HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 26., vasárnap 14:42
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 26., vasárnap 14:41
Van már játékosunk akit még nem hoztak szóba senkivel?Realista24 írta:A Daily star keményen tolja. Benzemát és DiMaríát adnának Suarezért.![]()
De Higut és Lópezt is vihetik, ha az kell.
Ezt tényleg komolyan megírta valamelyik újság?Aha...hihető.....meg modric és pepe mehet kondogbiáért nem?
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 26., vasárnap 14:39
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. május 26., vasárnap 14:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 26., vasárnap 14:36
HozzászólásSzerző: szabazs » 2013. május 26., vasárnap 14:28
HozzászólásSzerző: cart » 2013. május 26., vasárnap 14:23
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2013. május 26., vasárnap 14:18
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 26., vasárnap 14:10
Ez esetben itt lenne az ideje első lépésként minimum egy 4-5 kilótól nagyon gyorsan megszabadulni a jóllakott óvodásnak!El Real Madrid ficha a Casemiro
Na az lesz akkor nagyon sovány, már csak az eltérő stílusuk miatt is!Eddig szerintem aki tényleg napirenden volt az Casemiro, aki jönni fog kiegészítő embernek, illetve talán Kondogbia, de róla is elhalkultak a pletykák, illetve elképzelhető, hogy Ők egymás alternatívái.
HozzászólásSzerző: Berti » 2013. május 26., vasárnap 14:05
Hát én eddig nemtudtam sokmindent a gyerekről, de megnéztem ezt és pár videót, ami után nyiltan állíthatom, hogy nemkell ide! Full bizonytalan játék, rövid, eladott labdák, pattan előtte a labda össze-vissza, illetve ami ebbe a videóba is van, hogy 3-an maradtak kapussal +1 védővel, ő meg elbaltázza.Galacticos írta:..
FFW Scouting Report: Geoffrey Kondogbia ..
nézzétek végig a videót, még négy perces sincs, megéri megnézni.
HozzászólásSzerző: Raúl » 2013. május 26., vasárnap 14:03
Másik madridista oldalon simán levörösördögözi a Liverpoolt a cikkíró sporttársAncelottinak sem lenne ellenére, hogy Liverpoolból Madridba költözzön a csatár, aki egy korábbi nyilatkozatában utalt arra, hogy bár 2016-ig köti szerződés a Vörös Ördögökhöz, benne van a pakliban a váltás.
HozzászólásSzerző: Gaborone1 » 2013. május 26., vasárnap 14:02
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 26., vasárnap 14:02
Jah hát így gondolod ezt te meg én,de mikor leírok ilyeneket,megkapom hogy értetlen hülye vagyok,mikor kidobnék sok milliót ilyen Vidal féle emberekre,aki-szerintük-vagy beválna,vagy nem...mindig azzal jönnek(egyesek),akkor miért nem igazolunk tehetségeket olcsón.Amikor meg megkérdem,mégis kikre gondolnak,olyankor egy,mondom EGYETLEN EGY nevet nem látok soha...azaz egyszer valaki megemlítette Belhandat,aztan később kiderűlt,azt se tudja kicsoda...Elnézést de mit akartok Kondogbiákkal? Ide Vidalok kellenének, kész, kiforrott játékosok, nem ígéretek. Pont a középpályára kellenek nagy kaliberű arcok, nem kényszermegoldások. Gündogant nem ismerem, nem nyilatkozok róla, nem vágom miben jó, de Kondogbia nálam Khedira 2.0, de az biztos hogy nem Real-kezdő szint. Talán Verratti lenne jó megoldás, de egy jól megszervezett csapat nélkül ő is meghalna. Amúgy miért nyomatja mindenki ezeket a neveket? Volt róluk cikk, hogy valóban, komolyan érdeklődünk irántuk? Mert ez kimaradt az életemből..
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 26., vasárnap 13:57
HozzászólásSzerző: pulci » 2013. május 26., vasárnap 13:56
Ebbe lehet, hogy igazad van csak lehet nem idén.RaúlRealMadrid írta:Mert szerintetek Pérez nem fog válaszolni Neymarra? Aha... hát akkor nem ismeritek. Ha 90 milkáért jön akkor annyiért, de meg fogja venni.
HozzászólásSzerző: cart » 2013. május 26., vasárnap 13:49
És hogy hozol valakit, ha nem akar jönni? Megfenyegeted a családját, vagy hogy gondoljátok ezt?Mike írta: Verratti-Gündogan kettőst.
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. május 26., vasárnap 13:48
HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. május 26., vasárnap 13:47
persze hogy nem. essien szerepét venné át, fiatal, jó fizikumú az ára is jó. szerintem nem lőhetünk vele nagyon mellé, ha meg beválik, jól száll be azokon a meccseken amiken lehetőségek kap akkor meg csak nyerünk vele.A keretben elférne, fokozatosan lehetne próbálgatni, de rá építeni nem lehet szerintem.
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. május 26., vasárnap 13:45
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 26., vasárnap 13:44
hang nélkül nézted? a fele eladott labdája után visszafújták neki a szabadot.RealMadridFanatic írta: Rengeteg eladott labda,
pedig egy ilyen scouting reportos videóból ki lehet indulni szerintem. a skill showos szarokból nem. ebben benne van a rossz is, és csak egy meccsről van összeszedve.RealMadridFanatic írta:Nem ítélek videó alapján,
8millióért szerintem jó vétel lenne a padra.RealMadridFanatic írta:A keretben elférne, fokozatosan lehetne próbálgatni, de rá építeni nem lehet szerintem.
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem