várjál egyelőre falcaon jussanak túl, zlatan nemjövetele még túl nagy falat számukra.Realista24 írta:Ibra nem jön, kár rá pazarolni a karaktert.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 27., hétfő 14:31
várjál egyelőre falcaon jussanak túl, zlatan nemjövetele még túl nagy falat számukra.Realista24 írta:Ibra nem jön, kár rá pazarolni a karaktert.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 27., hétfő 14:19
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. május 27., hétfő 14:18
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. május 27., hétfő 14:12
Én ezt nem igazán hiszem. Mondjuk optimista vagyok, és azt mondom hozott szponzori pénzeket, meg eladott 1-2 mezt. De hogy az nem fedezti a 67 millás vételárát + a fizuját ami 4 évre még vagy 40 az is tuti.gerzsoooo írta:Az árát régen visszahozta még az óriási fizuval is. Ezért nem értem egy PSG/Monaco miért nem akarja még mindig vinni. Ázsiai piacon óriási az értéke és Adidas reklámarc.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. május 27., hétfő 14:10
Szerintem Coentrao eladásába közrejátszik az is, hogy akarunk 1-2 drága igazolást, és kell a pénz. Mást nem tudok elképzelni. Nachot majd felhozzák csere bhv-nek, aztán ha Marcelo ismét lesérül, vagy nem nyeri vissza a formáját, akkor meg bámulunk, mint borjú az új kapura. Ha van év, amikor nem szabad Coentraot elengedni, akkor az az idei. Ráadásul 18 milláért? Hülyék vagyunk mi? Végigjátszotta a szezont, korrekt teljesítményt tett le az asztalra, nem játszott ennél jobban a Benficában sem, és mi 30 ért vettük. Akkor most a licit 30-ról indul...El Unico írta:Azt a címet már megnyertük. Ha eladjuk Coentraot 20millióért,akkor címet védünk...Ha tényleg igaz hogy Coentraot csak 20 körül adjuk el a Monaconak akkor az évszázad balfékjei vagyunk...
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. május 27., hétfő 14:07
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. május 27., hétfő 14:03
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. május 27., hétfő 13:59
Azt a címet már megnyertük. Ha eladjuk Coentraot 20millióért,akkor címet védünk...Ha tényleg igaz hogy Coentraot csak 20 körül adjuk el a Monaconak akkor az évszázad balfékjei vagyunk...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 27., hétfő 13:58
Mert eredményeket akarnak elérni, nem pedig pénzt keresni, az van nekik elég.Ezért nem értem egy PSG/Monaco miért nem akarja még mindig vinni. Ázsiai piacon óriási az értéke és Adidas reklámarc.
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 27., hétfő 13:58
Kaká leglább hozott pénzt is. Szerintem a legnagyobb bukta az Di María. 35 millióba került és miatta nem jött Silva, mert Mourinhonak ő kellettAnthony írta:Ugyanmár, az bagatell. Ott van Kaká, a 100 milliós bukta, ahhoz képest semmi.
HozzászólásSzerző: gerzsoooo » 2013. május 27., hétfő 13:56
Ez nekem régi szívfájdalmam. Akkor Silva és Villa a Kaka árért és akkor semmi problémánk nem lenne. Kár érte. Annyiban nincs igazad, hogy semmi bukás nincs, max az igazolási renoménk bár az így is szinte nulla... Az árát régen visszahozta még az óriási fizuval is. Ezért nem értem egy PSG/Monaco miért nem akarja még mindig vinni. Ázsiai piacon óriási az értéke és Adidas reklámarc.Ugyanmár, az bagatell. Ott van Kaká, a 100 milliós bukta, ahhoz képest semmi.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. május 27., hétfő 13:51
Ugyanmár, az bagatell. Ott van Kaká, a 100 milliós bukta, ahhoz képest semmi.gerzsoooo írta:Ha tényleg igaz hogy Coentraot csak 20 körül adjuk el a Monaconak akkor az évszázad balfékjei vagyunk...
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. május 27., hétfő 13:47
petiamadridista írta:Az igaz. csak már ilyenkor elszedték a legjobb neveket.május.27.
Hát most bassza meg..
Ráadásul más jó hangzású személyek meg nem keringenek az éterben...
Ez persze nem azt jelenti, hogy nem jönnek.
De. szerintem nem fognak.
Bale-t fogja mindenki üldözni augusztusig.
Fos lesz, ezt előre lehet borítékolni. A torinóiak meg nem adják oda azt aki nekünk kell.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. május 27., hétfő 13:45
Az igaz. csak már ilyenkor elszedték a legjobb neveket.május.27.
HozzászólásSzerző: gerzsoooo » 2013. május 27., hétfő 13:44
HozzászólásSzerző: Corleone » 2013. május 27., hétfő 13:43
Tavaly azért már meg-meg mutatta, hogy termelékeny támadó. De ez a gólvágó is egy relatív fogalom számomra, szerintem mindegy, hogy a Valencia 6-ot vagy épp "csak" 3-at kap tőlünk. Nem ez a lényeg. Akkor és ott villogjon, amikor kell.. Ez pedig a BL. Ott Benzemával meg nincs és nem is volt baj nagyon. :-)De kéne egy igazi gólvágó is CR mellé (elé) mert Benzema nem az...
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. május 27., hétfő 13:41
május.27.Ezt már úgy néz ki, hogy elk.rtunk ezt az átigazolási szezont.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. május 27., hétfő 13:36
Neymar biztosan nagy ász lesz a Barcaban.Neymar ügy.: Nagyon örülök ,hogy nem ide jött ,nagyon nem bírom az ilyen udvari bolondokat, nekünk olyan játékosok kellenek akik megdöglenek a pályán akik képesek a 120-ik percben is 90 métert sprintelni, Bale és CR ilyenek, szerintem hatalmas kettős lenne+mostmár nem lenne elég csak CR-t levenni a pályáról.Értem ,hogy Bale "angolos" nem az a latin focista, de azért CR is inkább a sebességből él mint a hatalmas cselsorozatokból.Egyszerűen 2 CR-ünk lenne, ráadásul Bale nem az a fajta aki reflektorfényben akar állandóan lenni így nyugodtan megmaradhat CR a "kiskirály".
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 27., hétfő 13:29
Ezt ilyen biztosan elég nagy bátorság kijelenteni.Azt meg ne gondold, hogy Cavani itt több gólt fog verni mint akármelyik csatárunk.
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. május 27., hétfő 13:27
Igen akkor 1 darab Jesével. Én nem szarnám össze magam, ha vele kéne kiállni, Higunál szarabb nem lenne helyzetkihasználásban. Viszont ő tudna lendületet adni és 2 passzolni is. :-)tegyük fel karim kidől mondjuk tavasszal, amikor a legfontosabb meccsek jönnek. tényleg egy darab jesével vágnánk neki a clasicoknak, blmeccseknek? most oké, lőtt 20 gólt egy spanyol másodosztályban, tehetséges, de azért kevés lenne ő még erre.
ennek ellenére remélem, hogy jövőre gyakrabban számítunk rá.
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem