Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 27., hétfő 14:31

Realista24 írta:Ibra nem jön, kár rá pazarolni a karaktert.
várjál egyelőre falcaon jussanak túl, zlatan nemjövetele még túl nagy falat számukra.

:mrgreen:
Kép
Kép
Kép

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 27., hétfő 14:19

Ibra nem jön, kár rá pazarolni a karaktert.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. május 27., hétfő 14:18

parádés lenne ha Zlatan jönne. legalább ennyi haszna legyen ancselottinak.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. május 27., hétfő 14:12

gerzsoooo írta:Az árát régen visszahozta még az óriási fizuval is. Ezért nem értem egy PSG/Monaco miért nem akarja még mindig vinni. Ázsiai piacon óriási az értéke és Adidas reklámarc.
Én ezt nem igazán hiszem. Mondjuk optimista vagyok, és azt mondom hozott szponzori pénzeket, meg eladott 1-2 mezt. De hogy az nem fedezti a 67 millás vételárát + a fizuját ami 4 évre még vagy 40 az is tuti.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. május 27., hétfő 14:10

El Unico írta:
Ha tényleg igaz hogy Coentraot csak 20 körül adjuk el a Monaconak akkor az évszázad balfékjei vagyunk...
Azt a címet már megnyertük. Ha eladjuk Coentraot 20millióért,akkor címet védünk... :angry:
Szerintem Coentrao eladásába közrejátszik az is, hogy akarunk 1-2 drága igazolást, és kell a pénz. Mást nem tudok elképzelni. Nachot majd felhozzák csere bhv-nek, aztán ha Marcelo ismét lesérül, vagy nem nyeri vissza a formáját, akkor meg bámulunk, mint borjú az új kapura. Ha van év, amikor nem szabad Coentraot elengedni, akkor az az idei. Ráadásul 18 milláért? Hülyék vagyunk mi? Végigjátszotta a szezont, korrekt teljesítményt tett le az asztalra, nem játszott ennél jobban a Benficában sem, és mi 30 ért vettük. Akkor most a licit 30-ról indul...

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. május 27., hétfő 14:07

Igazából én szívesen látnám itt Ibrát. 2 jó év simán benne van még. A Barca "utálata" csak plusz motiváció számára. Kérdés, hogy Cével hogy jönnének ki, de szerintem elférnének ketten a pályán.

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. május 27., hétfő 14:03

De most így agyalva..
Ibrahimovic??? Ha már PSG..

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. május 27., hétfő 13:59

Ha tényleg igaz hogy Coentraot csak 20 körül adjuk el a Monaconak akkor az évszázad balfékjei vagyunk...
Azt a címet már megnyertük. Ha eladjuk Coentraot 20millióért,akkor címet védünk... :angry:
:goat:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 27., hétfő 13:58

Ezért nem értem egy PSG/Monaco miért nem akarja még mindig vinni. Ázsiai piacon óriási az értéke és Adidas reklámarc.
Mert eredményeket akarnak elérni, nem pedig pénzt keresni, az van nekik elég.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Erti

HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 27., hétfő 13:58

[
Anthony írta:Ugyanmár, az bagatell. Ott van Kaká, a 100 milliós bukta, ahhoz képest semmi.
Kaká leglább hozott pénzt is. Szerintem a legnagyobb bukta az Di María. 35 millióba került és miatta nem jött Silva, mert Mourinhonak ő kellett

gerzsoooo
Kedvenc játékosaid: Hierro, R. Carlos, Zizou
Kedvenc csapatod: régiek :)

HozzászólásSzerző: gerzsoooo » 2013. május 27., hétfő 13:56

Ugyanmár, az bagatell. Ott van Kaká, a 100 milliós bukta, ahhoz képest semmi.
Ez nekem régi szívfájdalmam. Akkor Silva és Villa a Kaka árért és akkor semmi problémánk nem lenne. Kár érte. Annyiban nincs igazad, hogy semmi bukás nincs, max az igazolási renoménk bár az így is szinte nulla... Az árát régen visszahozta még az óriási fizuval is. Ezért nem értem egy PSG/Monaco miért nem akarja még mindig vinni. Ázsiai piacon óriási az értéke és Adidas reklámarc.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. május 27., hétfő 13:51

gerzsoooo írta:Ha tényleg igaz hogy Coentraot csak 20 körül adjuk el a Monaconak akkor az évszázad balfékjei vagyunk...
Ugyanmár, az bagatell. Ott van Kaká, a 100 milliós bukta, ahhoz képest semmi.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. május 27., hétfő 13:47

petiamadridista írta:
május.27.
Az igaz. csak már ilyenkor elszedték a legjobb neveket.
Hát most bassza meg..
Ráadásul más jó hangzású személyek meg nem keringenek az éterben...
Ez persze nem azt jelenti, hogy nem jönnek.
De. szerintem nem fognak.
Bale-t fogja mindenki üldözni augusztusig.
Fos lesz, ezt előre lehet borítékolni. A torinóiak meg nem adják oda azt aki nekünk kell.

abszolút +1
nem vagyok bizakodó a következő szezonunkkal kapcsolatban. :roll:

petiamadridista

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. május 27., hétfő 13:45

május.27.
Az igaz. csak már ilyenkor elszedték a legjobb neveket.
Hát most bassza meg..
Ráadásul más jó hangzású személyek meg nem keringenek az éterben...
Ez persze nem azt jelenti, hogy nem jönnek.
De. szerintem nem fognak.
Bale-t fogja mindenki üldözni augusztusig.
Fos lesz, ezt előre lehet borítékolni. A torinóiak meg nem adják oda azt aki nekünk kell.

gerzsoooo
Kedvenc játékosaid: Hierro, R. Carlos, Zizou
Kedvenc csapatod: régiek :)

HozzászólásSzerző: gerzsoooo » 2013. május 27., hétfő 13:44

Még mindig azt tartom hogy elképesztően jó csapatot lehetne összerakni szinte semmi pénzből, játékosaink okos eladásával cserélgetésével. Sajnos elég s@@@gg hülyének tűnik a vezetés mint mindig. Pedig nagyon nem járhatnánk rosszul.

van
Denis - akiért lehetne hozni Carvajalt ingyen és Denisre ugyanez az opció mehetne (Denis menni akar, Carvajal jönne - Bayer hírek szerint vinné)
Morata - + 12-20 millio és helyére lehetne hozni Iscot (Moratanak jo lenne fejlődne és nekük lenne egy Isconk akiben van tartalék és elég sok posztra jó a srác)
Pepe - elég jó áron vinnék 20 millio körül Angliába - feléért lehetne Garay aki nem lenne elveszett
Higuain - asztalra kell csapni! vagy lófütyi vagy Pogba/Vidal am nincs üzlet még ha 30-at adnának is mert a kp. olyan szinte gyenge hogy az hihetetlen... (Khedira, Modric, Alonso... ez hervadt) egy az egyben Pogbáért vagy 10-20 millioval Vidalert üzlet lehetne
Jese - beprobálkoznék Dortmundban, hogy Jese (+opció 2 évre) és Sahin végleg meg apróért Gündogan - két részről is jól járnénk lenne egy Gündogan, 1-2 év múlva meg egy olyan Jese hogy Kloppot szentté avathatjuk és meg van CR pótlása oldva apróért
Di Maria - Veratti/Matuidi valakit onnan el kellene hozni érte mindenképp és hozni még Ancelottit
Khedira - eladni simán 20 körül Angliába bárhova amit kapunk, azt további középpályás megvételére költeni.

Nagyon sajnálom hogy nevek között Wilshere és Banega nem merül fel... Nekünk ilyen nevek kellenének. Nem hiszem el hogy ne tudnánk elhozni őket ha valakiért érte egy kamion euró menne. Pár néven azért elgondolkoznék még Obiang, Capoue, M'Villa (rossz orosz kitérő után egy olcsó mentőöv lehetne) kiegészítőnek nem rossz áron lehetne hozni őket a középre. Szélre Griezmann, Bernard (rá kíváncsi lennék Hehe mit mond...). Nem tudom ki nézett Lille meccseket Digne nekem elképesztően tetszik. 19 éves balon játszik, folyamatos kezdő, megbízható eléggé gólja és gólpassza van pár. Ha Coentrao távona őt szívesen látnám, Zidanet bevetve hozható lenne. Nekem ugyanez igaz Zuomara is. Kevesebb meccsen volt kezdő mint Digne. Középső védő, 18 és nagyon tehetséges, Mu már akarja vinni, nekünk Albiol pótléknak jó lenne kevesebb fizuért.
Néha csak fogom a fejem mit művelünk... Mindenkin rajta az eladó cédula és az árak röpülnek lefele. Ha tényleg igaz hogy Coentraot csak 20 körül adjuk el a Monaconak akkor az évszázad balfékjei vagyunk...

Corleone
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC

HozzászólásSzerző: Corleone » 2013. május 27., hétfő 13:43

De kéne egy igazi gólvágó is CR mellé (elé) mert Benzema nem az...
Tavaly azért már meg-meg mutatta, hogy termelékeny támadó. De ez a gólvágó is egy relatív fogalom számomra, szerintem mindegy, hogy a Valencia 6-ot vagy épp "csak" 3-at kap tőlünk. Nem ez a lényeg. Akkor és ott villogjon, amikor kell.. Ez pedig a BL. Ott Benzemával meg nincs és nem is volt baj nagyon. :-)

Persze, hibázik ő is és ilyenkor én (is) ráhúzom a vizes lepedőt, ha igazán megérdemli ott és akkor.

Visszatérve erre a csatárkérdésre, többekkel egyetértve én is megadnám neki a következő évet, mint utolsó esély. De persze nem én vagy nem mi vagyunk az edzők, majd kiderül.. Viszont én egy rutinosabb támadót tudnék elképzelni Benzema mögé, HA kap egy teljes évet bizonyításra. Rutinos támadó alatt értem például Santa Cruzt, esetleg Berbatovot. Azt gondolom, ha kell jól betudnának szállni a meccsbe, jó és minőségi pótlásai lehetnének.
#happyshitting

Los Blancos
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. május 27., hétfő 13:41

Ezt már úgy néz ki, hogy elk.rtunk ezt az átigazolási szezont.
május.27. :lol: :lol: :kivagyhe:

petiamadridista

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. május 27., hétfő 13:36

Neymar ügy.: Nagyon örülök ,hogy nem ide jött ,nagyon nem bírom az ilyen udvari bolondokat, nekünk olyan játékosok kellenek akik megdöglenek a pályán akik képesek a 120-ik percben is 90 métert sprintelni, Bale és CR ilyenek, szerintem hatalmas kettős lenne+mostmár nem lenne elég csak CR-t levenni a pályáról.Értem ,hogy Bale "angolos" nem az a latin focista, de azért CR is inkább a sebességből él mint a hatalmas cselsorozatokból.Egyszerűen 2 CR-ünk lenne, ráadásul Bale nem az a fajta aki reflektorfényben akar állandóan lenni így nyugodtan megmaradhat CR a "kiskirály".
Neymar biztosan nagy ász lesz a Barcaban.
Posztra jön, Messi -Neymar szél, az első félévben lehet nem lesz az iagzi, de majd beindul. Nagy játékos, nem véletlenül a Brazilok gyöngyszeme, már 21 évesen. Robinhonál bőven jobb, amikor Robinho jött neki nem voltak ilyen statjai, ennyi gólja stb...
Neymar kurva jó játékos. Ez a Messi -Neymar kettős meg szimplán a legerősebbnek hangzik a világon.
Ne higgyük azt, hogy majd ez a gyerek megbukik ott, ha a Barca sikertelen lesz, az tuti nem rajta fog múlni.
És itt kanyarodnék vissza Jeséhez.
Ezzel a Messi - Neymar kombóval egy Jesé - Benzema - Cronaldo triumvirátus nem képes felvenni a versenyt.
Cronaldo jó. Ő tökéletes. De Benzema olyan.. ingadozó. Nem lehet erre a figurárá építeni. Egy igazán jó éve volt a 4ből, a többiben mélyen az alatt játszott amiért hozták. Flopszagú nagyon.
Kell egy igazi világklasszis. Még egy, oda előre. Bale egy angol stílusú erős gyerkőc. Nagy rüszttel, és nagy futómennyiséggel... A real Madrid nem erről szól..
Ide egy Mata - Falcao - (meg a kpra mondjuk Vidal) cucc kellett volna. Akkor egálban lehetnénk a katalánokkal.
Kurva fontosnak tartom, hogy a Mata - Silva duóból valamelyik (optimális esetben mind2) Madridban legyen.
Ezt már hónapok óta írogatom. Ezek spanyol (Mata saját nevelés) játékosok. Akik tudják miről szól a Real Madrid, és az itt elvárt stílust is képesek hozni, ÉS nemzetközileg is komoly teljesítményt képesek lehozni. Mind2 kiváló játékos. Egy Casillas - Ramos - Silva -Mata tengely lehetne egy évekig erős Real Madrid gerince, ami köré épülne fel a többi világsztárból a BL győztes alakulat. Ez csak így működik.
De ugye nincs hír arról, hogy bármelyik is jönne így kvázi fölöslegesen koptatom a billentyűzetet.
Aztán: visszakanyarodva Bale: Igen jó játékos. De kurva sokat is kérnek érte, és a stílusa nem a miénk. Reus viszont a szememben jobb nála. Ez a srác pazarul játszott a Bl döntőben. Aki egy BL döntőben így tud játszani az bezony embereim világklasszis potenciál de durván. Őt el lehetne hozni. Pl.
A jó centerekről meg szépen lassan lecsúszunk. Cavanit hagyjuk. f.szág. Ráadásul baromi drága.
Falcao már elszállt, Agüero is..
Ez így embereim nem lesz jó.
A Kpra Vidal-Pogba tengely közül az egyiket.. nagyon kéne. Vagy ez a Veratti. Valaki, oda úgyis jön ember. Kérdés, hogy milyen lesz.
Szóval:
Reus, Mata , Silva, Vidal , pogba, Verrati, csomagból szemezgetnék. Meg ugye kéne egy igazi csatár. Egy klasszis..
Most perpillanat ötletem sincs, hogy ki legyen az... Passz... Ezt már úgy néz ki, hogy elk.rtunk ezt az átigazolási szezont.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 27., hétfő 13:29

Azt meg ne gondold, hogy Cavani itt több gólt fog verni mint akármelyik csatárunk.
Ezt ilyen biztosan elég nagy bátorság kijelenteni.

Ha olyan középpályánk lenne, mint amilyet a többség szeretne, akkor bátran bíznék a Karim, Jesé duóban.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Los Blancos
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. május 27., hétfő 13:27

tegyük fel karim kidől mondjuk tavasszal, amikor a legfontosabb meccsek jönnek. tényleg egy darab jesével vágnánk neki a clasicoknak, blmeccseknek? most oké, lőtt 20 gólt egy spanyol másodosztályban, tehetséges, de azért kevés lenne ő még erre.

ennek ellenére remélem, hogy jövőre gyakrabban számítunk rá.
Igen akkor 1 darab Jesével. Én nem szarnám össze magam, ha vele kéne kiállni, Higunál szarabb nem lenne helyzetkihasználásban. Viszont ő tudna lendületet adni és 2 passzolni is. :-)

Azt meg ne gondold, hogy Cavani itt több gólt fog verni mint akármelyik csatárunk.

Vissza: