szóval:
kell legalább egy a thiago, verratti, gündogan pakkból. nekem mindegy, talán az olasz a legnagyobb lutri, a másik 2 miatt nyugodtan mennék alukálni.
kell még egy kp-s a kondogbia, pogba, luisgustavo, vmifekazidaneajánlásával csomagból, mert kell izom, fizikum, erő és technika, labdabiztosság a kp-ra. legjobban pogbának örülnék, conte már nem annyira.
jön bale akkor.
meg carvajal.
én így 4 igazolással elégedett lennék, de mindennél fontosabb a teljesen más felfogás.
természetesen az argentinok, kedirák, meg egyéb szutykok takarodjanak.
akarni lehet, de nincs jelenleg senki akit hozni elehetne. Neymar volt az utolso aki megfelelhetett volna a Real altal tamasztott kovetelmenyeknek. De a barszat valasztotta Perez semmit nem tudott ezzel kezdeni ez van. Mas nincs, vagy Bale vagy senki. ez van. Belhandaban meg nem gondolkodik a vezetoseg, pedig ot is Zizou ajanlotta anno. ennyi a valasztek, inkabb Bale mint DM v Callejon.
én egyértelműen jövőre vagy a vébé előtt vagy utána csapnék le lucasra. nálam ő a jövő kulcsa.De akkor kit látnátok szívesen Di Maria helyén? Nagy választék nem maradt.
hagyjadmárBelhanda, még mindig :-)

ő már tudja milyen béellt nyerni a madriddal is, hozhatja szépen magával luis gustavot!Jupp üngyöke nyilatkozott, hogy Pereznél a labda, csak hívnia kell ügyfelét és megy is.