VB - 2014

Archívum

Ki volt a világbajnokság legjobb játékosa?

A szavazás 2014. július 16., szerda 21:44-kor befejeződött.

James
20
17%
Messi
12
10%
Robben
52
44%
Neuer
2
2%
Kroos
11
9%
Hummels
0
0 szavazat
Di María
4
3%
Lahm
1
1%
Mascherano
15
13%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 117

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

Re: VB - 2014

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. május 31., szombat 21:47

Akartam kérdezni, hogy ki az a Paletta, mivel foglalatoskodik és hol :D
"And my heart will leave you never."

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 31., szombat 21:43

egy a fodrász ivánéval
Nem illik.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. május 31., szombat 21:41

Ez a Paletta hogy néz már ki :lol: Vállig érő hosszú haj, miközben a feje tetején kopaszodik
Mellette még rosszul is játszik. A kommentátor szerint a Juventus vinné. Nagy erősítések lesznek Morataval :lol:

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 31., szombat 21:37

ezek az olasz hátvédek egyénileg nagyon képzetlenek. komolyabb letámadással simán zavarbahozhatók, meg amúgy is igazából
Nem illik.

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. május 31., szombat 21:37

Álljon össze az RVp - Hunter csatárduó a második félidőre :cheers:
"And my heart will leave you never."

András93

HozzászólásSzerző: András93 » 2014. május 31., szombat 21:30

realmadridfan írta:Miért? A keret borzalmasan orrnehéz, hátrébb tele közepes játékosokkal, ez az Uruguay pótselejtezőre kényszerült..
És? Az előző világbajnokságra is pórselejtezőn jutottak ki, ott meg tudjuk mi lett. Itt már semmit nem számít, hogy ki hogyan jutott ki.
Egyébként én sem érzem, hogy pl. negyeddöntőig mennek, már a csoportból sem lesz könnyű továbbjutni, de nem bánnám, szimpatikusak. :D

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. május 31., szombat 21:08

Nem lehet róla mondani semmit. Igaz a játék egy csomó időt állt Montolivo sérülése miatt
Egyébként úgy tűnik feljebb játszik a megszokottnál.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 31., szombat 21:01

Olaszok meccsét követi valaki? Verratti milyen?
Nem illik.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 31., szombat 20:54

realmadridfan írta: Miért? A keret borzalmasan orrnehéz, hátrébb tele közepes játékosokkal, ez az Uruguay pótselejtezőre kényszerült.. Suarez sérült, lehet teljesen ki kell hagynia a csoportmeccseket. Az olaszok biztosan jobbak náluk, Angliával lesz egy ki-ki meccs. ha az angoloknak lenne egy értelmes edzőjük, akkor nem lenne kérdés, jó az a keret, tele tehetséges sikeréhes fiatalokkal. szerintem nem élik túl a csoportkört az uruk.
jó, most nem akarok bizonygatni, meglátjuk majd. szerintem negyeddöntőig elmennek
Nem illik.

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. május 31., szombat 20:52

ateeemadrid írta:Mert pl. Mata mit csinált, amiért megérdemli a válogatott tagságot?
Ez nem (csak) erről szól. Ha ilyen alapon menne, akkor minden világeseményen szinte teljesen más keretek játszanának, talán nem véletlen hogy ez nem így van.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 31., szombat 20:52

Isco nem volt rosszabb, mint pl Mata, ahogy Negredo sem volt rosszabb, mint Torres, de pl Callejon sem volt rosszabb, mint Villa. VDB szereti a megszokottat, igazából nem lep meg a kerete, az lesz érdekes, miféle újáépítéshez kezd a vb után. Egyébként Thiago, Navas hiányozni fog a keretből űgy gondolom.
Nem illik.

realmadridfan

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2014. május 31., szombat 20:50

ziro4vr írta:23as Uru keret ,a belgák mellett nálam ők azok, akik messzire juthatnak a kisebbek közül
Miért? A keret borzalmasan orrnehéz, hátrébb tele közepes játékosokkal, ez az Uruguay pótselejtezőre kényszerült.. Suarez sérült, lehet teljesen ki kell hagynia a csoportmeccseket. Az olaszok biztosan jobbak náluk, Angliával lesz egy ki-ki meccs. ha az angoloknak lenne egy értelmes edzőjük, akkor nem lenne kérdés, jó az a keret, tele tehetséges sikeréhes fiatalokkal. szerintem nem élik túl a csoportkört az uruk.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. május 31., szombat 20:49

Mert pl. Mata mit csinált, amivel kiérdemelte a válogatott tagságot?
Azt viszont aláírom, hogy Isco kihagyását meg lehetne érteni. Lopezét is, de azt már csak az idei teljesítménye alapján. Habár Reina... pff.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ateeemadrid 2014. május 31., szombat 20:51-kor.

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. május 31., szombat 20:47

ateeemadrid írta:Isco: A flop szerintem erős túlzás, pl. a király-kupa döntőben sztem egyértelmű MotM volt, de pl. a Dortmund ellen is jól játszott, de jöhetnék a BL-döntővel is, ahol sokat számított a becserelése. Szerintem bőven elférne ebben a spanyol keretben, ahol olyan röhejes nevek találhatóak, mint mondjuk Torres.
Torres helyett nyilván Negredo-nak kellett volna szerepet kapni, de Isco kihagyása teljesen érthető, ennyire ne legyünk madridisták (na jó, de). Voltak jó időszakai, meccsei, de ebben a válogatottban még eszméletlenül újonc lenne, és bár nagyon kedvelem, de idé nincs helye Cazorla/Mata/Silva helyett. Rengeteget kell fejlődnie, ő a jövő embere. Az megvan mikor a döntőben kb. 6 a 3 ellen mehettünk, erre mint aki elsőnek cselez belevezette egy védőbe a labdát?

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 31., szombat 20:37

enyhe izomszag lehet a ghánai öltözőben :lol: :lol:
Nem illik.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. május 31., szombat 20:36

Na nézzük mire képesek a ghánaiak messideco fiai ellen. :lol:
Remélem leverik a g*cibe. :mrgreen:

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. május 31., szombat 20:33

Hát nem tudom, szerintem Lopez idén abszolút nem nyújtott annyira kiemelkedőt, hogy ilyen nyilvánvalóan válogatottban lenne a helye.
Nem csak erre az évre gondoltam, de az, hogy egy Reina előrébb van nála, az elég szégyen, szerintem. De Valdes is előtte volt.
Iscot meg én sem hívtam volna be, elég nagy flop volt gyakorlatilag a második hónapjától folyamatosan, egy ideig nem is játszott... Na nem mintha Xavi jobb döntés lenne, de mondom, ha én lennék VdB, ez az Isco nálam sem lenne válogatott.
A flop szerintem erős túlzás, pl. a király-kupa döntőben sztem egyértelmű MotM volt, de pl. a Dortmund ellen is jól játszott, de jöhetnék a BL-döntővel is, ahol sokat számított a becserelése. Szerintem bőven elférne ebben a spanyol keretben, ahol olyan röhejes nevek találhatóak, mint mondjuk Torres.

Carvajal kihagyása meg egyszerűen teljesen érthetetlen számomra, nem hogy a keretben, de a kezdőben is egyértelműen ott lenne a helye. És akkor is érdekesnek találom, hogy egy BL-győztes Realból 3 ember van az egész keretben. De mind1.
De azért összetettebb dolog ez annál, mint hogy egy kicsinyes gyökérnek állítsuk be a klub egyik legnagyobb legendáját, örülnék ha nem kéne ilyeneket olvasnom egy madridista fórumon. :roll:
Eszem ágában sincs "kicsinyes gyökérnek" beállítani, de akkor is az tűnik számomra a leglogikusabb magyarázatnak, hogy még mindig megvan sértődve. Alapból sokszor volt olyan, hogy a szezon közben lejátszott barátságos meccseken pihentette a barcásokat, az alapból idősebb Xabit meg nyomatta egész meccsen. Voltak érdekes húzásai, maradjunk annyiban.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 31., szombat 20:29

23as Uru keret
Kapusok: Fernando Muslera (Galatasaray – török), Martín Silva (Vasco Da Gama – brazil), Rodrigo Munoz (Libertad – paraguayi)
Védők: Diego Lugano (West Bromwich Albion – angol), Diego Godín (Atlético Madrid – spanyol), José Maria Giménez (Atlético Madrid – spanyol), Martin Cáceres (Juventus – olasz), Maximiliano Pereira (Benfica – portugál), Jorge Fucile (Porto – portugál), Sebastian Coates (Nacional)
Középpályások: Egidio Arévalo Ríos (Morelia – mexikói), Walter Gargano (Parma – olasz), Diego Pérez (Bologna – olasz), Álvaro González (Lazio – olasz), Álvaro Pereira (Sao Paulo – brazil), Cristian Rodríguez (Atlético Madrid – spanyol), Gastón Ramírez (Southampton – angol), Nicolás Lodeiro (Botafogo – brazil).
Támadók: Luís Suárez (Liverpool – angol), Edinson Cavani (PSG – francia), Diego Forlán (Cerezo Oszaka – japán), Cristian Stuani (Espanyol – spanyol), Abel Hernández (Palermo – olasz).

a belgák mellett nálam ők azok, akik messzire juthatnak a kisebbek közül
Nem illik.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 31., szombat 20:27

essien!!!!!!!!! :iszunk: :cheers: :happy: >:] :rock:
Kép
Kép
Kép

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. május 31., szombat 20:24

Hát nem tudom, szerintem Lopez idén abszolút nem nyújtott annyira kiemelkedőt, hogy ilyen nyilvánvalóan válogatottban lenne a helye. Meg egyébként is Iker az első számú, nem oszt nem szoroz, hogy ki van mögötte egyrészt, másrészt meg úgy van vele, hogy ez a kettő már úgyis hozzászokott a padhoz, ki tudja Lopezzel mit tenne a válogatott szele.
Iscot meg én sem hívtam volna be, elég nagy flop volt gyakorlatilag a második hónapjától folyamatosan, egy ideig nem is játszott... Na nem mintha Xavi jobb döntés lenne, de mondom, ha én lennék VdB, ez az Isco nálam sem lenne válogatott.
Carvajal viszont tényleg messze a legjobb jobb hátvéd volt.
De azért összetettebb dolog ez annál, mint hogy egy kicsinyes gyökérnek állítsuk be a klub egyik legnagyobb legendáját, örülnék ha nem kéne ilyeneket olvasnom egy madridista fórumon. :roll:

Azt remélem érti mindenki, hogy én sem értek egyet VdB minden döntésével, de nem lehet azzal magyarázni egy-egy döntést, mert hogy egy hisztis vénember lett belőle. Összetettebb lény annál az ember, biztos vagyok benne, hogy megvan a maga érve a döntései mellett.
De persze lehet tovább szidni az öreget, gondolom nagyon bnántja őt a sok idióta döntése, miközben épp csókolgatja az aranyérmeit. :)

Vissza: