Mennyei futball

Foci a Real Madridon túl...
BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

Re: Mennyei futball

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. május 19., hétfő 12:52

Mert sokszor több a másik gyalázása, mint a szurkolás... Ez még igaz az Újpestre is.
Igen ez még igaz a lilákra is, a diósgyőriekre is,a nyíregyháziakra is!Konkrétan ahol van szurkolás ott mindenhol! :)
Bírom mikor jössz itt a nagy magyar foci háttér tudásoddal, aztán ilyen szar szempontokat hozol fel.
Én meg bírom amikor nem tudod értelmezni a szöveget! :)
Nem hasonlítottam össze a Pápát a Fradival mert nem lehet, hanem csak példaként hoztam fel olyan csapatokat ahol nem, hogy szurkolás hanem néha néző sincs! :ike:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 19., hétfő 12:45

Nem érted miért kell kiemelni? :D Mert sokszor több a másik gyalázása, mint a szurkolás... Ez még igaz az Újpestre is. Az összehasonlításod meg teljesen irracionális, főleg a Pápát egy lapon venni akárkivel is... :) Bírom mikor jössz itt a nagy magyar foci háttér tudásoddal, aztán ilyen szar szempontokat hozol fel.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

BBarni

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. május 19., hétfő 12:16

Kajak ilyenen fennakad még valaki? Szerintem a legtöbb meccsen van egy ilyen tajparaszt játékos (a szurkolókat se kell félteni, főleg a Hali meg a Fradi tábort). A legszebb, amikor kiakad a sok buta szurkoló, hogy visszaszól/mutat egy játékos a k*rva anyázásra. :lol:
Érzékeny lelkűek! :)
Amúgy nem értem miért kell a Fradi és a szombathelyi tábort kiemelni, ahol nem full érdektelenségbe fullad a foci mint Pápán,Pakson vagy Kaposváron ott semmivel sem különb ilyen téren egyik tábor a másiktól! :)
Engem is szidnak megye2-ben épp eleget, kapok hideget meleget, én tudom a helyén kezelni a dolgot akkor egy profi nehogy már ilyet csináljon... Cucu is egy nagy paraszt tud lenni, de ez akkor is sok volt.
Ez szerintem vérmérséklettől függ!Azok után amiket kintről kapott benne van, hogy visszamutogat, nálatok is Halmosi, meg régen Kenesei vagy Kuttor(legjobb :mrgreen: ) hányszor mutatott ki a Fradi tábornak?Nem egyszer...na és?Pöcsmutogatás meg nem történt!
Egy profi focistának viszont ezt tudnia kell kezelnie és el kell engednie a füle mellett. Most hogy ez neki nem sikerült az csak azt mutatja, hogy ő is csak ember, viszont ez nem profi magatartás,
Szerintem ez nem profizmus kérdése, hanem vérmérséklet...(az igaz, hogy ha Fradista csinálja az felfújja rögtön a sajtó, de emiatt én nem tudok haragudni Besicre)A pofátlanság határa meg, hogy a szombathelyi szurkolók kiakadtak mert Diallo kimutatott nekik...hát miután beállt végig huhogtak neki, ezek után csoda? :roll: :lol:
Amúgy meg ilyen alapon....
=>
Ahogy arról írtunk, a portugál válogatott szerdán érkezett meg a nemzetközi repülőtérre Szarajevóba a Bosznia-Hercegovina elleni péntek esti Eb-pótselejtezőre. Amikor Cristiano Ronaldo végigsétált a szarajevói reptéren, a szurkolókból álló "fogadókülönítmény" fújolt és Lionel Messi nevét skandálta. Ezt még tűrte a világsztár, az esti edzésen azonban már kiborult, és középső ujját mutatta az őt szidalmazó, lézerező drukkereknek.

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2014. május 19., hétfő 12:04

BBarni írta:
Saját szememmel láttam, 10 méterre voltam tőle.
Mármint melyiknél?A kimutogatásról én is tudok(gondolom a táborban voltál, szóval ezt láttad) de akkor azt is meg kéne említeni, hogy az egész meccs alatt mik lettek neki bekiabálva!Az, hogy a nemi szervét fogdosta és ezzel provokálta a nézőket, ez nem igaz!Viszont gondolom az egyedülálló, szombathelyi huhogás nem lett megemlítve a cikkben! :hmmm:
Lehet, hogy a nemiszerves dolog kamu és "csak" a kimutogatás volt igaz, de azt se szabadna tökmind1 miket kiabálnak be a paraszt "szurkolók" (direkt nem úgy írom, hogy paraszt hali-szurkolók, mert az összes szurkolótáborban vannak gyökerek, fradinál is bőven ajjaj).
Egy profi focistának viszont ezt tudnia kell kezelnie és el kell engednie a füle mellett. Most hogy ez neki nem sikerült az csak azt mutatja, hogy ő is csak ember, viszont ez nem profi magatartás, a Fradival meg pláne nem összeegyeztethető.
Tökmind1, hogy van ezer meg ezer ilyen eset hetente a pályákon, nem szabad ilyet csinálni, főleg mert ha egy Fradista csinálja az 5x-ösen kerül nagyító alá. Le merem fogadni mondjuk egy Pápa - Mezőkövesd meccsen egy kövesdi játékos kimutogatása abban az 5 percben lenne téma, míg kianyázza rajta magát 1-2 szurkoló és feledésbe is merül...

JustoVillar
Kedvenc játékosaid: Casillas, Justo Villar, Bueno
Kedvenc csapatod: Haladás, Packers, Celtics, Saxo-Tinkoff

HozzászólásSzerző: JustoVillar » 2014. május 19., hétfő 12:00

Mármint melyiknél?A kimutogatásról én is tudok(gondolom a táborban voltál, szóval ezt láttad) de akkor azt is meg kéne említeni, hogy az egész meccs alatt mik lettek neki bekiabálva!Az, hogy a nemi szervét fogdosta és ezzel provokálta a nézőket, ez nem igaz!Viszont gondolom az egyedülálló, szombathelyi huhogás nem lett megemlítve a cikkben! :hmmm:
Engem is szidnak megye2-ben épp eleget, kapok hideget meleget, én tudom a helyén kezelni a dolgot akkor egy profi nehogy már ilyet csináljon... Cucu is egy nagy paraszt tud lenni, de ez akkor is sok volt.
Köszönöm Istenem, hogy nem vagyok fradista.

Egy élet, egy szerelem, egy vallás Haladás

Öpike

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 19., hétfő 11:56

Kajak ilyenen fennakad még valaki? Szerintem a legtöbb meccsen van egy ilyen tajparaszt játékos (a szurkolókat se kell félteni, főleg a Hali meg a Fradi tábort). A legszebb, amikor kiakad a sok buta szurkoló, hogy visszaszól/mutat egy játékos a k*rva anyázásra. :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Prométheusz
Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2014. május 19., hétfő 11:48

JustoVillar írta:Bocs a dupláért, de ennyi a fradisták kedvence...Besic
igen szimpatikus gyerek, pont abba a közegbe való
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"

Prométheusz
Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás

HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2014. május 19., hétfő 11:45

Marky írta:
Prométheusz írta: aztán miből látni? az elmúlt tizenöt évben milliárdok tűntek el az Üllőin nyom nélkül. most ráakadtak az állami csecsre. ebből látni?
nem kukáznak? Tuyp? Vaalport? Otten? Csukics? Ionescu? Busai? és visszamenőleg évről évre sorolhatnám...

csinálják, nem gond. de ne mondd már hogy ez nem ugyanaz mint a Loki, vagy az ETO? nincs normális építkezés..

kettős mérce, és csúsztatás..
azért ők mégiscsak egy fejlettebb futballkultúrából érkeznek. nagyobb a valószínűsége, hogy beválik egy nyugat-európai játékos, mint egy teljesen ismeretlen afrikai, aki futni tud, fizikuma van és ennyi. mindig vannak melléfogások, elég csak gravesen barátunkra gondolni.
és akkor hol igazolt az ETO, vagy a Loki teljesen ismeretlen afrikait? legyél már következetes legalább a saját mondanivalóddal
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"

BBarni

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. május 19., hétfő 11:38

JustoVillar

HozzászólásSzerző: JustoVillar » 2014. május 19., hétfő 11:17

Öpike

BBarni

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. május 19., hétfő 11:08

Ez edzőképzés egy nagy sz*r. Elavult anyagokat oktatnak és azt is rosszul.
Igaz, de mostanra ez azért már javult, ha nem is lett teljesen rendben!
Bocs a dupláért, de ennyi a fradisták kedvence...Besic
Hol is van ez leírva..ja haladas.hu.... :)

JustoVillar

HozzászólásSzerző: JustoVillar » 2014. május 19., hétfő 11:01

Bocs a dupláért, de ennyi a fradisták kedvence...Besic

Öpike

JustoVillar

HozzászólásSzerző: JustoVillar » 2014. május 19., hétfő 10:54

Ez edzőképzés egy nagy sz*r. Elavult anyagokat oktatnak és azt is rosszul. Még régebben BBarni magyarázta itt Ferenczi Attila meg a Wágner testvérek videóit. Érdemes megnézni. Sok igazságot mondanak a Mezey féle csürhéről.

Öpike

BBarni

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. május 19., hétfő 10:43

Tudomásom szerint az edző oktatás már teljesen átalakult, de állításuk szerint ennek kb 5 év mùlva lesz látszatja az untánpótlásban. Magyarán kb 10 év felnőtt szinten...
Ha nem is teljesen, de azért jelentősen átalakult, pozitív irányba!Viszont még mindig nagyon sok alkalmatlan edző/vezető van az utánpótlásban (mondjuk Pisont Pista nyilatkozatokban verhetetlen... :lol: ) őket kéne minél hamarabb kisöpörni, hogy legalább tovább ne rontsanak....
Már a fiatalabb edzőgenerációból is vannak amúgy ígéretes edzők, de ők még fiatalok viszont szerencsére már utánpótláscsapatokkal foglalkoznak többnyire!Illetve a pályafutásuk nagy részét külföldön játszókban van még remény!Dárdai és Lőw szerintem nagyon jó edzők, de beszélgettem Lisztessel szerintem ő is nagyon jó lesz, de mondhattam volna Gerát,Hajnalt vagy Bódog Tamást is...
Szóval van remény, valami már mozgolódik talán, de nagyon hosszú és nehéz lesz!Jó esetben 10-15 év múlva lehetnek már komolyabb sikerek,eredmények ilyen téren...

Fradimédia videó/interjú Besiccel

Remélem tényleg nem ez volt az utolsó FM videó vele... :agree:

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 19., hétfő 10:33

Tudomásom szerint az edző oktatás már teljesen átalakult, de állításuk szerint ennek kb 5 év mùlva lesz látszatja az untánpótlásban. Magyarán kb 10 év felnőtt szinten...

BBarni

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. május 19., hétfő 10:21

(Fradista lettem :| :mrgreen: )
Mindenki az, csak valaki nem tud róla! :mrgreen:
röhögni lehet csak a fradin, győrön, mindenkin.
A kettő nem függ össze, klubszinten attól még lehet egy nagyon jó csapatunk attól függetlenül, hogy a magyar foci egy kalap szar, nem a Fradi fogja megmenteni a magyar focit, mert nem is tudná és nem is ez a feladata!
(angoloknál is vannak azért elég jó csapatok,a bajnokság is nagyon jó, mégis az angol foci, a válogatott tudjuk, hogy milyen)

Egyébként amiket írtál azok közül már több mindenben elindult egy kisebb fejlődés, nem lesz gyors, sőt lehet hosszútávon nem is lesz fejlődés, de legalább "egy picit" észbe kaptak fönt is!

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 19., hétfő 10:08

:lol: :lol: :lol:

nem tudom meddig vagytok képesek reménykedni, 50 éve ez megy :lol:

hihetetlen.

amíg a mezeygyurik és barátai vezetik a magyar focit, addig itt nem lesz semmi.
amíg nincs egyetlen jó szakember se az országban, addig itt nem lesz semmi.
amíg több bíróképzés indul, mint edzőképzés, addig itt nem lesz semmi.
amíg az edzőképzés színvonala egy duplanulla, amíg nincs semmilyen szakanyag, amit érdemes lenne oktatni, addig itt nem lesz semmi.
amíg a beszűkült, sablon uefa és fifa szakanyagokból - ráadásul félrefordítva - oktatja az mlsz a semmit, addig itt nem lesz semmi.
amíg nem térünk vissza a régi magyar hagyományokhoz, a játékosság, a kreativitás, a semmihez sem hasonlítható stílus (max a brazilokéhoz), addig itt nem lesz semmi.

évtizedek óta halljuk:
nincs pénz.
nincs pálya.
nincs gyerek.

lett pénz, súlyos milliárdok.
lettek pályák.
vannal akadémiák.

minek? :lol:
az egész alapja, a szaktudás nincs meg, tegnap láttam pazzinit a milanban, egy semmi az ember, komanékkal volt egy korosztályban az ifi ebén, és tessék a milanban kezdő.

ahogy van kibasznám az egész magyar focivezetést, az összes bírót (mind korrupt), az összes döntéshozót, a TF-ről minden tananyagot kukábabasznék, és nulláról kellene kezdeni, mondjuk egy 4-5 év múlva, amikorra elvégzi az a pár értelmesebb ember az edzőképzést és 6 éves gyerekekkel el lehet kezdeni foglalkozni.
de addig kuka az egész, röhögni lehet csak a fradin, győrön, mindenkin.
Kép
Kép
Kép

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. május 19., hétfő 9:56

leszögezem, hogy nem szeretem a magyar focit. korábban a Fradit ráadásul rühelltem is, és most se tetszik a fenn hordott orr még a fórumos Fradistáktól sem. ennek ellenére egyet kell értsek Markyval. Magyarországon jelenleg egyetlen csapatnak vannak komoly európai szintű terveik. lassan minden adott a Fradinak ahhoz, hogy nemzetközi porondon is állandó résztvevő legyen. kaptak egy stadiont, van pénz (már eleget vitatkoztatok, hogy honnan, most nem akarok újabb vitákat, mert nekem aztán tényleg fogalmam sincs), van egy normális vezetés, talán most egy jó edző, európai szintű szurkolótábor, és van egy-két játékos, akit komolyan lehet venni. gondolok itt Besicre és Leonardora. bízom benne, hogy a nyáron jól sikerül zárni az átigazolási időszakot, és hoznak melléjük még 2-3 hasonló képességű játékost. abban az esetben nem tudom elképzelni, hogy ne a Fradi legyen a bajnok jövőre. 5 éven belül én azt várom, hogy állandó kupaindulók legyenek. jelenleg az egyetlen lehetőség, hogy a magyar foci elinduljon felfelé a lejtőn az az, hogy egy csapat szerezzen egy csónakot, és kihúzza a vízből a többit. ez pedig valami hihetetlenül kellene most a magyar labdarúgásnak, mert vonzóbbá tenné a bajnokságot minden játékos számára.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 19., hétfő 9:55

BBarni írta:Besic: jövőre is maradni szeretnék a Fradinál!

:salute: :salute:
Nagyon imádom a srácot, bevallom nem hittem volna, hogy még 1 évet akar maradni!Már azóta szimpatikus amikor lenyilatkozta, hogy innen max egy Dortmundba vagy Milanba megy el! :mrgreen:
Ha meglenne az EL akkor szerintem Pavlovicot is megtudjuk szerezni végleg is akár, nagyon erős csapatunk lehet! :zoldsalas:
Hihetetlen, hogy egy "sima EL szereplés" is mennyire sorsfordító lehet egy csapatnál...
Milanba? Minek? A Fradi jobb csapat, hiszen indulnak majd az EL-ben, míg a piros-feketék... :roll: :mrgreen:

Ez viszont jó, mert nem kell majd pótolni, legalábbis 1 évig.

(Fradista lettem :| :mrgreen: )
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

BBarni

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. május 19., hétfő 9:30

Besic: jövőre is maradni szeretnék a Fradinál!

:salute: :salute:
Nagyon imádom a srácot, bevallom nem hittem volna, hogy még 1 évet akar maradni!Már azóta szimpatikus amikor lenyilatkozta, hogy innen max egy Dortmundba vagy Milanba megy el! :mrgreen:
Ha meglenne az EL akkor szerintem Pavlovicot is megtudjuk szerezni végleg is akár, nagyon erős csapatunk lehet! :zoldsalas:
Hihetetlen, hogy egy "sima EL szereplés" is mennyire sorsfordító lehet egy csapatnál...

Vissza: