Karim Benzema

A Real Madrid egykori nagyjai.
mocsok

Re: Karim Benzema - 9

HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. október 6., vasárnap 13:47

a gólok szerintem se maradhatnak el.
muszáj lenne már gólokat lőnie úgy, mint az első pár meccsen.

viszont unalmas már ez hogy nem hajt stb.
a hozzáállásával nincs baj.

LeagueofLesbians
Kedvenc játékosaid: Raúl
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: LeagueofLesbians » 2013. október 6., vasárnap 13:26

1 hónapja nem szerzett gólt, a stadion fütyüli és nem képes arra sem, hogy legalább a 80percet, amit kap azt sprintben nyomja végig. Ha ő ennyire szereti a Madridot, és fütyüli a stadion bmeg, akkor 3 posztot kellene bejátszania meccseként és 3 tüdőt elhasználni, még egy szaros 85. osztályú csapat ellen is...értem én, hogy a csapat is qva szar és ezért nem olyan az ő teljesítménye sem. de bakker egy középső hátvéd többet kerül helyzetbe, mint ő...kaparjon vagy valami, hogy legalább az igyekezetet látni lehessen rajta. de nem..

sose volt szimpatikus csávó...csak ne látnám többet a pályán :angry:

nem, hogy ő is menne ilyen Juveba vagy valami bratyi bajnokságba és ott sztár lenne...mindenkinek jobb lenne :/
[FIFA WORLD]

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. október 6., vasárnap 13:21

Anis írta:Gól, gólokat kell lőnie és akkor a Bernabeu is elcsendesedik. De a legegyszerűbb az lenne, ha HAJTANA a meccseken, amire (sokáig) Higuaín is képes volt, de Benz nem annyira. Ez ez a legfőbb probléma, elmaradhatnak egy csatártól a gólok, de a küzdeni akarás / hajtás SOHA!
Nem értek egyet. A csatártól a gólok nem maradhatnak el. Kivétel persze lehet, mint ahogy a jelenlegi csapatunk is, hogy van más gólfelelős, de akkor meg a jó játék és a gólpasszok az elvártak. Jelenleg mindegyikkel adós Benzema.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. október 6., vasárnap 13:19

Anis írta: elmaradhatnak egy csatártól a gólok,
nem, nem maradhatnak el.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2013. október 6., vasárnap 13:09

Gól, gólokat kell lőnie és akkor a Bernabeu is elcsendesedik. De a legegyszerűbb az lenne, ha HAJTANA a meccseken, amire (sokáig) Higuaín is képes volt, de Benz nem annyira. Ez ez a legfőbb probléma, elmaradhatnak egy csatártól a gólok, de a küzdeni akarás / hajtás SOHA!
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. október 6., vasárnap 12:43

Tádám írta:végre nincsen konkurenciája (amúgy lehet ez a baj),
Elég nagy konkurencia a Bernabeu... Moratat éltetik, Karimot fütyülik. Ha ez nem ok a teljesítésre, akkor semmi.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Tádám
El Siete
Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. október 6., vasárnap 12:40

Én még hagyok időt neki erre az októberre, jön kétszer a Juve, Barca, Sevilla, mit tudom én még milyen rangadók.. ha azon is gólképtelen, flop, akkor megérdemli a szidást.
Persze most is, végre nincsen konkurenciája (amúgy lehet ez a baj), bizonyíthatna mindenkinek, erre augusztus óta gólképtelen. A csatárt pedig még ma is a gólok minősítik.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!

Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !

VARANE

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 6., vasárnap 11:49

tavalyelőtt megvolt, most 5 évig béellt fogunk nyerni, a bajnokságot lecarjuk :mrgreen:
Deal :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. október 6., vasárnap 9:32

Realista24 írta:
Még van 3 hónapod Benz, mert jön a téli átigazolási szezon, és lehet, hogy mégis lesz beruházás...
Nem lesz, hamarosan négyszáz milliót fogunk kiadni a stadionra. Az a baj,(ahogy én látom), hogy BL-re fognak mindent alapozni, mert abban van a lóvé.
Nekem is az a mottóm, hogy csakabéel, de néha-néha nem árt, ha leesik egy első hely a katalánok előtt, és ez lassan időszerű lenne...
tavalyelőtt megvolt, most 5 évig béellt fogunk nyerni, a bajnokságot lecarjuk :mrgreen:
Kép
Kép
Kép

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 6., vasárnap 9:30

Még van 3 hónapod Benz, mert jön a téli átigazolási szezon, és lehet, hogy mégis lesz beruházás...
Nem lesz, hamarosan négyszáz milliót fogunk kiadni a stadionra. Az a baj,(ahogy én látom), hogy BL-re fognak mindent alapozni, mert abban van a lóvé.
Nekem is az a mottóm, hogy csakabéel, de néha-néha nem árt, ha leesik egy első hely a katalánok előtt, és ez lassan időszerű lenne...
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. október 6., vasárnap 8:53

Norbii írta:Játszott összesen válogatottal együtt 20 meccet, majd 35 meccset, majd 50 meccset, majd aztán 49. Szóval azt ne mondjuk már hogy nem volt ideje teljesíteni..
Az a baj ezzel a stattal, hogy szép meg jó, de a valós dolgokat nem közli. Ezzel nem Benzemát akarom védeni, de attól, hogy be van írva X mecss szezon végén egy játékos mellé, még nem jelenti azt, hogy annyit is játszott. pl. Jesé neve mellett is van már 4 meccs, aztán összesen nem játszott 1 félidőt.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. október 6., vasárnap 8:45

hehét elérte az a szindróma ami annó a higuainosokat meg az özileseket.:
"hát x ma nagyon szar volt."
válasz mikor elfogy minden: "hát de se ő se ő nem volt jobb nála."

vissza lehet nézni a megyameccs topikot is, és még most is cr-ezel hehe, a gólig nem csinált semmit. :lol: csak épp a góllal hozott plusz két pontot, és hány ilyen volt már? hányszor volt olyan hogy ő húzott ki minket a szarból? idén ráadásul nem is ez az első gólja a hosszabbításban döntetlen állásnál. az a baj hogy te pontosan tudod hogy miért nem szidjuk úgy meg annyian cr-t mint benzemát. mezőnyben nem játszik már jobban hála mourinhonak mert 3évig azért könyörgött neki az Egyetlen hogy ne csináljon meg egy cselt se, ne álljon meg egy helyben hülyíteni a védőjét csak sprinteljen tiszta erejéből a labda meg majd csak érkezik valamikor. de amikor kapu elé kerül, legyen az a 94. perc vagy az 1. nagyon jó százalékban fejezi be góllal a helyzeteit, és mostmár (kb 3éve) fejben van annyira erős hogy a legnehezebb pillanatokban jön és "calma". benzema viszont nem, lehet hogy csak egyelőre nem. mert cr sem volt ilyen az első 1 vagy két évében.
hehe írta:özil 2 évig húzta és csak utána szabadultunk meg tőle. benzemának ez az első éve, hogy alapkezdőként játszhat.
és mennyit szidtad is már egy olyan év után is.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. október 6., vasárnap 3:29

BBeno írta:melegszik a pite. nem elég hogy rosszul játszik de még morata a padról is lövi a gólokat.
Egy golrol van szo. Persze ennek ellenere Benzema megerdemel egy kis pihenot, mert latszik hogy fejben nincs teljesen rendben.. Morata es Jese is kaphatna 1-2 felidot..

primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: primrose » 2013. október 6., vasárnap 1:57

Tudtam, hogy Morata gólja megpecsételi a mai meccsét, pedig ma egyáltalán nem játszott rosszul. Az összjátékában sok pontatlanság volt, de végre legalább benne van az összjátékokban... viszont voltak időszakok amikor nagyszerűen továbbította a labdákat és jól oldotta meg, akár 2-3 ember között. Én nem cseréltem volna, habár lehet, hogy elfáradt, mert egyébként rengeteget robotolt. Úgy látom, hogy hozzáállásban, akarásban már nincsenek gondok, ami kifejezetten jó előjel, mert én biztos vagyok benne, hogy a csatárjátéka javulni fog. Javulnia kell. Csak győzze Carlo, Zidane és az itteni madridisták is kivárni. És igen, én is csalódott vagyok, hogy ami sikerül Moratanak pár perc alatt, az neki nem megy a meccs nagy százalékában, de remélem senki nem kételkedik abban, hogy mi egy jó formában lévő Karimmal járnánk a legjobban. Sok ideje nincs már, elhihetitek, szóval pár héten belül látnunk kell a változást.
But he is a good boy...

