Na
Igazából szerintem azzal semmi probléma sincs, ha 11 világsztár alkotja a kezdőcsapatot.
Hát miért lenne???
A szisztéma a lényeg.
Ha van egy megfelelő, tökéletes rendszer, amibe beleraksz 11 a rendszerbe illeszkedő világsztár játékost, akkor az a csapat nem lesz rossz. Az nyerni fog.
Azért a Real Madrid 2002 -2003-ban sem volt éppen egy egyszerű sztárcsapat

Ott kb a két belső védőt a belső kp-st, és a jobboldali védőt leszámítva (ebből Salgado és Hierro a bőven nagyon jó játékosok kategóriába tartozott, bár a kapitány már öreg volt..) volt vagy 7 világsztár. Makelele, Zidane, Figo, Raúl, Roby Carlos, Casillas, Ronaldo. Nem volt szar.
Bajnokság is meglett, előtte egy évvel a BL is, csak Ronaldo helyett Morientes játszott. Megasztárok sora.
és jól játszottak, közben a kispadon is kiválóságok ültek. Olyanok mint pl Guti.
Egy működő rendszerbe nagyszerűen beleillő elitjátékosok voltak. Csak ez mind megváltozott bekem jöttével, és Makelele elmenetelével.
Először rendszer kell, majd játékos.
Na mármost. Először is ki kell találni, hogy milyen szisztéma legyen ez az új Real Madrid. Ha ez megvan, akkor belevenni a világ legjobbjait, szépen posztokra.
És már nincs is semmi baj.
Én egy labdatartós, a meccset kontroll alatt tartó, de gyors csapatot szeretnék látni. Hasonló felfogásút, mint a német 11, vagy a Bayern vagy a Dortmund. Ez szerintem feküdne is.
Főleg a középpályát kell ehhez megerősíteni. Mindenképpen szükséges lesz egy igazi világklasszis labdaszerző, kéne egy gólerős csatár, és megfeleő "súlyelosztás" a pályán. Értem ezalatt azt, hoyg ne legyen egyoldalas a csapat.
Egy casillas- carvajal- varane - ramos -marcelo - vidal -modric - mata - silva - ronaldo -falcao névsor egészen biztos nagyon sikeres lenne. (most csak így.. rácsaptam a hasamra). Tudom, hogy főleg a kolumbiai eligazolása miatt ez nem lesz idén lehetséges, de tutiix, hogy egy ilyen csapat nyerne
Megvan a spanyol alap, az izmos kp, a világsztár befejezők. Olyanok akiknek fekszik a gyors és technikás foci, képesek akár nagy területet is bejátszani, de ha tartogatni kell a lasztit akkor sem ijednek meg.
Koncepció kell, és abba sztárok.
Az én koncepcióm egy spanyol alap, egy erős kp, és min. 2 extraklasszis előre.
Ejj de szép lenne..