett es vannak akiknek ez budos. Az meg csak a hab a tortan hogy a ket szelso vedonk eredmenytelenul fennt korical es nem ernek vissza.Jim írta:hátvédet venni?
max jobbszélső lehet a kiszemelt
rég volt 4 ilyen jó középhátvédünk
egyik sem lóg ki szerintem a sorból
csak 2 sérülékeny...

Taktikai háború (Legyél Xabi)
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
hátvédet venni?
csak 2 sérülékeny...
csak 2 sérülékeny...
-
Nem is tudom nagyon berogzult sok jatekosban hogy CR az elso szamu golvago es ot kell keresni a zsugaval. Sajnos mar/meg nincs kilker uzemmodban ratapad 1 vedo es voila meg is hal a tamadasok zome. Nagy problema hogy a kp nem goleros. A vicc az hogy Kazmer aki vkp az egyik legveszelyesebb a kapura. Modric, Isco es Kroos sem hozza azt a goleros szintet amit kellene szerintem. Ezzel is kellene kezdeni valamit mert pl ott van Coutinho szarja a golokat vagy akar Paulinho
Sokszor megy a passz amikor el kellene loni, a lovesek botranyosak stb. Ahogy en latom van egy megtorpanas az ellen 16 vonalanal, mintha ezek a rutinos kp-ink tanacstalanok lennenek hogy akkor most CR Benz vagy vallaljak el, es ez eleg hogy a lovo helyzet karba vesszen. Top csapatok ellen tized masodpercek is dontoek. A legtobb jatekos lovesenek minoseget mar az is befolyasolja ha azt erzi hogy lehet odaer a blokkolo vedo... Nem normalis hogy a lovesek ilyen nagy resze nem er kaput vagy ha igen akkor csak csordogal a laszti. Nagy baj hogy teljesen sematikussa valtak a tamadasaink es ezert rohogve zarjak a reseket es hasztalanul korbeadogatasra kenyszeritenek majd beadasokra amit lazan kifejelnek. Nehez lesz Zizunak valtoztatni ezeken a mechanizmusokon. Egyreszt vert kellene itatni a tamado harmaddal masreszt tobb egyerintos-kenyszeritos elem kellene ehez viszont ertelnes es dinamikus uresben mozgas kellene. Faj azt latni hogy egyszeru passzokat is rendre lekezelik a jatekosok majd megy a tokoreszes raadasul sokaszor a kp is hattal a kapuval. Ezt igy levedekezni rohadt egyszeru sajnos. Benz es CR mar nem idealis ilyen kis zsugara, elobbi megtartja es esetleg lepasszolja de olyan lassu mint egy csiga ezert nem nagyon tud reszt venni kenyszeritoben. Tehat a kp kellene batrabban kapura torjon a visszalabdaval. CR meg legenda de nem a rovidpasszos, kis teruleten folytatott zsugaja miatt. Sokszor az o feladata csak annyi kellene legyen hogy 1-2 vedot magaval cipel es rest kereal ezzel. De nem o akar lenni meg mindig minden akcio vegen...ugy hogy nem is emlekszem mikor vert meg 1-1ben vedot es pasz pontossaga is pocsek es mar lassu is (sajnos fejben is). Egyszoval fucktup az egsz es nem latok arra eselyt hogy tavasszal golfesztival uzemmodra kapcsoljunk. Nyaron kell minimum 2 agressziv es gyors tamado (a kezdobe) mint egy falat kenyer.

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ha igaz, akkor Zidane megőrült. A védelmünk jó, csak nehéz úgy játszani, hogy a beton vkp-s rendre nem is ott és azt csinálja amit neki kellene, ne legyünk naivak, ez ZZ miatt van így. Ha Casemiro nem azt csinálná amit kér tőle nem kezdene minden rohadt meccsen. Ezt a "taktikai húzást" sosem fogom érteni. Szerintem Kova azon a poszton sokkal többet tudna hozzáadni, gyorsabb, támadásban ég és föld, jól is védekezik. Könyörgöm, ráállítottuk Messire kétszer is és nem volt az rossz, sőt...mi lenne ha szabadon játszhatna azon a poszton és nem kellene egy ember testőrét játszania. Jó húzás lett volna elsőre, de így kb a barca egy támadója kivette egy kp-sunkat a meccsből, ilyent nem lehet csinálni.
A védekezésben az sem segít sokat, hogy többször is előfordul hogy az ellenfél támadása CR mellől indul, csak pár métert kellene futnia hogy belépjen elé és ezzel lassítsa, ő meg kocog az ellenfél kapuja felé inkább és mutassa a társaknak a labdás embert mikor ő áll hozzá a legközelebb.
Ezért megkapta ezt a csodás szerepet Benzema, aki elvileg a csatárunk, a 9-esünk, de járjon vissza az ellenfél hátsó kp-sait zavarni, járjon vissza labdáért, lépjen ki a széllre (ez már mondjuk mostanában nem jellemző) mert CR nem bír annyit. Amikor meg a kapu előtt kell alkotni, akkor a 16-oson belül zavarják egymást a támadóink, semmit sem húzunk szét, engedjük betömörülni a védelmet és jön a beadás, amit nevetve kifejelnek (mint Pique, legalább 10-15 alkalommal).
A legnagyobb bajunk az, hogy teljesen beálltunk erre a CR-Benzema párosra, ugyan az a kezdő megy és ugyan azt próbálgatják, nézem a meccset és látom hogy szép labdaszerzés egy letámadás után, gyorspasszos labdakihozatal, már ott vagyunk a 16-os előtt, aztán jön a szélre tett labda és a beadás.
Nincs olyan, hogy valaki, Modric, Kroos, Isco kivállna a kp-ról, és a támadóink által széthúzott védelem mögé befutva a helyzetet alakítanánk ki. Mi engedjük tömörülni az ellenfél védelmét, olyankor meg mi nem tudunk gólt lőni.
Átlátszó minden kisérletünk, Marcelo lefordulási kisérletei, CR bicikli cselei, balról beadni nem is tudunk. Eljutottunk oda, hogy örülünk amikor Bale a pályán van, mert benne van sebesség és bizonyítási vágy.
Védekezésnél egyébként az ellenfél kp-járól kiváló játékossal semmit sem tudunk kezdeni, ha onnan valaki megindul és kap egy jó passzt (Barca esetében Paulinhora jellemző ez, de Rakitic is onnan indult) akkor ott már csak Navas menthet meg minket, aki egyébként szépen hoz egy bizonyos szintet minden alkalommal.
A mi nagy gondunk fejben van, játékosok és edzők egyaránt szinthátrányban vannak jelenleg.
A védekezésben az sem segít sokat, hogy többször is előfordul hogy az ellenfél támadása CR mellől indul, csak pár métert kellene futnia hogy belépjen elé és ezzel lassítsa, ő meg kocog az ellenfél kapuja felé inkább és mutassa a társaknak a labdás embert mikor ő áll hozzá a legközelebb.
Ezért megkapta ezt a csodás szerepet Benzema, aki elvileg a csatárunk, a 9-esünk, de járjon vissza az ellenfél hátsó kp-sait zavarni, járjon vissza labdáért, lépjen ki a széllre (ez már mondjuk mostanában nem jellemző) mert CR nem bír annyit. Amikor meg a kapu előtt kell alkotni, akkor a 16-oson belül zavarják egymást a támadóink, semmit sem húzunk szét, engedjük betömörülni a védelmet és jön a beadás, amit nevetve kifejelnek (mint Pique, legalább 10-15 alkalommal).
A legnagyobb bajunk az, hogy teljesen beálltunk erre a CR-Benzema párosra, ugyan az a kezdő megy és ugyan azt próbálgatják, nézem a meccset és látom hogy szép labdaszerzés egy letámadás után, gyorspasszos labdakihozatal, már ott vagyunk a 16-os előtt, aztán jön a szélre tett labda és a beadás.
Nincs olyan, hogy valaki, Modric, Kroos, Isco kivállna a kp-ról, és a támadóink által széthúzott védelem mögé befutva a helyzetet alakítanánk ki. Mi engedjük tömörülni az ellenfél védelmét, olyankor meg mi nem tudunk gólt lőni.
Átlátszó minden kisérletünk, Marcelo lefordulási kisérletei, CR bicikli cselei, balról beadni nem is tudunk. Eljutottunk oda, hogy örülünk amikor Bale a pályán van, mert benne van sebesség és bizonyítási vágy.
Védekezésnél egyébként az ellenfél kp-járól kiváló játékossal semmit sem tudunk kezdeni, ha onnan valaki megindul és kap egy jó passzt (Barca esetében Paulinhora jellemző ez, de Rakitic is onnan indult) akkor ott már csak Navas menthet meg minket, aki egyébként szépen hoz egy bizonyos szintet minden alkalommal.
A mi nagy gondunk fejben van, játékosok és edzők egyaránt szinthátrányban vannak jelenleg.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Realista24 írta:Zidane think that Madrid's defense needs to be improved so he has given 2 names to Perez (goalkeeper -Kepa & defender), but he doesn't want a striker as he fully trusts on Benzema and will continue doing so. Marca
NesztekBoldog Karit

big joke
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Zidane think that Madrid's defense needs to be improved so he has given 2 names to Perez (goalkeeper -Kepa & defender), but he doesn't want a striker as he fully trusts on Benzema and will continue doing so. Marca
Nesztek
Boldog Karit
Nesztek

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Lassan korvovonlazodik hogy a "nagy" teli igazolas Bale lesz
Ezt mar egyszer eljatszottuk Kaka eseteben es hat nem jott be. Most sem fog... lehet hogy Bale jobb format mutat majd de a BBC nem birja mar el a csapat es az se tul jo forgatokonyv ha CR-el parban ketten lennenek csatarok.
Ha mar igy lesz es nem hozunk konkurenciat Benzema nyakara es csak varjuk hogy felebredjen csipkerozsoka almabol (szerintem nem fog) akkor talan egy 4-5-1 rendszert megneznek ahol Benz a padon van CR feltolva a szelen meg Bale es Asensio (talan igy lenne egy kis dinamika). Persze ha rajtam allna en hoznam aproert az orosz gyereket mert eppen nem ugyetlen es nem Mayoral szint igy kapna egy kis konkurenciat Benzema es ha tovabbra is impotensek a csatarok akkor nem LV jelentene a "megoldast" offenziv teren...

Ha mar igy lesz es nem hozunk konkurenciat Benzema nyakara es csak varjuk hogy felebredjen csipkerozsoka almabol (szerintem nem fog) akkor talan egy 4-5-1 rendszert megneznek ahol Benz a padon van CR feltolva a szelen meg Bale es Asensio (talan igy lenne egy kis dinamika). Persze ha rajtam allna en hoznam aproert az orosz gyereket mert eppen nem ugyetlen es nem Mayoral szint igy kapna egy kis konkurenciat Benzema es ha tovabbra is impotensek a csatarok akkor nem LV jelentene a "megoldast" offenziv teren...
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Kisse tulzasnak erzem. Es megis mi alapjan jutottal erre a megallapitasra?Solari írta:Viszont iden a mutatott jateka alapjan a legjobb tamadonk.pheco írta:Ertem, hogy nem jo a tulzott pesszimizmus, de azert abban a Baleben bizni, aki allandoan serult es a Barca ellen egy ertelmes megmozdulasa volt eddig 4 ev alattDe legyen igazatok.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Cca 2 nap a szavazás még, ha valaki úgy gondolja.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe
Viszont iden a mutatott jateka alapjan a legjobb tamadonk.pheco írta:Ertem, hogy nem jo a tulzott pesszimizmus, de azert abban a Baleben bizni, aki allandoan serult es a Barca ellen egy ertelmes megmozdulasa volt eddig 4 ev alattDe legyen igazatok.
- Süti
Az van raktáron elég. Még női színben is.sebydani írta: Ha igazam lesz veszel nekem egy James mezt
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ha igazam lesz veszel nekem egy James meztpheco írta:Ertem, hogy nem jo a tulzott pesszimizmus, de azert abban a Baleben bizni, aki allandoan serult es a Barca ellen egy ertelmes megmozdulasa volt eddig 4 ev alattDe legyen igazatok.

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ertem, hogy nem jo a tulzott pesszimizmus, de azert abban a Baleben bizni, aki allandoan serult es a Barca ellen egy ertelmes megmozdulasa volt eddig 4 ev alatt
De legyen igazatok.

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Re: Gareth Bale - 11Galacticos írta:Nagyon abba vagyok ma hogy bale lesz a nyero ember.
Muszaj nyernunk, nyerni is fogunk egy bale gollal.
Szerző: sebydani » 08 dec. 2017, 11:50
Nem is csak egyet fog lőniKlasszikuson duplázni fog.

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Szintén zenész, szerintem is jól fog beugrani majd Bale .
Remélem!
Remélem!
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

- Galacticos
Nagyon abba vagyok ma hogy bale lesz a nyero ember.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Az elso resze csak humor volt, a masodik reszet meg inkabb hagyuk.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

Az első részed felvetése az nagyon nagy hülyeség. Miért ne szerethetnék valakit, akinél mást jobban ?????????numberone1 írta:Mi lenne ha nem szertned, akkor is a harmadik lenne?Kerlon írta:Amúgy szeretem Modric játékát, de ebben a sorban nálam ő csak a 3..
SR4
CR7
LM10Mondjuk ahhoz kepest, h CR-t nem komazod es ele teszed.....
CR nálam komplex, az utolsó 2 éve nem tetszik, bizonyos hozzáállása a játékhoz és a csapathoz, de attól függetlenül, amit előtte tett és ahogyan az számomra nagyon becsülendő.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Mi lenne ha nem szertned, akkor is a harmadik lenne?Kerlon írta:Amúgy szeretem Modric játékát, de ebben a sorban nálam ő csak a 3..
SR4
CR7
LM10

Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

Én CR-re szavaztam (minő meglepő
), de nem fanboyságból. Ramost mindig is csíptem, mióta viszont ő a szalagos ember, azóta ő a KAPITÁNY. Csupa nagybetűvel. Lukita mindig is egy szerethető karakter volt és amit a pályán mutat, az világelit. Ellenben CR-t, mikor idekerült nem szerettem, sőt. Egy nyálas kis bazári majomnak tartottam (most is van ilyen játékos a mezőnyben...), de idővel, szorgalommal és legfőképp teljesítménnyel kivívta a tiszteletemet és szeretetemet. Mivel ő a mínuszból jött fel, így ő kapta a voksot
Egyébként ez a keret kifejezetten szerethető, nincs olyan játékos, akit ne kedvelnék.

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!