Banán

HozzászólásSzerző: Banán » 2013. október 6., vasárnap 0:41

konstans jó? A csatár függ a legjobb a csapattól és a csapat sem képes még konstans jól teljesíteni.
ebben nincs igazad, csatár is lehet konstans jó, tudok több ilyet is mondani, sőt hány csatár volt már aki a hátán vitte a csapatát? mellesleg nem kell mindig gólt lőni ahhoz, hogy jó legyél, pusztán helyezkedéssel, elmozgással is megcsinálhatod a helyzeteket, ebben pont erős egy jó benzema.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 6., vasárnap 0:38

Ő is csak azért van még madridban mert a blben összeszedi magát.
Nem, azért van itt, mert Pérez kedvence. Még mindig ő az egyetlen, akiért elment az öreg magángéppel a pecójába :mrgreen:

Rúgjál már gólokat bazdmeg :coffee:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2013. október 6., vasárnap 0:33

Jaj hehe...vedd le a szemellenzőt. plz.

Akkor ennyi erővel Higuain teljesítményét is védhettük volna azzal hogy sose kapott benzema mellett hogy egy egész szezont végignyomjon. Ha meg még is sikerült neki akkor tudjuk mi történt. :roll:

Am Benzin a 2009/10es szezonban jött. Játszott összesen válogatottal együtt 20 meccet, majd 35 meccset, majd 50 meccset, majd aztán 49. Szóval azt ne mondjuk már hogy nem volt ideje teljesíteni.:D Összesen volt egy jó szezonja eddig amikor végig jó formát tudott felmutatni. Ő is csak azért van még madridban mert a blben összeszedi magát.

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. október 6., vasárnap 0:20

schranzer írta:Azért valami alapja csak van annak, hogy télen akarjuk Suárezt, nem ??
valószínűleg semmi.
biztos nem fogunk télen igazolni.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. október 6., vasárnap 0:16

konstans jó? A csatár függ a legjobb a csapattól és a csapat sem képes még konstans jól teljesíteni. Ezek mellett valami nincs vele rendben, de legalább mostanában hajt és robotol, viszont a tüzet nem érzem rajta. Viszont érthetetlen, hogy hova lett az igazi Benzema, a Lyonos, 11/12-es...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Banán

HozzászólásSzerző: Banán » 2013. október 5., szombat 23:53

tudod nála ez nem ma kezdődött, ez az első amit fontos tudni a helyzetről. sokszor lehetett hallani, hogy Zidane segít neki, támogatja őt lelkileg, ez már nem egy jó dolog de a fiatalságára fogtuk, most mellette van Zidane már nem tudja jobban támogatni, de nincs az a konstans jó teljesítmény amit elvárnánk tőle, egyszerűen nem üti meg a szintet ez már nagyjából bebizonyosodott, rossz mert szurkoltam neki, örültem amikor leigazoltuk. fizikálisan is egy kicsit lassúnak tűnik nekem és körülményes is, ugyanakkor technikás ami nagyon jó, de összességében nem túl gólerős csatár. szóval a fő gond nem fizikális, fejben gyenge. ez azt jelenti, hogy egyrészt nem elég motivált ezt látom rajta, ami ugye mindennek az alapja. másrészt mintha belefáradt volna ebbe a saját magával szemben folytatott küzdelembe, mintha ő sem hinné el, hogy ebből már lesz valami, ez látszik rajta. "benzema lágyan előre" meccsek óta csak ennyi, nem támadja az emberét, nincs benne semmi harcias, így nem lehet a pályán lenni, úgy kell menni hogy mindenkit szétszedj, de ő inkább tesze-tosza. megtört az emberünk, kell valami, ami kibillenti ebből, ezért volt még pályán, ezért maradt ő itt ebben az évben, de örökké nem várhatunk erre, az az év vízválasztó lesz a karrierjében. most egy ideig a padon a helye :agree:

Vissza: