Egyedül Bale igazolás aggaszt, de remélem Zizunak jó a beszélőkéje, mert Spurs nem nagy akarja engedni

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. május 26., vasárnap 17:03
HozzászólásSzerző: sonic » 2013. május 26., vasárnap 16:47
Ha annyi gyemantfelkrajcarom lenne mint ahanyszor lattam ezt itt leirva....ateeemadrid írta:Hosszú évekre meglehetne oldani
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 26., vasárnap 15:47
Elvileg a Madrid újratárgyalná ezt az előzetesen lekötött 6 millás árat, mert így utólag a vezetők is sokallják! De amúgy ja ...!casemiro meg vicc 6 milláért.
Jelen helyzetünket tekintve akarni akarhatnak, csak ........Meg olvastam 1 olyat, hogy a Chelsea meg a MU. verseng Modricért
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. május 26., vasárnap 15:37
Szvsz magasan a legjobb opció jelenleg, gyors, technikás, 2lábas, nagy munkabírású, és a döntőben + ellenünk is látszott, hogy mentálisan is eléggé rendben van a srác. Hosszú évekre meglehetne oldani a középpályánk kreatívabb részét egy Modric - Gündogan duóval, persze mögéjük még kéne valaki.Egy tök átlagos jó futballista. Semmi extra. Én nem látom ezt, hogy ő akár Xabi, akár Khedira, akár Modric párjaként rendbe teszi a kp-nkat. Padra elhoznám, mert nem rossz futballista, de nekünk jobb játékos kell a kezdőbe.
HozzászólásSzerző: flori » 2013. május 26., vasárnap 15:25
Egy tök átlagos jó futballista. Semmi extra. Én nem látom ezt, hogy ő akár Xabi, akár Khedira, akár Modric párjaként rendbe teszi a kp-nkat. Padra elhoznám, mert nem rossz futballista, de nekünk jobb játékos kell a kezdőbe.
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 26., vasárnap 15:19
Az általam olvasott hírek szerint a Zenitnél már mindenki kibékült mindenkivel. Gondolom a reklamáló oroszok megkapták a fizetésemeléstHulk papával mi a helyzet? Tudtommal eléggé rühellik őt az orosz fenegyerekek, és nem érzi magát a legjobban. Nála mennyi esélye lehetne Perez apónak?
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. május 26., vasárnap 15:18
Nem szeretnélek megbántani, de az hülyeség. Május 26.-án pánikigazolásról beszélni több mint vicces.Matt009 írta: Pánik igazolás. Kell egy negyedik ember a kp-ra. Ennyi. Verratti off, Vidal off, Pogba off... Gündogan meg Kondogbia az utóbbi időben hírben sem szerepeltek. Best summer so far...
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. május 26., vasárnap 15:13
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 26., vasárnap 15:13
Folyamat puffogsz Jesé miatt, mikor azt sem tudod, hogy maradni akar-e vagy sem. Egy deka hír nincs vele kapcsolatban, hogy mit akar vagy mit akarnak vele.mondjuk vicc, hogy Casemiro előbb kap szerződést, mint Jesé semmi extrát nem nyújtott a brazil, de azért 6 milláért vegyük meg. Hát nem tudom, remélem rám cáfol, de eddig kevés szerintem amit nyújtott.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2013. május 26., vasárnap 15:12
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. május 26., vasárnap 15:09
Egy tök átlagos jó futballista. Semmi extra. Én nem látom ezt, hogy ő akár Xabi, akár Khedira, akár Modric párjaként rendbe teszi a kp-nkat. Padra elhoznám, mert nem rossz futballista, de nekünk jobb játékos kell a kezdőbe.Gündogan
Pánik igazolás. Kell egy negyedik ember a kp-ra. Ennyi. Verratti off, Vidal off, Pogba off... Gündogan meg Kondogbia az utóbbi időben hírben sem szerepeltek. Best summer so far...Hát nem tudom, remélem rám cáfol, de eddig kevés szerintem amit nyújtott
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. május 26., vasárnap 15:09
Nem, de szerintem nem is szánják többre, aztán annak csak örülünk, ha majd mégis meglep minket valamivel.madridronie írta:Valaki egyébként lát benne valamit egy kiegészítő ember szerepén kívül???Elvileg az első igazolásunk Casemiro 6M.!
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. május 26., vasárnap 15:08
én látok. technikás, jól lép be a támadásokba. ha nem is egy Vidal, de szerintem meg állja a helyét.Valaki egyébként lát benne valamit egy kiegészítő ember szerepén kívül???![]()
ez viszont igaz, Jesé helyzetét is tisztázni kell. jövőre meg minnél többet nyomatni.mondjuk vicc, hogy Casemiro előbb kap szerződést, mint Jesésemmi extrát nem nyújtott a brazil, de azért 6 milláért vegyük meg. Hát nem tudom, remélem rám cáfol, de eddig kevés szerintem amit nyújtott.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 26., vasárnap 15:07
mondjuk vicc, hogy Casemiro előbb kap szerződést, mint Jesémadridronie írta:Valaki egyébként lát benne valamit egy kiegészítő ember szerepén kívül???Elvileg az első igazolásunk Casemiro 6M.![]()
Előbb adjon le minimum 3-5 kilót a jóllakott óvódás, aztán esetleg van miről beszélni!!! ....![]()
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 26., vasárnap 15:04
Valaki egyébként lát benne valamit egy kiegészítő ember szerepén kívül???Elvileg az első igazolásunk Casemiro 6M.
Előbb adjon le minimum 3-5 kilót a jóllakott óvódás, aztán esetleg van miről beszélni!!! ....Én örülni fogok neki.
Egyelőre semennyire, csak elég sanszos (mondjuk úgy akkor féligEz mennyire hivatalos?
A hírek szerint mindenképp az első csapathoz!És talán ami fontosabb, hogy melyik csapatunkhoz igazoljuk végül?
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. május 26., vasárnap 14:58
Ez mennyire hivatalos? És talán ami fontosabb, hogy melyik csapatunkhoz igazoljuk végül?Los Blancos írta:Elvileg az első igazolásunk Casemiro 6M.
Én örülni fogok neki. kell mellé Verratti/Gündogan és akkor a középpálya rendben lesz szerintem.
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. május 26., vasárnap 14:57
HozzászólásSzerző: TopaCriss » 2013. május 26., vasárnap 14:49
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. május 26., vasárnap 14:48
Viszik CRt Suarezért?Realista24 írta:Van jobb is. Ugyanaz az újság hozta le, hogy ugyanaz a négy játékos közül választhat a Tottenham és a Liverpool is
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 26., vasárnap 14:43
Van jobb is. Ugyanaz az újság hozta le, hogy ugyanaz a négy játékos közül választhat a Tottenham és a Liverpool isAha...hihető.....meg modric és pepe mehet kondogbiáért nem?
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem